Expedia Group: Συμβολή στην ανάκαμψη των συνεργατών του με 275 εκατ. δολάρια

Α Decrease font Enlarge font
Expedia Group: Συμβολή στην ανάκαμψη των συνεργατών του με 275 εκατ. δολάρια

Το Expedia Group, μία από τις μεγαλύτερες online ταξιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο, δεσμεύεται να συμβάλλει στην ανάκαμψη των συνεργατών λόγω του COVID-19 με 275 εκατ. USD και να υποστηρίξει τις προσπάθειες ανάκαμψης όλου του κλάδου. 

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Expedia Group τον Απρίλιο του 2020, οι συνεργάτες-ξενοδόχοι επιθυμούν υποστήριξη από τις online ταξιδιωτικές εταιρείες σε τέσσερις τομείς προτεραιότητας, καθώς προσπαθούν να ανακάμψουν από την πανδημία: 

Τάσεις της ζήτησης για ταξίδια αναψυχής και εσωτερικού, 

Επενδύσεις στο marketing και τη δημιουργία ζήτησης για ταξίδια και προορισμούς, 

Αυξημένη προβολή στις σελίδες του Expedia Group, 

Προσφορές με σκοπό την προσέλκυση ταξιδιωτών και οικονομική ανακούφιση.

Το πρόγραμμα ανάκαμψης του Expedia Group αποτελείται από παγκόσμιες πρωτοβουλίες για την υποστήριξη τόσο της βιομηχανίας όσο και των καταλυμάτων και είναι σχεδιασμένο, για να βοηθήσει τους ανεξάρτητους συνεργάτες και τις μικρές αλυσίδες να χτίσουν ξανά τις επιχειρήσεις τους, να προσελκύσουν πελάτες υψηλής αξίας και να βελτιστοποιήσουν τη ροή μετρητών. 

«Δεν υπάρχει ένα μόνο πλάνο ανάκαμψης κατάλληλο για όλους. Η επανέναρξη των ταξιδιών θα χρειαστεί ένα πρωτοφανές επίπεδο συνεργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και μεγάλη κατανόηση των αναγκών των συνεργατών μας», είπε ο Cyril Ranque, Πρόεδρος του Travel Parrners Group του Expedia Group. «Αυτό το πρόγραμμα ανάκαμψης αποτελεί το πρώτο βήμα στο μεγάλο ταξίδι μας να χτίσουμε ξανά ένα πιο ανθεκτικό και βιώσιμο παγκόσμιο ταξιδιωτικό οικοσύστημα, ανοιχτό σε όλους».

Μπορείτε να βρείτε μια σύνοψη του προγράμματος ανάκαμψης του Expedia Group παρακάτω.

Για την ενίσχυση των συνεργατών:

Το Expedia Group δεσμεύεται για την παροχή πιστώσεων marketing και οικονομικής ανακούφισης ύψους 250 εκατ. USD. Για κάθε κατάλυμα που συμμετέχει στο πρόγραμμα, η εταιρεία θα επενδύσει ξανά το 25% των τελών που κέρδισε το 2019 από το κατάλυμα σε πιστώσεις marketing με σκοπό τη χρήση τους στο Expedia Group. Επίσης, η εταιρεία μειώνει τα τέλη για όλες τις νέες κρατήσεις που πραγματοποιούνται εντός της τρίμηνης περιόδου του προγράμματος, ανεξάρτητα από τις πραγματικές ημερομηνίες διαμονής. Τέλος, το Expedia Group παρατείνει τους όρους πληρωμής για τις κρατήσεις Hotel Collect σε 90 ημέρες, ώστε να προσφέρει επιπλέον οικονομική ανακούφιση. Οι πιστώσεις μάρκετινγκ και τα μέτρα οικονομικής ανακούφισης θα είναι διαθέσιμα στους συνεργάτες με βάση τα σημάδια ανάκαμψης, όπως τάσεις της ζήτησης, από τις συγκεκριμένες αγορές τους. Αυτή η προσέγγιση θα προσφέρει στους συνεργάτες του Expedia Group την υποστήριξη που χρειάζονται, όταν θα είναι περισσότερο ωφέλιμη για αυτούς. Αυτή την περίοδο η εταιρεία εφαρμόζει αυτό το πρόγραμμα πιλοτικά σε επιλεγμένες χώρες της Ασίας. 

Για να κατανοήσει καλύτερα πότε η ζήτηση θα επιστρέψει σε μια αγορά, το Expedia Group παρέχει αποκλειστικά δεδομένα, για να παρακολουθεί τις τάσεις μέσω ενός καινούριου στατιστικού εργαλείου που ονομάζεται «Πληροφορίες αγοράς». Αυτός ο δυναμικός πίνακας παρέχει τις τάσεις για την κίνηση της ιστοσελίδας, τις ημερομηνίες διαμονής και τη ζήτηση των αγορών. Το εργαλείο είναι πλέον ενεργό και διατίθεται δωρεάν σε όλους τους συνεργάτες που χρησιμοποιούν το Partner Central. 

Με σκοπό την υποστήριξη των αλυσίδων και των ομάδων ιδιοκτητών, το Expedia Group κυκλοφόρησε μια πιο αποδοτική έκδοση της βελτιστοποιημένης λύσης διανομής του που επιτρέπει τους παρόχους καταλυμάτων να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τη διανομή των τιμών χονδρικής στους ταξιδιωτικούς παρόχους τρίτων μερών. Η λύση είναι σχεδιασμένη για την αύξηση των εσόδων μέσω της ευνοϊκής τοποθέτησης της διαθεσιμότητας των συνεργατών-προμηθευτών σε ένα δίκτυο που περιλαμβάνει αεροπορικές εταιρείες, οργανώσεις επιβράβευσης και μελών, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, offline ταξιδιωτικά πρακτορεία και άλλα.

Για την ενίσχυση των προορισμών:

Για να αρχίσει ξανά η ζήτηση μέσω της προώθησης των αγορών, η ομάδα Expedia Group Media Solutions, ο παγκόσμιος οργανισμός διαφήμισης του Expedia Group, διαθέτει ένα κεφάλαιο ύψους 25 εκατ. USD για τους προορισμούς. Αυτό το πλάνο ανάκαμψης επικεντρώνεται σε συνεργατικές καμπάνιες που συντονίζονται από τους ίδιους τους προορισμούς, οι οποίες φέρνουν σε επαφή τους προορισμούς και τους συνεργάτες-προμηθευτές που απευθύνονται σε παρόμοιο κοινό με σκοπό τη διαχείριση των εξόδων διαφήμισης παράλληλα με τη μεγιστοποίηση των μετατροπών σε κρατήσεις.

Για να αναδείξει τα ταξίδια, το Expedia Group ξεκινάει μια σειρά από παγκόσμιες καμπάνιες. Για παράδειγμα, μια online καμπάνια του Media Solutions που ονομάζεται «Where Next?» (Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός;) βοηθά τους πελάτες να ανακαλύψουν νέους προορισμούς. Η συμμετοχή στην καμπάνια δείχνει ότι οι προθέσεις των ταξιδιωτών είναι υποσχόμενες, καθώς προσέλκυσαν 30.000 επισκέπτες τις πρώτες εβδομάδες. Η καμπάνια θα ισχύει μέχρι μέσα Ιουνίου και είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε συσκευή στις επωνυμίες του Expedia Group. Άλλες καμπάνιες πελατών περιλαμβάνουν τηλεδιασκέψεις με το Travelocity Roaming Gnome, εξ'αποστάσεως γαμήλιες τελετές με το Captain Obvious και νέες εικονικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στο Expedia.com, όπως πεζοπορίες στο Yellowstone και παραστάσεις στη Φιλαρμονική του Βερολίνου, μεταξύ άλλων. 

Για την ενίσχυση της βιομηχανίας:

Για να συμβάλλει στη συνεχή εξέλιξη των υπαλλήλων που τέθηκαν σε προσωρινή διακοπή εργασίας και εκείνων που έχασαν την εργασία τους αυτήν την περίοδο, το Expedia Group έχει δημιουργήσει ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ονομάζεται Expedia Group Academy. Το πρόγραμμα προσφέρει ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσω online ενοτήτων εκμάθησης και live περιεχομένου. Πραγματοποιείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και ηγέτες στον τομέα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Θα επικεντρώνεται στην ποικιλότητα και την ενσωμάτωση, τις πωλήσεις και τις επιχειρηματικές δεξιότητες καθώς και την εκπαίδευση σε θέματα ηγετικών ικανοτήτων. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για ευκαιρίες εργασίας κατά την ολοκλήρωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με άλλους συμμετέχοντες μέσω της ομάδας στο LinkedIn Expedia Group Academy πριν την επίσημη έναρξη του προγράμματος στα τέλη Ιουνίου. 

Για να είναι βέβαιο ότι οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση με σιγουριά, το Expedia Group δημιούργησε μια νέα λειτουργία για τους συνεργάτες-ξενοδόχους που επισημαίνει τα μέτρα υγείας και υγιεινής στα καταλύματά τους. Αυτά συμπεριλαμβάνουν ανέπαφο check-in και check-out, απολυμαντικά χεριών διαθέσιμα στους πελάτες, ενισχυμένα μέτρα καθαριότητας και σχέδια για την τήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Επίσης, για να συμβάλει στην υγεία και υγιεινή των ιδιοκτητών καταλυμάτων και επισκεπτών, η επωνυμία τουριστικών κατοικιών του Expedia Group, η Vrbo, εισήγαγε μια λίστα ελέγχου καθαριότητας με σκοπό να προστεθεί στις περιγραφές καταλυμάτων στις σελίδες του Expedia Group.  

Για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των επιφυλακτικών πελατών και να εξασφαλίσετε την ευελιξία της κράτησης, σχεδόν το 70% των τιμοκαταλόγων καταλυμάτων στις σελίδες του Expedia Group προσφέρει πλέον τιμές με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Επιπλέον, το Expedia Group έχει εισαγάγει ένα νέο φίλτρο για την αναζήτηση πτήσεων με βάση τις ευέλικτες τιμές στις σελίδες του Expedia Group παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα ανταλλαγών ή αλλαγώνω στα δρομολόγια, όπως χρειάζεται. 

Το Expedia Group συμβάλλει στην άρση των εμποδίων στα ταξίδια, κάνοντάς τα πιο εύκολα, ευχάριστα, εφικτά και προσβάσιμα. Είμαστε εδώ για να φέρνουμε όλο τον κόσμο πιο κοντά στους πελάτες και τους συνεργάτες μας σε όλη την υδρόγειο. Αξιοποιούμε την πλατφόρμα και τις τεχνολογικές μας δυνατότητες σε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο επιχειρήσεων και εταιρειών, για να διευκολύνουμε τη μετακίνηση των ανθρώπων και την παροχή ταξιδιωτικών εμπειριών τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην οικογένεια των ταξιδιωτικών εταιρειών μας περιλαμβάνονται οι ακόλουθες: Brand Expedia®, Hotels.com®, Expedia® Partner Solutions, Vrbo®, Egencia®, trivago®, HomeAway®, Orbitz®, Travelocity®, Hotwire®, Wotif®, ebookers®, CheapTickets®, Expedia Group™ Media Solutions, Expedia Local Expert®, CarRentals.com™, Expedia® CruiseShipCenters®, Classic Vacations®, Traveldoo®, VacationRentals.com και SilverRail™.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 11/07 14:25

  Χ.Θεοχάρης: Σύντομα θα μπορούμε να υποδεχτούμε και κρουαζιερόπλοια- ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί

 2. 11/07 13:54

  ΠΑΣΥΔΑ: Απάντηση στις Ομοσπονδίες Καταλυμάτων για αναστολή της βραχυχρόνιας μίσθωσης, με αποκαλύψεις για παρανομίες

 3. 11/07 13:51

  Eπίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Βόρεια Τζουμέρκα- προώθηση του ορεινού τουρισμού

 4. 11/07 13:21

  Επιστολή: Δεν προλαβαίνουν τα μοριακά τεστ οι Ούγγροι τουρίστες για τις 14 Ιουλίου- ακυρώσεις και απώλειες σε ξενοδοχεία

 5. 11/07 13:13

  Απώλεια του Προέδρου του Neptune Hotels, Wolfgang Paulus

 6. 10/07 15:13

  Ισπανία: Προς lockdown ολόκληρη τουριστική περιοχή λόγω εισαγόμενων κρουσμάτων από τη Βρετανία

 7. 10/07 15:13

  Άνοιξε το Hyatt Regency Thessaloniki, με εξειδικευμένο υγειονομικό πρωτόκολλο

 8. 10/07 15:02

  Μόνο με αρνητικό μοριακό τεστ η είσοδος τουριστών από τον Προμαχώνα από τις 14 Ιουλίου

 9. 10/07 14:38

  Αναστολή των βραχυχρόνιων μισθώσεων ζητούν 7 Ομοσπονδίες Τουριστικών Καταλυμάτων

 10. 10/07 14:10

  ETC: 54% λιγότερα ταξίδια στην Ευρώπη φέτος

 11. 10/07 14:01

  Διαδικτυακή παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στην Ιταλία

 12. 10/07 13:55

  Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών: Οι θεσμικές παρεμβάσεις ανοίγουν το δρόμο για την επόμενη μέρα

 13. 10/07 13:50

  ΕΟΤ: Θετικά μηνύματα από την Ολλανδία

 14. 10/07 13:42

  Πτώση 75% στην επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' εξάμηνο- Μείωση 93% τον Ιούνιο

 15. 10/07 13:02

  Απαλλαγή τελών για εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους

 16. 10/07 12:48

  Κ.Μακεδονία: Δωρεάν εκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα για 3.303 τουριστικές επιχειρήσεις

 17. 10/07 12:18

  Μείωση ενοικίου 40% για Ιούλιο και Αύγουστο στις επιχειρήσεις τουρισμού, εστίασης και μεταφορών

 18. 10/07 12:04

  Ιταλικά εγκώμια για την Ελαφόνησο

 19. 10/07 11:49

  To 50% των Aldiana Club απέκτησε η DER Touristik

 20. 10/07 11:44

  Υπουργείο Τουρισμού: Ταξιδιωτικά voucher έως 300 ευρώ ανά εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα

 21. 10/07 11:42

  Το ελληνικό νησί που λέγεται ότι δημιουργήθηκε από το βέλος του Απόλλωνα

 22. 10/07 11:39

  Πέντε καλοκαιρινοί προορισμοί που πας μόνο με αυτοκίνητο

 23. 10/07 11:16

  Τουρκικός τουρισμός: 27.000 τουρίστες στην Αττάλεια την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου

 24. 10/07 11:05

  Frankfurter Rundschau: H νότια Ευρώπη απέχει σημαντικά από ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού

 25. 10/07 10:56

  Χωρίς καραντίνα τελικά οι Βέλγοι τουρίστες στην Ελλάδα

 26. 09/07 21:26

  Tornos News Live: Ζάκυνθος και Ρέθυμνο αισιοδοξούν για έναν καλό Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με ανοιχτά πάνω από το 50% των ξενοδοχείων

 27. 09/07 21:16

  Στ.Πολυκράτης: Πώς 3 αποφάσεις απέκλεισαν τα μικρά καταλύματα από την επιστρεπτέα προκαταβολή

 28. 09/07 20:45

  ΕΟΔΥ: Σύστημα διαχείρισης κρουσμάτων με τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης

 29. 09/07 18:15

  Δείτε τώρα LIVE τη συζήτηση για το άνοιγμα του τουρισμού στα νησιά

 30. 09/07 17:02

  Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Ειδικά μέτρα για την ασφάλεια των θεατών λόγω της πανδημίας (video)

 31. 09/07 16:55

  G Adventures: Ταξίδια και στην Ελλάδα από Σεπτέμβριο

 32. 09/07 16:52

  Μελέτη της GWI για το ΙΝΣΕΤΕ: Πώς επηρεάζει η πανδημία τη διάθεση και τη δυνατότητα για διακοπές;

 33. 09/07 16:10

  Ξεκινούν τον Ιούλιο, με σύντομα ταξίδια, κρουαζιέρες των Aida, TUI Cruises και Hapag-Lloyd Cruises

 34. 09/07 14:53

  Συνεργασία ΕΟΤ - Travel Channel για τη διαφημιστική καμπάνια 2020 του ελληνικού τουρισμού

 35. 09/07 14:51

  Expedia | Αμερικανικός τουρισμός: Η ασφάλεια και η αποφυγή συνωστισμού πιο σημαντικά από το κόστος των διακοπών

 36. 09/07 14:33

  Υπ.Τουρισμού: Τρία προγράμματα συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης ανέργων

 37. 09/07 14:26

  Μόνο 100 θετικά τεστ σε δείγμα 31.169 σε όλες τις πύλες εισόδου από 1-6 Ιουλίου

 38. 09/07 13:46

  Η Austrian Airlines αυξάνει τα δρομολόγιά της κατά 40% μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

 39. 09/07 13:14

  ΠΟΕΕΤ: Λύσεις σε προβλήματα των εργαζομένων στον τουρισμό

 40. 09/07 13:03

  Studiosus: Από τα μέσα Αυγούστου τα ταξίδια στην Ελλάδα

 41. 09/07 12:44

  Άνοιξε το Domotel Agios Nikolaos με αυξημένα μέτρα προστασίας

 42. 09/07 10:43

  Βέλγιο: Στην "πορτοκαλί" λίστα η Ελλάδα- Δηλώσεις για άμεση ανανέωση της λίστας

 43. 09/07 10:36

  Η άγνωστη Παραλία 50 λεπτά από την Αθήνα

 44. 09/07 10:34

  Διακοπές στο ελληνικό νησί με τις 100 παραλίες

 45. 09/07 10:25

  Καταλυτικός ο ρόλος των περιφερειών για την οικοδόμηση της επόμενης ημέρας

 46. 09/07 10:21

  Σύμβαση παραχώρησης λειτουργίας υδατοδρομίου στο Λιμένα Πατρών

 47. 08/07 19:12

  Γ.Ρέτσος: Όσα περισσότερα έσοδα προκύψουν, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, τόσο χαμηλότερη θα είναι η ύφεση

 48. 08/07 19:06

  T+L: Ελληνικά ξενοδοχεία και νησιά στην κορυφή των παγκόσμιων βραβείων World’s Best 2020 - Δείτε τα

 49. 08/07 19:03

  Στ.Αρναουτάκης: Να δοθεί η απαιτούμενη ευελιξία στις Περιφέρειες για να αναπτύξουν πρωτοβουλίες και δράσεις

 50. 08/07 18:58

  Το επιχειρησιακό πλάνο και οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου της χώρας αποδίδουν

 51. 08/07 17:55

  Γ. Χατζημάρκος: Η φετινή σαιζόν θα κριθεί από την εμπειρία που θα αποκομίσει ο επισκέπτης μας από τις διακοπές του

 52. 08/07 17:43

  Π.Αντωνίου: Εξαιρετικό το νομοσχέδιο για τουριστική ανάπτυξη σε όλες τις περιφέρειες

 53. 08/07 15:57

  ΣΕΤΚΕ: Τα καταλύματα κλείνουν ως υγιείς επιχειρήσεις και ανοίγουν ως "κόκκινες"

 54. 08/07 15:37

  M. Κόνσολας: Είναι ώρα για μια Ευρωπαϊκή Νησιωτική Πολιτική

 55. 08/07 13:20

  ΙΑΤΑ: Τι προβληματίζει τους ταξιδιώτες στις πτήσεις

 56. 08/07 13:11

  Σήμα κινδύνου από τον τουρισμό κρουαζιέρας

 57. 08/07 13:09

  Επιστρεπτέα προκαταβολή: Λύση ζητούν οι επιχειρήσεις λόγω παραπλάνησης του συστήματος

 58. 08/07 12:26

  Όμιλος Sani/Ikos: Συνεχίζεται η συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος

 59. 08/07 12:02

  Πιο ασφαλείς οι κρουαζιέρες από τις διακοπές πόλης; Τι λένε οι ειδικοί

 60. 08/07 11:40

  Tornos News Live: Την Πέμπτη 9 Ιουλίου ζωντανά 6:00 μ.μ. συζήτηση για το άνοιγμα του τουρισμού στα νησιά

 61. 08/07 11:22

  Ryanair: 500 διεθνή δρομολόγια από το Ην. Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι

 62. 08/07 11:04

  Τράπεζες: Αναστολή δόσεων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

 63. 08/07 10:24

  Το τραίνο της Πελοποννήσου – Τουρισμός 5.0

 64. 08/07 09:46

  Πεντακάθαρα νερά, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο που φτάνει ως τη θάλασσα

 65. 08/07 09:45

  Η παραλία στην Αττική με τα δέντρα που συνήθως δεν έχει κόσμο

 66. 07/07 20:31

  Κρήτη: Συνάντηση Αρναουτάκη- Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης

 67. 07/07 20:19

  Οι Βρετανοί specialists tour operators προετοιμάζουν την επανεκκίνηση του τουρισμού με την Ελλάδα

 68. 07/07 20:09

  Ευτυχώς... προλάβαμε! H εν ζωή απόδοση τιμής στον Ένιο Μορικόνε από την Κεφαλονιά

 69. 07/07 18:16

  FedHATTA: Οι Βρετανοί σπεσιαλίστες t.o's προετοιμάζουν την επανεκκίνηση του τουρισμού με την Ελλάδα

 70. 07/07 17:52

  Ενιαίο πρόσωπο και φωνή στα διεθνή ΜΜΕ για τη Ρόδο και το Νότιο Αιγαίο

 71. 07/07 16:34

  Lufthansa: Δεύτερο πακέτο μέτρων του προγράμματος αναδιάρθρωσης

 72. 07/07 15:56

  Ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη στους φορείς τουρισμού της πόλης

 73. 07/07 15:54

  Α. Γκερέκου: Ανάδειξη του Λαυρίου μέσω του πολιτιστικού-γεωγραφικού πλούτου και της αειφορίας

 74. 07/07 15:43

  Aurinkomatkat: Αυξημένες πτήσεις για Χανιά τον Ιούλιο

 75. 07/07 15:30

  Metaxa Hospitality Group: Πρεμιέρα με επίσκεψη Γερμανών t.o's, πρακτόρων και δημοσιογράφων στο Creta Maris

 76. 07/07 14:12

  Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: 70.000 επιπλέον επιταγές - Παράταση συμμετοχής καταλυμάτων & ακτοπλοϊκών εταιριών

 77. 07/07 14:04

  MSC Cruises: Σχέδια για έναρξη κρουαζιέρων στη Μεσόγειο τον Αύγουστο

 78. 07/07 13:45

  Wizz Air: Πτήσεις από Λονδίνο σε 6 ελληνικούς προορισμούς

 79. 07/07 13:42

  Yπ. Τουρισμού: Συνεργασία με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο - νέες δομές εκπαίδευσης στην Αρχαία Ολυμπία και στην Κω

 80. 07/07 13:24

  H εμπειρία στα ξενοδοχεία στην εποχή του κορωνοϊού – Πρωινό σε πακέτο, τέλος το μίνι-μπαρ & γυμναστική στο δωμάτιο

 81. 07/07 13:21

  Ύφεση 8,7% στην ΕΕ το 2020- 9% στην Ελλάδα

 82. 07/07 11:41

  Τουρισμός: Τουλάχιστον 80 ξενοδοχεία στην Αθήνα έχουν ανοίξει- Δείτε ποια

 83. 07/07 11:27

  Ανοιχτά σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, όταν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα

 84. 07/07 10:38

  Χαλκιδική: Οι καλύτερες παραλίες της Σιθωνίας

 85. 07/07 10:37

  Τα Κουφονήσια και οι εξωτικές παραλίες τους

 86. 07/07 10:33

  Άμεσο άνοιγμα του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας ζητούν οι δήμαρχοι της Αν.Μακεδονίας-Θράκης

 87. 07/07 09:44

  Μέχρι τις 11 Ιουλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους

 88. 06/07 19:46

  ΥΠΑ: Ανοίγουν από τις 15 Ιουλίου οι πτήσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο- 24 ώρες πριν το check in η φόρμα

 89. 06/07 17:02

  Ανοίγουν τα ξενοδοχεία Aldiana στη Μεσόγειο – Άνοιξε το Kreta Club

 90. 06/07 16:45

  FedHATTA: Να επιλυθούν άμεσα οι εκκρεμότητες που χρονίζουν

 91. 06/07 16:41

  Αυτή είναι η νέα καμπάνια για την Ελλάδα | Στηρίζει την κρίσιμη απόφαση για διακοπές και προορισμό

 92. 06/07 16:39

  Γ. Φραγγίδης: Να ανοίξουν όλοι οι συνοριακοί σταθμοί

 93. 06/07 15:40

  Η φημισμένη και εντυπωσιακή Χύτρα της Ελλάδας

 94. 06/07 15:38

  Αμοργός: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοναστήρια των Κυκλάδων

 95. 06/07 15:25

  Παξοί: Διαμαρτυρίες για την απαγόρευση επιβίβασης - αποβίβασης στις παραλίες Βρήκα και Βουτούμι

 96. 06/07 15:00

  Οι προτάσεις της ΕΕ για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας – Τα βασικά σημεία

 97. 06/07 14:41

  HAPCO, ACVB, TCB | Η πρώτη έρευνα στην Ελλάδα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον Συνεδριακό Τουρισμό

 98. 06/07 14:20

  Την 1η Σεπτεμβρίου ανοίγει το Athens Capital Hotel - MGallery

 99. 06/07 14:10

  GlobalData: Οι Gen Z και Millennials κλειδί στην τουριστική ανάκαμψη- Πρότυπο μάρκετινγκ η Visit Greece

 100. 06/07 14:03

  Πλήρως ανακατασκευασμένο άνοιξε το EverEden Beach Resort Hotel & Spa