Hotelwize
Sponsored ByHotelwize

Η νέα εποχή στα website ξενοδοχείων από την Hotelwize

Α Decrease font Enlarge font
Η νέα εποχή στα website ξενοδοχείων από την Hotelwize

Σε μία περίοδο όπου οι προκλήσεις για τον κλάδο της διαμονής είναι πολλές και μεγάλες, γίνεται επιτακτική ανάγκη για κάθε κατάλυμα να έχει μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία, η οποία θα του εξασφαλίσει ολοκληρωμένη παρουσίαση της μοναδικότητας του καταλύματος και θα υποστηρίζει την αύξηση των κρατήσεων και κατ’ επέκταση μείωση του κόστους πώλησης. Μέσα από το δικό του website, ένα ξενοδοχείο μπορεί να προβάλει την εμπειρία φιλοξενίας που παρέχει στους πελάτες του, αλλά και να λάβει απευθείας κρατήσεις μειώνοντας τις προμήθειες προς τρίτους. 

Ποια είναι όμως η καλύτερη λύση για τη δημιουργία νέου website ξενοδοχείου; Αρκεί μία απλή παρουσία με το φθηνότερο κόστος; Από την άλλη, αξίζει μία υψηλή επένδυση σε ένα ακριβό website; Οι επιλογές στην αγορά είναι πολλές. Από μικρά γραφεία, freelancer και Do-It-Yourself πλατφόρμες, μέχρι μεγάλα agency δημιουργίας ιστοσελίδων, τα ξενοδοχεία καλούνται να βρουν την βέλτιστη λύση για το νέο website τους, η οποία θα τους αποδώσει το ποιοτικότερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή. 

Η Hotelwize έχει τη λύση 

Η Hotelwize έχει δημιουργηθεί από στελέχη του τουρισμού αλλά και βραβευμένους designer και software engineer που εξειδικεύονται στην ανάπτυξη ξενοδοχειακών website. Με όπλο τους τη μεγάλη εμπειρία στο ξενοδοχειακό marketing και τη δημιουργία ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, τα στελέχη της Hotelwize εντοπίζουν τις ανάγκες των καταλυμάτων σε ό,τι αφορά τη διαδικτυακή τους  παρουσία και δίνουν τη λύση για κάθε μία από αυτές. Τα website της Hotelwize συνδυάζουν υψηλή αισθητική, τεχνολογία αιχμής, ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτική εξυπηρέτηση

Νέα πλατφόρμα Hotelwize 

Τα περισσότερα website ξενοδοχείων, αναπτύσσονται σε open-source πλατφόρμες όπως η WordPress, η Joomla, η Drupal και η Magento. Παρά τη δημοφιλία τους όμως, η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ότι πρόκειται για ελεύθερο λογισμικό, αντιμετωπίζουν σημαντικά θέματα σε επίπεδο ταχύτητας, σε επίπεδο συνδεσιμότητας με υπηρεσίες τρίτων, σε επίπεδο ασφάλειας και σε επίπεδο ποιότητας του τελικού αποτελέσματος.  

Έτσι, η Hotelwize προχώρησε στην ανάπτυξη μίας νέας πλατφόρμας, βασισμένης σε τεχνολογία αιχμής η οποία υποστηρίζει: 

 • Εκπληκτικές ταχύτητες εμφάνισης περιεχομένου 
 • Συνδεσιμότητα με πολλαπλές υπηρεσίες τρίτων και μηχανές κρατήσεων 
 • Συμβατότητα με τις προβλέψεις της νομοθεσίας και των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης 
 • Ασφάλεια περιεχομένου και δεδομένων 
 • E-Commerce λειτουργία 

Ταχύτητα εμφάνισης περιεχομένου που φτάνει έως και το 99% στις μετρήσεις της Google  

Η Hotelwize βάζει τέλος στα website ξενοδοχείων που αργούν να εμφανίσουν το περιεχόμενο τους με αποτέλεσμα ο πελάτης να αποχωρεί χωρίς να δει καν το website. Μέσα από την τεχνολογία της νέας πλατφόρμας, που χρησιμοποιεί δυναμικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σε συνδυασμό με Static HTML αρχεία, οι σελίδες της Hotelwize εμφανίζονται σε ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου, βελτιστοποιώντας την εμπειρία του χρήστη στο website του ξενοδοχείου!  

Παράλληλα, οι υψηλές ταχύτητες των website της Hotelwize φέρνουν εκπληκτικές βαθμολογίες στις μετρήσεις της Google (έως και 99%), συμβάλλοντας στη βελτίωση της θέσης του website στα αποτελέσματα αναζήτησης.  

Εύκολη διασύνδεση με υπηρεσίες τρίτων 

Η προσθήκη υπηρεσιών τρίτων, όπως Μηχανές Κρατήσεων, Widget Σύγκρισης Τιμών, Εφαρμογές Chat, Υπηρεσίες Newsletter, Σχόλια Πελατών, Κρατήσεις Δραστηριοτήτων και Εστιατορίων, γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.  

Η ομάδα της Hotelwize έχει επιλέξει τις πλέον δημοφιλείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες και έχει υλοποιήσει ήδη την τεχνολογική διασύνδεση μαζί τους μέσω ενός Middleware που λειτουργεί ως ενδιάμεσος μεταξύ του website και όλων των άλλων υπηρεσιών. Κάθε νέα σύνδεση που επιθυμεί να πραγματοποιήσει το ξενοδοχείο, ενεργοποιείται πλέον σε λίγα λεπτά! 

Συμβατότητα με τις προβλέψεις της νομοθεσίας και των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Οι συνεχείς αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που καλούνται να ακολουθήσουν τα ξενοδοχεία, αποτελούν ένα μεγάλο αγκάθι κατά τη δημιουργία του website τους, καθώς μπαίνουν σε αχαρτογράφητα νερά, ενώ οι freelancer και οι μικρές εταιρίες, δεν έχουν συνήθως τη τεχνογνωσία να τους υποστηρίξουν. 

Τα website της Hotelwize διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή ώστε να υποστηρίζουν τις ενέργειες προστασίας των προσωπικών δεδομένων βάσει της σχετικής νομοθεσίας (GDPR)  και είναι σχεδιασμένα βάσει των δημοφιλέστερων προτύπων προσβασιμότητας για ΑμεΑ (WCAG 2.0). Αλλά και γενικότερα σε περίπτωση αλλαγών της νομοθεσίας, όπως έγινε πρόσφατα με τις υποχρεώσεις των ξενοδοχείων για ενημέρωση προς τους επισκέπτες τους, η Hotelwize, πρωτοπόρησε με την ενσωμάτωση στα websites των πελατών της, σελίδων για την ενημέρωση των ταξιδιωτών ως προς τα πρωτόκολλα υγιεινής του καταλύματος ή προσέφερε δωρεάν φόρμα για απομακρυσμένο check-in . 

Ασφάλεια Περιεχομένου και Δεδομένων 

Η αρχιτεκτονική της νέας πλατφόρμας της Hotelwize εστιάζει στην εξασφάλιση του μέγιστου δυνατού επιπέδου ασφαλείας για το website. Μέσα από μια αρχιτεκτονική που το δυναμικό σύστημα περιεχομένου δημιουργεί Static HTML αρχεία, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θωρακίζεται ενάντια σε κακόβουλες ενέργειες τρίτων. Παράλληλα, με την χρήση πιστοποιητικών ασφαλείας, το website πιστοποιείται για την κρυπτογράφηση του περιεχομένου.  

Το E-commerce μπαίνει στα website των ξενοδοχείων 

Παρά τον τεράστιο όγκο κρατήσεων που πραγματοποιείται παγκοσμίως μέσω internet, τα website των ξενοδοχείων έχουν εμφανώς μείνει πίσω στην υιοθέτηση των πρακτικών ηλεκτρονικού εμπορίου. Η πιο συνηθισμένη διαδικασία είναι να παραπέμπουν τον πελάτη σε εξωτερικό σύνδεσμο προς τη μηχανή κρατήσεών τους για να προχωρήσει σε κράτηση. Μία πρακτική που λειτουργεί αρνητικά τόσο για την εμπειρία του χρήστη στο website, όσο και το conversion rate των απευθείας κρατήσεων. 

Τα website της Hotelwize δίνουν τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να ενσωματώνουν τη διαδικασία κράτησης και να ολοκληρώνεται η κράτηση μέσα στο website του ξενοδοχείου. Για τον πελάτη σας πλέον δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του website σας και της μηχανής κρατήσεων. Η διαδικασία κράτησης γίνεται ομαλή, εύκολη και άμεση, όπως η διαδικασία αγορών σε ηλεκτρονικά καταστήματα! 

Design υψηλής αισθητικής 

Ένα σημαντικό σημείο όπου υστερούν πολλά website ξενοδοχείων, ειδικά αν πρόκειται για website που έχουν δημιουργηθεί από freelancer και από έτοιμα theme από το διαδίκτυο, είναι η αισθητική.  

Το website ενός ξενοδοχείου πρέπει να διαθέτει άψογη αισθητική έτσι ώστε από την μία να γοητεύει τον πελάτη και να τον πείθει να επιλέξει το κατάλυμα και από την άλλη να διασφαλίζει ότι η πλοήγησή του σε αυτό θα είναι λειτουργική ώστε να του δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεται και να τον βοηθήσει να προβεί απρόσκοπτα σε απευθείας κράτηση. 

Εμπειρία στη δημιουργία website ξενοδοχείων 

Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της Hotelwize στην ανάπτυξη ξενοδοχειακών ιστοσελίδων, διασφαλίζει για το ξενοδοχείο σας την άριστη λειτουργικότητά του. Μέσα από ελέγχους A/B testing, αναλύσεις της συμπεριφοράς του χρήστη και σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές, επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη σας στο website του καταλύματός σας. 

Website από βραβευμένους designer 

Η ομάδα των designer της Hotelwize έχει μακρά παρουσία στο χώρο της ανάπτυξης ξενοδοχειακών website, με παρουσία στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου. Οι designer της ομάδας έχουν σχεδιάσει κάποια από τα πλέον επιτυχημένα και βραβευμένα website ξενοδοχείων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Σχέδια για κάθε τύπο καταλύματος 

Οι καμβάδες, τα σχέδια που αναπτύσσει η Hotelwize, δημιουργούνται βάσει των ιδιαίτερων αναγκών κάθε τύπου καταλύματος. Η ομάδα ανάπτυξης των website εστιάζει στα χαρακτηριστικά κάθε τύπου καταλύματος και στα ιδιαίτερα δεδομένα που την διέπουν ώστε να αναδεικνύει τα δυνατότερα στοιχεία κάθε επιχείρησης διαμονής. 

Ανάλογα με τις παροχές, το μέγεθος, τη γεωγραφική θέση αλλά και την εμπορική τοποθέτηση κάθε ξενοδοχείου, η Hotelwize επιλέγει τον καμβά που θα αναδείξει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του και τα παρουσιάζει μέσα από ξενοδοχειακά website υψηλής αισθητικής! 

Τιμολογιακή πολιτική στα μέτρα κάθε καταλύματος 

Βασισμένη στην προσέγγιση ότι κάθε τύπος καταλύματος είναι διαφορετικός, είναι και η τιμολογιακή πολιτική της Hotelwize. Κάθε κατάλυμα, ανάλογα με την φύση του και την κατηγοριοποίησή του, έχει διαφορετικές ανάγκες για την διαδικτυακή του παρουσία και οι τιμές της Hotelwize προσαρμόζονται αντίστοιχα. 

Μέσα από τη νέα, ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική της Hotelwize, η τιμή για την ανάπτυξη ενός website ξεκινάει από τα 790 € (+ΦΠΑ) για Βίλες, Διαμερίσματα και Ενοικιαζόμενα, ενώ παράλληλα υπάρχουν επιπλέον κατηγορίες τιμών και καμβάδων για μικρά ή μεγαλύτερα ξενοδοχεία. Το κόστος χρήσης της πλατφόρμας στο οποίο περιλαμβάνονται η άδεια χρήσης, η φιλοξενία του website και η αντίστοιχη συντήρησή του καθώς και τα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL ανέρχεται στα 300 € (+ΦΠΑ) ετησίως. 

Website ξενοδοχείων που κάνουν τη διαφορά 

Μέσα από ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών, όπως η νέα πλατφόρμα με τεχνολογία αιχμής, τα σχέδια υψηλής αισθητικής, η ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική καθώς και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ανάπτυξη του website, καθιστούν την Hotelwize μία από τις καλύτερες επιλογές για το νέο website του ξενοδοχείου ή του ενοικιαζόμενου καταλύματός σας.

Η ομάδα εξυπηρέτησης της Hotelwize είναι διαθέσιμη για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες τόσο μέσα από το www.hotelwize.com όσο και τηλεφωνικά στο 2160704050. 

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Hotelwize
COVID-19
 1. 07/03 09:27

  Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας και τένις στη Ρόδο

 2. 07/03 09:25

  Δωρεάν rapid test για όλους στη Γερμανία

 3. 07/03 09:21

  Πώς η Γαλλία  προσελκύει ξένες επενδύσεις ακόμη και την εποχή της πανδημίας - μειωμένο ενδιαφέρον για τουριστικές επενδύσεις

 4. 06/03 13:43

  Το άγνωστο σεληνιακό τοπίο της Ελλάδας και ο Τυφλός ποταμός

 5. 06/03 13:30

  Χ.Θεοχάρης: Αισιοδοξία για το πιστοποιητικό εμβολιασμού στην ΕΕ- τι είπε στο CNN

 6. 06/03 13:06

  Οι 5 προορισμοί που θα προτιμήσουν οι Βρετανοί τουρίστες φέτος το καλοκαίρι

 7. 06/03 13:04

  Επιδείνωση του επιχειρηματικού κλίματος στην Αυστρία

 8. 06/03 13:03

  ACI EUROPE: Τα καλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης

 9. 06/03 12:59

  O ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει την απόφαση της Κυβέρνησης για την άφιξη Βρετανών τουριστών από 1η Μαΐου

 10. 06/03 12:51

  45 επενδυτικά σχέδια στον Αναπτυξιακό Νόμο από την Περιφέρεια Κρήτης

 11. 05/03 20:03

  Λύση για τα τεστ στα αεροδρόμια οι σκύλοι: Μπορούν να ανιχνεύουν τον κορωνοϊό με 94% επιτυχία

 12. 05/03 19:06

  AEGEAN: Ενημέρωση σχετικά με περιστατικό κυβερνοασφάλειας σε εξωτερικό συνεργάτη εταιρείας της Star Alliance

 13. 05/03 16:46

  Προωθείται η αεροπορική σύνδεση Σκιάθος-Παρίσι

 14. 05/03 15:41

  Γερμανοί τουρίστες: Έκρηξη της ζήτησης για ποδηλατικές διακοπές το 2021

 15. 05/03 15:20

  Στις 17 Μαρτίου η πρόταση της ΕΕ για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

 16. 05/03 15:12

  Στη δημοσιότητα η Έκθεση Δημόσιας Διαβούλευσης για τις στρατηγικές κατευθύνσεις του ελληνικού σχεδίου ανάκαμψης

 17. 05/03 15:01

  Στοχευμένη στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων και το 2021 ζητεί ο ΣΕΤΕ- Ποια μέτρα εισηγείται

 18. 05/03 14:31

  Πανδημία: Ενώπιον 25.000 πτωχεύσεων η Γερμανία;

 19. 05/03 14:04

  ΕΤΑΔ: Επιστολή απάντηση στο δήμαρχο Διστόμου- Αράχωβας για τη λειτουργία του Χ.Κ. Παρνασσού για αθλητές

 20. 05/03 13:57

  Τι «πονοκεφαλιάζει» τους Γερμανούς στα ταξίδια

 21. 05/03 12:37

  eDreams: Αυτές είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο για το 2021

 22. 05/03 12:26

  Βράβευση της Αθήνας από τα CDP Europe Awards για τις δράσεις της με στόχο την πράσινη ανάκαμψη

 23. 05/03 12:05

  T & L: Δύο παραλίες από την Πάτμο και τη Χαλκιδική στις 10 καλύτερες "μυστικές" παραλίες της Ευρώπης.

 24. 05/03 12:02

  Τήνος: Διαδικτυακές επαφές με εξειδικευμένους πράκτορες της Βρετανίας

 25. 05/03 11:46

  Η Κύπρος ανοίγει τα σύνορα στους εμβολιασμένους ταξιδιώτες την 1η Μαΐου

 26. 05/03 11:42

  Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

 27. 05/03 11:28

  Χάρης Θεοχάρης: Δράσεις για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας

 28. 05/03 11:17

  ΕΟΤ: Προβολή της Κορίνθου και των κρασιών της Νεμέας στη Σουηδία

 29. 05/03 11:12

  Το «στοιχειωμένο» σπίτι στην Αθήνα και οι θρύλοι που το συνοδεύουν

 30. 05/03 11:09

  Αυτή είναι η «μικρή Καππαδοκία» της Ελλάδας

 31. 05/03 10:38

  Έρευνα GlobalData: Ραγδαία αύξηση της επιρροής του βιγκανισμού στην ταξιδιωτική βιομηχανία

 32. 05/03 10:31

  Πράσινο φως και από το υπ. Τουρισμού για μετατροπή κτιρίου σε ξενοδοχείο στην Ακαδημίας

 33. 05/03 10:29

  Ισπανία: Κινήσεις επιβίωσης από ξενοδοχειακούς και άλλους τουριστικούς ομίλους εν μέσω πανδημίας

 34. 05/03 10:27

  Απώλειες 7,1 δισ. για Αir France - KLM το 2020 - Θα χρειαστεί επιπλέον στήριξη 4 δισ. το 2021

 35. 05/03 10:24

  Lufthansa: Πρόβλεψη σοκ για επαναφορά της πληρότητας στα προ της πανδημίας επίπεδα από το 2025

 36. 05/03 10:16

  To σχέδιο για την προβολή και προώθηση του Νοτίου Αιγαίου το 2021

 37. 04/03 15:36

  ΠΟΞ: Άτυπο Συμβούλιο Προέδρων με τη συμμετοχή του Χάρη Θεοχάρη

 38. 04/03 15:30

  Έναρξη διαδικασίας εξυγίανσης επιχειρήσεων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης

 39. 04/03 14:55

  Έφυγε από τη ζωή η ξενοδόχος της Αθήνας Ντορίνα Σταθοπούλου-Παπαδάκη

 40. 04/03 13:57

  Νέο ειδικό ταμείο επιχειρηματικών συμμετοχών για τη χρηματοδότηση νεοφυών καινοτόμων επιχειρήσεων

 41. 04/03 13:52

  Μ.Κόνσολας: Διορθωτικές παρεμβάσεις για τους δασικούς χάρτες στα Δωδεκάνησα πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη

 42. 04/03 13:47

  DER Touristik: Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι

 43. 04/03 13:12

  Aurinkomatka: Ακυρώνονται τα πακέτα για Σαντορίνη, Σύβοτα, Λευκάδα & Πάργα το Μάιο – Ποια διατηρούνται

 44. 04/03 13:09

  Υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου το Επιμελητήριο Ηρακλείου

 45. 04/03 13:00

  ΞΕΕ: O CapsuleT εμπλουτίζει τις δράσεις του με στόχο την εξωστρέφεια

 46. 04/03 12:57

  Αυτοψία Μενδώνη στο «νεοβυζαντινό» ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Πεδίο του Άρεως

 47. 04/03 12:56

  Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συμμετέχει στο ερευνητικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα VAST

 48. 04/03 12:55

  Η Τουρκία προετοιμάζεται για τη βρετανική αγορά | Ποια είναι τα δυνατά της στοιχεία στον ανταγωνισμό

 49. 04/03 12:32

  Είμαστε στην αρχή του τέλους

 50. 04/03 12:07

  Η British Airways λανσάρει γρήγορα τεστ με κόστος 33 λίρες

 51. 04/03 12:03

  20 χρόνια γαστρονομίας στο Hyatt Regency Thessaloniki

 52. 04/03 11:59

  Ryanair: Φθηνά εισιτήρια το 2021 για να ενισχυθεί η επιβατική κίνηση – Στόχος το 90% της κανονικής κίνησης

 53. 04/03 11:37

  Και στην AirBaltic η δοκιμαστική λειτουργία του ψηφιακού διαβατηρίου υγείας της ΙΑΤΑ

 54. 04/03 11:25

  Έτσι είναι σήμερα το χωριό του Κολοκοτρώνη

 55. 04/03 11:24

  Ο γιγάντιος κρατήρας της Αττικής που μοιάζει με καρδιά

 56. 04/03 11:18

  Go Green! Hotel Webinar: Ο αειφόρος τουρισμός ως δυνατό εργαλείο marketing και προσέλκυσης επισκεπτών

 57. 04/03 10:50

  EOT: Στήριξη σε σημαντικές πολιτιστικές δράσεις με τουριστικό αποτύπωμα

 58. 04/03 10:46

  Παράταση αλλά και χαλάρωση του lockdown στη Γερμανία

 59. 04/03 10:14

  Air France: Πειραματική εφαρμογή του ψηφιακού πιστοποιητικού που αντικαθιστά τα ταξιδιωτικά έντυπα για τον κορωνοϊό

 60. 04/03 10:11

  Κόντρα Δήμου Μυκόνου με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για μεγάλη τουριστική επένδυση στο νησί των Ανέμων

 61. 04/03 10:09

  Δήμος Εορδαίας: Πλήρης απαλλαγή του τέλους παρεπιδημούντων για τα ξενοδοχεία

 62. 04/03 10:07

  Πτώση 42% στα έσοδα και απολύσεις στα εστιατόρια της Ισπανίας

 63. 03/03 16:36

  ΚΥΑ: Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να ζητήσουν αναστολή των συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους για τον Μάρτιο

 64. 03/03 15:30

  Περιφέρεια Κρήτης: Ενισχύσεις σε 2.377 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις - Δείτε ποιες είναι

 65. 03/03 15:18

  Οι χώρες που θα εγκρίνουν το ρωσικό & κινεζικό εμβόλιο "απομακρύνουν" το διαβατήριο εμβολιασμού στην Ευρώπη

 66. 03/03 13:57

  Επιστολή ΣΕΤΕ σχετικά με την ΚΥΑ για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας Μαρτίου

 67. 03/03 13:12

  Η γερμανική οικονομία θα συνεχίσει να πλήττεται από την πανδημία έως το 2025

 68. 03/03 12:55

  Ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα οι Βρετανοί τουρίστες με ή χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

 69. 03/03 12:37

  Τουριστικό προβάδισμα για τις χώρες με ταχείς εμβολιασμούς

 70. 03/03 12:35

  Τουρισμός: Ανοδική τάση στις κρατήσεις των Γερμανών για το καλοκαίρι- Κορυφαίος προορισμός τα ελληνικά νησιά

 71. 03/03 11:48

  ΙΑΤΑ: Η ανάκαμψη θα έρθει μόνο με αυξημένη διαθεσιμότητα εμβολίων και τεστ

 72. 03/03 11:30

  To Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνές διαδικτυακό φεστιβάλ

 73. 03/03 11:24

  Μεγάλη επιτυχία για την Αθήνα και την CONVIN η ανάληψη της διοργάνωσης του WTC2023

 74. 03/03 11:22

  Παρατείνεται για ένα χρόνο η αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών στην περιοχή Μακρυγιάννη – Κουκάκι

 75. 03/03 11:04

  Παρέμβαση FedHATTA για προβλήματα ένταξης στο «Συνεργασία» και τις αναστολές εργασίας Μαρτίου

 76. 03/03 10:53

  Το εκπληκτικό δάσος με τα νούφαρα δίπλα στην Αττική

 77. 03/03 10:53

  Βρισκόμαστε εν όψει του τέλους της πανδημίας;

 78. 03/03 10:51

  Η άγνωστη ιστορία του άνδρα που δεν ήταν Έλληνας και έδωσε το όνομά του στο λόφο Φιλοπάππου

 79. 03/03 10:33

  Πρόταση Μάνου Κόνσολα για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού

 80. 03/03 10:30

  Συμμετοχή του Υπουργού Περιβάλλοντος στην ψηφιακή διάσκεψη Blue Economy Forum: The way to green recovery

 81. 03/03 10:18

  Σοφία Ζαχαράκη: Η μέριμνα της κυβέρνησης είναι να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις

 82. 03/03 09:50

  Νέο Επαγγελματικό Δίπλωμα Ψηφιακού Μάρκετινγκ για την Εστίαση και τον Τουρισμό από την BetterBrand Academy!

 83. 03/03 08:47

  Emirates: Νέο πρόγραμμα εξαγοράς κενών θέσεων για τους επιβάτες της οικονομικής θέσης

 84. 03/03 08:46

  Ο κορωνοϊός «κόβει το κάπνισμα» στα καζίνο των ΗΠΑ

 85. 03/03 08:45

  Ισπανία: Mείωση κατά 90% των τουριστικών εσόδων τον Ιανουάριο

 86. 03/03 08:43

  «Φόρο πανδημίας» επιβάλλει το αεροδρόμιο του Heathrow από τον Απρίλιο

 87. 03/03 08:40

  Μπαλί: Το χαμηλό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας καθυστερεί την επανεκκίνηση του τουρισμού

 88. 02/03 17:07

  Η Air France παρουσιάζει το νέο βίντεο ασφάλειας κατά τη διάρκεια των πτήσεων

 89. 02/03 15:20

  #filoxeniaMoU | Mια πρωτοβουλία του Ξ.Ε.Ε ενόψει του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης

 90. 02/03 14:41

  ΠΟΞ: Δύο προτάσεις διαχείρισης της πανδημίας για πελάτες και εργαζόμενους στα ξενοδοχεία

 91. 02/03 14:29

  Singapore Airlines: Πτήσεις προς Πουκέτ με Boeing 737-800 NG μετά τη συγχώνευση με τη SilkAir

 92. 02/03 13:43

  ΙΤΒ Berlin | Statista: Οι περισσότεροι Γερμανοί, Αμερικανοί και Κινέζοι θα κάνουν διακοπές το 2021

 93. 02/03 12:51

  Μανιφέστο Ευρωπαϊκού Τουρισμού: Η ανάκαμψη της ΕΕ χρειάζεται αειφόρες επενδύσεις στον τουρισμό

 94. 02/03 12:03

  Περιφέρεια Αττικής: Από τον Απρίλιο η καταβολή ενισχύσεων προς τις επιχειρήσεις

 95. 02/03 11:56

  Royal Caribbean: Κρουαζιέρες από τη Χάιφα προς ελληνικά νησιά με το νέο καινοτόμο Odyssey of the Seas

 96. 02/03 11:51

  Ισραήλ: Ξενοδοχείο καραντίνας ή βραχιόλι επιτήρησης για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό

 97. 02/03 11:29

  Ισπανία: Aερογέφυρα εμβολιασμένων Βρετανών τουριστών εάν δεν επιτευχθεί ευρωπαϊκή συμφωνία

 98. 02/03 11:04

  Καθηγητής της ομάδας εμβολίου Οξφόρδης: Να αποφύγουμε την εμμονή με τις μεταλλάξεις

 99. 02/03 10:53

  Evening Standard: Η Ίος ανάμεσα στα 20 καλύτερα Ελληνικά νησιά

 100. 02/03 10:47

  Το φρούριο της Αττικής που βρίσκεται εκεί εδώ και 2.300 χρόνια