Βράβευση του ιδρυτή και προέδρου της Grecotel Νίκου Δασκαλαντωνάκη

Βράβευση του ιδρυτή και προέδρου της Grecotel Νίκου Δασκαλαντωνάκη

Το έργο του Νίκου Δασκαλαντωνάκη, του Ρεθεμνιώτη οραματιστή που άφησε ανεξίτηλο το επιχειρηματικό του αποτύπωμα στην παγκόσμια τουριστική σκηνή βράβευσε ο τόπος καταγωγής του, ο Δήμος Αγίου Βασιλείου, σε ειδική τιμητική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πολεμικό Μουσείο τη Δευτέρα 20 Μαΐου. 

Σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, με παρούσες τις τρεις γενιές της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη, Υπουργοί της κυβέρνησης, πολιτικοί, και φορείς του ελληνικού τουρισμού, ανέδειξαν το μεγαλείο του Νίκου Δασκαλαντωνάκη, στα χέρια του οποίου ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος στην Ελλάδα, η Grecotel, έβαλε τα θεμέλια της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε από όλους τους ομιλητές.

Όλγα Κεφαλογιάννη:  Ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης έβαλε ανεξίτηλα την σφραγίδα του όχι μόνο στον ελληνικό τουρισμό, αλλά και στην ελληνική επιχειρηματικότητα

Στην κεντρική της ομιλία η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στάθηκε εμφατικά στην διάσταση των επιτευγμάτων του Ρεθεμνιώτη Νίκου Δασκαλαντωνάκη υπογραμμίζοντας ότι ο πρωτοπόρος του ελληνικού τουρισμού έβαλε τη δική του ιστορική σφραγίδα όχι μόνο στον ελληνικό τουρισμό, αλλά και στην ελληνική επιχειρηματικότητα. "Αποφασιστικός,  Πρωτοπόρος, Οραματιστής, ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης,  είναι ένας χαρισματικός επιχειρηματίας, μια ξεχωριστή προσωπικότητα και το απέδειξε στην πράξη", ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κεφαλογιάννη και συμπλήρωσε: "Στα δύσκολα χρόνια της εσωστρέφειας, είδε, μαζί με τον αδελφό του Τάκη, πού βρίσκεται το μέλλον της ανάπτυξης για το ‘παντέρμο Ρέθεμνος’. Επέμειναν, επένδυσαν, αγωνίστηκαν σκληρά, και δικαιώθηκαν".

Σήμερα, δεκαετίες αργότερα, ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης βλέπει με δικαιολογημένη υπερηφάνεια την Grecotel να αποτελεί τον κορυφαίο τουριστικό όμιλο της χώρας:  να διαχειρίζεται περισσότερα από 40 ξενοδοχεία σε εμβληματικές τοποθεσίες, στους πλέον δημοφιλείς προορισμούς του τόπου μας,  και να πρωτοπορεί στο τουριστικό χώρο, δημιουργώντας προϊόντα που καθορίζουν το μέλλον και διασφαλίζουν την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού", υπογράμμισε η Υπουργός Τουρισμού.

Με παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου χωριανούς και φίλους  του Νίκου Δασκαλαντωνάκη από το Ρέθυμνο αλλά και όλη την Ελλάδα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ανέδειξαν την επιχειρηματική και ανθρώπινη παρακαταθήκη του Νίκου Δασκαλαντωνάκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της, ο βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας και Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο γενικός διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης και δημιουργός του Μουσείου στην Ελεύθερνα Ρεθύμνης Νίκος Σταμπολίδης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιάννης Μαρινάκης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Βαρδινογιάννης, καθώς και προσωπικότητες της κοινωνίας του Ρεθύμνου.

Ιωάννης Ταταράκης: Ο Ν. Δασκαλαντωνάκης δεν ξέχασε τους τόπους που γεννήθηκε

Ο εμπνευστής και οικοδεσπότης της εκδήλωσης, δήμαρχος του Δήμου Αγίου  Βασιλείου Ιωάννης Ταταράκης, υπογράμμισε ότι "ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης, τη στιγμή που διαμόρφωσε τον τουρισμό στην Ελλάδα, ποτέ δεν ξέχασε τους τόπους που γεννήθηκε", συμπληρώνοντας ότι "η Κρήτη είναι περήφανη για την δράση του, επιχειρηματική και κοινωνική". Μάλιστα το βίντεο που πλαισίωσε την εκδήλωση, αφύπνισε μνήμες της αυθεντικής Κρήτης, ενώ οι μαρτυρίες συνοδοιπόρων του Νίκου Δασκαλαντωνάκη ανέδειξαν την κοινωνική του προσφορά και την φιλανθρωπική του δράση του.

Κωστής Χατζηδάκης: Αυταπόδεικτη η συνεισφορά της Grecotel στην ελληνική οικονομία

Στον χαιρετισμό του,  ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, αφού σημείωσε ότι ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης έχει βάλει την καθοριστική υπογραφή του στην ανέλιξη της Grecotel στην κορυφή των ευρωπαϊκών ξενοδοχειακών ομίλων, τόνισε ότι είναι αυταπόδεικτη η διαχρονική και έμπρακτη συνεισφορά της Grecotel στην ελληνική οικονομία.

Ιωάννης Κεφαλογιάννης:  Ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης έβαλε το Ρέθυμνο στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Στην παρέμβαση του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης, έκανε λόγο για τον άνθρωπο που θεμελίωσε το τουριστικό αποτύπωμα της χώρας κι έβαλε το Ρέθυμνο στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Ευάγγελος Βενιζέλος: ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης και η Grecotel "κατάφερε να δημιουργήσει αυτό που λέγεται τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα"

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τόνισε ότι ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης και η Grecotel "κατάφερε να δημιουργήσει αυτό που λέγεται  τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα".

Ευάγγελος Αποστολάκης: "Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η Ελλάδα"

Τέλος ο Ευάγγελος Αποστολάκης, βουλευτής Επικρατείας και πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης, αφού ανέφερε ότι "η Ελλάδα χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους", έκανε λόγο για ένα σπουδαίο οραματιστή, λέγοντας ότι “δεν υπάρχει Ρεθεμνιώτης που δεν είναι περήφανος για τον Νίκο Δασκαλαντωνάκη”.

Από τον Άη-Γιάννη Ρεθύμνου στην κορυφή του κόσμου με την Grecotel

Ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης το 1936. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από το χωριό Άη-Γιάννης και της μητέρας του (το γένος Θεοδωράκη) από την Κοξαρέ του Δήμου Αγ.Βασιλείου Ρεθύμνου. Κόντρα στο ρεύμα της εποχής που ήθελε τους νέους να εγκαταλείπουν το νησί σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, τα αδέρφια Τάκης και Νίκος Δασκαλαντωνάκης έβαλαν τη δεκαετία του ‘60 τα θεμέλια μιας λαμπρής πορείας που έμελλε να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην κρητική κοινωνία, που τόσο ανάγκη είχε για πρόοδο.

Ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, ηγέτης της ξενοδοχειακής αγοράς

Με περισσότερα από 2.000 διεθνή βραβεία και διακρίσεις που έχει λάβει ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη - Grecotel, αναγνωρίζεται σήμερα ως ο ηγέτης της ξενοδοχειακής αγοράς, ο μεγαλύτερος ελληνικός τουριστικός όμιλος και μία από τις πλέον δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις.  Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της ICAP (Κλαδική Μελέτη για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, Νοέμβριος 2023), ο όμιλος κατέχει την πρώτη θέση με μερίδιο 4,5% βάσει αξίας και 3,5% βάσει συνόλου κλινών για τα ξενοδοχεία πολυτελείας.  

Οι 40 πολυτελείς μονάδες του ομίλου που βρίσκονται στην Αθήνα, το Σούνιο, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και το Λασίθι της Κρήτης, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, την Κω, τη Μύκονο, την Ηλεία, την Αχαΐα, τη Λάρισα, την Καλαμάτα και την Αλεξανδρούπολη, προσθέτουν σήμερα αξία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν. Άλλωστε, ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους διαμορφωτές της υψηλής φιλοξενίας της χώρας, όπως αυτό αναγνωρίζεται από τους εγχώριους και διεθνείς φορείς του κλάδου.  

Το 2023 έλαβε το Βραβείο “TUI Lifetime Achievement Award”, το οποίο απονέμεται από την TUI σε άτομα με ανεκτίμητη συνεισφορά στον κλάδο του τουρισμού, παγκοσμίως. Πρόκειται για μια κορυφαία διάκριση αναγνώρισης για «την αταλάντευτη αφοσίωσή του στην αριστεία, την επιμονή και το καινοτόμο όραμά του στον τουριστικό κλάδο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Το αποτύπωμα του ομίλου Δασκαλαντωνάκη - Grecotel στην ελληνική οικονομία

Ενδεικτικό της συνεισφοράς του ομίλου στην ελληνική οικονομία είναι το γεγονός ότι περισσότεροι από 380.000 επισκέπτες από 180 χώρες φιλοξενούνται ετησίως στις μονάδες του ομίλου πραγματοποιώντας πάνω από 2.120.000 διανυκτερεύσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο όμιλος από την ίδρυσή του έχει διαχειριστεί πάνω από 65 ξενοδοχεία και έχει ως τώρα μυήσει στην ελληνική φιλοξενία περισσότερους από 11.000.000 επισκέπτες (περισσότερους από τον πληθυσμό της Ελλάδας), πράγμα που τον αναδεικνύει ως τον μεγαλύτερο πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, το 89% των προμηθειών του ομίλου σε αξία γίνεται από συνεργασίες με ντόπιους προμηθευτές.

Ο σημαντικότερος εργοδότης του ελληνικού τουρισμού

Παράλληλα, στα ξενοδοχεία και τα γραφεία του ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό εργάζονται πάνω από 6.700 άτομα, καθιστώντας την Grecotel τον σημαντικότερο εργοδότη του ελληνικού τουρισμού.  Τα τελευταία 5 χρόνια και μέσα στην κρίση του κορονοϊού, ο όμιλος έχει συνεισφέρει παραπάνω από 800 εκατ. ευρώ ως αμοιβές στους εργαζόμενους, στους προμηθευτές, στις τράπεζες και σε φόρους και εισφορές στο ελληνικό κράτος.  

Το αποτύπωμα της Grecotel στον τόπο καταγωγής του Νίκου Δασκαλαντωνάκη

Πάνω από 7.000 Ρεθεμνιώτες έχουν εργαστεί μέχρι σήμερα στα ξενοδοχεία του ομίλου και 110 Ρεθεμνιώτες κατέχουν θέσεις διευθυντών και τμηματαρχών στα ξενοδοχεία του ομίλου σε όλη την Ελλάδα. Χίλιες οικογένειες του Ρεθύμνου έχουν σήμερα κάποιο μέλος τους να εργάζεται στην Grecotel, καθιστώντας τον όμιλο τον μεγαλύτερο εργοδότη του νομού Ρεθύμνου αλλά και της Κρήτης. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου, ότι μόνο στα ξενοδοχεία Grecotel στην περιοχή του Ρεθύμνου κάθε χρόνο φιλοξενούνται 85.000 επισκέπτες, πραγματοποιώντας 620.000 διανυκτερεύσεις.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 19/06 16:06

  FedHATTA/ ΗΑΤΤΑ: Νέες προοπτικές ενίσχυσης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 2. 19/06 15:14

  AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

 3. 19/06 15:08

  Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης

 4. 19/06 13:27

  Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη

 5. 19/06 12:14

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη

 6. 19/06 11:44

  ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό

 7. 19/06 11:36

  Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;

 8. 19/06 11:04

  Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

 9. 19/06 10:01

  Τουρισμός | Αποχωρεί ο ιδρυτής και CEO της Alltours - Μέτοχος το Alltours Foundation

 10. 19/06 07:04

  Υπουργείο Πολιτισμού: Stop σε ανέγερση ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

 11. 19/06 07:03

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή στο cult LGBTQ περιοδικό Vangardist

 12. 19/06 07:02

  Δήμος Καρύστου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 13. 19/06 07:00

  Πάτρα | Ημερίδα: Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου -Σπήλαιο Λιμνών και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας

 14. 19/06 07:00

  Παραδοσιακό Τσιγγάνικο Γλέντι στον Νέο Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες

 15. 18/06 18:31

  Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο

 16. 18/06 18:10

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής

 17. 18/06 17:04

  Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο

 18. 18/06 15:47

  TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

 19. 18/06 15:15

  +9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα

 20. 18/06 14:42

  Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

 21. 18/06 14:19

  Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean

 22. 18/06 14:08

  Vision Omonia: Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας VISION Greece που θα ανοίξει τον Σεπτέμβριο

 23. 18/06 12:27

  Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο

 24. 18/06 12:12

  Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

 25. 18/06 11:57

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Προβολή στην Αγγλική αγορά σε συνεργασία με την Jet2

 26. 18/06 11:37

  Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

 27. 18/06 11:30

  «Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής»

 28. 18/06 11:18

  Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

 29. 18/06 11:12

  ΞΕΕ | 23 διεθνείς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου στο πρόγραμμα Boutique Hotel

 30. 18/06 10:52

  easyJet: Νέα σύνδεση Λονδίνο – Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 31. 18/06 10:37

  Παγκόσμιος τουρισμός | Google και Deloitte: Ποιες θα είναι οι μεγάλες δυνάμεις το 2040- οι τάσεις και οι προορισμοί

 32. 18/06 10:00

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών | Το υπουργείο Τουρισμού απαξιώνει το επάγγελμα του ξεναγού

 33. 18/06 09:21

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Philharmonia Orchestra – Santtu-Matias Rouvali – Patricia Kopatchinskaja | Ηρώδειο - 18 Ιουνίου

 34. 18/06 07:34

  Διαγωνισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΤ

 35. 18/06 07:28

  Άνδρος: Παλιά σεντόνια καταλυμάτων μετατρέπονται σε πάνινες τσάντες

 36. 18/06 07:24

  Μύκονος: Πώς απορρίφθηκε η παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής έως τις 1.30 π.μ, σε κατάστημα

 37. 18/06 07:23

  Απόρριψη απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο

 38. 17/06 17:20

  Accor: Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες διαβάζουν κριτικές επισκεπτών πριν από την κράτηση σε ξενοδοχείο

 39. 17/06 16:30

  Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

 40. 17/06 16:20

  Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό κλάδο

 41. 17/06 16:17

  Άνοιξε το InterContinental Crete

 42. 17/06 15:01

  Κυπριακός τουρισμός | Οριακή αύξηση αφίξεων το α' πεντάμηνο- Αυξημένα τα ταξίδια Κυπρίων στην Ελλάδα τον Μάιο

 43. 17/06 14:41

  Ξενοδοχείο St. George Lycabettus | Διαχείριση Εσόδων μέσω της ενσωμάτωσης Τεχνητής Νοημοσύνης

 44. 17/06 13:34

  Lamda Development | Σε εταιρεία της οικογένειας του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου το 2% των μετοχών

 45. 17/06 13:19

  13 Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες μυήθηκαν στα μυστικά της Χαλκιδικής

 46. 17/06 12:40

  Ελλάδα: Θα αποδώσει η εξαήμερη εργασία;

 47. 17/06 11:45

  Πτώχευση FTI | Τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία Meeting Point Hotels στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα

 48. 17/06 10:49

  Lonely Planet: Ένα Ελληνικό νησί στα 12 καλύτερα στην Ευρώπη για ονειρικές διακοπές το 2024

 49. 17/06 10:10

  ΕΕ | Προς έγκριση η εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa

 50. 17/06 09:45

  Δράση ΕΟΤ Γερμανίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική

 51. 17/06 07:18

  Δήμος Κιμώλου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 52. 17/06 07:17

  Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή σε δημοφιλές έντυπο και site LGBTQI+ στη Γαλλία

 53. 17/06 07:13

  Μουσικά Μαϊστράλια στην Πρέβεζα

 54. 17/06 07:10

  Καλοκαιρινή Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στο Στόμιο Λάρισας

 55. 17/06 07:07

  17ος Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου Αλοννήσου Alonissos Challenge 2024

 56. 16/06 19:12

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Δωρεά στη μνήμη του π.προέδρου Νίκου Χριστοδούλου

 57. 16/06 07:56

  Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια στην Καρδίτσα

 58. 15/06 19:58

  Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

 59. 15/06 19:48

  To νέο Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 60. 15/06 19:45

  Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο

 61. 15/06 19:42

  Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου Θόδωρος Αγγελόπουλος

 62. 15/06 12:02

  Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών

 63. 14/06 16:47

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260

 64. 14/06 14:50

  Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025- Σαντορίνη και Μύκονος στο επίκεντρο

 65. 14/06 14:16

  Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί

 66. 14/06 14:16

  Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.

 67. 14/06 14:10

  4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο

 68. 14/06 13:56

  Γερμανία: Είναι έτοιμες οι αεροπορικές για το καλοκαίρι

 69. 14/06 13:46

  Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με αλλαγές στα Υπουργεία Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής

 70. 14/06 12:47

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου

 71. 14/06 12:37

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | EXIT ABOVE – After the tempest

 72. 14/06 11:48

  Πτώχευση FTI: Φόβοι των τουρ οπερέιτορ για αμαύρωση της φήμης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας

 73. 14/06 11:13

  Αμερικανικός τουρισμός 2024: Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις που διαμορφώνονται στα ταξίδια

 74. 14/06 10:52

  Ι. Χατζής: Συνάντηση με νέους ξενοδόχους για το μέλλον της φιλοξενίας

 75. 14/06 07:32

  Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 76. 14/06 07:15

  Πρώτο Αμοργιανό Φεστιβάλ

 77. 14/06 06:28

  Προώθηση της Αττικής ως προορισμός κρουαζιέρας στην Αυστρία

 78. 14/06 06:25

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Συζητούνται οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για δύο ξενοδοχεία

 79. 14/06 06:17

  Εκδήλωση Σαμπαλιώτικα Μπλουγούρια στην Καρδίτσα

 80. 14/06 00:54

  ΣΕΤΕ | Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ξεχωριστές εμπειρίες

 81. 13/06 20:44

  ΣΕΤΕ | Κ. Μητσοτάκης: Εργαζόμενοι στον τουρισμό καλά αμειβόμενοι- τοπικά πολεοδομικά σχέδια- Αirbnb | η τοποθέτηση Παράσχη

 82. 13/06 17:14

  Τρεις προσφορές για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

 83. 13/06 16:27

  Η Ελλάδα δεν έχει υπερτουρισμό | Χρειαζόμαστε μαζικές επενδύσεις σε κρίσιμες υποδομές

 84. 13/06 16:23

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee / Ένας υπάλληλος αγνοείται | Πειραιώς 260 - 17 & 18 Ιουνίου

 85. 13/06 16:10

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee

 86. 13/06 15:40

  Πτώση της ζήτησης και των κρατήσεων στη Μύκονο το 2024 - Ανάλυση της Panadvert

 87. 13/06 15:38

  Premier Inn: 2 στους 5 Βρετανούς τινάζουν στον αέρα τον προϋπολογισμό διακοπών

 88. 13/06 15:11

  Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρίες με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις

 89. 13/06 14:01

  Συνήγορος του Πολίτη: Σοβαροί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι από τον τουρισμό – Καμπανάκι για επείγουσες μεταρρυθμίσεις

 90. 13/06 13:15

  Ποσειδώνια 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με 2.038 εκθέτες από 81 χώρες

 91. 13/06 12:43

  Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ | Όχι σε νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία- 5,1 δισ. ευρώ τουριστικές επενδύσεις το 2023

 92. 13/06 11:47

  WTTC | Τουρκικός τουρισμός: Ρεκόρ επιδόσεων το 2023- αισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη 10ετία

 93. 13/06 11:43

  Μνημόνιο συνεργασίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 94. 13/06 11:10

  2ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ: Γεύσεις και Μελωδίες του Κόσμου στο Ηράκλειο

 95. 13/06 10:39

  Διακοπή λειτουργίας όλων των Αρχαιολογικών Χώρων ενιαίου εισιτηρίου Αθηνών

 96. 13/06 10:37

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τη δήμαρχο Σπετσών

 97. 13/06 10:30

  Aκρόπολη | Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος και σήμερα το μεσημέρι (12.00 - 17.00) - Μετά τις 17.00 όσοι έχουν εισιτήρια

 98. 13/06 10:10

  Βόμβα για τον ελληνικό τουρισμό | Γιατί tour operators απείλησαν να αποσύρουν τουρίστες από περιοχή της Ρόδου

 99. 13/06 10:03

  Εγκρίθηκε η σύσταση του κοινωφελούς ιδρύματος Σπύρου και Ελιάνας Κοκοτού

 100. 13/06 07:53

  Δήμος Λεβαδέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών