Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

Το τρίπτυχο της συλλογής Santo Collection Resorts & Villas παρουσίασε σε εκδήλωση Β2Β Ο ‘Ομιλος Metaxa Hospitality Group, με αφορμή και το άνοιγμα των δύο νέων «μελών» της Santo Collection, Santo Mine, The Villas.

Ειδικότερα, το project  ανέλυσαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης, Director of Marketing & PR,  Σείζης Χρήστος, GM / Γενικός Διευθυντής, Olivia Rabossit, Commercial Manager, Ξένια Καλτσά, Reservations Manager, Μάνος Μπορμπουδάκης, ο πρώτος διευθυντής του Ξενοδοχείου στη Σαντορίνη, και τα τελευταία χρόνια COO του Ομίλου, Μαρίνα Μανιαδή, Senior Sales Manager, Ασπασία Φθενού, Sales Manager και Νίκος Σφακιανάκης, Director of Sales & Marketing.

Αν και η γενέτειρα του Ομίλου είναι η Κρήτη, η επένδυση στο νησί της Σαντορίνης δεν ήταν τυχαία, καθώς η εταιρεία είναι συνδεδεμένη με τον τόπο για πάνω από 35 χρόνια. Από πολύ νωρίς, συνεπώς, υπήρχε το όραμα επένδυσης και σε τουριστική ανάπτυξη. Το όραμα αυτό υλοποίησε η διοίκηση του Ομίλου, με επικεφαλής όλα αυτά τα χρόνια τον κ. Ανδρέα Μεταξά και με την καθοδήγηση του ως Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, το 2016 άνοιξε η πρώτη μονάδα  στην Οία και πλέον το project της Οίας ολοκληρώθηκε, ως Santo Collection.

‘Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης, μετά από έρευνα που διεξήχθη κατά τη δημιουργία των Santo Mine και The Villas, αποφασίστηκε μια μονολιθική αρχιτεκτονική για το brand, καθώς όλα τα ακίνητα μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Με αυτόν τον τρόπο, η Santo Collection λειτουργεί ως δημιουργός «Travel Deep» προσφέροντας στον επισκέπτη ουσιαστικές εμπειρίες, μέσα από την αυθεντική, πραγματική Σαντορίνη.

Εξάλλου, η Santo Collection, ως δημιουργός και επιμελητής αυθεντικών και διαχρονικών, εκλεπτυσμένων και βιώσιμων brands πολυτελών ξενοδοχείων φτιαγμένων από ανθρώπους, για τους ανθρώπους, εστιάζει στις εμπειρίες με νόημα, που ενισχύουν την προοπτική μέσω της περιέργειας, των συνδέσεων και της αυθεντικότητας. Μέσα από αυτή την προσέγγιση, η συλλογή προτείνει στον επισκέπτη έναν συνδυασμό από 30 και πλέον εμπειρίες και υπηρεσίες, ώστε να αποκαλύψει τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της Σαντορίνης.

Εξίσου σημαντική, είναι και η εκπαίδευση των συνεργατών της συλλογής, καθώς οι άνθρωποι των ξενοδοχείων, είναι ο πιο ουσιαστικός παράγοντας για να μπορέσει η Santo Collection να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται επίσης στη  γαστρονομική προσέγγιση, με τη φιλοσοφία «από τον κήπο στο τραπέζι», υποστηρίζοντας την αναγεννητική γεωργία και κατ’ επέκταση το Βιώσιμο Ήθος: Από την καλλιέργεια και τη χρήση εποχιακών προϊόντων τοπικής προέλευσης και εγχώρια, βιολογικά βότανα, μέχρι την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας και του πολύτιμου οικοσυστήματος της, οι ηθικές επιλογές επηρεάζουν κάθε απόφαση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παράγεται από τους κήπους της συλλογής ο εντυπωσιακός όγκος των 1,5 τόνων τροφίμων. Το ίδιο ισχύει και στην προσέγγιση της ευεξίας, καθώς τα ξενοδοχεία προσφέρουν τα δύο πρώτα Spa Comfort Zone στην Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στο πάθος για ζωή.

Αναλυτικά, η Santo Collection αποτελείται από τα ξενοδοχεία Santo Pure και Santo Mine, καθώς και τις βίλες The Villas που βρίσκονται στην Οία της Σαντορίνης.

Το ξενοδοχείο Santo Pure, το οποίο λειτουργεί από το 2016, εμπνέει τους επισκέπτες του slow living, προσομοιάζοντας ένα αυθεντικό κυκλαδίτικο χωριό, πλαισιωμένο από την εκπληκτική φύση του νησιού. Αποτελείται από 83 σουίτες και 2 βίλες, όλες με εξωτερικό θερμαινόμενο τζακούζι ή και ιδιωτική πισίνα, ενώ απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Το ξενοδοχείο δίνει έμφαση στις εμπειρίες ευεξίας οι οποίες είναι αφιερωμένες στο σώμα και το στο νου, για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ισορροπία και αναζωογόνηση με στυλ.

Παράλληλα, το εστιατόριο ALIOS ILIOS του ξενοδοχείου, προσφέρει μια γευστική εμπειρία εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο, ενώ το Akratos Poolside Bar σερβίρει μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα και ευρηματικά κοκτέιλ με βότανα από τον κήπο του ξενοδοχείου ή τοπικό κρασί από μια λίστα με πάνω από 100 κρασιά της Σαντορίνης αλλά και διεθνή κρασιά.

Μεταξύ άλλων, το ξενοδοχείο προσφέρει το Anassa Spa, γυμναστήριο, προσαρμοσμένες εμπειρίες και εκδηλώσεις, χώρους στάθμευσης, επιχειρηματικό κέντρο, βιβλιοθήκη, δωμάτιο late-departure  και άλλες υπηρεσίες, οι οποίες εναρμονίζονται με την αειφορία και την κοινωνική ευθύνη.

Από την άλλη πλευρά, το ξενοδοχείο Santo Mine, το οποίο άνοιξε τον Απρίλιο του 2024, βρίσκεται λαξευμένο στους βράχους, όντας μέρος ενός παλιού ορυχείου πέτρας και απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Υποστηρίζοντας την «ξυπόλυτη πολυτέλεια» και το πάθος για ζωή των δραστήριων ανθρώπων, το ξενοδοχείο διαθέτει 37 σουίτες και κοινόχρηστους χώρους με κομψό σχεδιασμό, που αναδεικνύει τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα του νησιού. Οι σουίτες προσφέρουν απόλυτη ιδιωτικότητα, ηφαιστειακά «θαύματα» σε κάθε σουίτα, καθώς και ευρύχωρες βεράντες με πισίνα ή και τζακούζι. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ALME FINE FISH, το δείπνο αποτελεί μια γαστρονομική εμπειρία και το RHOE Cocktail and Wine bar, είναι ένας ζωντανός καμβάς γεύσης που γιορτάζει την ποικιλομορφία των γεύσεων οι οποίες ξεκλειδώνονται μέσα από την τέχνη του κρασιού, των αποσταγμάτων και του φαγητού, δελεάζοντας τις αισθήσεις με εξατομικευμένες γευστικές εμπειρίες.  Επιπλέον, στο κελάρι του ξενοδοχείου, οι λάτρεις του κρασιού θα ανακαλύψουν μια ιστορική «οινοχώρα» και θα μυηθούν στις γηγενείς ποικιλίες του σπάνιου ηφαιστειακού terroir της Σαντορίνης. Μεταξύ άλλων υπηρεσιών, το ξενοδοχείο προσφέρει το PNOE spa, το υπαίθριο γυμναστήριο SOMA, προσαρμοσμένες εμπειρίες και εκδηλώσεις, ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, επιχειρηματικό κέντρο, βιβλιοθήκη και προσβάσιμα δωμάτια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο ξενοδοχεία, Santo Pure και Santo Mine, συνδέονται με υπόγεια διάβαση, ούτως ώστε να παρέχεται ασφάλεια, ταχύτητα αλλά και απόλαυση του συνόλου της εμπειρίας Santo Collection από τους επισκέπτες και των δύο ξενοδοχείων.

Τέλος, οι βίλες της συλλογής Icon Villa και Lush Villa, με την επωνυμία The Villas, οι οποίες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τον Μάιο, βρίσκονται φωλιασμένες σε ένα απόμερο περιβάλλον με φυσική ομορφιά το οποίο προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα αλλά και άμεση πρόσβαση στην Οία. Οι δύο βίλες των 4 υπνοδωματίων με επιφάνεια 233 τ.μ. και 257 τ.μ., συνδέονται μεταξύ τους και μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια πολυτελή βίλα 8 υπνοδωματίων των 490 τ.μ. με εξωτερικό χώρο 705 τ.μ. Οι βίλες προσφέρουν θέα στη θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα, ιδιωτικές πισίνες, 2 εξωτερικά τζακούζι, χώρο μπάρμπεκιου, γυμναστήριο, σάουνα, δωμάτιο μπάτλερ και αποκλειστικό Villa Manager. Επιπλέον, οι βίλες παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως θεραπείες σπα, πιλάτες, γιόγκα, φύλαξη παιδιών, υπηρεσίες butler, ιδιωτικό yachting, διοργάνωση party και γαμήλιων εκδηλώσεων, ενώ απευθύνονται στους έμπειρους ταξιδιώτες και οικογένειες που εκτιμούν τη συντροφικότητα, επιδιώκοντας ταυτόχρονα την εξατομίκευση.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 28/05 18:42

  Στρατηγικός σχεδιασμός με ορίζοντα 10ετίας - αυτό χρειάζεται ο ελληνικός τουρισμός

 2. 28/05 18:34

  Μονόδρομος ένα βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τουριστικό προϊόν

 3. 28/05 16:18

  Αμερικανικός τουρισμός: Δεύτερη υψηλότερη ταξιδιωτική δαπάνη στον κόσμο για το καλοκαίρι του 2024

 4. 28/05 16:02

  Συνεχίζεται με ελεύθερη είσοδο έως 2 Ιουνίου το 12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

 5. 28/05 15:44

  Άνοιξαν οι εγγραφές για το Navarino Challenge 2024

 6. 28/05 15:08

  Κοινωνικός/ ιαματικός τουρισμός ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Επιχειρηματιών

 7. 28/05 14:34

  Eurowings: Νέα χειμερινή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη

 8. 28/05 14:22

  Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Δελφών την Τετάρτη μετά τις 17.00

 9. 28/05 14:13

  Η Τεχνολογία συναντά την παράδοση: Drones αναδιαμορφώνουν την ορεινή κτηνοτροφία

 10. 28/05 13:47

  25 χρόνια AEGEAN | 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης

 11. 28/05 13:39

  Telegraph: Οι 6 προορισμοί που υπόσχονται το ιδανικό Ελληνικό καλοκαίρι

 12. 28/05 13:32

  Celestyal: Καλοκαιρινή καμπάνια αναβάθμισης καμπίνας

 13. 28/05 12:57

  HotStats: Αυτές είναι οι σημαντικότερες προκλήσεις που θα συναντήσουν τα ξενοδοχεία το 2024

 14. 28/05 12:07

  Απευθείας πτήσεις Παρίσι-Καλαμάτα ξεκινά η Air France - εκδήλωση στο Παρίσι

 15. 28/05 11:42

  Eυρωπαϊκός τουρισμός- ForwardKeys | Ολική ανάκαμψη το 2024- αυξημένη ζήτηση για Λονδίνο, Παρίσι, οριακά μειωμένη για Αθήνα

 16. 28/05 11:04

  Ημερίδα ΠΟΤΑΠ | «Η ηλεκτροκίνηση αναγκαία στην τουριστική ανάπτυξη»

 17. 28/05 11:00

  Το διεθνές βραβείο Big SEE Architecture Award 2024 - Winner απονεμήθηκε στις Villas in Olive Grove, Navarino Residences, Costa Navarino της Potiropoulos+Partners

 18. 28/05 10:54

  Τα Aria Hotels σχεδιάζουν eVTOL Vertiports για ηλεκτρικά αεροσκάφη κάθετης απογείωσης και προσγείωσης

 19. 28/05 10:48

  Το νέο Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

 20. 28/05 10:31

  MSC Cruises | Ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά και οικογένειες στα πλοία της το καλοκαίρι

 21. 28/05 10:02

  Ξενοδοχεία | To One&Only Aesthesis εγκαινίασε 14 πολυτελείς κατοικίες

 22. 28/05 07:58

  ΕΟΤ: 50.000 ευρώ για την υποστήριξη δύο συνεδρίων σε Πάτρα και Χαλκιδική

 23. 28/05 07:55

  Δήμος Πατρέων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 24. 28/05 07:53

  Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για μεταφορά και διαμονή μελών ΚΑΠΗ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ερέτρια

 25. 28/05 07:41

  Δήμος Γορτυνίας: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κτηρίου ως ξενοδοχείο ή εστιατόριο - Κατώτατο όριο προσφοράς τα 50 ευρώ!

 26. 27/05 19:31

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με την Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας - "Στενότερη πολιτιστική και τουριστική προσέγγιση των δύο λαών"

 27. 27/05 19:03

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση φωτογραφιών του Robert McCabe

 28. 27/05 16:58

  Ξεκίνησαν από τη Χαλκιδική οι πρώτοι έλεγχοι με drones για παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες

 29. 27/05 16:30

  Mabrian - Phocuswright: Ο υπερ-τουρισμός διώχνει το 61% των ταξιδιωτών

 30. 27/05 16:04

  Εξαιρετικά Επιτυχής η Πρώτη Εκδήλωση της HSMAI Europe στην Ελλάδα

 31. 27/05 14:31

  Εκδήλωση για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων στα ξενοδοχεία

 32. 27/05 14:25

  Ευρωπαϊκό Βαρόμετρο Διαμονής: Ρεκόρ αισιοδοξίας στα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά ξενοδοχεία παρά τις προκλήσεις

 33. 27/05 13:59

  Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 7ο Κύκλο Επιτάχυνσης του CapsuleT

 34. 27/05 13:43

  ΕΟΤ | Έκθεση Φωτογραφίας του Robert Mc Cabe στο Μουσείο Ακρόπολης

 35. 27/05 12:57

  Στο Φεστιβάλ Καννών το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 36. 27/05 12:50

  ΠΟΤΑΠ | Ταξίδι γνωριμίας Γερμανών Δημοσιογράφων στην Πιερία

 37. 27/05 12:29

  Ανωμερίτες Χανίων | Η κρητική ποίηση και το λαούτο φανερώνουν την ψυχή των Χανίων

 38. 27/05 11:59

  ΥΠΑ | Βελτίωση της λειτουργικότητας του αεροδρομίου Σητείας

 39. 27/05 11:15

  Αερομεταφορές: +12,2% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' τετράμηνο του 2024

 40. 27/05 11:06

  Η πρώτη εκδήλωση της HSMAI Europe στην Αθήνα

 41. 27/05 10:53

  Υπερ-τουρισμός | Ποιες περιοχές στην Ιταλία βρίσκονται στο "κόκκινο"- οι άμεσες επιπτώσεις

 42. 27/05 10:51

  Η Κίνα στρατηγικός τουριστικός στόχος για την Αθήνα

 43. 27/05 10:35

  Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International στον Πειραιά

 44. 27/05 10:15

  Τουρισμός: Συνεργασία ΕΟΤ με τη πλατφόρμα Wego για ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή και τη Β. Αφρική

 45. 27/05 07:51

  Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 46. 27/05 07:50

  Προβολή της Αθηναϊκής κουζίνας στην Ολλανδία

 47. 27/05 07:49

  Πανελλήνια Συνάντηση Vespa στην Καλαμάτα

 48. 27/05 07:08

  Φιλοξενία αρχαιολόγων του πανεπιστημίου Carleton Αμερικής στη Σαντορίνη

 49. 27/05 07:07

  ΕΟΤ: Ταξίδια εξοικείωσης για τουριστική προβολή σε Σύρο, Σίφνο και Κίμωλο

 50. 27/05 07:04

  Εκδηλώσεις τιμής για τους σφουγγαράδες σε Ρόδο και Κάλυμνο

 51. 26/05 23:38

  Δεύτερη ζωή για θρυλικό Boeing, που αγόρασε ο Ωνάσης, στην πλατεία Ολυμπιακής Αεροπορίας

 52. 26/05 20:44

  Α. Ανδρεάδης: Άνοιξε η νέα deluxe πτέρυγα του Ikos Andalusia στην Marbella

 53. 26/05 13:02

  Εγκαίνια για το Μουσείο Κρητικής Λαογραφίας της Οικογένειας Κοκοτού

 54. 26/05 12:50

  Σαντορίνη | Περιορισμοί κυκλοφορίας λόγω του κινδύνου κατολισθήσεων τη θερινή περίοδο

 55. 26/05 12:37

  Άμεσα ξεκινά το γραφείο του ΕΟΤ στη Μελβούρνη – Ικανοποίηση εκφράζει η Ελληνική Κοινότητα

 56. 26/05 12:00

  Μαγιόρκα: Απαγόρευση αλκοόλ με «παραθυράκια»

 57. 26/05 11:33

  Δήμος Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 58. 26/05 07:29

  ΕΟΤ: 30.000 ευρώ για την υποστήριξη εκδηλώσεων σε Αθήνα και Χανιά

 59. 25/05 23:10

  To Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO - Παρών στην εκδήλωση ο κ.Μητσοτάκης

 60. 25/05 22:59

  Ελληνική Εταιρία Ψηφιακής Ιατρικής | Tιμητική διάκριση στην Όλγα Κεφαλογιάννη

 61. 25/05 22:56

  Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ζητείται Ειδικός Συνεργάτης με εμπειρία σε θέματα τουρισμού

 62. 25/05 11:15

  Προβολή της Κρήτης στην Ολλανδία | φιλοξενία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Corendon

 63. 25/05 10:47

  Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

 64. 25/05 10:21

  Δήμος Θερμαϊκού: Πρόταση για 3 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπ. Τουρισμού

 65. 25/05 10:16

  Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Zygaktis Trail στη Δράμα

 66. 24/05 21:25

  Ποιοτικός τουρισμός στην Αρκαδία - ποιο μοντέλο ταιριάζει στην περιοχή

 67. 24/05 18:53

  Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά- Φεστιβάλ φιλάθλων

 68. 24/05 15:51

  RND: «Το εφετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα μπορεί να είναι ακόμη πιο ακραίο από το 2023»

 69. 24/05 15:21

  Ηρώ Χατζηγεωργίου | Ο τρόπος αξιοποίησης των ακινήτων της ΕΤΑΔ θα μεταμορφώσει ολόκληρες περιοχές

 70. 24/05 14:10

  United Airlines | Νέα καθημερινή απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare

 71. 24/05 13:37

  Γαλάζια Σημαία 2024: 2η η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία

 72. 24/05 13:10

  Κυριαρχία της Jet2 στις αεροπορικές θέσεις με προστασία ATOL στο Ην. Βασίλειο

 73. 24/05 11:56

  Τουρισμός: Ιστορικό ρεκόρ στις δαπάνες των Αμερικανών για καλοκαιρινές διακοπές το 2024

 74. 24/05 11:24

  McAfee: Πάνω από 25% των Αμερικανών έχουν πέσει θύμα απάτης στα ταξίδια

 75. 24/05 10:49

  FΑΜ Trips: Προβολή της Χαλκιδικής σε Ιταλούς και Αρμένιους επαγγελματίες του τουρισμού

 76. 24/05 10:28

  Ο ΕΟΤ στην ΙΜΕΧ 2024: Αυξημένο ενδιαφέρον για συνέδρια στην Ελλάδα

 77. 24/05 10:13

  AEGEAN | Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 17% το α΄τρίμηνο, 11% περισσότεροι επιβάτες

 78. 24/05 10:01

  Ένωση Ξενοδόχων Αθήνας | Ο Απρίλιος βελτίωσε τις επιδόσεις των ξενοδοχείων το α΄4μηνο

 79. 24/05 07:46

  Θετική γνωμοδότηση για λιμενικά έργα μπροστά από το Divani Apollon Palace & Thalasso

 80. 24/05 07:44

  Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 81. 24/05 07:42

  Ισπανία: Αύξηση του πληθωρισμού στο 3,3% τον Απρίλιο

 82. 24/05 07:40

  Διεθνής Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Rock Solid 2024 στο Καστελλόριζο

 83. 24/05 07:39

  Ημερίδα «Λάρισα. Πόλη στο μέλλον»

 84. 23/05 17:24

  Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό | Ενημέρωση των μελών της Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης

 85. 23/05 17:15

  Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε προσβάσιμη για ΑΜΕΑ παραλία της Γλυφάδας

 86. 23/05 16:44

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αναβαθμίζει την ψηφιακή της παρουσία

 87. 23/05 16:33

  Airbnb | Τι ζητούν Έλληνες και ξένοι το καλοκαίρι - Μαρούσι (!), Χαλάνδρι (!), παραθαλάσσιοι και βιωματικοί προορισμοί...

 88. 23/05 14:58

  Focus Bari | 1 στους 3 Έλληνες παίζουν τυχερά παιχνίδια τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα

 89. 23/05 14:26

  Σε τιμές... Μονακό οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

 90. 23/05 11:55

  Γερμανικός τουρισμός: Σε υψηλά πενταετίας η διάθεση για διακοπές αυτό το καλοκαίρι

 91. 23/05 11:51

  Διεθνείς εκδηλώσεις του Μαΐου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 92. 23/05 11:35

  Κρήτη | Υψηλές προσδοκίες για τις τουριστικές ροές από τις Αραβικές Χώρες

 93. 23/05 11:17

  Jet2.com και Jet2holidays | Άνοιξε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026 σε ηλιόλουστους προορισμούς

 94. 23/05 11:08

  Γιατί ο καφές ακριβαίνει συνεχώς

 95. 23/05 10:51

  HOTREC: Η πρόταση της Κομισιόν πλήττει την ανταγωνιστικότητα των Ευρωπαϊκών πακέτων διακοπών

 96. 23/05 10:02

  Booking.com: Αυτές είναι οι τάσεις στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές αναζητήσεις – Συμβουλές στις επιχειρήσεις

 97. 23/05 09:12

  TRYP by Wyndham | Νέα εμφάνιση και αισθητική στα ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

 98. 23/05 07:59

  Heraklion Swimming Challenge 2024 στο Ηράκλειο Κρήτης

 99. 23/05 07:55

  Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024

 100. 23/05 07:50

  Οι τιμές σε παραλίες του Μαλεβιζίου για το 2024