Sani Resort | Παγκόσμια πρωτιά στον Οικογενειακό & Βιώσιμο τουρισμό - 4 βραβεία στα World Travel Awards'23

Sani Resort | Παγκόσμια πρωτιά στον Οικογενειακό & Βιώσιμο τουρισμό - 4 βραβεία στα World Travel Awards'23

Τετραπλή βράβευση στα διεθνή βραβεία και σημαντικό θεσμό του παγκόσμιου τουριστικού κλάδου, τα World Travel Awards, κατέκτησε το Sani Resort. Eιδικότερα:

 • Το εμβληματικό θέρετρο του Ομίλου Sani/Ikos στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, που εδώ και 50 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολυτελή οικογενειακό τουρισμό της Μεσογείου, αναδείχθηκε “World’s Leading Family & Beach Resort” και “World’s Leading Luxury Green Resort”, για πέμπτη και τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αντίστοιχα, όντας το μοναδικό θέρετρο στην 30χρονη ιστορία των βραβείων που κατέκτησε τις σημαντικές αυτές διακρίσεις τόσες συνεχόμενες φορές. Παράλληλα, για πρώτη φορά κέρδισε και το νεοσύστατο βραβείο “World's Leading Sustainable Resort”, αναγνωρίζοντας την ηγετική θέση του θέρετρου στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού. Ολοκληρώνοντας το πλήθος βραβείων στον καταξιωμένο θεσμό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Sani Resort βραβεύτηκε ως “World’s Leading Cultural Destination Resort”, μια σημαντική αναγνώριση για τα δύο διεθνή φεστιβάλ που το Sani Resort διοργανώνει κάθε χρόνο: το γαστρονομικό Sani Gourmet που συγκεντρώνει βραβευμένους σεφ από όλο τον κόσμο, και το Sani Festival, το εμβληματικό μουσικό φεστιβάλ στον λόφο του Sani Resort, που μετρά πάνω από 30 χρόνια ιστορίας και μαγικών μουσικών βραδιών. 

Τα World Travel Awards κάθε χρόνο αναδεικνύουν τους κορυφαίους στον κλάδο της φιλοξενίας και επιβραβεύουν την αριστεία, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους και υψηλού κύρους θεσμούς βραβείων παγκοσμίως. Η πολλαπλή αυτή βράβευση και μοναδική πρωτιά στα World Travel Awards επισφραγίζει την κυρίαρχη θέση του Sani Resort στον πολυτελή οικογενειακό τουρισμό, καθώς και το σημαντικό του έργο στον τομέα της αειφορίας παγκοσμίως, μέσα από πρωτοποριακές δράσεις για το περιβάλλον, την κοινωνία, την οικονομία, τον πολιτισμό και την προώθηση της βιώσιμης φιλοξενίας στους επισκέπτες.  

Το Sani Resort εκτείνεται σε ένα φυσικό καταφύγιο 4.000 στρεμμάτων, όπου συναντιούνται τρεις κόσμοι μοναδικού φυσικού κάλλους: οι προστατευόμενοι υγρότοποι, τα πυκνά πευκοδάση και οι σμαραγδένιες παραλίες. Τα πέντε βραβευμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία του Sani - το καθένα με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα – παρέχουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, μεταξύ των οποίων  40 εστιατόρια και μπαρ, πισίνες και spa, αθλητικές ακαδημίες, kids clubs, αλλά και ιδιωτική μαρίνα σκαφών. 

Το Sani Resort κορυφαίο παραθαλάσσιο θέρετρο για οικογένειες 

Το Sani Resort κατέκτησε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “World’s Leading Family & Beach Resort” – σημαντική διάκριση για τα πέντε ξενοδοχεία του resort, Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes, τα οποία προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας φιλοξενία και μοναδικές εμπειρίες για οικογένειες από όλο τον κόσμο. 

Το Sani Resort παρέχει εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, όπως το Rafa Nadal Tennis Center, η ακαδημία ποδοσφαίρου Chelsea Football Club, το Bear Grylls Survival Academy και το Sani Tree Top Adventure, όπου οι οικογένειες μπορούν να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους, ενώ η τοποθεσία του resort, με 7 χιλιόμετρα παραλιών - όλες βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία - και 20 χιλιόμετρα δασικών μονοπατιών και ποδηλατικών διαδρομών, προσφέρει πολλές επιλογές για θαλάσσια σπορ, υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και σύνδεση με τη φύση.

Πρωτοπόρος στον  βιώσιμο τουρισμό παγκοσμίως 

Κερδίζοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά το βραβείο “World’s Leading Luxury Green Resort”, αλλά και το νεοσύστατο “World's Leading Sustainable Resort”, το Sani Resort συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της αειφορίας και του βιώσιμου τουρισμού.  

Το θέρετρο έχει λάβει πολλές διεθνείς διακρίσεις και πιστοποιήσεις, ενώ είναι μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τις επιχειρήσεις (UN Global Compact). Μέσα από το πρόγραμμα αειφορίας Sani Green, το Sani Resort έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ως στόχο τη βιώσιμη λειτουργία των ξενοδοχείων του (σε τομείς όπως η κλιματική ουδετερότητα, η διαχείριση φυσικών πόρων και η κυκλική οικονομία), την προστασία των οικοσυστημάτων, τη στήριξη των κοινοτήτων και των ανθρώπων του, ενώ σταθερά προωθεί την οικολογία και τη βιώσιμη φιλοξενία στους επισκέπτες του. 

To Sani Resort είναι το πρώτο θέρετρο στην Ελλάδα που έγινε ανθρακικά ουδέτερο το 2020 και τροφοδοτείται με ηλεκτρικό 100% εγγυημένης προέλευσης ΑΠΕ, έχοντας θέσει ως στόχο τη μηδενική κατανάλωση άνθρακα (net zero) έως το 2030, ενώ έως το τέλος του 2024 θα έχει καταργήσει πλήρως τα πλαστικά μίας χρήσης και θα παράγει μηδενικά απόβλητα προς υγειονομική ταφή. Το θέρετρο στηρίζει κάθε χρόνο πάνω από 40 οργανώσεις που παρέχουν φροντίδα σε οικογένειες και παιδιά, ενώ σε συνεργασία με επιστημονικά ινστιτούτα και ΜΚΟ προστατεύει και ενισχύει τα οικοσυστήματα γύρω από τα ξενοδοχεία του. 

Το 2021, το Sani δημιούργησε -σε συνεργασία με την Bee Camp- το Sani Bee Spot, το μεγαλύτερο διαδραστικό Bee Spot στην Ελλάδα για την προστασία της μέλισσας και των άλλων επικονιαστών εντόμων, που είναι ζωτικά για το οικοσύστημα. Επίσης, συνεργάζεται με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία για την προστασία των 225 ειδών πουλιών που ζουν στους Υγροτόπους της Σάνης, καθώς και με την οργάνωση iSea για την καταγραφή των δελφινιών στον Θερμαϊκό Κόλπο. 

Παράλληλα, προωθεί τη σύνδεση των επισκεπτών του με τη φύση μέσα από οικολογικές δραστηριότητες και εμπειρίες, όπως περιηγήσεις στους Υγροτόπους και το Δάσος της Σάνης, μονοπάτια Ορνιθοπαρατήρησης, κ.ά.   

Κορυφαίος προορισμός και για τον Πολιτισμό 

Στη φετινή βράβευση των World Travel Awards, το Sani Resort αναδείχθηκε για δεύτερη φορά “World’s Leading Cultural Destination Resort”, με αφορμή τις επιτυχημένες διοργανώσεις των ετήσιων φεστιβάλ του, Sani Festival και Sani Gourmet.

Το διεθνής εμβέλειας Sani Festival, που πραγματοποιείται -από το 1992- κάθε καλοκαίρι στο Sani Hill, φέρνοντας κοντά φίλους της μουσικής από όλο τον κόσμο, έχει υποδεχτεί στη σκηνή του κάποιους από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της κλασικής, ροκ, ποπ και τζαζ διεθνούς σκηνής,  όπως ο Andrea Bocelli, η Sarah Brightman, η Bonnie Tyler κι ο Chris Norman, οι UB40 ft Ali Campbell, ο Tom Odell, ο Bob Geldof, ο Jack Savoretti, ο Al Di Meola, ο Jan Garbarek και πολλοί άλλοι. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ιδιωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα. 

Το Sani Gourmet, ο ετήσιος θεσμός γαστρονομίας, κάθε χρόνο φέρνει στο Sani  βραβευμένους  με αστέρια Michelin σεφ από όλο τον κόσμο, αλλά και ανερχόμενα ονόματα του fine dining, που παρουσιάζουν στα εστιατόρια του resort εμβληματικά τους πιάτα, αλλά και πρωτότυπες γευστικές δημιουργίες.

 • Το Sani Resort στην Χαλκιδική αποτελεί το σημείο αναφοράς της Μεσογείου για οικογενειακές διακοπές πολυτελείας, με γνώμονα την βιωσιμότητα. Περιλαμβάνει πέντε βραβευμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία: Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes. Το συγκρότημα εκτείνεται σε ένα φυσικό καταφύγιο 4.000 στρεμμάτων, που περιβάλλεται από πυκνά πευκοδάση και παραλίες μοναδικής ομορφιάς. Το Sani Resort προσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων ιδιωτική μαρίνα σκαφών, 40 εστιατόρια και μπαρ, εμπορικά καταστήματα, το Rafa Nadal Tennis Center, την ακαδημία ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Chelsea FCF και το Bear Grylls Survival Academy.
 • Κάθε χρόνο, διοργανώνει δύο καταξιωμένα πολιτιστικά φεστιβάλ, το Sani Festival και το Sani Gourmet. Πρωτοπόρος σε θέματα βιώσιμου τουρισμού, το Sani έχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο πλάνο αειφορίας, ενώ έχει αναδειχθεί “World’s Leading Luxury Green Resort” και “World’s Leading Family and Beach Resort” στα World Travel Awards, για τέσσερις και πέντε συνεχόμενες χρονιές αντίστοιχα, ενώ φέτος, για πρώτη φόρα κέρδισε και το βραβείο “World Leading Sustainable Resort”. Επίσης, εδώ και δύο χρόνια, το Sani Resort κατακτά τις διακρίσεις “Best Sustainable Destination” και “Best Sustainable Holiday with Kids” στα βραβεία Marie Claire Sustainability Awards. Το Sani Resort είναι μέλος του Ομίλου Sani/Ikos, ενός καινοτόμου, δυναμικά αναπτυσσόμενου ξενοδοχειακού ομίλου με συγκροτήματα πολυτελείας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου. 
Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 26/02 07:30

  Η Αλόννησος στο πρόγραμμα Toural

 2. 26/02 07:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μύτικα και Κω

 3. 26/02 07:19

  Δήμος Βόλβης: Αίτηση για το πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 4. 26/02 07:17

  Δύο εγκρίσεις για συγχωνεύσεις τουριστικών εταιρειών

 5. 25/02 11:15

  Ο Δήμος Αιγιαλείας στο Πρόγραμμα Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης

 6. 24/02 17:23

  Γιώργος Πελεκανάκης | Ο FTI φέρνει χιλιάδες τουρίστες και στην Κρήτη- "Είμαστε σε αναμονή"

 7. 24/02 13:37

  Η Πιερία στα προγράμματα του Alltours | Σημαντική συμφωνία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 8. 24/02 07:34

  Εκδήλωση Following Aristotle στα αρχαία Στάγειρα

 9. 24/02 07:32

  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων Drift 2024 στο Ηράκλειο

 10. 24/02 07:27

  Η Κίνα μπορεί να συνεισφέρει το 40% της παγκόσμιας κατανάλωσης πολυτελών προϊόντων έως το 2030

 11. 23/02 21:42

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων

 12. 23/02 18:49

  Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων | Οι αντοχές του τουρισμού θα δοκιμαστούν και το 2024

 13. 23/02 14:50

  Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μαζί στο Γερμανικό κοινό στην Βαυαρία

 14. 23/02 14:46

  Galataport | Κωνσταντινούπολη: το «Καλύτερο Νέο Αναπτυξιακό Έργο» στα Βραβεία MAPIC 2023

 15. 23/02 14:36

  7% περισσότερες αεροπορικές θέσεις στο Ηράκλειο το 2024

 16. 23/02 14:01

  Έναρξη Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας

 17. 23/02 12:02

  Τι συμβαίνει με τον tour operator FTI; Ανησυχίες από τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία για μη καταβολή πληρωμών

 18. 23/02 11:53

  Κρουαζιέρα | Επίσκεψη στο Celebrity Infinity - Ο Πειραιάς λιμάνι βάσης από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο 2024

 19. 23/02 11:07

  Ξενοδοχεία | Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση και προσθήκες στο Club Med Gregolimano

 20. 23/02 10:54

  ΥΠΑ | Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από το μεσημέρι του Σαββάτου

 21. 23/02 10:31

  SeaDream Yacht Club: Δύο νέα δρομολόγια από την Αθήνα με προσεγγίσεις στα Ελληνικά νησιά

 22. 23/02 10:18

  Airbnb: Η Θεσσαλονίκη στους 7 κορυφαίους οικονομικούς προορισμούς του 2023

 23. 23/02 09:54

  Ισχυρές επιδόσεις είχαν τα ξενοδοχεία της Accor στην Ελλάδα το 2023

 24. 23/02 09:45

  Η Πιερία προωθεί τον συνεδριακό και αστικό τουρισμό | Συνεργασία με το Thessaloniki Convention Bureau

 25. 23/02 09:37

  Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Βελιγράδι

 26. 23/02 09:32

  Διεθνής πιστοποίηση βιωσιμότητας για τα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino

 27. 23/02 07:45

  Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης: Εγκρίσεις αιτημάτων της Ξενοδοχεία Κάραβελ Α.Ε. και του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

 28. 23/02 07:42

  Σε ποια τουριστικά γραφεία ανατέθηκε η παροχή ταξιδιωτικών και μεταφορικών υπηρεσιών

 29. 23/02 07:40

  Σερβία: Προς πώληση το Hotel Jugoslavija με τιμή εκκίνησης 27,1 εκατ. ευρώ

 30. 23/02 07:38

  Φλώρινα | Τουρισμός χωρίς εμπόδια: Προσβάσιμες περιπέτειες

 31. 23/02 07:33

  Δήμος Κορινθίων: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 32. 22/02 16:47

  HolidayCheck: Το 18% των Γερμανών «ψηφιζει» διακοπές στην Ελλάδα για το 2024 – Με ποια κριτήρια επιλέγουν προορισμό

 33. 22/02 16:01

  Ryanair: Νέα σύνδεση με Σκιάθο από το αεροδρόμιο Βουδαπέστης το καλοκαίρι του 2024

 34. 22/02 14:29

  Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»

 35. 22/02 14:20

  Σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΟΤΑ) μετεξελίσσεται η ΕΑΤΑ | αποκτά Τεχνική Υπηρεσία για έργα

 36. 22/02 14:14

  Συνάντηση Φορέων στην Κρήτη για την απαθρακοποίηση της τουριστικής βιομηχανίας

 37. 22/02 13:11

  Focus Bari- Έρευνα | Τεχνητή Νοημοσύνη: Επιφυλακτικοί 2 στους 3 Έλληνες - 1 στους 3 χρησιμοποιεί το CHAT GPT!

 38. 22/02 13:04

  Γερμανικός Τύπος | «Τοξική ωρολογιακή βόμβα» στον βυθό της Σαντορίνης;

 39. 22/02 12:15

  ΕΛΣΤΑΤ | Αυξημένες κατά 6,2% οι αφίξεις σε καταλύματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια τον Δεκέμβριο

 40. 22/02 12:08

  Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

 41. 22/02 11:33

  Σε διαβούλευση 5άστερη τουριστική επένδυση στη Μύκονο, με προϋπολογισμό 154 εκατ. ευρώ

 42. 22/02 11:22

  ΥΠΑ | +8,9% η επιβατική κίνηση Ιανουαρίου 2024

 43. 22/02 11:10

  Συνέδρια για yachting, αειφόρο τουρισμό, πολιτιστική κληρονομιά και προβολή υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 44. 22/02 10:45

  TripAdvisor | Φαλάσαρνα και Μύρτοs στις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο- Η παραλία Γαλησσά στις 10 καλύτερες αειφόρες

 45. 22/02 10:14

  Η United Airlines επιστρέφει στο Τελ Αβίβ με καθημερινές πτήσεις από τη Ν.Υόρκη

 46. 22/02 08:05

  Υψηλή ικανοποίηση δηλώνουν οι τουρίστες της Αθήνας - «Μust» προορισμός με όχημα τον πολιτισμό και το παραλιακό μέτωπο

 47. 22/02 08:05

  «Επιστρέφουν» αργά αλλά σταθερά τα Αθηναϊκά ξενοδοχεία – Κλειδί ο Δωδεκάμηνος τουρισμός

 48. 22/02 08:05

  Τουρισμός: Ποιες αγορές "απογείωσαν" την Αθήνα το 2023 - Αυτό είναι το προφίλ των επισκεπτών της

 49. 22/02 07:53

  Ελληνικά βιολογικά προϊόντα σε διεθνή έκθεση της Γερμανίας

 50. 22/02 07:48

  Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 51. 22/02 07:44

  Πως αντιμετωπίζει η Γερμανία το πρόβλημα της έλλειψης διαθέσιμων κατοικιών

 52. 22/02 07:41

  Δύο εικαστικές εκθέσεις στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

 53. 22/02 07:01

  Απόφαση για ξενοδοχειακή μονάδα στην Κέρκυρα

 54. 21/02 20:33

  Κινητοποίηση - πορεία των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης την Πέμπτη στο Ηράκλειο

 55. 21/02 16:20

  Πόλος έλξης η Νότια Κρήτη – ποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι πήραν άδειες για ανέγερση ξενοδοχείων

 56. 21/02 15:13

  Τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

 57. 21/02 14:43

  Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Δήμου Ηρακλείου

 58. 21/02 14:06

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | 20,5 δισ. ευρώ οι εισπράξεις, 32,7 εκατ. οι αφίξεις

 59. 21/02 12:50

  Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου - ΕΒΕΔ | Σεμινάριο για την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης

 60. 21/02 12:44

  Το πρόγραμμα στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι

 61. 21/02 12:30

  Ένωση Μαρινών Ελλάδας | Μελέτη για τον Χωροταξικό Σχεδιασμό Συστήματος Μαρινών στην Ελλάδα

 62. 21/02 12:10

  Το κακόβουλο λογισμικό, ο μεγαλύτερος ψηφιακός κίνδυνος για τις ελληνικές εταιρείες

 63. 21/02 11:58

  ECDC | Ανησυχία προκαλεί η αυξητική τάση των κρουσμάτων ιλαράς στην Ευρώπη

 64. 21/02 11:01

  Τα ξενοδοχεία ανώτερης ποιότητας κυριαρχούν στις επενδύσεις στην Ευρώπη - πόσα ανοίγουν το 2024

 65. 21/02 10:23

  Ημέρες καριέρας τουρισμού 2024 από το Πανεπιστήμιο Πάτρας

 66. 21/02 10:19

  ΠΑΣΟΚ: Στη Βουλή τα αιτήματα των Σωματείων Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Κρήτης

 67. 21/02 10:00

  The Twist μια νέα σχεδιαστική αρχιτεκτονική πρόταση της Potiropoulos+Partners

 68. 21/02 07:10

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Σάμο και Λέσβο

 69. 21/02 07:07

  Η ελληνική παρουσία στην τουριστική έκθεση F.re.e του Μονάχου

 70. 21/02 07:05

  Οι αμερικανικές εταιρείες ενισχύουν την παρουσία τους στην Αλβανία

 71. 21/02 07:04

  Δήμος Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 72. 21/02 07:02

  Το εμπορικό έλλειμμα της Ισπανίας μειώθηκε κατά 40% το 2023

 73. 20/02 18:14

  Η Χαλκιδική πρώτη επιλογή των Ρουμάνων για τις διακοπές τους

 74. 20/02 18:08

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Άτυπη Σύνοδο των Υπουργών Τουρισμού

 75. 20/02 16:20

  Εγκαίνια νέων γραφείων και Γενική Συνέλευση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος

 76. 20/02 16:16

  Στα δικαστήρια για greenwashing η TUI Cruises

 77. 20/02 15:41

  Σε ισχύ ο κανονισμός για τις επιγραμμικές πλατφόρμες στην ΕΕ

 78. 20/02 14:42

  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κρουαζιέρας στη Γένοβα

 79. 20/02 13:11

  Ελληνικός τουρισμός 2023: 2,8 δισ. ευρώ περισσότερες εισπράξεις από το 2022

 80. 20/02 12:48

  Τουρισμός: Anex Group και Coral Travel οι ανερχόμενες «δυνάμεις» στα πακέτα από τις γερμανόφωνες αγορές

 81. 20/02 12:04

  Τουρισμός | ACI World: Η παγκόσμια επιβατική κίνηση θα διπλασιαστεί σε 20 χρόνια (!)

 82. 20/02 11:45

  Kuoni: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της ζήτησης για πολυτελή ταξίδια το 2024

 83. 20/02 11:29

  FedHATTA: Συνάντηση με την Πρέσβη της Λιθουανίας για την ενίσχυση των τουριστικών ροών

 84. 20/02 11:19

  TUI Airways: Διευρύνονται οι συνδέσεις με Κω και Ρόδο

 85. 20/02 10:38

  Γερμανικός τουρισμός | Υψηλή ζήτηση για τις σκανδιναβικές χώρες λόγω κλιματικής αλλαγής

 86. 20/02 10:31

  Lufthansa: Νέα απεργία μέχρι το πρωί της Τετάρτης

 87. 20/02 10:16

  Συνάντηση της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» με τον Δήμαρχο Σητείας

 88. 20/02 09:05

  Η Wyndham ανοίγει στο Μόναχο το μεγαλύτερο Ramada Encore σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

 89. 20/02 07:30

  Impossible Mission και Ικανότητα Φέρουσα (II)

 90. 20/02 07:25

  Γερμανία: Πιλοτική εφαρμογή της 4ήμερης εργασίας από 45 επιχειρήσεις

 91. 20/02 07:20

  Πτήσεις της Ryanair από τα Τίρανα στην Reggio Calabria της Ιταλίας

 92. 20/02 07:15

  Γερμανία | 35.000 απολύσεις και περικοπές θέσεων εργασίας από μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους

 93. 20/02 07:10

  Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 2 Σουηδούς δημοσιογράφους

 94. 20/02 07:05

  Νέα χρήση για το Αρχοντικό Νικολάου Δημητρακόπουλου της Καρύταινας

 95. 19/02 18:39

  This is Athens – CVB | Δυναμική παρουσία της Αθήνας στην έκθεση “Outbound Travel Market” στη Βομβάη

 96. 19/02 17:54

  Παγκόσμια προβολή της Αθήνας μέσω του τελικού του UEFA Europa Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ

 97. 19/02 17:33

  Δειλές ενδείξεις επιμήκυνσης στα Ελληνικά ξενοδοχεία το 2023 – Ποιες προκλήσεις την αναχαιτίζουν

 98. 19/02 15:46

  Παρίσι: Κλειστός ο Πύργος του Άιφελ λόγω απεργίας

 99. 19/02 15:32

  Κυπριακός τουρισμός | ΣΤΕΚ: Προβληματισμός για το 2024- λιγότερες αεροπορικές θέσεις, ανησυχία για τον πόλεμο στη Γάζα

 100. 19/02 14:31

  Κοινή ανακοίνωση 8 περιβαλλοντικών οργανώσεων | Το Υπουργείο Οικονομικών καταργεί τη ζώνη παράκτιας προστασίας