Τουρισμός | Global Hotel Alliance: Οι hotspot προορισμοί για το 2024- τι παρακινεί τους ταξιδιώτες να τους επισκεφτούν

Τουρισμός | Global Hotel Alliance: Οι hotspot προορισμοί για το 2024- τι παρακινεί τους ταξιδιώτες να τους επισκεφτούνΤο Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι- Η Nikki Beach μετέχει στην Global Hotel Alliance

Η Global Hotel Alliance (GHA), η μεγαλύτερη συμμαχία ανεξάρτητων ξενοδοχειακών σημάτων στον κόσμο, αποκάλυψε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2024 και τι είναι αυτό που παρακινεί τους ταξιδιώτες να τους επισκεφτούν.

Η Ιαπωνία και η Ταϊλάνδη βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, ακολουθούμενες από την Ισπανία, τον Καναδά και τη Χαβάη, σύμφωνα με έρευνα των μελών του προγράμματος αφοσίωσης GHA DISCOVERY. Η επιθυμία να δοκιμάσουν νέους προορισμούς και εμπειρίες είναι ένα από τα βασικά κίνητρα, που καθοδηγεί τις ταξιδιωτικές αποφάσεις

Η Ευρώπη έχει αναδειχθεί ως η πιο περιζήτητη περιοχή για επίσκεψη το νέο έτος. Για ημερήσιες αποδράσεις ανθούν προορισμοί της Ασίας, με επικεφαλής τα μέλη στην Κίνα, τα οποία σχεδιάζουν περισσότερες από πέντε αποδράσεις κατά μέσο όρο. Ακολουθούν η Ταϊλάνδη και η Μαλαισία με περισσότερες από τέσσερις ημερήσιες αποδράσεις.

Όπως και στην περσινή έρευνα, τα ταξιδιωτικά σχέδια των μελών της GHA DISCOVERY βασίζονται κυρίως στον ελεύθερο χρόνο. Σε όλες τις περιφέρειες οι περισσότεροι ερωτηθέντες σχεδιάζουν να κάνουν όχι περισσότερα από ένα επαγγελματικά ταξίδια κατά μέσο όρο και 2-4 ταξίδια αναψυχής.

Η ισχυρή ανάκαμψη των ασιατικών εξερχόμενων ταξιδιών είναι επίσης σαφής, με επικεφαλής και πάλι την Κίνα, όπου τα μέλη έχουν προγραμματίσει έξι έως επτά ταξίδια αναψυχής (μέσος όρος 6,8). Ακολουθούν τα μέλη από το Χονγκ Κονγκ (6,7), την Ταϊλάνδη (6,4) και τη Γερμανία (6,1). Η Μέση Ανατολή και η Αφρική ξεχωρίζουν επίσης, με τους ταξιδιώτες σε αυτές τις περιοχές να σχεδιάζουν σχεδόν ισοδύναμα επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής (4,9 έναντι 4,0) το 2024.

Οι προτιμήσεις προορισμού των μελών ανά περιοχή περιλαμβάνουν:

 • Ασία: Οι ταξιδιώτες κάνουν κράτηση για την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ταϊλάνδη, όπως και το 2023, αποκαλύπτοντας την όρεξη να συνεχίσουν να εξερευνούν ενδοπεριφερειακούς προορισμούς.
 • Ευρώπη: Οι Ευρωπαίοι προτιμούν στα μακρινά ταξίδια την Ταϊλάνδη και την Ιαπωνία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά έχουν αντικαταστήσει το hotspot τους για το 2023, τις ΗΠΑ, με την επιθυμία να γνωρίσουν βαθύτερα ευρωπαϊκούς προορισμούς, με την Ισπανία και την Ιταλία στην κορυφή της λίστας.
 • Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Εδώ οι ταξιδιώτες κατευθύνονται στη Σιγκαπούρη και στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2024, ενώ το Σίδνεϊ είναι ένα hotspot για citybreak. Στην Ευρώπη επιλέγουν την Πορτογαλία.
 • Βόρεια Αμερική: Οι Αμερικανοί εξακολουθούν να σχεδιάζουν διακοπές στην Ιαπωνία, που ήταν από τους αγαπημένους προορισμούς τους το 2023, αλλά έχουν ανταλλάξει ταξίδια στην Κίνα με αποδράσεις στη Χαβάη, την Ισπανία και την Ταϊλάνδη.
 • Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική: Η Ιαπωνία διατηρεί τη ζήτηση και το 2024, αλλά ο Καναδάς και το Ομάν είναι οι νέοι hot προορισμοί για ταξιδιώτες που εδρεύουν σε αυτήν την περιοχή, σε σύγκριση με την Ιταλία και τη Σιγκαπούρη το 2023.

Κίνητρα, εμπνεύσεις και προτιμήσεις:

 • Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδηγούν σε κρατήσεις - Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η κορυφαία πηγή έμπνευσης, με το 75% των ερωτηθέντων να λένε ότι ταξιδεύουν σε νέα μέρη αφού δουν αναρτήσεις φίλων, με την Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Ωκεανία να ηγούνται αυτής της τάσης. Τα ταξιδιωτικά περιοδικά εξακολουθούν να είναι μια σημαντική πηγή ενημέρωσης στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, αλλά οι συστάσεις από φίλους και συγγενείς έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή.
 • Διαλείμματα με την οικογένεια - Σηματοδοτώντας την επιστροφή στα «κανονικά» πρότυπα ζήτησης μετά το ταξιδιωτικό κίνημα εκδίκησης που ακολούθησε την έξοδο από την πανδημία, τα μέλη επιλέγουν ως επί το πλείστον ταξίδια με τη σύζυγο ή τον σύντροφό τους και οικεία οικογενειακά ταξίδια, αντί για ατομικές περιπέτειες ή μεγάλες διακοπές με μεγάλη οικογένεια.
 • Τα ταξίδια με επίκεντρο τη γαστρονομία  αυξάνονται επίσης και έχουν ξεπεράσει τις αποδράσεις ευεξίας ως τις πιο επιθυμητές ταξιδιωτικές εμπειρίες.
 • Επιρροή προγραμμάτων αφοσίωσης - Οι ιστότοποι και οι εφαρμογές προγραμμάτων αφοσίωσης είναι πλέον η Νο1 επιλογή σε όλες τις περιοχές για ταξιδιωτική έρευνα και κρατήσεις, που αποτελεί μια σαφή αύξηση σε σύγκριση με το 2023. Ακολουθούν ιστότοποι διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτόρων, πύλες ειδικών κριτικών και επώνυμες ιστοσελίδες (και ξενοδοχείων). Οι ταξιδιώτες θέλουν την αναζήτηση μέσα από από μια ευρεία γκάμα επιλογών για ένα μέρος, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια. Η απόφαση για το ξενοδοχείο που θα μείνουν εξαρτάται από την ποιότητα της διαμονής και τα οφέλη του προγράμματος επιβράβευσης. Αυτό σηματοδοτεί μια αλλαγή από πέρυσι, όταν δόθηκε προτεραιότητα στην τοποθεσία ή τη γειτονιά και την τιμή.
 • Αναβαθμίσεις στη ζήτηση - Οι ειδικές τιμές και τα προνόμια ξενοδοχείων θεωρούνται ως τα πιο κρίσιμα οφέλη αφοσίωσης εντός ξενοδοχείου από μέλη προγραμμάτων επιβράβευσης παγκοσμίως. Η μεγαλύτερη αλλαγή παρατηρείται στην Ευρώπη, όπου οι εκπτώσεις ήταν η κορυφαία επιλογή πέρυσι, αλλά τώρα τα οφέλη όπως η αναβάθμιση δωματίων, το πρόωρο check-in και το check out αργά εκτιμώνται σημαντικά περισσότερο. Σε όλες τις περιοχές, ένα εκπληκτικό 70% των ελίτ μελών της GHA DISCOVERY τοποθετούν τις αναβαθμίσεις δωματίων στην κορυφή των προτιμήσεών τους, υποστηρίζοντας τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα αυτού του πλεονεκτήματος.

  Σχετικά με την Global Hotel Alliance (GHA)
 • Η Global Hotel Alliance (GHA) συγκεντρώνει μια μοναδική συλλογή από ανεξάρτητες επωνυμίες φιλοξενίας με το GHA DISCOVERY, ένα πρόγραμμα αφοσίωσης πολλαπλών επωνυμιών που αξιοποιεί πλατφόρμα κοινής τεχνολογίας. Μέσω της ιδιότητας μέλους στο GHA, οι επωνυμίες διευρύνουν την παγκόσμια απήχησή τους, αυξάνουν τα έσοδα και μειώνουν την εξάρτηση από κανάλια τρίτων, διατηρώντας παράλληλα την ανεξαρτησία της διαχείρισης και την ατομική τοποθέτηση. Η GHA αντιπροσωπεύει μια συλλογή 40 εμπορικών σημάτων με περισσότερα από 800 ξενοδοχεία σε 100 χώρες που εξυπηρετούν 25 εκατομμύρια μέλη. Το βραβευμένο πρόγραμμα GHA DISCOVERY απέφερε έσοδα πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια και περισσότερες από έξι εκατομμύρια διανυκτερεύσεις δωματίων το 2022. Οι επωνυμίες της GHA περιλαμβάνουν επί του παρόντος τις αλυσίδες Anantara, Araiya, Avani, Campbell Gray, Capella, Corinthia, Discovery Destinations, Divani, Doyle, Elewana, Fauchon, GLO, JA Resorts, Kempinski, Leela, Lungarno, Marco Polo, Mysk, NH Hotels, NH Collection, nhow, Niccolo, Nikki Beach, NUO, Oaks, Outrigger, Pan Pacific, PARKROYAL COLLECTION, PARKROYAL, Patina, The Residence, The Set Collection, Shaza, Sukhothai, Sun International, Tivoli, Ultratravel Collection και Viceroy.
 • Το GHA DISCOVERY, που ξεκίνησε το 2010, είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητες ξενοδοχειακές μάρκες, με περισσότερα από 800 ξενοδοχεία σε 40 επωνυμίες. Τα μέλη απολαμβάνουν αναγνώριση VIP και γενναιόδωρες ανταμοιβές. Τα μέλη του GHA DISCOVERY απολαμβάνουν επίσης εμπειρίες μόνο για μέλη που επιμελείται κάθε ξενοδοχείο, καθώς και τοπικών προσφορών. 
Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 26/02 07:30

  Η Αλόννησος στο πρόγραμμα Toural

 2. 26/02 07:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μύτικα και Κω

 3. 26/02 07:19

  Δήμος Βόλβης: Αίτηση για το πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 4. 26/02 07:17

  Δύο εγκρίσεις για συγχωνεύσεις τουριστικών εταιρειών

 5. 25/02 11:15

  Ο Δήμος Αιγιαλείας στο Πρόγραμμα Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης

 6. 24/02 17:23

  Γιώργος Πελεκανάκης | Ο FTI φέρνει χιλιάδες τουρίστες και στην Κρήτη- "Είμαστε σε αναμονή"

 7. 24/02 13:37

  Η Πιερία στα προγράμματα του Alltours | Σημαντική συμφωνία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 8. 24/02 07:34

  Εκδήλωση Following Aristotle στα αρχαία Στάγειρα

 9. 24/02 07:32

  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων Drift 2024 στο Ηράκλειο

 10. 24/02 07:27

  Η Κίνα μπορεί να συνεισφέρει το 40% της παγκόσμιας κατανάλωσης πολυτελών προϊόντων έως το 2030

 11. 23/02 21:42

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων

 12. 23/02 18:49

  Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων | Οι αντοχές του τουρισμού θα δοκιμαστούν και το 2024

 13. 23/02 14:50

  Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μαζί στο Γερμανικό κοινό στην Βαυαρία

 14. 23/02 14:46

  Galataport | Κωνσταντινούπολη: το «Καλύτερο Νέο Αναπτυξιακό Έργο» στα Βραβεία MAPIC 2023

 15. 23/02 14:36

  7% περισσότερες αεροπορικές θέσεις στο Ηράκλειο το 2024

 16. 23/02 14:01

  Έναρξη Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας

 17. 23/02 12:02

  Τι συμβαίνει με τον tour operator FTI; Ανησυχίες από τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία για μη καταβολή πληρωμών

 18. 23/02 11:53

  Κρουαζιέρα | Επίσκεψη στο Celebrity Infinity - Ο Πειραιάς λιμάνι βάσης από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο 2024

 19. 23/02 11:07

  Ξενοδοχεία | Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση και προσθήκες στο Club Med Gregolimano

 20. 23/02 10:54

  ΥΠΑ | Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από το μεσημέρι του Σαββάτου

 21. 23/02 10:31

  SeaDream Yacht Club: Δύο νέα δρομολόγια από την Αθήνα με προσεγγίσεις στα Ελληνικά νησιά

 22. 23/02 10:18

  Airbnb: Η Θεσσαλονίκη στους 7 κορυφαίους οικονομικούς προορισμούς του 2023

 23. 23/02 09:54

  Ισχυρές επιδόσεις είχαν τα ξενοδοχεία της Accor στην Ελλάδα το 2023

 24. 23/02 09:45

  Η Πιερία προωθεί τον συνεδριακό και αστικό τουρισμό | Συνεργασία με το Thessaloniki Convention Bureau

 25. 23/02 09:37

  Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Βελιγράδι

 26. 23/02 09:32

  Διεθνής πιστοποίηση βιωσιμότητας για τα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino

 27. 23/02 07:45

  Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης: Εγκρίσεις αιτημάτων της Ξενοδοχεία Κάραβελ Α.Ε. και του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

 28. 23/02 07:42

  Σε ποια τουριστικά γραφεία ανατέθηκε η παροχή ταξιδιωτικών και μεταφορικών υπηρεσιών

 29. 23/02 07:40

  Σερβία: Προς πώληση το Hotel Jugoslavija με τιμή εκκίνησης 27,1 εκατ. ευρώ

 30. 23/02 07:38

  Φλώρινα | Τουρισμός χωρίς εμπόδια: Προσβάσιμες περιπέτειες

 31. 23/02 07:33

  Δήμος Κορινθίων: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 32. 22/02 16:47

  HolidayCheck: Το 18% των Γερμανών «ψηφιζει» διακοπές στην Ελλάδα για το 2024 – Με ποια κριτήρια επιλέγουν προορισμό

 33. 22/02 16:01

  Ryanair: Νέα σύνδεση με Σκιάθο από το αεροδρόμιο Βουδαπέστης το καλοκαίρι του 2024

 34. 22/02 14:29

  Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»

 35. 22/02 14:20

  Σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΟΤΑ) μετεξελίσσεται η ΕΑΤΑ | αποκτά Τεχνική Υπηρεσία για έργα

 36. 22/02 14:14

  Συνάντηση Φορέων στην Κρήτη για την απαθρακοποίηση της τουριστικής βιομηχανίας

 37. 22/02 13:11

  Focus Bari- Έρευνα | Τεχνητή Νοημοσύνη: Επιφυλακτικοί 2 στους 3 Έλληνες - 1 στους 3 χρησιμοποιεί το CHAT GPT!

 38. 22/02 13:04

  Γερμανικός Τύπος | «Τοξική ωρολογιακή βόμβα» στον βυθό της Σαντορίνης;

 39. 22/02 12:15

  ΕΛΣΤΑΤ | Αυξημένες κατά 6,2% οι αφίξεις σε καταλύματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια τον Δεκέμβριο

 40. 22/02 12:08

  Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

 41. 22/02 11:33

  Σε διαβούλευση 5άστερη τουριστική επένδυση στη Μύκονο, με προϋπολογισμό 154 εκατ. ευρώ

 42. 22/02 11:22

  ΥΠΑ | +8,9% η επιβατική κίνηση Ιανουαρίου 2024

 43. 22/02 11:10

  Συνέδρια για yachting, αειφόρο τουρισμό, πολιτιστική κληρονομιά και προβολή υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 44. 22/02 10:45

  TripAdvisor | Φαλάσαρνα και Μύρτοs στις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο- Η παραλία Γαλησσά στις 10 καλύτερες αειφόρες

 45. 22/02 10:14

  Η United Airlines επιστρέφει στο Τελ Αβίβ με καθημερινές πτήσεις από τη Ν.Υόρκη

 46. 22/02 08:05

  Υψηλή ικανοποίηση δηλώνουν οι τουρίστες της Αθήνας - «Μust» προορισμός με όχημα τον πολιτισμό και το παραλιακό μέτωπο

 47. 22/02 08:05

  «Επιστρέφουν» αργά αλλά σταθερά τα Αθηναϊκά ξενοδοχεία – Κλειδί ο Δωδεκάμηνος τουρισμός

 48. 22/02 08:05

  Τουρισμός: Ποιες αγορές "απογείωσαν" την Αθήνα το 2023 - Αυτό είναι το προφίλ των επισκεπτών της

 49. 22/02 07:53

  Ελληνικά βιολογικά προϊόντα σε διεθνή έκθεση της Γερμανίας

 50. 22/02 07:48

  Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 51. 22/02 07:44

  Πως αντιμετωπίζει η Γερμανία το πρόβλημα της έλλειψης διαθέσιμων κατοικιών

 52. 22/02 07:41

  Δύο εικαστικές εκθέσεις στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

 53. 22/02 07:01

  Απόφαση για ξενοδοχειακή μονάδα στην Κέρκυρα

 54. 21/02 20:33

  Κινητοποίηση - πορεία των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης την Πέμπτη στο Ηράκλειο

 55. 21/02 16:20

  Πόλος έλξης η Νότια Κρήτη – ποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι πήραν άδειες για ανέγερση ξενοδοχείων

 56. 21/02 15:13

  Τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

 57. 21/02 14:43

  Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Δήμου Ηρακλείου

 58. 21/02 14:06

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | 20,5 δισ. ευρώ οι εισπράξεις, 32,7 εκατ. οι αφίξεις

 59. 21/02 12:50

  Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου - ΕΒΕΔ | Σεμινάριο για την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης

 60. 21/02 12:44

  Το πρόγραμμα στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι

 61. 21/02 12:30

  Ένωση Μαρινών Ελλάδας | Μελέτη για τον Χωροταξικό Σχεδιασμό Συστήματος Μαρινών στην Ελλάδα

 62. 21/02 12:10

  Το κακόβουλο λογισμικό, ο μεγαλύτερος ψηφιακός κίνδυνος για τις ελληνικές εταιρείες

 63. 21/02 11:58

  ECDC | Ανησυχία προκαλεί η αυξητική τάση των κρουσμάτων ιλαράς στην Ευρώπη

 64. 21/02 11:01

  Τα ξενοδοχεία ανώτερης ποιότητας κυριαρχούν στις επενδύσεις στην Ευρώπη - πόσα ανοίγουν το 2024

 65. 21/02 10:23

  Ημέρες καριέρας τουρισμού 2024 από το Πανεπιστήμιο Πάτρας

 66. 21/02 10:19

  ΠΑΣΟΚ: Στη Βουλή τα αιτήματα των Σωματείων Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Κρήτης

 67. 21/02 10:00

  The Twist μια νέα σχεδιαστική αρχιτεκτονική πρόταση της Potiropoulos+Partners

 68. 21/02 07:10

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Σάμο και Λέσβο

 69. 21/02 07:07

  Η ελληνική παρουσία στην τουριστική έκθεση F.re.e του Μονάχου

 70. 21/02 07:05

  Οι αμερικανικές εταιρείες ενισχύουν την παρουσία τους στην Αλβανία

 71. 21/02 07:04

  Δήμος Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 72. 21/02 07:02

  Το εμπορικό έλλειμμα της Ισπανίας μειώθηκε κατά 40% το 2023

 73. 20/02 18:14

  Η Χαλκιδική πρώτη επιλογή των Ρουμάνων για τις διακοπές τους

 74. 20/02 18:08

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Άτυπη Σύνοδο των Υπουργών Τουρισμού

 75. 20/02 16:20

  Εγκαίνια νέων γραφείων και Γενική Συνέλευση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος

 76. 20/02 16:16

  Στα δικαστήρια για greenwashing η TUI Cruises

 77. 20/02 15:41

  Σε ισχύ ο κανονισμός για τις επιγραμμικές πλατφόρμες στην ΕΕ

 78. 20/02 14:42

  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κρουαζιέρας στη Γένοβα

 79. 20/02 13:11

  Ελληνικός τουρισμός 2023: 2,8 δισ. ευρώ περισσότερες εισπράξεις από το 2022

 80. 20/02 12:48

  Τουρισμός: Anex Group και Coral Travel οι ανερχόμενες «δυνάμεις» στα πακέτα από τις γερμανόφωνες αγορές

 81. 20/02 12:04

  Τουρισμός | ACI World: Η παγκόσμια επιβατική κίνηση θα διπλασιαστεί σε 20 χρόνια (!)

 82. 20/02 11:45

  Kuoni: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της ζήτησης για πολυτελή ταξίδια το 2024

 83. 20/02 11:29

  FedHATTA: Συνάντηση με την Πρέσβη της Λιθουανίας για την ενίσχυση των τουριστικών ροών

 84. 20/02 11:19

  TUI Airways: Διευρύνονται οι συνδέσεις με Κω και Ρόδο

 85. 20/02 10:38

  Γερμανικός τουρισμός | Υψηλή ζήτηση για τις σκανδιναβικές χώρες λόγω κλιματικής αλλαγής

 86. 20/02 10:31

  Lufthansa: Νέα απεργία μέχρι το πρωί της Τετάρτης

 87. 20/02 10:16

  Συνάντηση της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» με τον Δήμαρχο Σητείας

 88. 20/02 09:05

  Η Wyndham ανοίγει στο Μόναχο το μεγαλύτερο Ramada Encore σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

 89. 20/02 07:30

  Impossible Mission και Ικανότητα Φέρουσα (II)

 90. 20/02 07:25

  Γερμανία: Πιλοτική εφαρμογή της 4ήμερης εργασίας από 45 επιχειρήσεις

 91. 20/02 07:20

  Πτήσεις της Ryanair από τα Τίρανα στην Reggio Calabria της Ιταλίας

 92. 20/02 07:15

  Γερμανία | 35.000 απολύσεις και περικοπές θέσεων εργασίας από μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους

 93. 20/02 07:10

  Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 2 Σουηδούς δημοσιογράφους

 94. 20/02 07:05

  Νέα χρήση για το Αρχοντικό Νικολάου Δημητρακόπουλου της Καρύταινας

 95. 19/02 18:39

  This is Athens – CVB | Δυναμική παρουσία της Αθήνας στην έκθεση “Outbound Travel Market” στη Βομβάη

 96. 19/02 17:54

  Παγκόσμια προβολή της Αθήνας μέσω του τελικού του UEFA Europa Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ

 97. 19/02 17:33

  Δειλές ενδείξεις επιμήκυνσης στα Ελληνικά ξενοδοχεία το 2023 – Ποιες προκλήσεις την αναχαιτίζουν

 98. 19/02 15:46

  Παρίσι: Κλειστός ο Πύργος του Άιφελ λόγω απεργίας

 99. 19/02 15:32

  Κυπριακός τουρισμός | ΣΤΕΚ: Προβληματισμός για το 2024- λιγότερες αεροπορικές θέσεις, ανησυχία για τον πόλεμο στη Γάζα

 100. 19/02 14:31

  Κοινή ανακοίνωση 8 περιβαλλοντικών οργανώσεων | Το Υπουργείο Οικονομικών καταργεί τη ζώνη παράκτιας προστασίας