Wyndham: 5 χρόνια ξενοδοχεία για όλους

Wyndham: 5 χρόνια ξενοδοχεία για όλους

Η Wyndham Hotels & Resorts, ο μεγαλύτερος franchisor ξενοδοχείων στον κόσμο,  συμπληρώνει πέντε χρόνια ως καθαρά ξενοδοχειακή, εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία και ενισχύει τη θέση της ως ηγέτης επίλεκτων υπηρεσιών για τον καθημερινό ταξιδιώτη.

Με περίπου 9.100 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες, η εταιρεία έχει ως αποστολή να κάνει τη διαμονή σε ξενοδοχεία δυνατή για όλους τους ταξιδιώτες, με μια ισχυρή προσέγγιση του franchising. Η εν λόγω επέτειος, σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, καθώς ισχυροποιείται στις προτιμήσεις του καθημερινού ταξιδιώτη.

Σχετικά, ο κ. Geoff Ballotti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν μνημειώδη, καθώς η εταιρεία καλωσόρισε 5 εντελώς νέα brands,  ανεβάζοντας το χαρτοφυλάκιό της σε 24 brands παγκοσμίως. Επίσης, ο κ. Ballotti επεσήμανε ότι η εταιρεία έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 55 νέες χώρες, ενώ έκανε το ντεμπούτο της με τα brands της πάνω από 100 φορές σε νέους τόπους, ενώ παράλληλα καλλιεργεί έναν αγωγό ανάπτυξης ρεκόρ με περισσότερα από 1.800 ξενοδοχεία, τα οποία συνεχίζουν να παρουσιάζουν θετική ανάπτυξη. Μέσα από όλα αυτά, ο κ. Ballotti θεωρεί ότι πια έχει αποδειχθεί πως η εταιρεία είναι αφιερωμένη στη μακροπρόθεσμη επιτυχία των δικαιοδόχων, των μελών της ομάδας και των μετόχων της, οι τελευταίοι από τους οποίους απολαμβάνουν πάνω από 1,5 δις. δολάρια ως επιστροφή με τη μορφή μερισμάτων και επαναγορών μετοχών.

Κάνοντας το ξενοδοχείο δυνατό για όλους

Από τότε που εισήχθη στο χρηματιστήριο το 2018, η Wyndham έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση και επέκταση του χαρτοφυλακίου επιλεγμένων υπηρεσιών, οικονομικής και μεσαίας κλίμακας,  δημιουργώντας νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και ευκαιρίες, τόσο για τους ιδιοκτήτες, όσο και για τους επισκέπτες. Σήμερα, με 24 brands να καλύπτουν κάθε κλίμακα της αλυσίδας, η εταιρεία προσφέρει ένα ξενοδοχείο που ταιριάζει σε κάθε ιδιοκτήτη και επισκέπτη.

Την τελευταία πενταετία, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει τα εξής:

-Αύξησε το χαρτοφυλάκιο της μεσαίας και ανώτερης κλίμακας κατά 63% παγκοσμίως, ενώ επεκτείνει τη La Quinta by Wyndham, τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της εταιρείας, σε τρεις νέες ηπείρους και τέσσερις νέες χώρες (Κίνα, Νέα Ζηλανδία, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

-Εισήγαγε στην αγορά νέα brands  σε νέα τμήματα—ECHO Suites Extended Stay by Wyndham (μακροχρόνια διαμονή), Wyndham Alltra (all-inclusive) και Registry Collection (πολυτελή ξενοδοχεία).

-Επέκτεινε τον παγκόσμιο αγωγό της σε ποσοστό άνω του 50% με 226.000 δωμάτια, εκ των οποίων το 80% αποτελούν νέες κατασκευές, ενώ αύξησε τον αγωγό στις ΗΠΑ σχεδόν κατά 60% και τον αγωγό του απευθείας franchising στην Κίνα κατά σχεδόν 70%.

-Απλοποίησε τις δραστηριότητές της σε σχεδόν 100% δικαιόχρηση, πουλώντας τα δύο ιδιόκτητα ξενοδοχεία της Εταιρείας, ενώ αποχώρησε ουσιαστικά από τις δραστηριότητες διαχείρισης ξενοδοχείων στις ΗΠΑ.

-Ενίσχυσε την παρουσία της στην Ευρώπη με την εξαγορά της επωνυμίας Vienna House από τον όμιλο HR με έδρα το Βερολίνο, έναν μακροχρόνιο δικαιοδόχο της Wyndham, προσθέτοντας πάνω από 40 νέα ξενοδοχεία και περισσότερα από 6.400 δωμάτια.

-Δημιούργησε πάνω από 1,4 δισ. δολάρια ελεύθερων ταμειακών ροών και επέστρεψε 1,5 δισ. δολάρια στους μετόχους, ή σχεδόν το 25% της αρχικής κεφαλαιοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της επαναγοράς του 16% των κοινών μετοχών της.

Η προσέγγιση του franchising

Φιλοσοφία της εταιρείας, είναι ότι, όταν οι ιδιοκτήτες πετυχαίνουν, πετυχαίνει και η Wyndham. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία εξετάζει κάθε σημαντική απόφαση, πρώτα μέσα από την οπτική των δικαιοδόχων της. Η προσέγγιση αυτή, βοήθησε να γίνει η Wyndham ένας από τους πιο γνωστούς και αξιόπιστους franchisors του κλάδου.

Την τελευταία πενταετία, η εταιρεία πέτυχε τα εξής:

-Βελτιωμένη συνεισφορά που αντιπροσωπεύει πάνω από το 75% όλων των κρατήσεων στις Η.Π.Α., ενώ σχεδόν διπλασιάστηκε το μέγεθος των Ανταμοιβών Wyndham με περισσότερα από 100 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη. Σχεδόν τα μισά από όλα τα check-in στις ΗΠΑ προέρχονται από μέλη του προγράμματος που, κατά μέσο όρο, μένουν σχεδόν διπλάσιο χρόνο και ξοδεύουν σχεδόν διπλάσια χρήματα.

-Επένδυσε πάνω από 275 εκατ. δολάρια, παρέχοντας στους δικαιοδόχους την καλύτερη τεχνολογία, από ηγέτες του κλάδου, όπως είναι μεταξύ άλλων τα συστήματα διαχείρισης ακινήτων νέας γενιάς Saber και Oracle, το σύστημα διαχείρισης εσόδων νέας γενιάς IdeaS, η πλατφόρμα πωλήσεων και υπηρεσιών Salesforce  και η πλατφόρμα δεδομένων πελατών.

-Κυκλοφόρησε μια βραβευμένη εφαρμογή για κινητά, που σήμερα αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κανάλι κρατήσεων της εταιρείας, με δυνατότητες κράτησης σε ταξιδιώτες που ήδη βρίσκονται καθ’οδόν,  όπως τα Lightning BookSM και Road Trip Planner, δυνατότητες check-in και πληρωμών μέσω κινητού, αλλά και σε διευκολύνσεις στη διαμονή,  όπως είναι τα ψηφιακά κλειδιά δωματίου. Σημειώνεται ότι η Wyndham ήταν επίσης η πρώτη εταιρεία του κλάδου που διέθεσε στους δικαιοδόχους της την εφαρμογή φιλοδωρήματος μέσω κινητού.

-Έλαβε περισσότερα από 100 βραβεία και διακρίσεις για το Wyndham Rewards, το οποίο τα τελευταία πέντε χρόνια έχει χαρακτηριστεί από τους αναγνώστες του USA TODAY το νούμερο ένα πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχείων.

-Αύξησε το ποσοστό διατήρησης franchisee από 92% σε πάνω από 95%, καθιστώντας το μεταξύ των υψηλότερων στον τομέα της οικονομίας μεσαίας κλίμακας.

Η οικοδόμηση μιας παγκόσμιας κοινότητας

Από την ίδρυσή της, η Wyndham έχει επικεντρωθεί στην προώθηση μιας πιο ποικιλόμορφης παγκόσμιας κοινότητας, ενώ διέπεται από τις βασικές αξίες της Ακεραιότητας, της Υπευθυνότητας, της Συμπερίληψης, της Φροντίδας και της Ψυχαγωγίας. Σήμερα, η εταιρεία δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους franchisors παγκοσμίως, αλλά και ένας από τους πιο σεβαστούς εργοδότες στον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, την τελευταία πενταετία, η εταιρεία έλαβε δεκάδες βραβεία, γιορτάζοντας και αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή της στην ηθική, τη βιωσιμότητα, τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη. Τα σημαντικότερα βραβεία της, περιλαμβάνουν τη διάκρισή της ως ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους εργασίας του Newsweek, μία από τις πιο ηθικές εταιρείες του κόσμου της Ethisphere και μία από τις κορυφαίες 50 εταιρείες για τη διαφορετικότητα της Diversity Inc.

Επίσης, η εταιρεία επένδυσε στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής των μελών της ομάδας της,  με τακτικές ημέρες εκτίμησης, ετήσιες ημέρες WISH με επίκεντρο τη φιλανθρωπία, καθώς και υβριδικές και ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας. Η προσέγγιση αυτή, βοήθησε την εταιρεία να προσελκύσει και να διατηρήσει κορυφαία ταλέντα, ενισχύοντας παράλληλα τη θέση της στον κλάδο.

Περαιτέρω, η εταιρεία ξεκίνησε το πρώτο στο είδος του πρόγραμμα Women Own the Room, το οποίο ακολούθησε γρήγορα το BOLD από τη Wyndham, βοηθώντας στην προώθηση της ιδιοκτησίας ξενοδοχείων μεταξύ γυναικών και μειονοτικών επιχειρηματιών. Μέχρι σήμερα, τα βραβευμένα προγράμματα έχουν οδηγήσει σε περισσότερες από 50 συμφωνίες και πάνω από 12 ανοίγματα.

Παράλληλα, η εταιρεία έδωσε προτεραιότητα στη μεγαλύτερη ποικιλομορφία του κλάδου μέσω της εκπαίδευσης DEI που σχετίζεται με τον αντι-ρατσισμό, την ασυνείδητη προκατάληψη και τη συμμαχία, ενώ προάγει την ισότητα των φύλων. Η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων της για το 2025, που περιλαμβάνουν 100% ισότητα αμοιβών με βάση το φύλο παγκοσμίως, καθώς και εκπαίδευση για ασυνείδητη προκατάληψη στο 100% των μελών της ξενοδοχειακής ομάδας.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία ενίσχυσε τη δέσμευσή της να συμβάλλει στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υποστηρίζοντας ανθρωπιστικούς σκοπούς και καταπολεμώντας την εμπορία ανθρώπων. Περήφανος και μακροχρόνιος συνεργάτης οργανισμών όπως οι Polaris, BEST και ECPAT-USA, η Εταιρεία απαιτεί εκπαίδευση για όλα τα ξενοδοχεία παγκοσμίως, ενώ φέτος, δώρισε 500.000 δολάρια στο Survivor Fund του Ιδρύματος AHLA.

Ως προς το βιώσιμο μέλλον, το Wyndham Green της εταιρείας, ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους δικαιοδόχους να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, μέσω φιλικών προς το περιβάλλον πρωτοβουλιών. Προς αυτή την κατεύθυνση, απαιτείται από όλα τα ξενοδοχεία παγκοσμίως, να αποκτήσουν την πιστοποίηση του ελάχιστου επιπέδου 1 Core Wyndham Green Certification.

Σχετικά με τη Wyndham Hotels & Resorts

Η Wyndham Hotels & Resorts (NYSE: WH) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο, με περίπου 9.100 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες, σε 6 ηπείρους. Μέσω του δικτύου των περίπου 845.000 δωματίων που προσελκύει τον καθημερινό ταξιδιώτη, η Wyndham κατέχει ηγετική παρουσία στα οικονομικά και μεσαία τμήματα του κλάδου της φιλοξενίας. Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο 24 εμπορικών σημάτων ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των Super 8, Days Inn, Ramada, Microtel, La Quinta, Baymont, Wingate, AmericInn, Hawthorn Suites, Trademark Collection και Wyndham. Το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης Wyndham Rewards της Εταιρείας προσφέρει σε περίπου 101 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη την ευκαιρία να εξαργυρώσουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία, θέρετρα, κλαμπ διακοπών και ενοικιάσεις παγκοσμίως.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 14/07 20:35

  Ειδικός Σύμβουλος τουρισμού για τον δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων

 2. 14/07 20:30

  Δήμος Ελαφονήσου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 3. 14/07 20:20

  Γιορτή Ψαράδων στα Μεσάγγαλα Λάρισας

 4. 14/07 20:10

  Ποιον ωφελεί τελικά ο (υπερ)τουρισμός;

 5. 14/07 12:02

  Νυχτερινός φωτισμός κάστρου Χώρας Σαμοθράκης

 6. 14/07 07:43

  Δήμος Σύμης: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 7. 14/07 06:44

  Κως: Μείωση των ορίων ταχύτητας στα 50 χλμ. όπου υφίσταται όριο 60 και 70 χλμ.

 8. 13/07 16:42

  Γιορτή Σαρδέλας στο Στόμιο Λάρισας

 9. 13/07 13:31

  Παρατεταμένο διάστημα πολύ υψηλών θερμοκρασιών τον φετινό Ιούλιο

 10. 13/07 10:18

  Συνεργασία Netflix – ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

 11. 13/07 10:15

  2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Πίτας του Πηλίου τα Ζυμώματα…της Συκής τα Ανταμώματα

 12. 13/07 10:14

  Γιορτή Πλιγουριού στους Χαλκιάδες Λάρισας

 13. 12/07 18:14

  Πτώχευση FTI | Το DRSF ξεκινά τη διαδικασία αποζημίωσης

 14. 12/07 14:43

  Hellenic Seaplanes | Πτήσεις γνωριμίας με υδροπλάνα πάνω από τις Σποράδες και τη Σκύρο

 15. 12/07 14:40

  Με ψηφιακά μέσα ο εντοπισμός της αυθαίρετης δόμησης

 16. 12/07 14:33

  Υπερψηφίστηκε το σ/ν του Υπουργείου Τουρισμού - οι βασικές διατάξεις του νέου νόμου - η ρύθμιση για τους ξεναγούς

 17. 12/07 14:06

  Συνεργασία Aegeo Spas με την [comfort zone] ως αποκλειστικός spa operator στη Σαντορίνη στο Santo Collection Resorts & Villas

 18. 12/07 11:52

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Δημήτρης Καλαντζής | Masters’ Voice - Μάνος Χατζιδάκις - Βασίλης Τσιτσάνης

 19. 12/07 11:37

  Η Κατερίνα Ευαγγελάτου παρουσίασε στην Κίνα performance επάνω στον Ιππόλυτο

 20. 12/07 11:32

  ΕΟΤ: Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα προβάλλονται στη γαλλική αγορά

 21. 12/07 10:52

  Ευρωπαίοι πολίτες: «Δεν μισούμε τους τουρίστες, αλλά τον υπερτουρισμό»

 22. 12/07 10:34

  Ισπανικός τουρισμός | Εκρηκτική αύξηση αφίξεων παρά τις διαδηλώσεις κατά του υπερτουρισμού

 23. 12/07 10:10

  Τουρισμός για όλους - Ο εσωτερικός τουρισμός ενισχύει τη βιωσιμότητα των προορισμών

 24. 12/07 10:07

  Αμερικανικός τουρισμός: Το 50% του χρόνου διακοπών ξοδεύεται σε κορυφαία αξιοθέατα

 25. 12/07 07:52

  Χαμηλές πτήσεις για τον τουρισμό στη Ρωσία

 26. 12/07 07:51

  Μειώθηκε η τουριστική κίνηση από το Ισραήλ

 27. 12/07 07:49

  Πανεπιστήμιο Πατρών: Διαγωνισμός για μίσθωση δωματίων στην πόλη του Αγρινίου

 28. 12/07 07:48

  Τρεις αρνητικές γνωμοδοτήσεις για πλωτές εξέδρες στην Πάρο

 29. 12/07 07:46

  Ιταλία: Ανάκαμψη με υποτονικούς ρυθμούς

 30. 11/07 21:01

  Τουρισμός | Marabu: Δυναμικό πρόγραμμα πτήσεων στη Μεσόγειο το 2025 - Ελλάδα και Ισπανία οι βασικές αγορές της

 31. 11/07 20:37

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Το νομοσχέδιο ανοίγει έναν νέο κύκλο ποιοτικής ανάπτυξης του τουρισμού

 32. 11/07 16:39

  Ο ΕΟΤ στο UEFA Euro 2024 με ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια στη Γερμανία

 33. 11/07 16:36

  Η Air France εγκαινίασε την απευθείας πτήση προς την Καλαμάτα

 34. 11/07 16:01

  Τουρισμός: «Μπουμ» στις αναζητήσεις των Αράβων για καλοκαίρι στην Αθήνα – Στα αγαπημένα τους νησιά η Μύκονος

 35. 11/07 13:26

  Σε ένα πράγμα έπεσα έξω με την Ελλάδα, δηλώνει ο Νομπελίστας καθηγητής Οικονομικών

 36. 11/07 12:24

  Τουρισμός 2024 | Ανακατεύεται η τράπουλα στην Ευρώπη – Σε επιτάχυνση οι αφίξεις και οι ταξιδιωτικές δαπάνες στην Ελλάδα

 37. 11/07 12:21

  Βαλεαρίδες Νήσοι | Σχέδιο της κυβέρνησης για 3.000 σπίτια με ενοίκιο κάτω του 30% της αγοράς

 38. 11/07 11:36

  AEGEAN: Πάνω από 7,3 εκατ. επιβάτες το α' εξάμηνο, αύξηση 9% της επιβατικής κίνησης

 39. 11/07 11:30

  Έτσι είναι το One&Only Kéa Island που άνοιξε στην Τζιά

 40. 11/07 11:26

  Τουρισμός | Περισσότερα μικρής διάρκειας ταξίδια θέλουν οι Αμερικανοί το καλοκαίρι

 41. 11/07 11:05

  TUI Ηνωμένου Βασιλείου | Πρώτη η Ελλάδα στις αναζητήσεις για διακοπές μετά τις εκλογές

 42. 11/07 10:54

  Βρετανικός τουρισμός | Διακοπές στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι θέλει το 83%- ο κακός καιρός οδηγεί σε κρατήσεις

 43. 11/07 10:36

  Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Νίκης Κεραμέως με εκπροσώπους του ΣΕΤΕ και της ΕΣΕΕ

 44. 11/07 10:04

  Το Dolce by Wyndham Versailles άνοιξε τις πύλες του στο φημισμένο Domaine Du Montcel στη Γαλλία

 45. 11/07 09:12

  Θεσπίζεται η ηλεκτρονική εφαρμογή “e – Ναυλοσύμφωνο” για τα επαγγελματικά πλοία αναψυχής

 46. 11/07 07:34

  Διαγωνισμός | Δράσεις προβολής του προορισμού Πελοπόννησος

 47. 11/07 07:33

  Πόσοι άνθρωποι πνίγονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και γιατί

 48. 11/07 07:31

  Δήμος Καλυμνίων: Αγορά οικοπέδου για πάρκινγκ λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

 49. 11/07 07:30

  Παγκόσμια Τράπεζα: Χρηματοδότηση 80 εκατ. δολ. στην Αλβανία για βιώσιμο τουρισμό

 50. 10/07 19:28

  Τσεχία: Εκτιμήσεις για μικρή ανάκαμψη της οικονομίας το 2024 και το 2025

 51. 10/07 17:11

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρατική Ορχήστρα Αθηνών – Λουκάς Καρυτινός – Alexei Volodin | Ωδείο Ηρώδου Αττικού - 12 Ιουλίου

 52. 10/07 15:01

  Travel+Leisure Awards 2024: Διεθνείς διακρίσεις για 4 νησιά και 4 ξενοδοχεία της Ελλάδας

 53. 10/07 14:23

  Αποκατάσταση των λειτουργικών βαθών στον Λιμένα Βόλου μετά τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias»

 54. 10/07 14:21

  Νυχτερινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αρχαιολογικό χώρο Κνωσσού

 55. 10/07 13:27

  Κύπριοι δημοσιογράφοι γνώρισαν και γοητεύτηκαν την Εύβοια και τη Βοιωτία

 56. 10/07 13:05

  Ryanair: Νέα συνεργασία «εγκεκριμένου ΟΤΑ» με τον όμιλο Etraveli

 57. 10/07 12:29

  Hotel Experience: Νέα έκθεση και συνέδριο για τον κλάδο της φιλοξενίας 

 58. 10/07 12:27

  Τουρισμός: Ήρθε το τέλος του "Ήλιος-Θάλασσα" για τους Γάλλους; Η ζήτηση μετατοπίζεται σε Άνοιξη και Φθινόπωρο

 59. 10/07 12:13

  Εκτός του βασικού δείκτη του Χρηματιστηρίου της Μαδρίτης η Meliá Hotels International

 60. 10/07 12:03

  Αλεξία Βουλγαρίδου – Jan Roelof Wolthuis | Έρως, Αγάπη και Θάνατος | Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου - 13 Ιουλίου

 61. 10/07 11:56

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Τάνια Τσανακλίδου | 50 καλοκαίρια και χειμώνες - Ηρώδειο - 14 Ιουλίου

 62. 10/07 11:09

  Τουρκία: «Πληγή» τα Ελληνικά νησιά για τον τουρισμό φέτος – «Είναι της μόδας και κάνουν μόνο ένα πράγμα καλά...»

 63. 10/07 10:44

  Η Hilton επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με τα 400 ξενοδοχεία της Small Luxury Hotels of the World

 64. 10/07 10:38

  Αυτές είναι οι χειρότερες αεροπορικές εταιρίες στην Ευρώπη το 2024

 65. 10/07 09:57

  Γερμανία: Ρεκόρ δεκαετίας στις πτωχεύσεις

 66. 10/07 07:20

  Διαγωνισμός για μακροχρόνια μίσθωση έκτασης στην παραλία Αγίου Γεωργίου Νικήτης

 67. 10/07 07:17

  Πράσινο φως για την επένδυση στην Ακτή και Κάμπινγκ Ποσειδίου - ο επενδυτής πρέπει να βρει με ίδια μέσα πόσιμο νερό (!)

 68. 10/07 07:13

  Δήμος Καρπενησίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση ακινήτου με χρήσεις καφέ, μπαρ, εστιατορίου και ψησταριάς

 69. 10/07 07:11

  Πελοπόννησος | Διαγωνισμός για δράσεις Διεθνούς Δικτύωσης με στόχο την προβολή του προορισμού

 70. 10/07 07:06

  Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 71. 10/07 00:00

  Π. Αντωνίου | Τα ξενοδοχεία της μη αναπτυγμένης τουριστικά Ελλάδας δεν αντέχουν άλλες επιβαρύνσεις

 72. 09/07 19:54

  Ο Christian Louboutin επενδύει στα ξενοδοχεία

 73. 09/07 18:44

  ΠΟΞΕΝ: Απεργία των ξεναγών την Πέμπτη από τις 6 το πρωί έως τις 8 το βράδυ

 74. 09/07 16:45

  Amari Green Festival | H μεγάλη γιορτή του Πολιτισμού και της Παράδοσης του Δήμου Αμαρίου Ρεθύμνης

 75. 09/07 15:22

  Νέες απαιτήσεις προσβασιμότητας για τα Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία από το 2025

 76. 09/07 15:01

  Η Καλαμαριά είπε «όχι» στα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ για την υπερδόμηση της Μαρίνας της Αρετσού

 77. 09/07 14:21

  Η Ρόδος τιμά τους επαναλαμβανόμενους τουρίστες της

 78. 09/07 13:32

  Οι 35.000 τελικοί δικαιούχοι της δράσης «Thessaly Evros Pass 2024»

 79. 09/07 12:56

  Η Boeing παραδέχεται ότι εξαπάτησε τη κυβέρνηση των ΗΠΑ για αποφυγή ευθυνών στα 737 Max

 80. 09/07 12:30

  Θεσμοθετείται το βραβείο Olympus Riviera Ambassadors σε τουρίστες της Πιερίας

 81. 09/07 12:27

  Ε.Ξ. Ιωαννίνων: Να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την άγονη γραμμή Ιωάννινα-Ηράκλειο

 82. 09/07 12:07

  Τους μηχανισμούς προστασίας των πολιτών από φυσικές καταστροφές ενισχύουν οι Έλληνες ξενοδόχοι

 83. 09/07 12:05

  Αφιέρωμα στις Κυκλάδες από το γαλλικό περιοδικό «Désirs de Voyages»

 84. 09/07 11:59

  Νωρίτερα θα ολοκληρωθούν δύο εποχικές συνδέσεις των American και United με Αθήνα

 85. 09/07 11:46

  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες απογειώνουν κρατήσεις και τιμές στα ξενοδοχεία της Γαλλίας

 86. 09/07 11:42

  Η απόλυτη αθλητική εμπειρία του Santorini Experience έρχεται στις 3-6 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη

 87. 09/07 11:30

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Jakub Józef Orliński – Il Pomo D’Oro | Ηρώδειο 16 Ιουλίου

 88. 09/07 11:23

  Ιταλία: Το αεροδρόμιο Malpensa μετονομάζεται σε «Σίλβιο Μπερλουσκόνι»

 89. 09/07 11:12

  Thomas Cook | 280 εκατομμύρια λίρες στους πιστωτές του πτωχευμένου ομίλου

 90. 09/07 10:53

  Το 43% των ταξιδιωτών δεν καταφέρνουν να ξεκουραστούν επαρκώς στις διακοπές

 91. 09/07 10:37

  Εκτεταμένοι έλεγχοι σε 14 παραλίες με τις περισσότερες καταγγελίες πολιτών - Πρόστιμα άνω των 350.000 ευρώ

 92. 09/07 10:26

  Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Υπέρβαση 60% της μέγιστης χωρητικότητας - Αναβάθμιση των υποδομών από την ΥΠΑ

 93. 09/07 10:21

  Τουρισμός 2024: Ζήτηση ρεκόρ για διεθνείς πτήσεις, πολυτέλεια, κρουαζιέρα και “budget” διαμονή

 94. 09/07 09:46

  Ευρωπαϊκός τουρισμός | Forwardkeys: Νέο ρεκόρ διεθνών αφίξεων αυτό το καλοκαίρι - 21% αύξηση από τις ΗΠΑ

 95. 09/07 09:32

  Κομισιόν: Έρευνα σε βάθος για την κρατική βοήθεια των 6 δισ. ευρώ στη Lufthansa

 96. 09/07 07:06

  Υπ. Τουρισμού | Ενισχύσεις σε 3 επενδύσεις στις μαρίνες Φλοίσβου, Κλεοπάτρας και Σκοπέλου

 97. 09/07 07:05

  Δήμος Αργοστολίου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 98. 09/07 07:00

  Δωρεάν έρευνα της GBR CONSULTING για τον τουρισμό στον Δήμο Ναυπλίου

 99. 09/07 07:00

  Ισπανία: O τουρισμός αυξάνεται, η ανεργία πέφτει

 100. 08/07 19:03

  Κύπρος | 10 εκατ. ευρώ περισσότερα το 2025 για τουριστική προβολή στο εξωτερικό