Wyndham: 5 χρόνια ξενοδοχεία για όλους

Wyndham: 5 χρόνια ξενοδοχεία για όλους

Η Wyndham Hotels & Resorts, ο μεγαλύτερος franchisor ξενοδοχείων στον κόσμο,  συμπληρώνει πέντε χρόνια ως καθαρά ξενοδοχειακή, εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία και ενισχύει τη θέση της ως ηγέτης επίλεκτων υπηρεσιών για τον καθημερινό ταξιδιώτη.

Με περίπου 9.100 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες, η εταιρεία έχει ως αποστολή να κάνει τη διαμονή σε ξενοδοχεία δυνατή για όλους τους ταξιδιώτες, με μια ισχυρή προσέγγιση του franchising. Η εν λόγω επέτειος, σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, καθώς ισχυροποιείται στις προτιμήσεις του καθημερινού ταξιδιώτη.

Σχετικά, ο κ. Geoff Ballotti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν μνημειώδη, καθώς η εταιρεία καλωσόρισε 5 εντελώς νέα brands,  ανεβάζοντας το χαρτοφυλάκιό της σε 24 brands παγκοσμίως. Επίσης, ο κ. Ballotti επεσήμανε ότι η εταιρεία έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 55 νέες χώρες, ενώ έκανε το ντεμπούτο της με τα brands της πάνω από 100 φορές σε νέους τόπους, ενώ παράλληλα καλλιεργεί έναν αγωγό ανάπτυξης ρεκόρ με περισσότερα από 1.800 ξενοδοχεία, τα οποία συνεχίζουν να παρουσιάζουν θετική ανάπτυξη. Μέσα από όλα αυτά, ο κ. Ballotti θεωρεί ότι πια έχει αποδειχθεί πως η εταιρεία είναι αφιερωμένη στη μακροπρόθεσμη επιτυχία των δικαιοδόχων, των μελών της ομάδας και των μετόχων της, οι τελευταίοι από τους οποίους απολαμβάνουν πάνω από 1,5 δις. δολάρια ως επιστροφή με τη μορφή μερισμάτων και επαναγορών μετοχών.

Κάνοντας το ξενοδοχείο δυνατό για όλους

Από τότε που εισήχθη στο χρηματιστήριο το 2018, η Wyndham έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση και επέκταση του χαρτοφυλακίου επιλεγμένων υπηρεσιών, οικονομικής και μεσαίας κλίμακας,  δημιουργώντας νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και ευκαιρίες, τόσο για τους ιδιοκτήτες, όσο και για τους επισκέπτες. Σήμερα, με 24 brands να καλύπτουν κάθε κλίμακα της αλυσίδας, η εταιρεία προσφέρει ένα ξενοδοχείο που ταιριάζει σε κάθε ιδιοκτήτη και επισκέπτη.

Την τελευταία πενταετία, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει τα εξής:

-Αύξησε το χαρτοφυλάκιο της μεσαίας και ανώτερης κλίμακας κατά 63% παγκοσμίως, ενώ επεκτείνει τη La Quinta by Wyndham, τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της εταιρείας, σε τρεις νέες ηπείρους και τέσσερις νέες χώρες (Κίνα, Νέα Ζηλανδία, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

-Εισήγαγε στην αγορά νέα brands  σε νέα τμήματα—ECHO Suites Extended Stay by Wyndham (μακροχρόνια διαμονή), Wyndham Alltra (all-inclusive) και Registry Collection (πολυτελή ξενοδοχεία).

-Επέκτεινε τον παγκόσμιο αγωγό της σε ποσοστό άνω του 50% με 226.000 δωμάτια, εκ των οποίων το 80% αποτελούν νέες κατασκευές, ενώ αύξησε τον αγωγό στις ΗΠΑ σχεδόν κατά 60% και τον αγωγό του απευθείας franchising στην Κίνα κατά σχεδόν 70%.

-Απλοποίησε τις δραστηριότητές της σε σχεδόν 100% δικαιόχρηση, πουλώντας τα δύο ιδιόκτητα ξενοδοχεία της Εταιρείας, ενώ αποχώρησε ουσιαστικά από τις δραστηριότητες διαχείρισης ξενοδοχείων στις ΗΠΑ.

-Ενίσχυσε την παρουσία της στην Ευρώπη με την εξαγορά της επωνυμίας Vienna House από τον όμιλο HR με έδρα το Βερολίνο, έναν μακροχρόνιο δικαιοδόχο της Wyndham, προσθέτοντας πάνω από 40 νέα ξενοδοχεία και περισσότερα από 6.400 δωμάτια.

-Δημιούργησε πάνω από 1,4 δισ. δολάρια ελεύθερων ταμειακών ροών και επέστρεψε 1,5 δισ. δολάρια στους μετόχους, ή σχεδόν το 25% της αρχικής κεφαλαιοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της επαναγοράς του 16% των κοινών μετοχών της.

Η προσέγγιση του franchising

Φιλοσοφία της εταιρείας, είναι ότι, όταν οι ιδιοκτήτες πετυχαίνουν, πετυχαίνει και η Wyndham. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία εξετάζει κάθε σημαντική απόφαση, πρώτα μέσα από την οπτική των δικαιοδόχων της. Η προσέγγιση αυτή, βοήθησε να γίνει η Wyndham ένας από τους πιο γνωστούς και αξιόπιστους franchisors του κλάδου.

Την τελευταία πενταετία, η εταιρεία πέτυχε τα εξής:

-Βελτιωμένη συνεισφορά που αντιπροσωπεύει πάνω από το 75% όλων των κρατήσεων στις Η.Π.Α., ενώ σχεδόν διπλασιάστηκε το μέγεθος των Ανταμοιβών Wyndham με περισσότερα από 100 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη. Σχεδόν τα μισά από όλα τα check-in στις ΗΠΑ προέρχονται από μέλη του προγράμματος που, κατά μέσο όρο, μένουν σχεδόν διπλάσιο χρόνο και ξοδεύουν σχεδόν διπλάσια χρήματα.

-Επένδυσε πάνω από 275 εκατ. δολάρια, παρέχοντας στους δικαιοδόχους την καλύτερη τεχνολογία, από ηγέτες του κλάδου, όπως είναι μεταξύ άλλων τα συστήματα διαχείρισης ακινήτων νέας γενιάς Saber και Oracle, το σύστημα διαχείρισης εσόδων νέας γενιάς IdeaS, η πλατφόρμα πωλήσεων και υπηρεσιών Salesforce  και η πλατφόρμα δεδομένων πελατών.

-Κυκλοφόρησε μια βραβευμένη εφαρμογή για κινητά, που σήμερα αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κανάλι κρατήσεων της εταιρείας, με δυνατότητες κράτησης σε ταξιδιώτες που ήδη βρίσκονται καθ’οδόν,  όπως τα Lightning BookSM και Road Trip Planner, δυνατότητες check-in και πληρωμών μέσω κινητού, αλλά και σε διευκολύνσεις στη διαμονή,  όπως είναι τα ψηφιακά κλειδιά δωματίου. Σημειώνεται ότι η Wyndham ήταν επίσης η πρώτη εταιρεία του κλάδου που διέθεσε στους δικαιοδόχους της την εφαρμογή φιλοδωρήματος μέσω κινητού.

-Έλαβε περισσότερα από 100 βραβεία και διακρίσεις για το Wyndham Rewards, το οποίο τα τελευταία πέντε χρόνια έχει χαρακτηριστεί από τους αναγνώστες του USA TODAY το νούμερο ένα πρόγραμμα επιβράβευσης ξενοδοχείων.

-Αύξησε το ποσοστό διατήρησης franchisee από 92% σε πάνω από 95%, καθιστώντας το μεταξύ των υψηλότερων στον τομέα της οικονομίας μεσαίας κλίμακας.

Η οικοδόμηση μιας παγκόσμιας κοινότητας

Από την ίδρυσή της, η Wyndham έχει επικεντρωθεί στην προώθηση μιας πιο ποικιλόμορφης παγκόσμιας κοινότητας, ενώ διέπεται από τις βασικές αξίες της Ακεραιότητας, της Υπευθυνότητας, της Συμπερίληψης, της Φροντίδας και της Ψυχαγωγίας. Σήμερα, η εταιρεία δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους franchisors παγκοσμίως, αλλά και ένας από τους πιο σεβαστούς εργοδότες στον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, την τελευταία πενταετία, η εταιρεία έλαβε δεκάδες βραβεία, γιορτάζοντας και αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή της στην ηθική, τη βιωσιμότητα, τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη. Τα σημαντικότερα βραβεία της, περιλαμβάνουν τη διάκρισή της ως ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους εργασίας του Newsweek, μία από τις πιο ηθικές εταιρείες του κόσμου της Ethisphere και μία από τις κορυφαίες 50 εταιρείες για τη διαφορετικότητα της Diversity Inc.

Επίσης, η εταιρεία επένδυσε στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής των μελών της ομάδας της,  με τακτικές ημέρες εκτίμησης, ετήσιες ημέρες WISH με επίκεντρο τη φιλανθρωπία, καθώς και υβριδικές και ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας. Η προσέγγιση αυτή, βοήθησε την εταιρεία να προσελκύσει και να διατηρήσει κορυφαία ταλέντα, ενισχύοντας παράλληλα τη θέση της στον κλάδο.

Περαιτέρω, η εταιρεία ξεκίνησε το πρώτο στο είδος του πρόγραμμα Women Own the Room, το οποίο ακολούθησε γρήγορα το BOLD από τη Wyndham, βοηθώντας στην προώθηση της ιδιοκτησίας ξενοδοχείων μεταξύ γυναικών και μειονοτικών επιχειρηματιών. Μέχρι σήμερα, τα βραβευμένα προγράμματα έχουν οδηγήσει σε περισσότερες από 50 συμφωνίες και πάνω από 12 ανοίγματα.

Παράλληλα, η εταιρεία έδωσε προτεραιότητα στη μεγαλύτερη ποικιλομορφία του κλάδου μέσω της εκπαίδευσης DEI που σχετίζεται με τον αντι-ρατσισμό, την ασυνείδητη προκατάληψη και τη συμμαχία, ενώ προάγει την ισότητα των φύλων. Η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων της για το 2025, που περιλαμβάνουν 100% ισότητα αμοιβών με βάση το φύλο παγκοσμίως, καθώς και εκπαίδευση για ασυνείδητη προκατάληψη στο 100% των μελών της ξενοδοχειακής ομάδας.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία ενίσχυσε τη δέσμευσή της να συμβάλλει στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υποστηρίζοντας ανθρωπιστικούς σκοπούς και καταπολεμώντας την εμπορία ανθρώπων. Περήφανος και μακροχρόνιος συνεργάτης οργανισμών όπως οι Polaris, BEST και ECPAT-USA, η Εταιρεία απαιτεί εκπαίδευση για όλα τα ξενοδοχεία παγκοσμίως, ενώ φέτος, δώρισε 500.000 δολάρια στο Survivor Fund του Ιδρύματος AHLA.

Ως προς το βιώσιμο μέλλον, το Wyndham Green της εταιρείας, ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους δικαιοδόχους να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, μέσω φιλικών προς το περιβάλλον πρωτοβουλιών. Προς αυτή την κατεύθυνση, απαιτείται από όλα τα ξενοδοχεία παγκοσμίως, να αποκτήσουν την πιστοποίηση του ελάχιστου επιπέδου 1 Core Wyndham Green Certification.

Σχετικά με τη Wyndham Hotels & Resorts

Η Wyndham Hotels & Resorts (NYSE: WH) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο, με περίπου 9.100 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες, σε 6 ηπείρους. Μέσω του δικτύου των περίπου 845.000 δωματίων που προσελκύει τον καθημερινό ταξιδιώτη, η Wyndham κατέχει ηγετική παρουσία στα οικονομικά και μεσαία τμήματα του κλάδου της φιλοξενίας. Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο 24 εμπορικών σημάτων ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των Super 8, Days Inn, Ramada, Microtel, La Quinta, Baymont, Wingate, AmericInn, Hawthorn Suites, Trademark Collection και Wyndham. Το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης Wyndham Rewards της Εταιρείας προσφέρει σε περίπου 101 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη την ευκαιρία να εξαργυρώσουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία, θέρετρα, κλαμπ διακοπών και ενοικιάσεις παγκοσμίως.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 03/10 16:28

  CNT: Αυτά είναι τα 4 Ελληνικά ξενοδοχεία που αναδείχθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα στην Ευρώπη και τον κόσμο για το 2023

 2. 03/10 15:56

  Χωρίς ETIAS τα ταξίδια των Αμερικανών στην Ευρώπη και το 2024

 3. 03/10 15:03

  Resonance: Η Αθήνα στην 48η θέση της παγκόσμιας κατάταξης καλύτερων πόλεων για το 2024

 4. 03/10 15:00

  Προς απαγόρευση των κινητών στα βρετανικά σχολεία

 5. 03/10 14:11

  FedHATTA: Συνάντηση με την Μελίνα Δασκαλάκη - "Μόνο οι συνέργειες μπορούν να εγγυηθούν το αύριο"

 6. 03/10 14:03

  Σε διαβούλευση το σ/ν Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης | Νέες προθεσμίες κατάταξης των ξενοδοχείων - Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

 7. 03/10 12:46

  CNT: 9 στα 20 καλύτερα Ευρωπαϊκά νησιά για το 2023 είναι Ελληνικά! Πώς τα αξιολόγησαν οι ταξιδιώτες

 8. 03/10 12:38

  Ζευγάρι συνταξιούχων Αυστραλών επέλεξε τις κρουαζιέρες από τον οίκο ευγηρίας

 9. 03/10 12:11

  Αεροδρόμιο Αθήνας | Η επιβατική κίνηση ξεπέρασε το 2019 τόσο τον Σεπτέμβριο, όσο και στο 9μηνο

 10. 03/10 11:32

  Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

 11. 03/10 10:34

  Τουρισμός | Διεθνή ταξίδια επιλέγει 1 στους 2 καταναλωτές από 12 χώρες - oι 4 τύποι ταξιδιωτών

 12. 03/10 10:10

  AEGEAN | Το νέο χειμερινό πρόγραμμα 2023/ 2024

 13. 03/10 07:49

  Ενδιαφέρον για απευθείας αεροπορική σύνδεση Μπάνια Λούκα – Αθήνας

 14. 03/10 07:46

  Αυξημένο το ενδιαφέρον των Καναδών για διακοπές στην Ελλάδα

 15. 03/10 07:45

  ΕΑΤΑ: Διεκδίκηση του ετήσιου συνεδρίου του ΙAPCO και του ICCA για το 2027

 16. 03/10 07:42

  Μουσικός Λαβύρινθος στο Σπίτι των Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών

 17. 03/10 07:39

  Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας

 18. 02/10 17:34

  Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. της ΠΟΞ

 19. 02/10 15:05

  Aurinkomatkat: Καθαρισμός του βορειοδυτικού τμήματος της ακτής της Ρόδου με τη βοήθεια τουριστών

 20. 02/10 14:53

  ΕΛΚΕΘΕ | Έκτακτες δειγματοληψίες στην περιοχή του Παγασητικού και του Θερμαϊκού Κόλπου

 21. 02/10 14:48

  Στο Επιμελητήριο Χανίων ο Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα

 22. 02/10 14:43

  Τουρισμός | Η Ελλάδα σάρωσε στα World Travel Awards - Διακρίσεις για Αθήνα, Μάνη, τουριστικές εταιρίες και ξενοδοχεία

 23. 02/10 12:59

  CHECK24 | Κρήτη, Ρόδος, Κως στο top-10 για διακοπές το φθινόπωρο – Ακριβότερα από πέρυσι τα πακέτα

 24. 02/10 12:00

  Ελληνίδα η νέα διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ του ξενοδοχείου The Ben West Palm

 25. 02/10 11:14

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Συλλυπητήριο μήνυμα για το Νίκο Σκουλά

 26. 02/10 10:58

  Έρευνα | Οι μισοί ξενοδοχοϋπάλληλοι στα ξενοδοχεία της Κρήτης έχουν σκεφτεί να αλλάξουν δουλειά

 27. 02/10 10:46

  Η συμβολή των 10.000 ξενοδοχείων στην επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού | Μανώλης Γιαννούλης

 28. 02/10 10:23

  Τουρισμός | Booking.com και Statista: Πώς βλέπει ο κλάδος των καταλυμάτων στην Ευρώπη το θέμα της βιωσιμότητας- ανέτοιμοι οι Έλληνες

 29. 02/10 10:00

  Στο Παρίσι για επαφές με τουριστικούς παράγοντες ο Δ. Φραγκάκης

 30. 02/10 07:48

  Πάρος: Διαγωνισμός για την 25ετή εκμίσθωση του ξενώνα Μάρπησσας

 31. 02/10 07:46

  Διαγωνισμός για marketing support σε αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με το εξωτερικό

 32. 02/10 07:45

  Βόρεια Μακεδονία: Αύξηση 44% στις αφίξεις ξένων τουριστών στο επτάμηνο

 33. 02/10 07:43

  Ισπανία: Στο 3,5 % ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού τον Σεπτέμβριο

 34. 02/10 07:35

  Μνημόνιο συνεργασίας για το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

 35. 01/10 16:33

  H οδική γέφυρα Κήποι – Ύψαλα θα ανοίξει νέα εποχή για τα ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 36. 01/10 07:48

  Διαγωνισμός για ψηφιακό ξεναγό στην Παροικιά Πάρου

 37. 01/10 07:43

  Συνέδριο Rhodes Model Regional Co-operation 2023 στη Ρόδο

 38. 30/09 18:58

  Tο βιολί του Μότσαρτ μάγεψε τους επισκέπτες στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο

 39. 30/09 07:43

  Summer School του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών στην Αθήνα

 40. 29/09 22:47

  Το Digital Nomad Couple στη Μεσσηνία

 41. 29/09 18:32

  Στο Δήμο Χανίων παραχωρεί η ΕΤΑΔ το Φρούριο Ιτζεδίν

 42. 29/09 16:32

  Ντρισμπιώτη & Μουρούτσος στη φετινή γιορτή του Navarino Challenge

 43. 29/09 15:13

  Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: Αποχαιρετιστήριο στο Νίκο Σκουλά

 44. 29/09 13:56

  Βαλεαρίδες: Οι παράνομες μισθώσεις θα σφραγίζονται

 45. 29/09 13:40

  ΕΟΤ: Επιδιώκουμε ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο με έμφαση στην αειφορία - Ομιλίες Α. Γκερέκου και Δ. Φραγκάκη στο συνέδριο της ECTAA

 46. 29/09 13:30

  ΤΑΙΠΕΔ: Προσφορά για την «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη»

 47. 29/09 13:13

  Τουρισμός: Το 40% αγγίζουν οι αυξήσεις στις τιμές διακοπών στη Μεσόγειο το φθινόπωρο - Οι τιμές σε Κρήτη, Ρόδο και Κω

 48. 29/09 12:00

  Τουρισμός | Expedia: Αυτό το μονοπάτι ακολουθούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες πριν προβούν σε κράτηση

 49. 29/09 11:39

  BeachBound Vacations: Η Κέρκυρα νέος προορισμός στα πακέτα all inclusive

 50. 29/09 11:14

  FedHATTA/ HATTA/ ECTAA: Η Ελλάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά στην αιχμή των εξελίξεων στον Ευρωπαϊκό τουρισμό

 51. 29/09 10:44

  Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat | Νέο ξενοδοχείο στα Εμιράτα εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη

 52. 29/09 10:34

  ΕΟΤ | Προώθηση της Δυτικής Πελοποννήσου στην Αυστρία και Σλοβακία

 53. 29/09 07:40

  Αριστοτέλειο | Στο Ζορπίδης Τράβελ φοιτητικές μετακινήσεις

 54. 29/09 07:37

  Αλβανία: Ραγδαία αύξηση ξένων επενδύσεων σε ακίνητα

 55. 29/09 07:33

  Η μεγάλη επιστροφή των τουριστών στη Γαλλία

 56. 29/09 07:29

  Η καλή πορεία του τουρισμού στον Λίβανο

 57. 29/09 07:27

  Ελληνική συμμετοχή σε Φεστιβάλ κρασιού στη Βουδαπέστη

 58. 28/09 23:44

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κραυγή απόγνωσης: SOS

 59. 28/09 19:02

  ΕΞΑΑΑ | Χαμηλότερες επιδόσεις από το 2019 τόσο τον Αύγουστο όσο και το 8μηνο για τα ξενοδοχεία της Αθήνας

 60. 28/09 15:50

  ΤΑΙΠΕΔ: Ο ΟΛΘ προτιμητέος επενδυτής για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

 61. 28/09 14:33

  Η πόλη της Αθήνας υποδέχεται τον ευρωπαϊκό τουρισμό – Συνάντηση του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη με την ECTAA

 62. 28/09 14:31

  Ρωσικός τουρισμός: Διπλάσια ζήτηση από πέρυσι για ξενοδοχεία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

 63. 28/09 14:05

  Με συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου γιόρτασε η Ρόδος την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023

 64. 28/09 12:27

  Η Ελλάδα είχε τις ακριβότερες βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη το καλοκαίρι - Τιμές... Ελβετίας και Βρετανίας!

 65. 28/09 12:02

  Τουρισμός | Πώς διαμορφώνεται ο φόρος διαμονής στην Ιταλία- τα έσοδα των Δήμων

 66. 28/09 11:44

  Απαγόρευση κυκλοφορίας σε χωριά της Εύβοιας - Χιλιάδες τόνοι νερού έπεσαν από Μαντούδι μέχρι Ιστιαία

 67. 28/09 11:41

  Εικόνες καταστροφής στο Βόλο: Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας

 68. 28/09 11:31

  Meteo | Βροχές και καταιγίδες σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα

 69. 28/09 11:17

  ΙNSETE Intelligence | Μείωση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων στις Κυκλάδες το 8μηνο

 70. 28/09 11:06

  Uber | Έρευνα: Ποια προβλήματα δημιουργούν άγχος στους ταξιδιώτες

 71. 28/09 10:39

  Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σκουλάς, πρώτος υπουργός Τουρισμού και επί σειρά ετών ΓΓ του ΕΟΤ

 72. 28/09 10:25

  Ρομπότ μπαρίστας στη Νέα Υόρκη

 73. 28/09 07:47

  Εκμισθώθηκε ο Ξενώνας Οινοχωρίου με 51 ευρώ το μήνα

 74. 28/09 07:39

  Συμπεριληπτικά, ελκυστικά και βιώσιμα μουσεία

 75. 28/09 07:34

  Η οικονομία της Ισπανίας παραμένει σε θετική πορεία

 76. 28/09 07:31

  Ηνωμένο Βασίλειο: Ελαφρά κάμψη του πληθωρισμού

 77. 27/09 19:17

  Θεσμοθετείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού - Συνάντηση της ηγεσίας του τουρισμού με τον κ.Χαρδαλιά

 78. 27/09 16:54

  Τεχνητή νοημοσύνη: 2 στους 3 ταξιδιώτες θέλουν να τη δοκιμάσουν – Πιο ικανοποιημένοι από τις διακοπές όσοι τη χρησιμοποιούν

 79. 27/09 16:08

  Η Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης

 80. 27/09 16:07

  Πολιτιστικός τουρισμός: "Να ανησυχούμε περισσότερο για την τεχνητή νοημοσύνη παρά για την κλιματική αλλαγή"

 81. 27/09 14:12

  Χιλιάδες Βρετανοί χάνουν τις πτήσεις τους μέχρι την Κυριακή - Ακυρώσεις 160 πτήσεων στο Γκάτουικ λόγω έξαρσης COVID

 82. 27/09 14:04

  Συνάντηση Ράπτη- Πατουλίδου | H στρατηγική τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο

 83. 27/09 13:33

  Γερμανικός τουρισμός 2024: Το 90% θα ταξιδέψει τουλάχιστον το ίδιο με φέτος – Ισχυροποιείται η τάση για διεθνή ταξίδια

 84. 27/09 13:04

  Independent: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα 20 καλύτερα της Ευρώπης για το 2023

 85. 27/09 12:57

  Γρ. Τάσιος | Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 86. 27/09 12:17

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Η βιωσιμότητα καθίσταται το πρόβλημα του παρόντος και του μέλλοντος

 87. 27/09 11:50

  Ομοσπονδία καταλυμάτων «ΚΝΩΣΣΟΣ» | "Πράσινα" κίνητρα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων

 88. 27/09 11:33

  Ξενοδοχείο στην Πάρο αγόρασε η αραβική Vivium Holding - σχέδια και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 89. 27/09 11:24

  Balkan Holidays | Τα κατεχόμενα στην Κύπρο νέος προορισμός στην Αγγλία

 90. 27/09 11:10

  Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 91. 27/09 10:54

  Τουρισμός | Τι θέλουν οι Ολλανδοί κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα

 92. 27/09 10:43

  Ανάδειξη της πόλης του Πειραιά ως διεθνούς γαστρονομικού προορισμού | «Piraeus Taste Festival: Sea Food and More»

 93. 27/09 10:38

  Aegean: Νέα σύνδεση Μπρατισλάβα - Αθήνα

 94. 27/09 10:15

  Τουρισμός: Ρεκόρ ζήτησης των Δανών για διακοπές το φθινόπωρο – Κρήτη και Ρόδος στους top προορισμούς

 95. 27/09 09:45

  Κ.Μαρινάκος | Ο ρόλος του τουρισμού στην περιφερειακή ανάπτυξη

 96. 27/09 09:36

  Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023 | Η Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη της υψηλής γαστρονομίας

 97. 27/09 07:20

  Διαγωνισμός για την ανέγερση πολυτελούς κάμπινγκ στο Λιτόχωρο

 98. 27/09 07:13

  Άγιοι Θεόδωροι: Διαγωνισμός για τη μίσθωση του αλσυλίου ΛΙΑΝΤΡΟ

 99. 27/09 07:11

  Υπ.Τουρισμού | Σύμβουλος για την «επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του τουρισμού»

 100. 27/09 07:09

  Το τουριστικό θαύμα της Αλβανίας