Οδηγίες online μάρκετινγκ για ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Α Decrease font Enlarge font
Οδηγίες online μάρκετινγκ για ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Ο ξενοδοχειακός κλάδος αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο. Τη σημερινή εποχή υπάρχουν εκατομμύρια ταξιδιώτες που έχουν το διαθέσιμο εισόδημα και θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο. Για την ακρίβεια, η ζήτηση εξακολουθεί να αυξάνεται και δεν έχει ακόμα κορυφωθεί.

Την αυξανόμενη ζήτηση ακολουθεί η αυξανόμενη προσφορά, γεγονός που οδηγεί σε πολύ υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού στον ξενοδοχειακό κλάδο. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Σημαίνει ότι η προσέλκυση πελατών αποτελεί μια μεγάλη και κρίσιμη πρόκληση για τους ξενοδόχους, ειδικά τους ξενοδόχους ανεξάρτητων, ατομικών μονάδων.

Ωστόσο, το γεγονός ότι έχετε μια ατομική ξενοδοχειακή επιχείρηση δεν πρέπει να σας εμποδίζει να ανταγωνίζεστε online μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων.

Ως ανεξάρτητος ξενοδόχος, έχετε πρόσβαση σε πολλά κανάλια και στρατηγικές μάρκετινγκ, για να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η επιχείρησή σας στο ίντερνετ.

To Businessblog της trivago παρουσιάζει πιο αποτελεσματικές στρατηγικές για την ανάπτυξη της προσωπικής ξενοδοχειακής επωνυμίας σας online.

Διηγηθείτε την προσωπική ιστορία πίσω από την επωνυμία σας

Όλα ξεκινούν με μια ιστορία. Χωρίς αυτήν, δεν μπορείτε να εδραιώσετε μια επωνυμία.

Η ιστορία σας θα πρέπει να δείχνει ποιοι είστε και τον σκοπό σας. Διηγηθείτε στους δυνητικούς πελάτες γιατί ασχολείστε με τον ξενοδοχειακό κλάδο και τι είναι αυτό που σας παρακινεί να παρέχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελατών. Μιλήστε για τις αξίες, την ιστορία, τα ενδιαφέροντα και τα πράγματα που σας παθιάζουν.

Μην περιορίσετε την αφήγηση της ιστορίας σας online. Αποφύγετε να εστιάσετε αποκλειστικά στο κείμενο της ιστοσελίδας σας ή στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά επικεντρωθείτε επίσης σε άλλα στοιχεία που προσδιορίζουν την επωνυμία σας, όπως εικόνες του καταλύματος και των πελατών, το λογότυπο και το σλόγκαν σας.

Διηγηθείτε την προσωπική ιστορία πίσω από την επωνυμία σας στην ιστοσελίδα σας. Μάθετε το μυστικό για τη σχεδίαση όμορφων και λειτουργικών ιστοσελίδων ξενοδοχείου που συμβάλλουν στην προσέλκυση απευθείας κρατήσεων εδώ.

Συνεχίστε την προσωπική ιστορία πίσω από την επωνυμία σας στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε. Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε τις καλύτερες πρακτικές σχετικά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ξενοδοχεία.

Σχεδιάστε μια στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου

Καμία ιστοσελίδα δεν είναι πλήρης χωρίς περιεχόμενο. Το περιεχόμενο μπορεί να απογειώσει ή να ισοπεδώσει την επιτυχία του ξενοδοχείου σας online.

Επομένως, χρειάζεστε μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου για το blog σας. Η στρατηγική που θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από τον στόχο σας. Καθώς ορίζατε την προσωπική ιστορία πίσω από την επωνυμία σας, μπορεί να καταλήξατε και στον σκοπό σας. Οργανώστε τη στρατηγική μάρκετινγκ του περιεχομένου σας γύρω από αυτόν τον σκοπό.

Για παράδειγμα, αν ο σκοπός σας είναι να προσφέρετε μια γεύση της μικρής σας πόλης στους πελάτες, επικεντρωθείτε σε αυτό. Δημιουργήστε περιεχόμενο που εξηγεί τι είναι αυτό που κάνει την περιοχή σας να ξεχωρίζει και πώς οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν την πόλη σας, αν επιλέξουν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο σας.

Ο σκοπός της ατομικής ξενοδοχειακής επιχείρησής σας μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως το να παρέχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελατών. Γράψτε άρθρα για τις μοναδικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρετε, ώστε οι ταξιδιώτες να ξέρουν τι να περιμένουν από σας.

Όποιος και αν είναι ο σκοπός σας, δημιουργήστε ελκυστικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο που τον αντικατοπτρίζει. Χρησιμοποιήστε το blog της ιστοσελίδας σας και τα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, για να διανείμετε το περιεχόμενό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε νέους πελάτες, αλλά και να βελτιώσετε το SEO σας. Θα ασχοληθούμε πιο αναλυτικά με το SEO στην επόμενη ενότητα.

Εστιάστε στο SEO

Ως ανεξάρτητος ξενοδόχος, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι ταξιδιώτες μπορούν να σας βρουν και να αλληλεπιδράσουν μαζί σας online. Η εφαρμογή μιας αποτελεσματικής πρακτικής για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό.

Το SEO αποτελεί μια στρατηγική μάρκετινγκ μέσω ίντερνετ και είναι κάτι που θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του κάθε ξενοδόχος που διαθέτει ιστοσελίδα για την επιχείρησή του. Πρόκειται για μια διαδικασία που επηρεάζει την παρουσία της ιστοσελίδας σας μεταξύ όλων των οργανικών αποτελεσμάτων που προκύπτουν από μια μηχανή αναζήτησης.

Παρακολουθείτε τις κριτικές πελατών

Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στον σημερινό διαδικτυακό κόσμο από τις κριτικές. Οι κριτικές είναι το παν για μια επωνυμία, ειδικά μια ατομική ξενοδοχειακή επιχείρηση στον κλάδο της φιλοξενίας. Οι κριτικές αποτελούν το πιο καθοριστικό κίνητρο για τους σημερινούς ταξιδιώτες όταν πρόκειται να κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους σε κάποιο ξενοδοχείο.

Ως ξενοδόχος, είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείτε αδιάκοπα τις κριτικές πελατών και τη βαθμολογία σας online. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τι λένε οι πελάτες για το κατάλυμά σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να βελτιωθείτε ή να διατηρήσετε το επίπεδο των υπηρεσιών και των παροχών σας. Επιπλέον, οι κριτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαγάγετε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τους πελάτες και τους συντάκτες των κριτικών, όπως την ηλικία, τη θέση εργασίας, το φύλο, τον τρόπο ζωής και τα χόμπι. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους τρέχοντες και τους δυνητικούς πελάτες σας.

Συνεργαστείτε με OTA

Η χρήση ενός συνδυαστικού και διαφοροποιημένου συστήματος κατανομής είναι ύψιστης σημασίας για τους ξενοδόχους. Σε αυτό ακριβώς το σημείο μπορούν να σας βοηθήσουν οι OTA (Online Ταξιδιωτικές Εταιρείες). Ως ξενοδόχος, πρέπει να φροντίσετε τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας να διατίθενται μέσω διάφορων αξιόπιστων OTA. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πολλά είδη ταξιδιωτών και να αυξήσετε τις κρατήσεις.

Ωστόσο, οι ξενοδόχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για το αυξανόμενο κόστος των κρατήσεων μέσω τρίτων και την αδυναμία προσέλκυσης απευθείας κρατήσεων μέσω των OTA.

Για να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα, όλο και περισσότεροι ξενοδόχοι στρέφονται στο metasearch. Η παρουσία σε μια ιστοσελίδα metasearch δεν συμβάλλει μόνο στην αύξηση της προβολής αλλά και στην προσέλκυση απευθείας κρατήσεων για τους ξενοδόχους. Το metasearch, επομένως, αποτελεί ένα από τα καλύτερα κανάλια μάρκετινγκ και κατανομής για τις ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Προωθήστε την επιχείρησή σας στο metasearch

Το metasearch είναι ένα στοιχείο καίριας σημασίας στο online τοπίο μάρκετινγκ και κατανομής ξενοδοχείων, καθώς περισσότεροι από το 94% των online ταξιδιωτών επιλέγουν metasearch κατά την online κράτηση της διαμονής τους.

Επομένως, ως ξενοδόχος, είναι αδύνατον να παραβλέψετε την απήχηση του metasearch. Η εγγραφή στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες metasearch είναι δωρεάν. Μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε εκατομμύρια ταξιδιώτες, να βελτιώσετε την προβολή σας και να προσελκύσετε απευθείας κρατήσεις.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 04/04 17:12

  Γερμανία: 1 στις 5 επιχειρήσεις θεωρεί ότι απειλείται με πτώχευση

 2. 04/04 17:11

  Κορωνοϊός-Σερβία: Mέτρα στήριξης της οικονομίας με καταβολή μισθών από το κράτος

 3. 04/04 17:08

  Μη δασικές εκτάσεις σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά κατόπιν εξέτασης αιτημάτων 2 εταιρειών

 4. 03/04 19:51

  Τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα στον τουριστικό κλάδο στη Μαγνησία

 5. 03/04 17:53

  Δωρεές Goldair για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

 6. 03/04 17:23

  Γερμανία: Διχάζει η "λύση βάουτσερ" – Τι φοβούνται τα τουριστικά γραφεία

 7. 03/04 16:18

  The Telegraph: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός διακοπών μετά τον κορωνοϊό

 8. 03/04 15:23

  Έναρξη εργασιών στο Ελληνικό

 9. 03/04 15:19

  Εκτεταμένο πλάνο δράσεων της Accor για τον Covid-19

 10. 03/04 14:53

  Η Marketing Greece υποστηρίζει την πλατφόρμα Greece From Home με πρωτότυπο περιεχόμενο

 11. 03/04 14:05

  Το καλό και το κακό σενάριο στον τουρισμό

 12. 03/04 13:58

  Πέντε ελληνικές παραλίες στη στεριά αλλά σαν σε νησί

 13. 03/04 13:56

  Περιοχές της Αθήνας που άλλαξαν όνομα μέσα στα χρόνια

 14. 03/04 13:50

  ΕΟΔΥ: Οδηγίες για κρούσματα κορωνοϊού στην κρουαζιέρα

 15. 03/04 13:41

  FTI: Αισιοδοξία μετά το πακέτο χρηματοδότησης

 16. 03/04 13:36

  ΕΕ: 100 δις κατά της ανεργίας αντί για ευρωομόλογο;

 17. 03/04 13:17

  “Πανδημία” online παραπλανητικών πληροφοριών για τον κορωνοϊό

 18. 03/04 13:08

  Σε διαδικασία πτώχευσης η Thomas Cook Aviation, που λειτουργούσε για την Condor

 19. 03/04 12:46

  Γερμανικός τουρισμός | Ρύθμιση: Voucher από τις αεροπορικές εταιρίες και t.o's - Τι ισχύει για εταιρίες και ταξιδιώτες

 20. 03/04 12:28

  Ryanair: Περιορισμένη επιβατική κίνηση τον Απρίλιο και Μάιο

 21. 03/04 12:09

  10 κρουαζιερόπλοια ταξιδεύουν ακόμα στη θάλασσα - Δείτε ποια είναι

 22. 03/04 11:58

  Μαγιόρκα: Έναρξη τουριστικής σεζόν χωρίς τουρίστες

 23. 03/04 11:48

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "Κύκλος": Σύσταση προς καταλυματίες για τις ακυρώσεις κρατήσεων

 24. 03/04 11:12

  Κύπρος: Διαγωνισμός για υπηρεσίες ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην Πάφο

 25. 03/04 11:01

  Κορωνοϊός: Εφιαλτικά σενάρια για τη γερμανική οικονομία - Ζημιά 729 δισ. αν η κρίση διαρκέσει 3 μήνες

 26. 03/04 10:54

  Κορωνοϊός- Intercontinental: Πολιτικές ακύρωσης και ευέλικτες κρατήσεις

 27. 03/04 10:51

  Κορωνοϊός: Η πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων της Radisson Hotels

 28. 03/04 10:49

  Κορωνοϊός - Oλλανδία: Στο χειρότερο σενάριο, περιοριστικά μέτρα για 1 χρόνο

 29. 03/04 10:44

  Κορωνοϊός - Ισραήλ: 1,24 δισ. δολ. το μήνα η ζημιά στην οικονομία

 30. 03/04 10:42

  Πρόεδρος Ελληνικού Ιατρικού Συλλόγου Ν. Υόρκης: Τα πεντάλεπτα τεστ κορωνοϊού θα σώσουν και τον ελληνικό τουρισμό

 31. 03/04 10:38

  Κ.Νοτοπούλου: Αναγκαία η λήψη μέτρων στήριξης διπλωματούχων ξεναγών- ερώτηση στη Βουλή

 32. 02/04 17:00

  Δυνατότητα κατάθεσης πινακίδων για τα τουριστικά λεωφορεία

 33. 02/04 16:57

  Υπ. Ναυτιλίας: Απαγορεύονται προσωρινά το κολύμπι, τα θαλάσσια μέσα αναψυχής και η υποβρύχια αλιεία

 34. 02/04 16:26

  ΕΤΑΔ: Μέτρα προστασίας για τον Κορωνοϊό Covid-19

 35. 02/04 16:25

  Η ΔΕΘ-Helexpo στο πλευρό της κοινωνίας και της Πολιτείας στη «μάχη» με τον κορωνοϊό

 36. 02/04 14:56

  Γερμανία: 3,5 δισ. ευρώ οι επιστροφές χρημάτων από τους t.o’s – Σε σενάριο T. Cook η αγορά αν δεν γίνουν πιστώσεις

 37. 02/04 14:18

  Έρευνα: Πόσο επιβραδύνει ο κορωνοϊός τα ταξίδια των Γερμανών

 38. 02/04 14:00

  Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού: Δέσμη προτάσεων για τη στήριξη του τουρισμού

 39. 02/04 13:11

  Greece from home: Η καινοτόμα πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού για να παραμείνει η Ελλάδα στο επίκεντρο

 40. 02/04 13:08

  Κίνδυνος επιθετικής εξαγοράς τουριστικών ομίλων, καθώς η τιμή των μετοχών κατέρρευσε

 41. 02/04 12:11

  Condor: Η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο της προσωρινής κρατικοποίησης

 42. 02/04 11:52

  Πτώση 61,3% στην επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας τον Μάρτιο

 43. 02/04 11:32

  Η μικρή Καραϊβική που βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα

 44. 02/04 11:28

  Το μυστικό που κρύβει στους πρόποδές της η Ακρόπολη

 45. 02/04 11:20

  Ομοσπονδία καταλυμάτων "Κνωσσός": Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη

 46. 02/04 10:48

  Πότε θα τελειώσει η επιδημία στη Γερμανία;

 47. 02/04 10:38

  Κορωνοϊός - Έρευνα: Οι επιπτώσεις στα ξενοδοχεία της Μεσογείου τον Φεβρουάριο

 48. 02/04 10:33

  Κορωνοϊός: Έλληνες ταξιδιώτες εγκλωβισμένοι και στην Ινδία

 49. 02/04 10:31

  Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 4 ξενοδοχεία σε Κρήτη

 50. 02/04 10:26

  Κορωνοϊός: Όλο το πακέτο μέτρων της Γερμανίας για τη στήριξη της οικονομίας

 51. 02/04 10:17

  Κορωνοϊός: Ανοιχτά εστιατόρια σε κλειστά ξενοδοχεία για φαγητό σε πακέτο και delivery

 52. 02/04 10:10

  Κορωνοϊός: Πάνω από 1.000 ακυρώσεις συνεδρίων στην Ευρώπη - Ποιο μήνα προτιμούν για τη μετάθεση των διοργανώσεων

 53. 01/04 16:44

  Ένταξη στα μέτρα στήριξης ζητούν οι Εταιρείες Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων με τη δημιουργία ΚΑΔ

 54. 01/04 16:37

  "Lockdown" στο τζίρο βλέπει το 66,7% των επιχειρήσεων φέτος λόγω κορωνοϊού

 55. 01/04 16:17

  ΕΑΤΑ: Διαδικτυακή καμπάνια για την Αθήνα

 56. 01/04 16:00

  Στ.Βλαστός: Η ΕΤΑΔ θα αποτρέψει την αυθαίρετη είσοδο σκαφών στη μαρίνα Αλίμου

 57. 01/04 15:40

  Κανάρια Νησιά: Καταβολή πληρωμών από τους t.o’s μέχρι τις αρχές Μαΐου ζητούν οι ξενοδόχοι

 58. 01/04 15:05

  Ην. Βασίλειο: Πλατφόρμα εύρεσης προσωρινής εργασίας για άτομα που έχασαν τη δουλειά τους στον τουρισμό

 59. 01/04 14:35

  Γερμανία: Ακριβότερα τα αεροπορικά εισιτήρια από την 1η Απριλίου – «Ένα εντελώς λάθος μέτρο»

 60. 01/04 13:50

  DER Touristik: Αναστέλλεται προσωρινά η είσπραξη προμήθειας από ακυρωμένα ταξίδια

 61. 01/04 13:30

  Η TUI στηρίζει τα βάουτσερ – Τι ζητούν τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία- Κρατήσεις για το 2021

 62. 01/04 13:13

  Grant Thornton: Οι τελευταίες ρυθμίσεις με τα μέτρα στήριξης μέσα από 10 απαντήσεις

 63. 01/04 13:11

  The smarter E Europe 2020: Ακυρώθηκε η πλατφόρμα της ενεργειακής βιομηχανίας στο Μόναχο

 64. 01/04 12:57

  Ισπανία: Ανοίγουν ξενοδοχεία για τη φιλοξενία ασθενών με κορωνοϊό

 65. 01/04 12:54

  Singapore Airlines: Αύξηση κεφαλαίου εν μέσω πανδημίας

 66. 01/04 12:38

  Από πού ήρθε ο κορωνοϊός; Από την Κίνα ή τις ΗΠΑ;

 67. 01/04 12:23

  Γερμανικός τουρισμός: Η πανδημία του κορωνοϊού θα αλλάξει εντελώς τα ταξίδια - Τι προβλέπουν οι ειδικοί

 68. 01/04 11:46

  Πύργος Αθηνών: Η ιστορία πίσω από το εμβληματικό κτήριο

 69. 01/04 11:40

  Ποιος ήταν ο «μικρός Λυκαβηττός» στην Αθήνα και τι απέγινε

 70. 01/04 11:33

  A. Γκερέκου: Επιστολή προς ΕΟΦ για να επιτραπούν τα ιατρικά συνέδρια το καλοκαίρι

 71. 01/04 10:57

  Bέλγιο: Κυβέρνηση και Τράπεζες ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων

 72. 01/04 10:54

  Βρετανία: 75 εκατ. λίρες για τον επαναπατρισμό όσων εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό

 73. 01/04 10:51

  Η επόμενη μέρα: Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Σαντορίνη Λευκάδα, Κύθνο, Θάσο και Βόλβη

 74. 01/04 10:49

  Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 4 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

 75. 01/04 10:45

  Δήμος Λειψών: Υποχρεωτική καραντίνα σε όσους ταξιδεύουν στα μικρά νησιά

 76. 01/04 10:38

  Aegean: Δεν θα λάβουν αμοιβή για το 2020 οι κ.κ.Ευτύχιος Βασιλάκης και Δημήτρης Γερογιάννης

 77. 01/04 10:27

  Στήριξη όλων των εργαζομένων στον τουρισμό-επισιτισμό και μικρές επιχειρήσεις ζητούν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

 78. 01/04 10:15

  Hilton: Παραιτείται από το μισθό του για το υπόλοιπο του 2020 ο διευθύνων σύμβουλος

 79. 01/04 10:10

  Ο κ. Κ. Λούλης προσφέρει τις αποδοχές Απριλίου και Μαΐου στον λογαριασμό για την αντιμετώπιση του COVID-19

 80. 31/03 19:53

  ΣΙΤΕΣΑΠ: Αγωνία για τους ναυτικούς που ταξιδεύουν με 30 ελληνικά τουριστικά σκάφη

 81. 31/03 19:47

  Κορωνοϊός: Έρευνα στη Ρόδο για τις επιπτώσεις από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων

 82. 31/03 19:20

  Μαρίνα Αλίμου: Αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού ζητεί η ΕΤΑΔ

 83. 31/03 15:27

  Η DRV πιέζει για καθιέρωση των πιστώσεων στα ταξιδιωτικά γραφεία

 84. 31/03 14:20

  Μελέτη: Η διασπορά του κορωνοϊού είναι μικρότερη σε χώρες με υψηλές θερμοκρασίες

 85. 31/03 14:16

  Συρράκο και Βλάστη προς εγγραφή στον κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

 86. 31/03 14:08

  Πώς η TUI θα προστατεύσει τη ρευστότητα των ταξιδιωτικών γραφείων

 87. 31/03 13:56

  ΥΠΕΞ Κύπρου: Διαθέσιμη από σήμερα η πλατφόρμα για τους Κύπριους στο εξωτερικό

 88. 31/03 13:47

  American Airlines: Αίτηση για κρατικό δάνειο 12 δισ. δολαρίων

 89. 31/03 13:15

  Κορωνοϊός: Δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά της παραπληροφόρησης

 90. 31/03 13:08

  Η νέα ΠΝΠ με τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων

 91. 31/03 13:03

  Κορωνοϊός: Η Europol προειδοποιεί για κρούσματα απάτης

 92. 31/03 12:45

  Η αισιόδοξη καμπάνια της Πορτογαλίας - "Είναι ώρα να σταματήσουμε"

 93. 31/03 12:35

  EasyJet: Αντιδρά στην επιστροφή μερίσματος ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

 94. 31/03 12:23

  Πώς η Airbnb θα μειώσει τα κόστη εξαιτίας της πανδημίας

 95. 31/03 12:09

  Αναβάλλεται για ένα χρόνο η έκθεση Dubai Expo 2020

 96. 31/03 11:50

  MSC, Cunard και P&O Cruises παρατείνουν την έναρξη των προγραμμάτων κρουαζιέρας

 97. 31/03 11:11

  Η Airbnb στηρίζει τους οικοδεσπότες- Δίνει το 25% του ποσού της ακύρωσης και επιχορήγηση έως 5.000 δολάρια

 98. 31/03 10:54

  Το άγνωστο μικρό νησί της Αττικής με την φυσική πισίνα

 99. 31/03 10:50

  Στύλοι Ολυμπίου Διός: Το μυστήριο που πήρε χρόνια να λυθεί

 100. 31/03 10:17

  Netflix spoilers στους δρόμους της Γερμανίας για αποτροπή της κυκλοφορίας