5 τεχνολογίες ξενοδοχείου για εξατομικευμένες εμπειρίες πελάτη

Α Decrease font Enlarge font
5 τεχνολογίες ξενοδοχείου για εξατομικευμένες εμπειρίες πελάτηΠηγή φωτο: pixabay.com

Με την έλευση της τεχνολογίας και τον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό στον ξενοδοχειακό κλάδο, η επόμενη γενιά πελατών ξενοδοχείων απαιτεί ομαλή διαμονή, ενώ τα ξενοδοχεία προβλέπουν και καλύπτουν αυτομάτως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Ως εκ τούτου, ως ξενοδόχος ή πάροχος καταλύματος είναι επιτακτική ανάγκη να προσαρμόσετε τις ψηφιακές στρατηγικές σας, για να προσφέρετε μια υπερ-εξατομικευμένη και απρόσκοπτη εμπειρία στους πελάτες σας. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών σας, αλλά θα διασφαλίσει και κλιμάκωση επαναλαμβανόμενων κρατήσεων.

Αυτό υπογραμμίζεται σε σημερινό (8/7/2019) άρθρο του businessblog της trivago, στο οποίο παρουσιάζονται 5 τεχνολογίες ξενοδοχείου για εξατομικευμένες εμπειρίες πελάτη.

Σύμφωνα με την Boston Consulting Group, «Η εξατομίκευση δεν είναι πολυτέλεια, είναι αναγκαιότητα. Οι επωνυμίες που δημιουργούν εξατομικευμένες εμπειρίες ενσωματώνοντας προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες και αποκλειστικά δεδομένα για τους πελάτες επιτυγχάνουν αύξηση των εσόδων κατά 6% έως 10% -δύο με τρεις φορές ταχύτερα από εκείνες που δεν προχωρούν σε αυτό το βήμα». Επομένως, πώς ακριβώς μπορείτε να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση πελατών, προσφέροντας εξατομικευμένες εμπειρίες πελάτη με τη βοήθεια ψηφιακών τεχνολογιών;

Διαβάστε τις πέντε αποτελεσματικότερες ψηφιακές στρατηγικές που μπορούν να βοηθήσουν τους ξενοδόχους να παρέχουν μια βέλτιστα εξατομικευμένη εμπειρία πελάτη:

1. AR/VR και συσκευές που φοριούνται

Η επαυξημένη πραγματικότητα (AR), η εικονική πραγματικότητα (VR) και οι συσκευές που φοριούνται επιτρέπουν στους χρήστες να βυθιστούν σε ένα ψηφιακό περιβάλλον με τη βοήθεια ήχων, εικόνων και άλλων φυσικών αισθήσεων. Παρόλο που η AR/VR και οι συσκευές που φοριούνται έχουν μακρά ιστορία, πρόσφατα έγιναν ιδιαίτερα ελκυστικές στην επικρατούσα τεχνολογία των καταναλωτών, επιτρέποντας σε πολλά ξενοδοχεία να πειραματιστούν με αυτές τις ψηφιακές εμπειρίες.

Σύμφωνα με την Adobe Digital Insights (ADI)2, «Τουλάχιστον οκτώ από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία έχουν δοκιμάσει κάποιου είδους εμπειρία VR». Οι εμπειρίες AR και VR μπορεί να περιλαμβάνουν εικονικές περιηγήσεις σε ξενοδοχεία και δωμάτια ξενοδοχείων, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στους πελάτες να κάνουν την επιλογή τους. Η AR μπορεί επίσης να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να εισαγάγουν πιο αλληλεπιδραστικά και καθηλωτικά στοιχεία στους χώρους τους, για παράδειγμα, οι χάρτες τοίχου όταν προβάλλονται μέσω ενός smartphone μπορούν να λειτουργήσουν ως εργαλείο παροχής τουριστικών πληροφοριών.

2.    AI Chatbot

Τα AI chatbot και οι εικονικοί βοηθοί μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας εξατομικευμένης εμπειρίας για τον πελάτη σας, ακόμη και στα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και τη διαδικασία πιθανής κράτησης. Με τη βοήθεια των chatbot μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε συνδεδεμένοι με τον πελάτη σας.

Μπορείτε επίσης να συγκεντρώνετε και να αξιοποιείτε δεδομένα σχετικά με τους πελάτες σας, με βάση την περίσταση και τις επιδιώξεις τους. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παρέχετε την επόμενη γενιά απρόσκοπτων εμπειριών με αυθεντικό και εξατομικευμένο τρόπο. Για παράδειγμα, με τις πληροφορίες που συγκεντρώνετε μπορείτε να προσφέρετε εκπτώσεις σε οικογένειες, να προτείνετε δωμάτια και παροχές για επαγγελματικά ταξίδια ή να συστήσετε ειδικά πιάτα στο ξενοδοχείο.

3.   Μηχανή metasearch

Οι μηχανές metasearch ακολουθούν ένα μοντέλο σύγκρισης τιμών που δείχνει τις τιμές και τις παροχές διαφόρων ξενοδοχείων σε μια δεδομένη τοποθεσία. Λόγω της δημοτικότητάς τους, της αξιοπιστίας τους και των έξυπνων εργαλείων σύγκρισης τιμών και παροχών, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν ξενοδοχεία σε μηχανές metasearch. Οπότε, εάν δεν εμφανίζεστε ακόμη σε κάποια μηχανή metasearch, πιθανότατα χάνετε ήδη έδαφος έναντι των ανταγωνιστών σας.

Πέραν της επικοινωνίας με τους πιθανούς πελάτες σας, οι μηχανές metasearch μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε, να επεξεργαστείτε και να κατέχετε τα δεδομένα των πελατών, καθώς η κράτηση πραγματοποιείται μέσω της δικής σας μηχανής κρατήσεων, σε αντίθεση με την περίπτωση των online ταξιδιωτικών εταιρειών. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πιο εξατομικευμένες σχέσεις με τους πελάτες σας.

 4.   Διαχείριση βασισμένη στο cloud

 Η Boston Consulting Group στην αναφορά της με τίτλο «How to win with Big data»3 (Πώς να αξιοποιήσετε τα μεγάλα δεδομένα) επισημαίνει ότι «η στρατηγική μεγάλων δεδομένων δεν είναι χρήσιμη μόνο στην ανάπτυξη εσωτερικών διαδικασιών για τη διασφάλιση συμμόρφωσης, αλλά και στην προσέλκυση εξωτερικών πελατών».

Η συγκέντρωση δεδομένων πελατών και η αξιοποίησή τους με τον κατάλληλο τρόπο αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους κυριότερους στόχους των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας. Ως εκ τούτου, οι πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τη βασισμένη στο cloud διαχείριση, όπου πραγματοποιείται εξόρυξη, καταγραφή και ερμηνεία δεδομένων και κατόπιν τα εν λόγω δεδομένα χρησιμοποιούνται για την αποστολή εξατομικευμένων ειδοποιήσεων και προσφορών με βάση τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά του πελάτη, είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη. Επιπλέον, η τεχνολογία cloud είναι χρήσιμη στη συγκέντρωση των στοιχείων οργάνωσης ενός καταλύματος σε μία ενιαία πλατφόρμα, με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η διαχείριση κάθε πτυχής της ξενοδοχειακής επιχείρησης, από την πραγματοποίηση κρατήσεων έως την ανάθεση καθηκόντων, μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Η υιοθέτηση τεχνολογιών που βασίζονται στο cloud και η αποφυγή της χρήσης χαρτιού θα αποτελεί επίσης ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για το ξενοδοχείο σας, καθώς θα μπορείτε να παρέχετε μια εμπειρία πελάτη που θα είναι φιλική προς το περιβάλλον.

5. Τεχνολογία ειδοποιήσεων και γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης

 Η τεχνολογία ειδοποιήσεων λειτουργεί μέσω Bluetooth και είναι πολύ αποτελεσματική στην αποστολή εξατομικευμένων ειδοποιήσεων push ή στην παροχή ορισμένων λειτουργιών όποτε οι χρήστες εισέρχονται σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμη για τα ξενοδοχεία, ωθώντας τους πελάτες να δαπανούν ολοένα και περισσότερο χρόνο εντός του ξενοδοχείου και να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες και τις παροχές του, με τη βοήθεια σχετικής με την περίσταση και εξατομικευμένης επικοινωνίας.

Κάποιες περιπτώσεις στις οποίες είναι χρήσιμη η τεχνολογία ειδοποιήσεων είναι η ενημέρωση των πελατών για δωρεάν υπηρεσίες σπα ή happy hour στο μπαρ. Η τεχνολογία γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης, πέραν της αξιοποίησης πολλών άλλων παροχών, μπορεί επίσης να παρέχει στους πελάτες σας τη δυνατότητα να κάνουν check-in μέσω smartphone. 

Η χρήση των πιο πρόσφατων ψηφιακών στρατηγικών για την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία με τους πελάτες μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε ποιες είναι οι απαιτήσεις τους και να τους προσφέρετε ακριβώς αυτό που επιθυμούν, ώστε να διασφαλίσετε περισσότερες επαναλαμβανόμενες κρατήσεις και συστάσεις για το ξενοδοχείο σας. Έχετε υιοθετήσει ήδη ή σκοπεύετε να υιοθετήσετε οποιαδήποτε από τις τεχνολογίες ξενοδοχείων που αναφέρονται παραπάνω; Εάν ναι, μοιραστείτε μαζί μας την ιστορία επιτυχίας σας ή τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

 1. 16/11 11:32

  Η νέα Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρόδου

 2. 16/11 11:25

  Οι τουρκικές επενδύσεις στα αεροδρόμια της Βόρειας Μακεδονίας

 3. 16/11 11:21

  O Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας σε έκθεση τεχνολογίας στο Λος Άντζελες

 4. 15/11 17:05

  K. Mητσοτάκης: Προτεραιότητά μας η σύνδεση τουρισμού με αγροδιατροφικό τομέα και πολιτισμό

 5. 15/11 16:16

  Συνάντηση Χάρη Θεοχάρη με τον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη

 6. 15/11 16:15

  Στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ η μάχη της Booking.com για το εμπορικό της σήμα

 7. 15/11 16:02

  Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΕΟΤ

 8. 15/11 15:58

  Μ.Κόνσολας: Σύγχρονο μοντέλο τουριστικής εκπαίδευσης

 9. 15/11 14:31

  Πώς θα λειτουργήσουν τα μουσεία της Αθήνας την 17η Νοεμβρίου

 10. 15/11 14:26

  Η Ακρόπολη φωταγωγείται στα χρώματα της UNICEF

 11. 15/11 13:23

  Έρχεται η Ιαπωνική εβδομάδα στην Αθήνα

 12. 15/11 13:20

  Τήνος: Βρέθηκαν γλυπτά μοναδικής αρχαιολογικής αξίας

 13. 15/11 12:33

  IPK/ Τουρισμός | Μικρότερη ανάπτυξη στα διεθνή ταξίδια το 2019- Οι προβλέψεις για το 2020

 14. 15/11 12:12

  Στην ANEX Tour ο ιστορικός τουρ οπερέιτορ της Ρωσίας Intourist

 15. 15/11 12:03

  Οι Millennial και οι Gen Z στο στόχαστρο των επαγγελματιών του τουρισμού το 2020

 16. 15/11 11:51

  Γερμανικός τουρισμός: Η LMX προσφέρει ξενοδοχεία της Thomas Cook

 17. 15/11 11:51

  Άνοιγμα της Τήνου στην κινεζική αγορά

 18. 15/11 11:32

  Χ.Μαμουλάκης: Ελεύθερη πρόσβαση σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους για τρίτεκνους και πολύτεκνους

 19. 15/11 11:10

  Έρχεται πρόγραμμα δανειοδότησης για τα «θύματα» της Thomas Cook

 20. 15/11 11:01

  Μέλη της ΠΟΞ τρεις ξενοδοχειακές ενώσεις

 21. 15/11 10:33

  Βρετανική διάκριση για την Ελλάδα: Τα παιδιά ψηφίζουν την Ακρόπολη ως συναρπαστική εμπειρία!

 22. 15/11 10:18

  Εμπορικό σήμα για τα μακεδονικά προϊόντα

 23. 15/11 09:57

  Προσφορές σε πτήσεις της Aegean και της Olympic Air στο εσωτερικό και εξωτερικό

 24. 15/11 09:42

  Αλλαγή χρήσης κτιρίων σε ξενοδοχείο στη Ναύπακτο και σε τουριστικές κατοικίες στη Δ. Μάνη

 25. 15/11 09:40

  Δήμος Αγίου Νικολάου: Διαγωνισμός για έκδοση εντύπων τουριστικής προβολής

 26. 15/11 09:36

  Σύστημα διαχείρισης τουριστικού προορισμού στη Δυτική Μακεδονία

 27. 15/11 09:34

  Συγχωνεύσεις ξενοδοχειακών εταιρειών

 28. 15/11 09:33

  Διεθνές Συμπόσιο Θαλάσσιου Καγιάκ στη Νάξο

 29. 15/11 09:25

  Υγραέριο: Λύση εξοικονόμησης για κάθε χρήση από την Coral Gas

 30. 15/11 09:21

  Μαξιλάρια Ύπνου: Συμβουλές από την Vesta Home για το τι πρέπει να προσέξει ένα ξενοδοχείο

 31. 15/11 09:17

  LG Business Solutions: Ολοκληρωμένες λύσεις για το ξενοδοχείο

 32. 14/11 23:57

  Μιλήστε εύκολα όταν ταξιδεύετε, με το Google Maps

 33. 14/11 23:51

  Το πιο νόστιμο φαγητό … το κολατσιό στο λιομάζωμα- Γράφει ο Δημήτρης Ρουκάς (*)

 34. 14/11 23:27

  Χ.Θεοχάρης: Πώς θα γίνεται η κατάταξη των ξενοδοχείων και η αναγνώριση των ιαματικών πόρων- οι συνέπειες Thomas Cook

 35. 14/11 19:22

  Κάρπαθος: Ο δήμαρχος ζητεί την ίδρυση Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων

 36. 14/11 15:49

  Αύξηση 26,4% των εισπράξεων στα μουσεία της χώρας τον Ιούλιο

 37. 14/11 15:40

  Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Philoxenia

 38. 14/11 15:20

  Μεγάλοι επιχειρηματίες στα «Αττικά Πολυκαταστήματα»

 39. 14/11 14:44

  ΞΕΕ: Οι τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς στο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας στην Xenia

 40. 14/11 14:33

  Τεχνική Ολυμπιακή: Συζητήσεις με Ιβάν Σαββίδη για την αγορά του Πόρτο Καρράς

 41. 14/11 13:57

  Υπουργείο Τουρισμού: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρώτες βοήθειες στα απομακρυσμένα νησιά

 42. 14/11 13:45

  Περισσότερες πτήσεις προς Ελλάδα το 2020 από Condor, Eurowings και TUIfly

 43. 14/11 12:50

  Κύκλωμα παράνομων λογισμικών που αλλοιώνουν τις συναλλαγές εντόπισε η ΑΑΔΕ

 44. 14/11 12:44

  Σεμινάριο για νέους στην Αθήνα στον τομέα της φιλοξενίας από το Cesar Ritz Carlton Switzerland

 45. 14/11 12:27

  FedHATTA: Τιμητική διάκριση σε δύο προσωπικότητες του τουρισμού Β. Ελλάδας στη Piloxenia 2019

 46. 14/11 12:11

  Ν.Χαλκιαδάκης: Μέχρι τον Ιανουάριο θα έχει καλυφθεί το κενό της Thomas Cook στην Κρήτη

 47. 14/11 11:22

  ΥΠΑ: 3 εκατ, επιβάτες στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο

 48. 14/11 11:19

  Ενδιαφέρον ταξιδιωτικών γραφείων της Β.Ελλάδας για την Πάρο

 49. 14/11 11:08

  Οι 6 κυρίαρχες τάσεις στα ξενοδοχεία το 2020

 50. 14/11 11:04

  10 ξενοδοχεία στην Ομόνοια τους επόμενους μήνες

 51. 14/11 10:47

  Ε.Ξ.Μαγνησίας: Εκδήλωση για τον γαστρονομικό τουρισμό

 52. 14/11 10:42

  Ερώτηση 21 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: Ανεπαρκή τα μέτρα στήριξης από την πτώχευση του Thomas Cook

 53. 14/11 10:38

  H Αλβανία προχωρεί τις διαδικασίες για νέο αεροδρόμιο στον Αυλώνα

 54. 14/11 10:36

  Η πορεία της βρετανικής οικονομίας θα καθορίσει τον εξερχόμενο τουρισμό

 55. 14/11 10:34

  H Ιberia αγόρασε την Air Europa- Ενισχύεται ο ισπανικός τουρισμός

 56. 14/11 10:33

  Πράσινο φως για νέο λιμάνι στη Σαντορίνη

 57. 14/11 10:21

  Δείτε πως θα είναι το ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει στο ιστορικό κτίριο της Απογευματινής

 58. 14/11 10:14

  Κατερίνα Νοτοπούλου: Οι σύγχρονες προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό

 59. 14/11 10:13

  Συνάντηση Κόνσολα για τα προβλήματα εμπορίου στις τουριστικές και νησιωτικές περιοχές

 60. 14/11 10:03

  GREEK PANORAMA: Ο εναλλακτικός τουρισμός της Ελλάδας στο Ζάππειο, 15-16 Νοεμβρίου 2019

 61. 13/11 20:03

  Συνάντηση Θεοχάρη- Αρναουτάκη | Δράσεις για την ενίσχυση του τουρισμού της Κρήτης

 62. 13/11 17:38

  6η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού - Κατεβάστε την πρόσκληση

 63. 13/11 16:41

  Ρωσία: Τέλος στις ρήτρες χαμηλότερης τιμής της Booking.com στα συμβόλαια με ξενοδοχεία

 64. 13/11 15:44

  Ελλάδα και Γερμανία «ανοίγουν» νέους δρόμους καινοτομίας

 65. 13/11 15:34

  TUI Fly: 200.000 θέσεις από Νυρεμβέργη το 2020- πτήσεις προς Κέρκυρα, Κρήτη και Ρόδο

 66. 13/11 14:57

  Στον αέρα η Preview Edition 2019 της Xenia News

 67. 13/11 14:06

  EOT: Προώθηση στη Γερμανία της Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής ως χειμερινών προορισμών

 68. 13/11 14:02

  Μαχαραγιάς δίνει το παλάτι του στην Airbnb! (video)

 69. 13/11 13:50

  Ο γαστρονομικός τουρισμός της Αττικής στην Philoxenia 2019

 70. 13/11 13:49

  Αμερικανικός τουρισμός: Αυτοί ήταν οι 5 πιο καυτοί προορισμοί του 2019

 71. 13/11 13:39

  Προβολή της Ρόδου στους Έλληνες τουρίστες στην Philoxenia 2019

 72. 13/11 13:19

  Τήνος: Συμμετοχή στις εκθέσεις με άξονα το marketing plan

 73. 13/11 12:53

  Τεράστιο κύμα προκάλεσε εκτεταμένες πλημμύρες στη Βενετία

 74. 13/11 12:52

  Βρετανικός τουρισμός: Η κατάρρευση του Thomas Cook οδηγεί σε δυναμικά πακέτα υψηλού κινδύνου

 75. 13/11 12:20

  Αγωνία για το μέλλον της Astra Airlines

 76. 13/11 12:00

  T.O. Πελοποννήσου, Ε.Ξ. Αρκαδίας και δήμος Τρίπολης προωθούν από κοινού το τουριστικό προϊόν τους

 77. 13/11 11:52

  Οι περιβαλλοντικές πρακτικές του Hyatt Regency Hotel Thessaloniki στην Philoxenia 2019

 78. 13/11 11:35

  Ο συνεδριακός τουρισμός έχει πεδίο δόξης λαμπρό στην Ελλάδα, αρκεί να θέσουμε σωστές βάσεις

 79. 13/11 11:32

  340 εκατ.ευρώ έσοδα έφερε ο τουριστικός φόρος στις Βαλεαρίδες Νήσους- Πού διατίθενται

 80. 13/11 11:21

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης: Επανεξελέγη πρόεδρος ο κ.Α.Μανδρίνος- το νέο Δ.Σ.

 81. 13/11 11:15

  Τίτλοι τέλους και για τη γερμανική Thomas Cook

 82. 13/11 10:41

  Αειφόρος τουρισμός | Προκλήσεις και εμπόδια: Συμπεράσματα από το πρώτο Go Green! Hotel Seminar

 83. 13/11 10:19

  Στρατηγικό λάθος ο όρος υπερ-τουρισμός για δημοφιλείς προορισμούς- Γράφει ο κ.Νότης Μαρτάκης (*)

 84. 13/11 10:16

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Χανιά, Ρέθυμνο και Κεφαλονιά

 85. 13/11 10:14

  Αναγνωρίστηκαν άλλες 2 Πηγές ως ιαματικές σε Ικαρία και Χαλκιδική

 86. 13/11 10:11

  Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης: Πρόγραμμα τουριστικής προβολής ύψους 4,5 εκατ.ευρώ μέχρι το 2022

 87. 13/11 10:08

  Μαθαίνοντας τους Ιάπωνες να τρώνε γιαούρτι με ελληνικό μέλι

 88. 13/11 10:04

  ΕΟΤ: Διαγωνισμός για παραγωγή και προμήθεια διαφημιστικών δώρων

 89. 12/11 20:10

  Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας καλεί τα καταστήματα να αποκτήσουν καταλόγους για τυφλούς

 90. 12/11 16:18

  Κίνδυνος για χάος στις πτήσεις στη Γαλλία στις 5 Δεκεμβρίου

 91. 12/11 16:09

  Aegean: Νέα δρομολόγια Πάφος-Αθήνα και Λάρνακα-Βυρητός

 92. 12/11 15:59

  Η χειμερινή Χαλκιδική στην 35η Philoxenia

 93. 12/11 15:41

  M. Κόνσολας: Η αειφορία βασικό στοιχείο του νέου στρατηγικού σχεδίου για τον τουρισμό

 94. 12/11 15:04

  Προβολή των Λειψών σε Θεσσαλονίκη και Λονδίνο

 95. 12/11 14:33

  15 εκατ. ευρώ επιπλέον για νέες μικρομεσαίες τουριστικές επενδύσεις στην Κρήτη

 96. 12/11 14:15

  Τουρισμός: Προειδοποίηση για «παραπλανητικές» ταξιδιωτικές προσφορές την Black Friday

 97. 12/11 13:46

  Πρώτη πιστοποίηση Green Flag Trails στην Ευρώπη στα Μονοπάτια Κυθήρων

 98. 12/11 13:32

  ΣΕΤΚΕ: Οι προκλήσεις των μικρών τουριστικών καταλυμάτων σε Περιφερειακό Συμβούλιο στην Κρήτη

 99. 12/11 13:10

  Το μέλλον του τουρισμού απαιτεί συγκεκριμένη στρατηγική, και όχι πειραματισμούς και εύκολες λύσεις

 100. 12/11 12:57

  Thomas Cook: Ακυρώνονται και επισήμως όλα τα ταξίδια από την 1η Ιανουαρίου