Ο βιώσιμος τουρισμός στα ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά και οι αξίες που δημιουργεί

Α Decrease font Enlarge font
Ο βιώσιμος τουρισμός στα ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά και οι αξίες που δημιουργείΤο Creta Maris

H οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας και των τοπικών κοινωνιών, όπου δραστηριοποιείται ο ξενοδοχειακός όμιλος Μεταξά, αποτελεί προτεραιότητα από την έναρξη της λειτουργίας του.

"Στο Metaxa Hospitality Group, η Βιωσιμότητα είναι στο DNA μας γι’ αυτό και την ενσωματώσουμε σε όλες τις εκφάνσεις λειτουργίας των ξενοδοχείων μας". είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ.Ανδρέας Μεταξάς, κατά την παρουσίαση του πρώτου ενοποιημένου απολογισμού βιωσιμότητας του ομίλου για το 2018.

Σε αριθμούς ο απολογισμός βιωσιμότητας του ομίλου πέρυσι, ο οποίος λειτουργεί τρία πολυτελή ξενοδοχεία, τα Creta Maris Beach Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και το Santo Maris Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, δείχνει ότι:

 • Η κοινωνική αυνεισφορά ανήλθε σε 24,86 εκατ. ευρώ, που κατανέμονται: 5,99 εκατ. ευρώ στο προσωπικό, 753 χιλ. ευρώ στο Δημόσιο, 3,44 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, 369 χιλ. ευρώ σε ΟΤΑ, και 14,3 εκατ. ευρώ αφορούν ενδοεπιχειρησιακές παραμέτρους (επενδύσεις, αποσβέσεις κ.τ.λ.). 
 • Το 2018 διατέθηκαν περίπου 2,3 εκατ. ευρώ για την προμήθεια τοπικών προϊόντων, καθώς το 70% των πρώτων υλών και προϊόντων τα ξενοδοχεία του ομίλου τα προμηθεύονται από την τοπική αγορά στην Κρήτη και τη Σαντορίνη.

Το 2018 ο Όμιλος συνεργάστηκε με 113 τοπικούς παραγωγούς τροφίμων, ενδυναμώνοντας την οικονομία της Κρήτης και της Σαντορίνης, και προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα της ελληνικής γης και την ελληνική γαστρονομία.

 • Κατά τη διάρκεια του 2018, ο όμιλος απασχόλησε 657 Έλληνες εργαζόμενους (98,2%), το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων έχουν μόνιμη κατοικία κοντά στις ξενοδοχειακές μονάδες που εργάστηκαν, επιστρέφοντας συνολικά 9.458.168,35 ευρώ στην τοπική κοινωνία
 
 
Α.Μεταξάς: Επέκταση και νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη
 
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group κ.Ανδρέας Μεταξάς
 
Στο Metaxa Hospitality Group, τόνισε ο κ.Μεταξάς, πιστεύουμε ότι υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ της βιωσιμότητας ενός προορισμού και του μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης που προάγεται. Ιδίως σε περιοχές με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, όπως η Κρήτη και η Σαντορίνη, οι οποίες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των επισκεπτών της χώρας μας. Ο όμιλος έχει διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιωσιμότητας στη βάση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών, το οποίο διασφαλίζει την προστασία της φυσικής ομορφιάς, τη βιοποικιλότητα και την κοινωνική και οικονομική ευημερία, ενώ παράλληλα προσελκύει ποιοτικό τουρισμό και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών, ελαχιστοποιώντας το όποιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
 
"Θέλοντας να ανταποδώσουμε στους επισκέπτες μας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εμπειρίες διακοπών που ‘’μυρίζουν Ελλάδα”. Εμπειρίες μοναδικές, με έντονο τοπικό “χρώμα”, πάντοτε σε επωφελή σχέση ποιότητας-τιμής ενσωματώνοντας στη λειτουργία των ξενοδοχείων μας τις διεθνώς καλύτερες πρακτικές και τάσεις στον κλάδο της φιλοξενίας. Παράλληλα, υλοποιούμε εκ των προτέρων όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας", υπογράμμισε ο κ.Μεταξάς.

Η βεβαιότητα ότι ο τόπος μας, η γη και οι παραδόσεις κάθε περιοχής της Ελλάδας προσφέρουν τη βάση για τη βιώσιμη ανάπτυξη επιχειρήσεων που θα θριαμβεύσουν στην ελληνική και διεθνή αγορά, οδήγησε τον όμιλο στη δημιουργία του προγράμματος φιλοξενίας We do local. Το We Do Local προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις Τοπικότητας, Αυθεντικότητας, Νέων Εμπειριών και Γαστρονομίας, προσφέροντας υψηλή προστιθέμενη αξία στους επισκέπτες και την τοπική οικονομία, λειτουργώντας στη βάση των αρχών της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

To Santo Maris Luxury Suites & Spa 

Εξοικονόμηση Ενέργειας στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

Ο όμιλος στοχεύει στην αποδοτική χρήση της ενέργειας, μειώνοντας την κατανάλωση συμβατικών πηγών ενέργειας και αυξάνοντας τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο όμιλος έχει προχωρήσει, μεταξύ άλλων, στις εξής ενέργειες:

• Εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών για τη θέρμανση του νερού. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η ετήσια εξοικονόμηση, σε περίοδο λειτουργίας 6 μηνών, ανέρχεται σε 3.319.000 kWh/περίοδο, που αντιστοιχεί περίπου σε 318.000 lt υγραερίου.

• Εγκατάσταση συστήματος ανάκτησης ενέργειας από τα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού των κοινόχρηστων χώρων με στόχο την θέρμανση ή την ψύξη αντίστοιχα του νερού κοινής χρήσης.

• Αντικατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος από υγρό προπάνιο (γκάζι) σε όλες τις κουζίνες και τα κύρια πλυντήρια.

• Αντικατάσταση λαμπτήρων πυρακτώσεως και οικονομίας με λαμπτήρες LED.

• Εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος αυτοματισμού Building Energy Management System (BEMS), που ελέγχει όλες τις πλέον σημαντικές παραμέτρους λειτουργίας με στόχο τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών και τον καλύτερο έλεγχο ιδιαίτερα των ενεργειακών καταναλώσεων.

• Χρήση υγραερίου LPG αντί της ηλεκτρικής ενέργειας στην κουζίνα.

• Χρήση υγραερίου LPG για τη λειτουργία του καυστήρα μόνο ως βοηθητικής πηγής ενέργειας.

• Εγκατάσταση συστήματος ελέγχου του κεντρικού φωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους και σε όλες τις εγκαταστάσεις που λειτουργούν αυτόματα, όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη.

• Βελτιστοποίηση του σχεδίου κατανομής δωματίων, ώστε να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι κλιματικές μεταβολές και οι ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας.

• Ρύθμιση των μονάδων κλιματισμού σε θερμοκρασία που εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και ταυτόχρονα βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας.

• Εγκατάσταση κεντρικού ελέγχου της θερμοκρασίας του κλιματισμού στα υπνοδωμάτια Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες π.χ. τα κλιματιστικά λειτουργούν αποκλειστικά στους 23 βαθμούς κελσίου.

• Μαγνητική Κάρτα σε όλες τις σουίτες και τις βίλες, που εξασφαλίζει την απενεργοποίηση όλων των ηλεκτρικών συσκευών (εκτός από τον κλιματισμό και τα ψυγεία), όταν οι πελάτες αναχωρούν από το δωμάτιο τους.

• Ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα και κουφώματα.

• Εγκατάσταση ενεργειακού αποδοτικού ηλεκτρικού εξοπλισμού σε όλους τους χώρους.

•Εκπαίδευση των εργαζομένων σχετικά με την εξοικονόμηση και αποδοτική χρήση της ενέργειας

Η βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων, επίσης με έμφαση στην εξοικονόμηση του νερού, συνιστά υψηλή προτεραιότητα στη στρατηγική βιωσιμότητας του ομίλου. Δεδομένης της σημαντικότητας του νερού, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες στη νησιωτική χώρα, ο όμιλος επενδύει σταθερά σε συστήματα και τεχνολογικές λύσεις που συνδυαστικά στοχεύουν στην αυτάρκεια των ξενοδοχειακών μονάδων του. 

Η ανακύκλωση, τέλος, βρίσκεται στην «καρδιά» της στρατηγικής Βιωσιμότητας του ομίλου. Όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά, συλλέγονται και αποστέλλονται για ανακύκλωση. Παρατίθενται τα αποτελέσματα της ανακύκλωσης για το έτος 2018.

Λειτουργώντας Βιώσιμα Δημιουργούμε Αξία για Όλους

Εκφράζοντας τη φιλοσοφία του Ομίλου πως  η διατήρηση βιώσιμων προορισμών, αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για τη μακροχρόνια τουριστική ανάπτυξη και με κεντρικό μήνυμα "Λειτουργώντας Βιώσιμα Δημιουργούμε Αξία για Όλους", ο απολογισμός βιωσιμότητας διαρθρώνεται σε πέντε (5) στρατηγικούς άξονες:

 • Αξία για τους Ανθρώπους του
 • Αξία για τους Επισκέπτες του
 • Αξία για τους Συνεργάτες - Προμηθευτές του
 • Αξία για την Κοινωνία
 • Αξία για το Περιβάλλον

Ο κ.Μεταξάς, δήλωσε σχετικά:

«Με περηφάνια παρουσιάζουμε τον πρώτο ενοποιημένο Απολογισμό Βιωσιμότητας του Ομίλου μας. Για όλους εμάς στο Metaxa Hospitality Group η έννοια της Βιωσιμότητας είναι στο DNA.  Ενσωματώνεται  οριζόντια τόσο σε όλη τη δραστηριότητα των ξενοδοχείων μας, κάθε μέρα, κάθε λεπτό, όσο και σε κάθε έκφανση της επενδυτικής στρατηγικής μας.  Δεσμεύομαι προσωπικά ότι με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και στο μέλλον, συνεισφέροντας με όλες μας τις δυνάμεις στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Για τους Ανθρώπους μας, τους Επισκέπτες μας, τους Συνεργάτες - Προμηθευτές μας,  την Κοινωνία και το Περιβάλλον.»

Στις δράσεις βιωσιμότητας ο όμιλος συνεργάζεται και με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Local Food Experts.

Οι νέες επενδύσεις

Ο όμιλος Μεταξά, που προωθεί πλέον την εταιρική ταυτότητα Metaxa Hospitality Group, θα ανοίξει την τέταρτη μονάδα του το 2020 στη Σαντορίνη, ενώ έχει λάβει την έγκριση από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων για μια ακόμη μεγάλη επένδυση στην Κρήτη, ύψους 150 εκατ. ευρώ.

 1. 19/07 17:55

  Sunvil: Στροφή των Βρετανών σε πιο "ψαγμένα" ελληνικά νησιά

 2. 19/07 17:45

  Άκης Τσελέντης: Να αποψιλωθεί η Αθήνα από τα παλιά σπίτια

 3. 19/07 16:36

  Έφη Θεοδώρου: Φαίδρα του Ρακίνα στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

 4. 19/07 16:33

  Εκστρατεία ενημέρωσης των επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά

 5. 19/07 16:31

  Θυγατρική της DER Touristik εξαγόρασε το μεγαλύτερο δίκτυο τουριστικών γραφείων της Ρουμανίας

 6. 19/07 16:12

  Μητρώο κατόχων λεωφορείων για έκτακτες ανάγκες από φυσικές καταστροφές στην Αττική

 7. 19/07 15:27

  Comédie-Française - Ίβο βαν Χόβε: Ορέστης / Ηλέκτρα του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

 8. 19/07 15:21

  Ήρεμη η αντίδραση στον σεισμό των τουριστών στην Ακρόπολη- Εκκενώνεται το Μουσείο

 9. 19/07 14:19

  Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Αθήνα- νεότερες πληροφορίες

 10. 19/07 13:19

  Η Αθήνα συντάσσεται με τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις για τη ρύθμιση της βραχυχρόνιας μίσθωσης

 11. 19/07 13:07

  Διευρύνονται τα όρια για την ηλεκτρονική χορήγηση Αποδεικτικού Φορολογικής Ενημερότητας

 12. 19/07 13:06

  Πολύτιμα μαθήματα από το μπουρίνι στην Χαλκιδική

 13. 19/07 12:55

  ΕΤΑΔ: Ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί για 7 διαμερίσματα

 14. 19/07 12:10

  Λάρισα: Συμφωνία για συνέργειες Δημοσίου και ιδιωτών για την τουριστική ανάπτυξη

 15. 19/07 12:02

  ΤτΕ: Αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων το Μάιο παρά τη μείωση των αφίξεων

 16. 19/07 11:50

  Όλο και περισσότεροι προορισμοί επιβάλουν τουριστικό φόρο- Δείτε τις χρεώσεις

 17. 19/07 11:36

  Μήπως το FaceApp δεν είναι απλή πλάκα;

 18. 19/07 10:51

  Thomas Cook: Απογείωση πτήσεων αυτό το Σαββατοκύριακο- 46 πτήσεις για Ελλάδα- Απόσταση ίση με το γύρο της γης 20 φορές!

 19. 19/07 10:33

  Συλλήψεις 11 οδηγών ταξί για επέμβαση στις ταμειακές μηχανές

 20. 19/07 09:52

  Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

 21. 19/07 09:48

  Το Sympossio μαγειρεύει ελληνικές συνταγές στο National Geographic Traveller Food Festival

 22. 19/07 09:45

  Το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος, η βραβευμένη καινοτομία της Κωτσόβολος

 23. 19/07 09:41

  Δήμος Καλαμάτας: Διαγωνισμός για υπηρεσίες μετακινήσεων, διαμονής και διατροφής

 24. 19/07 09:39

  Επιμελητήριο Σερρών: Διαγωνισμός προμήθειας τεχνολογικών μέσων για την τουριστική προβολή της πόλης

 25. 19/07 09:36

  Διαγωνισμός για ψηφιακό τουριστικό οδηγό στο Ρέθυμνο

 26. 19/07 09:12

  Η Κατερίνα Νοτοπούλου Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ

 27. 19/07 09:06

  Θεσσαλονίκη: Ξενοδοχείο πολυτελείας γίνεται το Μανδαλίδειο Μέγαρο

 28. 19/07 09:00

  H υπουργοποίηση Κόνσολα και η ανάγκη απογραφής των τουριστικών αφίξεων

 29. 18/07 16:43

  Τουρισμός: Τι ζητούν οι Γερμανοί από τις διακοπές ανάλογα με την ηλικία τους

 30. 18/07 15:14

  Ιταλία: Πρόστιμο 100.000 ευρώ στην TripAdvisor για παραπλανητικές κριτικές

 31. 18/07 14:41

  Gfk: Ανεβαίνουν οι κρατήσεις στη Βρετανία (και για Ελλάδα)

 32. 18/07 13:58

  Ελληνικός τουρισμός: Το 29% των τουριστών έρχεται οδικώς

 33. 18/07 13:39

  Αφιέρωμα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη σε γερμανικό περιοδικό

 34. 18/07 13:29

  Turkish Airlines: Αθήνα - Μπαλί μέσω Κωνσταντινούπολης

 35. 18/07 13:27

  Καταγγελία για βιασμό Βρετανίδας σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

 36. 18/07 13:03

  Στρατηγικής σημασίας η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για τις ελληνικές επιχειρήσεις

 37. 18/07 12:55

  Νέες ώρες πλεύσης για το σκάφος «Άγιος Γεώργιος» στις ακτές της Θεσσαλονίκης

 38. 18/07 12:52

  Mouzenidis Travel: Άνοιξαν οι κρατήσεις για Ελλάδα το 2020 στη Ρωσία με μεγάλες προσφορές

 39. 18/07 12:46

  Κερδίστε προσκλήσεις για την Comedie Francaise στην Επίδαυρο

 40. 18/07 12:27

  Cruisecritic Awards: Η Ρόδος στους 5 καλύτερους προορισμούς κρουαζιέρας στην Α. Μεσόγειο

 41. 18/07 12:10

  Έρευνα: Τι θέλουν οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες από ένα ξενοδοχείο

 42. 18/07 12:08

  Προσωπικά Δεδομένα

 43. 18/07 11:46

  Τουρισμός πολυτελείας: Περισσότεροι ταξιδιώτες απαιτούν πλέον αειφόρες διακοπές

 44. 18/07 11:30

  ΞΕΕ- ReviewPro: Η πρώτη εικόνα για την διαδικτυακή φήμη των 10.000 ελληνικών ξενοδοχείων

 45. 18/07 11:22

  Grecotel Filoxenia, το πρώτο 5G ξενοδοχείο στην Ελλάδα

 46. 18/07 10:26

  Ε.Ξ. Μεσσηνίας: Νέα τουριστική πολιτική, με έμφαση στον θεματικό τουρισμό

 47. 18/07 09:57

  ΑΑΔΕ: 21 διευκρινίσεις για όσους μισθώνουν σπίτια σε τουρίστες μέσω Airbnb

 48. 18/07 09:45

  Γιορτή Καλαμποκιού στη Δράμα

 49. 18/07 09:44

  Περιφέρεια Πελοποννήσου: Διαγωνισμός για εκτύπωση προωθητικού υλικού

 50. 18/07 09:37

  Φεστιβάλ Ορεινών και Θαλάσσιων δραστηριοτήτων Τσαγκαράδας

 51. 18/07 09:34

  Ο αθλητικός τουρισμός στη Ρόδο: Έρευνα

 52. 18/07 09:29

  Εγκρίθηκε διαδρομή ανοιχτού τουριστικού λεωφορείου στην Κρήτη

 53. 18/07 09:23

  Ρεκόρ 15ετίας σε αφίξεις τουριστών και πλοίων τον Ιούνιο στην Πάρο!

 54. 17/07 17:58

  Και επισήμως ο κ.Κώστας Λούλης Γενικός Γραμματέας Τουρισμού

 55. 17/07 17:34

  Algean: Διπλασιάστηκαν τα 5άστερα ξενοδοχεία στα νησιά του Ιονίου την τελευταία 5ετία

 56. 17/07 17:27

  Η “Θεσσαλονίκη των γεύσεων” στο National Geographic Food Festival

 57. 17/07 15:51

  Θετική η τουριστική αγορά της Βρετανίας στην εξαγορά της Thomas Cook από τη Fosun

 58. 17/07 14:58

  Το "Ελ. Βενιζέλος" ανέδειξε τις καλύτερες επιχειρηματικές ομάδες καινοτομίας αεροδρομίου

 59. 17/07 14:37

  Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων

 60. 17/07 14:08

  Υπουργείο Τουρισμού: Άμεσες δράσεις για την στήριξη της Χαλκιδικής

 61. 17/07 13:06

  Airbnb: Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει πλέον το συνολικό κόστος

 62. 17/07 13:00

  Share Your Greece, η νέα καμπάνια της Marketing Greece

 63. 17/07 12:45

  Κοινωνικός Τουρισμός: Ανακοινώθηκαν οι πάροχοι καταλυμάτων και οι δικαιούχοι

 64. 17/07 12:19

  Αύξηση 5,3% των επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια το α' 6μηνο

 65. 17/07 12:11

  Χωρίς στοχευμένα μέτρα, τα ξενοδοχεία της Αθήνας θα ξαναζήσουν την κρίση του παρελθόντος

 66. 17/07 12:05

  Radisson Blu Park: Ολική ανακαίνιση δωματίων και νέα γενική διεύθυνση στο 5* ξενοδοχείο!

 67. 17/07 12:03

  Διακρίσεις για τα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall από το περιοδικό ‘Wine Spectator’

 68. 17/07 11:58

  Η εξωτική Αλόννησος «χορεύει»

 69. 17/07 11:53

  Cvent: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προορισμοί συνεδρίων στον κόσμο το 2019

 70. 17/07 10:19

  Οι συναυλίες του Ιουλίου στο Sani Festival 2019

 71. 17/07 09:38

  Μείωση των Τούρκων τουριστών στην Ελλάδα

 72. 17/07 09:33

  Ταξίδι εξοικείωσης διεθνών παραγόντων του τουριστικού μάρκετινγκ σε Χίο, Οινούσσες και Λέσβο

 73. 17/07 09:27

  Νέα διαδρομή ανοιχτού τουριστικού λεωφορείου στην Αθήνα

 74. 17/07 09:25

  Περιφέρεια Κρήτης: Διαγωνισμός για την τουριστική προβολή 2019-2021

 75. 17/07 09:11

  Nέος διαγωνισμός για τη μίσθωση του π. ξενοδοχείου Ambassadeur

 76. 16/07 21:32

  Σοκαριστική προσγείωση στη Σκιάθο - Αεροσκάφος της British Airways περνά λίγα μέτρα πάνω από περαστικούς

 77. 16/07 20:31

  Αφιέρωμα για την Αμοργό σε μεγάλη γερμανική εφημερίδα

 78. 16/07 19:05

  Volotea: Δύο νέες συνδέσεις με Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 79. 16/07 18:59

  Εγκαινιάστηκε το συνεδριακό κέντρο του Grand Resort Lagonissi

 80. 16/07 18:35

  Επιφανείς ομιλητές στο "Democracy and Spirituality Weekend" στο Costa Navarino

 81. 16/07 14:43

  Η Ρόδος τίμησε την κ. Karen Harvey για την προσφορά της στο γαμήλιο τουρισμό στο νησί

 82. 16/07 14:11

  PwC: 3.200 διευθυντές ξενοδοχείων παρουσιάζουν τις κορυφαίες τάσεις στα ξενοδοχεία

 83. 16/07 13:49

  FedHATTA: Οι δώδεκα ευκαιρίες να απολαύσετε την "άλλη" Ελλάδα

 84. 16/07 13:32

  Αρνητικές επιδόσεις για τα ξενοδοχεία της Αθήνας το α' εξάμηνο

 85. 16/07 13:05

  Στη Zeus International το ξενοδοχείο Κάνιγγος 21

 86. 16/07 13:02

  Τουρισμός: Άδεια δωμάτια σε τουρκικά ξενοδοχεία παρά τη μεγάλη ζήτηση

 87. 16/07 12:39

  Πρέβεζα: Απαγόρευση απόπλου σε σκάφος για παράνομη ναύλωση

 88. 16/07 12:21

  Αεροδρόμιο Αθηνών: Βράβευση του τηλεφωνικού κέντρου

 89. 16/07 12:12

  Marriott: Νέο λογότυπο για τα ξενοδοχεία Sheraton

 90. 16/07 12:11

  ΟΤΘ: Έρευνα για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης στα social media

 91. 16/07 12:01

  45 εικαστικοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Μάτι

 92. 16/07 11:59

  TripAdvisor: Οι κριτικές συνεχίζουν να κατευθύνουν τις κρατήσεις διακοπών

 93. 16/07 11:36

  Μπαλέτο στον αέρα σε πτήση της Air France

 94. 16/07 11:29

  Ερωτηματολόγιο για το πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης προορισμού σε Ρόδο και Σαντορίνη

 95. 16/07 11:26

  Το Παρίσι εξετάζει την απαγόρευση τουριστικών λεωφορείων στο κέντρο

 96. 16/07 11:14

  Emirates: Προσφορές για τους επιβάτες από Ελλάδα προς το Ντουμπάι

 97. 16/07 11:09

  Αντικατάσταση του αρχιφύλακα στην Ακρόπολη

 98. 16/07 10:53

  Η ελληνική γαστρονομία στο National Geographic Traveller Food Festival

 99. 16/07 10:27

  Καθαρισμός παραλιών στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

 100. 16/07 10:13

  Μουσική Ανατολή στη Λέρο