Ο βιώσιμος τουρισμός στα ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά και οι αξίες που δημιουργεί

Α Decrease font Enlarge font
Ο βιώσιμος τουρισμός στα ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά και οι αξίες που δημιουργείΤο Creta Maris

H οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας και των τοπικών κοινωνιών, όπου δραστηριοποιείται ο ξενοδοχειακός όμιλος Μεταξά, αποτελεί προτεραιότητα από την έναρξη της λειτουργίας του.

"Στο Metaxa Hospitality Group, η Βιωσιμότητα είναι στο DNA μας γι’ αυτό και την ενσωματώσουμε σε όλες τις εκφάνσεις λειτουργίας των ξενοδοχείων μας". είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ.Ανδρέας Μεταξάς, κατά την παρουσίαση του πρώτου ενοποιημένου απολογισμού βιωσιμότητας του ομίλου για το 2018.

Σε αριθμούς ο απολογισμός βιωσιμότητας του ομίλου πέρυσι, ο οποίος λειτουργεί τρία πολυτελή ξενοδοχεία, τα Creta Maris Beach Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και το Santo Maris Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, δείχνει ότι:

 • Η κοινωνική αυνεισφορά ανήλθε σε 24,86 εκατ. ευρώ, που κατανέμονται: 5,99 εκατ. ευρώ στο προσωπικό, 753 χιλ. ευρώ στο Δημόσιο, 3,44 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, 369 χιλ. ευρώ σε ΟΤΑ, και 14,3 εκατ. ευρώ αφορούν ενδοεπιχειρησιακές παραμέτρους (επενδύσεις, αποσβέσεις κ.τ.λ.). 
 • Το 2018 διατέθηκαν περίπου 2,3 εκατ. ευρώ για την προμήθεια τοπικών προϊόντων, καθώς το 70% των πρώτων υλών και προϊόντων τα ξενοδοχεία του ομίλου τα προμηθεύονται από την τοπική αγορά στην Κρήτη και τη Σαντορίνη.

Το 2018 ο Όμιλος συνεργάστηκε με 113 τοπικούς παραγωγούς τροφίμων, ενδυναμώνοντας την οικονομία της Κρήτης και της Σαντορίνης, και προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα της ελληνικής γης και την ελληνική γαστρονομία.

 • Κατά τη διάρκεια του 2018, ο όμιλος απασχόλησε 657 Έλληνες εργαζόμενους (98,2%), το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων έχουν μόνιμη κατοικία κοντά στις ξενοδοχειακές μονάδες που εργάστηκαν, επιστρέφοντας συνολικά 9.458.168,35 ευρώ στην τοπική κοινωνία
 
 
Α.Μεταξάς: Επέκταση και νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη
 
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group κ.Ανδρέας Μεταξάς
 
Στο Metaxa Hospitality Group, τόνισε ο κ.Μεταξάς, πιστεύουμε ότι υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ της βιωσιμότητας ενός προορισμού και του μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης που προάγεται. Ιδίως σε περιοχές με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, όπως η Κρήτη και η Σαντορίνη, οι οποίες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των επισκεπτών της χώρας μας. Ο όμιλος έχει διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιωσιμότητας στη βάση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών, το οποίο διασφαλίζει την προστασία της φυσικής ομορφιάς, τη βιοποικιλότητα και την κοινωνική και οικονομική ευημερία, ενώ παράλληλα προσελκύει ποιοτικό τουρισμό και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών, ελαχιστοποιώντας το όποιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
 
"Θέλοντας να ανταποδώσουμε στους επισκέπτες μας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εμπειρίες διακοπών που ‘’μυρίζουν Ελλάδα”. Εμπειρίες μοναδικές, με έντονο τοπικό “χρώμα”, πάντοτε σε επωφελή σχέση ποιότητας-τιμής ενσωματώνοντας στη λειτουργία των ξενοδοχείων μας τις διεθνώς καλύτερες πρακτικές και τάσεις στον κλάδο της φιλοξενίας. Παράλληλα, υλοποιούμε εκ των προτέρων όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας", υπογράμμισε ο κ.Μεταξάς.

Η βεβαιότητα ότι ο τόπος μας, η γη και οι παραδόσεις κάθε περιοχής της Ελλάδας προσφέρουν τη βάση για τη βιώσιμη ανάπτυξη επιχειρήσεων που θα θριαμβεύσουν στην ελληνική και διεθνή αγορά, οδήγησε τον όμιλο στη δημιουργία του προγράμματος φιλοξενίας We do local. Το We Do Local προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις Τοπικότητας, Αυθεντικότητας, Νέων Εμπειριών και Γαστρονομίας, προσφέροντας υψηλή προστιθέμενη αξία στους επισκέπτες και την τοπική οικονομία, λειτουργώντας στη βάση των αρχών της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

To Santo Maris Luxury Suites & Spa 

Εξοικονόμηση Ενέργειας στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

Ο όμιλος στοχεύει στην αποδοτική χρήση της ενέργειας, μειώνοντας την κατανάλωση συμβατικών πηγών ενέργειας και αυξάνοντας τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο όμιλος έχει προχωρήσει, μεταξύ άλλων, στις εξής ενέργειες:

• Εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών για τη θέρμανση του νερού. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η ετήσια εξοικονόμηση, σε περίοδο λειτουργίας 6 μηνών, ανέρχεται σε 3.319.000 kWh/περίοδο, που αντιστοιχεί περίπου σε 318.000 lt υγραερίου.

• Εγκατάσταση συστήματος ανάκτησης ενέργειας από τα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού των κοινόχρηστων χώρων με στόχο την θέρμανση ή την ψύξη αντίστοιχα του νερού κοινής χρήσης.

• Αντικατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος από υγρό προπάνιο (γκάζι) σε όλες τις κουζίνες και τα κύρια πλυντήρια.

• Αντικατάσταση λαμπτήρων πυρακτώσεως και οικονομίας με λαμπτήρες LED.

• Εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος αυτοματισμού Building Energy Management System (BEMS), που ελέγχει όλες τις πλέον σημαντικές παραμέτρους λειτουργίας με στόχο τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών και τον καλύτερο έλεγχο ιδιαίτερα των ενεργειακών καταναλώσεων.

• Χρήση υγραερίου LPG αντί της ηλεκτρικής ενέργειας στην κουζίνα.

• Χρήση υγραερίου LPG για τη λειτουργία του καυστήρα μόνο ως βοηθητικής πηγής ενέργειας.

• Εγκατάσταση συστήματος ελέγχου του κεντρικού φωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους και σε όλες τις εγκαταστάσεις που λειτουργούν αυτόματα, όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη.

• Βελτιστοποίηση του σχεδίου κατανομής δωματίων, ώστε να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι κλιματικές μεταβολές και οι ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας.

• Ρύθμιση των μονάδων κλιματισμού σε θερμοκρασία που εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και ταυτόχρονα βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας.

• Εγκατάσταση κεντρικού ελέγχου της θερμοκρασίας του κλιματισμού στα υπνοδωμάτια Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες π.χ. τα κλιματιστικά λειτουργούν αποκλειστικά στους 23 βαθμούς κελσίου.

• Μαγνητική Κάρτα σε όλες τις σουίτες και τις βίλες, που εξασφαλίζει την απενεργοποίηση όλων των ηλεκτρικών συσκευών (εκτός από τον κλιματισμό και τα ψυγεία), όταν οι πελάτες αναχωρούν από το δωμάτιο τους.

• Ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα και κουφώματα.

• Εγκατάσταση ενεργειακού αποδοτικού ηλεκτρικού εξοπλισμού σε όλους τους χώρους.

•Εκπαίδευση των εργαζομένων σχετικά με την εξοικονόμηση και αποδοτική χρήση της ενέργειας

Η βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων, επίσης με έμφαση στην εξοικονόμηση του νερού, συνιστά υψηλή προτεραιότητα στη στρατηγική βιωσιμότητας του ομίλου. Δεδομένης της σημαντικότητας του νερού, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες στη νησιωτική χώρα, ο όμιλος επενδύει σταθερά σε συστήματα και τεχνολογικές λύσεις που συνδυαστικά στοχεύουν στην αυτάρκεια των ξενοδοχειακών μονάδων του. 

Η ανακύκλωση, τέλος, βρίσκεται στην «καρδιά» της στρατηγικής Βιωσιμότητας του ομίλου. Όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά, συλλέγονται και αποστέλλονται για ανακύκλωση. Παρατίθενται τα αποτελέσματα της ανακύκλωσης για το έτος 2018.

Λειτουργώντας Βιώσιμα Δημιουργούμε Αξία για Όλους

Εκφράζοντας τη φιλοσοφία του Ομίλου πως  η διατήρηση βιώσιμων προορισμών, αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για τη μακροχρόνια τουριστική ανάπτυξη και με κεντρικό μήνυμα "Λειτουργώντας Βιώσιμα Δημιουργούμε Αξία για Όλους", ο απολογισμός βιωσιμότητας διαρθρώνεται σε πέντε (5) στρατηγικούς άξονες:

 • Αξία για τους Ανθρώπους του
 • Αξία για τους Επισκέπτες του
 • Αξία για τους Συνεργάτες - Προμηθευτές του
 • Αξία για την Κοινωνία
 • Αξία για το Περιβάλλον

Ο κ.Μεταξάς, δήλωσε σχετικά:

«Με περηφάνια παρουσιάζουμε τον πρώτο ενοποιημένο Απολογισμό Βιωσιμότητας του Ομίλου μας. Για όλους εμάς στο Metaxa Hospitality Group η έννοια της Βιωσιμότητας είναι στο DNA.  Ενσωματώνεται  οριζόντια τόσο σε όλη τη δραστηριότητα των ξενοδοχείων μας, κάθε μέρα, κάθε λεπτό, όσο και σε κάθε έκφανση της επενδυτικής στρατηγικής μας.  Δεσμεύομαι προσωπικά ότι με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και στο μέλλον, συνεισφέροντας με όλες μας τις δυνάμεις στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Για τους Ανθρώπους μας, τους Επισκέπτες μας, τους Συνεργάτες - Προμηθευτές μας,  την Κοινωνία και το Περιβάλλον.»

Στις δράσεις βιωσιμότητας ο όμιλος συνεργάζεται και με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Local Food Experts.

Οι νέες επενδύσεις

Ο όμιλος Μεταξά, που προωθεί πλέον την εταιρική ταυτότητα Metaxa Hospitality Group, θα ανοίξει την τέταρτη μονάδα του το 2020 στη Σαντορίνη, ενώ έχει λάβει την έγκριση από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων για μια ακόμη μεγάλη επένδυση στην Κρήτη, ύψους 150 εκατ. ευρώ.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 27/05 12:18

  H Domotel Hotels & Resorts ανοίγει όλα τα ξενοδοχεία της

 2. 27/05 12:05

  Δωρεάν τεστ κορωνοϊού στους τουρίστες προσφέρει η Μαδέρα

 3. 27/05 11:58

  Μ.Κόνσολας:Το Υπουργείο Τουρισμού ουδέποτε διαχώρισε τα νησιά σε κατηγορίες, ως προς την επικινδυνότητά τους

 4. 27/05 11:53

  Αβέβαιη η άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών για τους Γερμανούς στις 15 Ιουνίου

 5. 27/05 11:02

  Το ελληνικό νησί με τα εντυπωσιακά χωριά-λαβύρινθους

 6. 27/05 10:57

  Η γαλάζια παραλία στην Πελοπόννησο που την ξέρουν μόνο οι ντόπιοι

 7. 27/05 10:49

  Την στήριξη του ιαματικού τουρισμού και των Λουτροπόλεων ζητούν 3 βουλευτές της ΝΔ στη Φθιώτιδα

 8. 27/05 10:43

  Τ.Ο. Πελοποννήσου: Τηλεκατάρτιση στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα ξενοδοχεία

 9. 27/05 10:28

  Hellenic Seaplanes: Αναβαθμίζει την ασφάλεια στα υδατοδρόμια με έξυπνα κράνη

 10. 27/05 10:26

  Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για την κρατική διάσωση της Lufthansa

 11. 27/05 10:11

  Δήμος Γόρτυνας: Διαγωνισμός για την μίσθωση τουριστικού περιπτέρου σε αρχαιολογικό χώρο

 12. 27/05 10:09

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα, Νάξο και Ρέθυμνο

 13. 27/05 10:07

  Madrid Nuevo Norte: Προς έγκριση το μεγαλύτερο έργο ανάπλασης αστικής περιοχής στην Ευρώπη

 14. 27/05 10:05

  Εισαγωγείς ελληνικών κρασιών στη Βρετανία: Η αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων δεν κάλυψε τις απώλειες από τη μαζική εστίαση

 15. 26/05 20:24

  Κ.Μητσοτάκης: Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν οι απευθείας πτήσεις και τα χερσαία σύνορα με τη Θεσσαλονίκη

 16. 26/05 20:15

  Η Ελλάδα στους κύριους προορισμούς των Γερμανών

 17. 26/05 20:06

  Εμπορικός Σύλλογος Δήμου Χερσονήσου: Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων σε αμιγώς τουριστικές περιοχές

 18. 26/05 20:01

  Celestyal Cruises: Έως τις 30 Ιουλίου παρατείνεται η αναστολή στις κρουαζιέρες της

 19. 26/05 19:58

  Επανεκκίνηση των τουριστικών ροών μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου

 20. 26/05 19:55

  Συνεργασία ΕΟΤ και Εθνικού Θεάτρου: «Πανδημία πολιτισμού» για την προβολή της Ελλάδας

 21. 26/05 14:43

  Χ. Θεοχάρης: Σημαντικό μήνυμα το άνοιγμα του τουρισμού μας

 22. 26/05 13:40

  Στέλιος Χατζηιωάννου: Πλησιάζουμε στην ακύρωση της συμφωνίας της easyjet με την Airbus

 23. 26/05 13:37

  2 στους 3 ταξιδιώτες πρόθυμοι για διεθνή ταξίδια περισσότερο από πριν

 24. 26/05 13:24

  Ε.Ξ. Ρόδου: Το καλύτερο σενάριο είναι να φτάσουμε φέτος το 35% της περσινής χρονιάς

 25. 26/05 13:02

  DRV: Σημαντικά λιγότεροι Γερμανοί τουρίστες στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι

 26. 26/05 12:29

  Τέσσερα μέρη για οικογενειακές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα

 27. 26/05 12:25

  Η παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά 1 ώρα από την Αθήνα

 28. 26/05 12:10

  Α.Ανδρεάδης: 1 στις 10.000 η πιθανότητα μετάδοσης του κορωνοϊού από τουρίστες χωρών χαμηλού επιπολασμού

 29. 26/05 12:00

  Volotea: 19 πτήσεις στην Ελλάδα από τις 12 Ιουνίου

 30. 26/05 11:56

  ΤΑΙΠΕΔ: Ψηφιακό εργαλείο για την αξιολόγηση της αειφορικής επίδοσης του χαρτοφυλακίου του

 31. 26/05 11:44

  Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων: Μάχη για να διατηρηθούν στη θέση τους οι αρχαιότητες στο μετρό Θεσσαλονίκης

 32. 26/05 11:38

  Ryanair: Ανοίγει το 40% του προγράμματος πτήσεων από τον Ιούλιο

 33. 26/05 11:32

  Τουρισμός: Ανοίγει η Ισπανία την 1η Ιουλίου- Ξεκινά προγράμματα η TUI

 34. 26/05 11:06

  Πράσινο φως για τα ταξίδια των Γερμανών στην Ευρώπη από τις 15 Ιουνίου

 35. 26/05 10:40

  Τοrnos News Webinars: Tην Τρίτη ζωντανά 4:00 μ.μ. συζήτηση με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τουρ και δραστηριοτήτων για την αντιμετώπιση της κρίσης

 36. 26/05 10:29

  «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»: 250 εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους το καλοκαίρι

 37. 26/05 10:06

  Cyprus Airways: Το νέο πρόγραμμα πτήσεων και τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό

 38. 26/05 10:04

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Τσαγκαράδα, Ξυλόκαστρο και Ιωάννινα

 39. 26/05 10:03

  Μικρός ο αριθμός των ακυρώσεων των κατοίκων της Βόρειας Μακεδονίας για καλοκαιρινές διακοπές

 40. 26/05 10:01

  Ενισχύσεις για νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο και Τήνο

 41. 26/05 09:59

  Εντυπωσιακή αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στη Γαλλία εν μέσω πανδημίας

 42. 26/05 09:52

  Extra Milers: Νέα πλατφόρμα για τον προσβάσιμο τουρισμό στην Ελλάδα

 43. 26/05 09:45

  ΕΤΑΔ: Ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί για τα πρώην «Μαριδάκι» και Ζέρβα στη μαρίνα Γλυφάδας

 44. 25/05 16:55

  Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Οι διαδικτυακές συζητήσεις των επόμενων ημερών

 45. 25/05 16:40

  Aegean: Ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα ταξίδια

 46. 25/05 16:38

  Όμιλος Πλειάδες: Ο ιδανικός τρόπος απολύμανσης και αποστείρωσης χώρων στα ξενοδοχεία

 47. 25/05 16:06

  Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Αττικής

 48. 25/05 15:58

  Eurowings: Πτήση για τη Σαρδηνία γύρισε πίσω γιατι το αεροδρόμιο... ήταν κλειστό

 49. 25/05 15:29

  Lufthansa: Συμφωνία με τη κυβέρνηση της Γερμανίας για το πακέτο διάσωσης

 50. 25/05 15:26

  Κ.Μητσοτάκης: Ο τουρισμός θα πάει καλύτερα από ό,τι αναμένεται

 51. 25/05 14:36

  Cosmote: Νέα προηγμένη εφαρμογή για κινητά που βοηθά στον ταχύτερο εντοπισμό αγνοουμένων

 52. 25/05 14:02

  Το ΠΑΣΚΕΔΙ ζητεί να ανοίξουν οι εσωτερικοί χώροι εστίασης νωρίτερα

 53. 25/05 13:12

  Ισπανία: Επιστροφή στον ανταγωνισμό για διεθνείς τουρίστες τον Ιούλιο

 54. 25/05 13:02

  10.000 τουρίστες, κυρίως από Σλοβενία και Γερμανία, υποδέχθηκε η Κροατία το Σαββατοκύριακό

 55. 25/05 12:39

  Τα τουριστικά κουπόνια της Σλοβενίας για εσωτερικό τουρισμό - Οι τιμές για ενήλικες και για ανήλικους

 56. 25/05 12:27

  EASA: Μόνο έτσι θα είναι ασφαλείς οι πτήσεις – Ιατρικές μάσκες για όλους και κενές θέσεις

 57. 25/05 11:44

  Οι άγνωστες δωρεές του Σωτήρη Κοντιζά και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε ευπαθείς πολίτες της Αθήνας

 58. 25/05 11:43

  Προετοιμασία της Άνδρου για το άνοιγμα της θερινής σεζόν

 59. 25/05 11:37

  Γαστρονομικό ταξίδι στη Σαντορίνη με ντοματοκεφτέδες και μπουσέ

 60. 25/05 11:34

  Το ελληνικό νησί που έχει στοιχεία από τρεις ηπείρους

 61. 25/05 11:23

  Lufthansa: Πτήσεις προς Ρόδο και Κρήτη από τα μέσα Ιουνίου

 62. 25/05 10:55

  Η Mohegan Gaming "διατηρεί τη δέσμευσή της" για την επένδυση στο Ελληνικό

 63. 25/05 10:47

  Κυκλάδες: Ανοίγει τα περισσότερα ξενοδοχεία της η Aqua Vista Hotels

 64. 25/05 10:22

  Τηλεδιάσκεψη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τον υπουργό Τουρισμού

 65. 25/05 10:02

  Άδειες για 3 νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο, Σίφνο, Μήλο

 66. 25/05 09:59

  Σοβαρές οι επιπτώσεις στις ελληνικές εξαγωγές σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε. και Η.Β.

 67. 25/05 09:57

  Η επόμενη μέρα: Οι Επιτροπές Τουρισμού των Δήμων Ψαρών και Κάσου

 68. 25/05 09:55

  Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμούς και επεκτάσεις ξενοδοχείων σε Ρόδο, Χανιά και Κω

 69. 25/05 09:49

  Κατεδάφιση δύο ξενοδοχείων

 70. 25/05 09:47

  Δωρεές από ξενοδοχειακές Eνώσεις και ξενοδοχεία σε νοσοκομεία

 71. 25/05 09:45

  Άδειες για χρήση νερού από γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία της Ρόδου

 72. 24/05 00:03

  AUTOHELLAS: Ανακοίνωση αναφορικά με τη Hertz Global Holdings

 73. 23/05 15:40

  Χωρίς αστική ευθύνη ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις σε κρούσματα κορονωϊού- Ποιες είναι οι ποινές για την μη τήρηση των πρωτοκόλλων

 74. 23/05 15:34

  Και η Αίγυπτος ποντάρει στον τουρισμό

 75. 23/05 15:28

  Η μεγαλύτερη παραλία με άμμο στην Ευρώπη είναι ελληνική

 76. 23/05 15:23

  Τέσσερα ποτάμια όπου το μπάνιο είναι μοναδική εμπειρία

 77. 23/05 15:21

  Μετά από δεκαετίες καταπάτησης η ΕΤΑΔ ανακτά το Ξενία Καρτερού με στόχο την αξιοποίηση του

 78. 23/05 15:17

  Tα success stories ισπανικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην εποχή του κορωνοϊού

 79. 23/05 15:15

  Βόρεια Μακεδονία: Σύσταση για αποφυγή των πτήσεων στο εξωτερικό

 80. 23/05 15:09

  Ερωτοσπηλιά: Ο αγαπημένος προορισμός για μπάνιο στην Αττική

 81. 23/05 15:05

  Τέσσερις ιδέες για καλοκαιρινή μονοήμερη δίπλα στην Αθήνα

 82. 23/05 15:00

  ΥΠΑ: Έως το τέλος Ιουνίου η notam για τις όλες τις διεθνείς πτήσεις μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

 83. 23/05 14:56

  Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού

 84. 22/05 17:38

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις αεροπορικές πτήσεις - Υποχρεωτική η μάσκα

 85. 22/05 17:36

  Air Canada: Καθημερινές συνδέσεις με Αθήνα τον Αύγουστο

 86. 22/05 17:26

  #GreeceFromHome: Συνεργασία Marketing Greece - ΕΟΤ για τα επόμενα βήματα

 87. 22/05 17:08

  Ο Δήμος Δέλτα είναι νέο μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

 88. 22/05 17:04

  Η Air France αυξάνει σταδιακά το πρόγραμμα πτήσεων

 89. 22/05 17:00

  Χαλκιδική: Το καλύτερο «υγειονομικό» διαβατήριο οι 94 Γαλάζιες Σημαίες

 90. 22/05 16:47

  Aegean: Ο προγραμματισμός πτήσεων γι αυτό το καλοκαίρι - Αναλυτικά οι συνδέσεις

 91. 22/05 16:41

  Η σκληρή ανακοίνωση για τη γενική συνέλευση των μετόχων της easyJet

 92. 22/05 16:17

  Τα τελικά υγειονομικά πρωτόκολλα για κάμπινγκ, τουριστικά λεωφορεία, rent-a-car

 93. 22/05 16:16

  Τα τελικά υγειονομικά πρωτόκολλα για ξενοδοχεία-καταλύματα

 94. 22/05 15:52

  Webinars για τον τουρισμό και την εστίαση- Digital marketing και εξυπηρέτηση πελατών

 95. 22/05 15:47

  Οι καταδυτικές επιχειρήσεις απειλούνται με αφανισμό αν δεν λειτουργήσουν άμεσα

 96. 22/05 14:04

  Νέα πρωτοβουλία FedHATTA: Προώθηση πακέτων των ελληνικών τ. γραφείων στην Κύπρο

 97. 22/05 13:45

  Εμπορικό Επιμελητήριο: Να ενταχθούν στα μέτρα στήριξης και οι εμπορικές επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος

 98. 22/05 13:30

  Οι αεροπορικές εταιρίες επαναφέρουν σταδιακά τις διεθνείς πτήσεις- Δείτε τα προγράμματα

 99. 22/05 13:22

  Οι πρόεδροι των τουριστικών πρακτόρων Ελλάδας και Κύπρου στο Tornos News Live: Συνένωση δυνάμεων για την επανεκκίνηση του τουρισμού

 100. 22/05 13:14

  Η Emirates ξεκινάει πτήσεις, θέτοντας κορυφαία πρότυπα ασφάλειας