Ο βιώσιμος τουρισμός στα ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά και οι αξίες που δημιουργεί

Α Decrease font Enlarge font
Ο βιώσιμος τουρισμός στα ξενοδοχεία του ομίλου Μεταξά και οι αξίες που δημιουργείΤο Creta Maris

H οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας και των τοπικών κοινωνιών, όπου δραστηριοποιείται ο ξενοδοχειακός όμιλος Μεταξά, αποτελεί προτεραιότητα από την έναρξη της λειτουργίας του.

"Στο Metaxa Hospitality Group, η Βιωσιμότητα είναι στο DNA μας γι’ αυτό και την ενσωματώσουμε σε όλες τις εκφάνσεις λειτουργίας των ξενοδοχείων μας". είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ.Ανδρέας Μεταξάς, κατά την παρουσίαση του πρώτου ενοποιημένου απολογισμού βιωσιμότητας του ομίλου για το 2018.

Σε αριθμούς ο απολογισμός βιωσιμότητας του ομίλου πέρυσι, ο οποίος λειτουργεί τρία πολυτελή ξενοδοχεία, τα Creta Maris Beach Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και το Santo Maris Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, δείχνει ότι:

 • Η κοινωνική αυνεισφορά ανήλθε σε 24,86 εκατ. ευρώ, που κατανέμονται: 5,99 εκατ. ευρώ στο προσωπικό, 753 χιλ. ευρώ στο Δημόσιο, 3,44 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, 369 χιλ. ευρώ σε ΟΤΑ, και 14,3 εκατ. ευρώ αφορούν ενδοεπιχειρησιακές παραμέτρους (επενδύσεις, αποσβέσεις κ.τ.λ.). 
 • Το 2018 διατέθηκαν περίπου 2,3 εκατ. ευρώ για την προμήθεια τοπικών προϊόντων, καθώς το 70% των πρώτων υλών και προϊόντων τα ξενοδοχεία του ομίλου τα προμηθεύονται από την τοπική αγορά στην Κρήτη και τη Σαντορίνη.

Το 2018 ο Όμιλος συνεργάστηκε με 113 τοπικούς παραγωγούς τροφίμων, ενδυναμώνοντας την οικονομία της Κρήτης και της Σαντορίνης, και προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα της ελληνικής γης και την ελληνική γαστρονομία.

 • Κατά τη διάρκεια του 2018, ο όμιλος απασχόλησε 657 Έλληνες εργαζόμενους (98,2%), το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων έχουν μόνιμη κατοικία κοντά στις ξενοδοχειακές μονάδες που εργάστηκαν, επιστρέφοντας συνολικά 9.458.168,35 ευρώ στην τοπική κοινωνία
 
 
Α.Μεταξάς: Επέκταση και νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη
 
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group κ.Ανδρέας Μεταξάς
 
Στο Metaxa Hospitality Group, τόνισε ο κ.Μεταξάς, πιστεύουμε ότι υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ της βιωσιμότητας ενός προορισμού και του μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης που προάγεται. Ιδίως σε περιοχές με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, όπως η Κρήτη και η Σαντορίνη, οι οποίες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των επισκεπτών της χώρας μας. Ο όμιλος έχει διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιωσιμότητας στη βάση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών, το οποίο διασφαλίζει την προστασία της φυσικής ομορφιάς, τη βιοποικιλότητα και την κοινωνική και οικονομική ευημερία, ενώ παράλληλα προσελκύει ποιοτικό τουρισμό και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών, ελαχιστοποιώντας το όποιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
 
"Θέλοντας να ανταποδώσουμε στους επισκέπτες μας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εμπειρίες διακοπών που ‘’μυρίζουν Ελλάδα”. Εμπειρίες μοναδικές, με έντονο τοπικό “χρώμα”, πάντοτε σε επωφελή σχέση ποιότητας-τιμής ενσωματώνοντας στη λειτουργία των ξενοδοχείων μας τις διεθνώς καλύτερες πρακτικές και τάσεις στον κλάδο της φιλοξενίας. Παράλληλα, υλοποιούμε εκ των προτέρων όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας", υπογράμμισε ο κ.Μεταξάς.

Η βεβαιότητα ότι ο τόπος μας, η γη και οι παραδόσεις κάθε περιοχής της Ελλάδας προσφέρουν τη βάση για τη βιώσιμη ανάπτυξη επιχειρήσεων που θα θριαμβεύσουν στην ελληνική και διεθνή αγορά, οδήγησε τον όμιλο στη δημιουργία του προγράμματος φιλοξενίας We do local. Το We Do Local προάγει τη βιώσιμη ανάπτυξη, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις Τοπικότητας, Αυθεντικότητας, Νέων Εμπειριών και Γαστρονομίας, προσφέροντας υψηλή προστιθέμενη αξία στους επισκέπτες και την τοπική οικονομία, λειτουργώντας στη βάση των αρχών της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

To Santo Maris Luxury Suites & Spa 

Εξοικονόμηση Ενέργειας στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

Ο όμιλος στοχεύει στην αποδοτική χρήση της ενέργειας, μειώνοντας την κατανάλωση συμβατικών πηγών ενέργειας και αυξάνοντας τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο όμιλος έχει προχωρήσει, μεταξύ άλλων, στις εξής ενέργειες:

• Εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών για τη θέρμανση του νερού. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η ετήσια εξοικονόμηση, σε περίοδο λειτουργίας 6 μηνών, ανέρχεται σε 3.319.000 kWh/περίοδο, που αντιστοιχεί περίπου σε 318.000 lt υγραερίου.

• Εγκατάσταση συστήματος ανάκτησης ενέργειας από τα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού των κοινόχρηστων χώρων με στόχο την θέρμανση ή την ψύξη αντίστοιχα του νερού κοινής χρήσης.

• Αντικατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος από υγρό προπάνιο (γκάζι) σε όλες τις κουζίνες και τα κύρια πλυντήρια.

• Αντικατάσταση λαμπτήρων πυρακτώσεως και οικονομίας με λαμπτήρες LED.

• Εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος αυτοματισμού Building Energy Management System (BEMS), που ελέγχει όλες τις πλέον σημαντικές παραμέτρους λειτουργίας με στόχο τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών και τον καλύτερο έλεγχο ιδιαίτερα των ενεργειακών καταναλώσεων.

• Χρήση υγραερίου LPG αντί της ηλεκτρικής ενέργειας στην κουζίνα.

• Χρήση υγραερίου LPG για τη λειτουργία του καυστήρα μόνο ως βοηθητικής πηγής ενέργειας.

• Εγκατάσταση συστήματος ελέγχου του κεντρικού φωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους και σε όλες τις εγκαταστάσεις που λειτουργούν αυτόματα, όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη.

• Βελτιστοποίηση του σχεδίου κατανομής δωματίων, ώστε να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι κλιματικές μεταβολές και οι ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας.

• Ρύθμιση των μονάδων κλιματισμού σε θερμοκρασία που εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και ταυτόχρονα βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας.

• Εγκατάσταση κεντρικού ελέγχου της θερμοκρασίας του κλιματισμού στα υπνοδωμάτια Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες π.χ. τα κλιματιστικά λειτουργούν αποκλειστικά στους 23 βαθμούς κελσίου.

• Μαγνητική Κάρτα σε όλες τις σουίτες και τις βίλες, που εξασφαλίζει την απενεργοποίηση όλων των ηλεκτρικών συσκευών (εκτός από τον κλιματισμό και τα ψυγεία), όταν οι πελάτες αναχωρούν από το δωμάτιο τους.

• Ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα και κουφώματα.

• Εγκατάσταση ενεργειακού αποδοτικού ηλεκτρικού εξοπλισμού σε όλους τους χώρους.

•Εκπαίδευση των εργαζομένων σχετικά με την εξοικονόμηση και αποδοτική χρήση της ενέργειας

Η βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων, επίσης με έμφαση στην εξοικονόμηση του νερού, συνιστά υψηλή προτεραιότητα στη στρατηγική βιωσιμότητας του ομίλου. Δεδομένης της σημαντικότητας του νερού, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες στη νησιωτική χώρα, ο όμιλος επενδύει σταθερά σε συστήματα και τεχνολογικές λύσεις που συνδυαστικά στοχεύουν στην αυτάρκεια των ξενοδοχειακών μονάδων του. 

Η ανακύκλωση, τέλος, βρίσκεται στην «καρδιά» της στρατηγικής Βιωσιμότητας του ομίλου. Όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά, συλλέγονται και αποστέλλονται για ανακύκλωση. Παρατίθενται τα αποτελέσματα της ανακύκλωσης για το έτος 2018.

Λειτουργώντας Βιώσιμα Δημιουργούμε Αξία για Όλους

Εκφράζοντας τη φιλοσοφία του Ομίλου πως  η διατήρηση βιώσιμων προορισμών, αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για τη μακροχρόνια τουριστική ανάπτυξη και με κεντρικό μήνυμα "Λειτουργώντας Βιώσιμα Δημιουργούμε Αξία για Όλους", ο απολογισμός βιωσιμότητας διαρθρώνεται σε πέντε (5) στρατηγικούς άξονες:

 • Αξία για τους Ανθρώπους του
 • Αξία για τους Επισκέπτες του
 • Αξία για τους Συνεργάτες - Προμηθευτές του
 • Αξία για την Κοινωνία
 • Αξία για το Περιβάλλον

Ο κ.Μεταξάς, δήλωσε σχετικά:

«Με περηφάνια παρουσιάζουμε τον πρώτο ενοποιημένο Απολογισμό Βιωσιμότητας του Ομίλου μας. Για όλους εμάς στο Metaxa Hospitality Group η έννοια της Βιωσιμότητας είναι στο DNA.  Ενσωματώνεται  οριζόντια τόσο σε όλη τη δραστηριότητα των ξενοδοχείων μας, κάθε μέρα, κάθε λεπτό, όσο και σε κάθε έκφανση της επενδυτικής στρατηγικής μας.  Δεσμεύομαι προσωπικά ότι με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και στο μέλλον, συνεισφέροντας με όλες μας τις δυνάμεις στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Για τους Ανθρώπους μας, τους Επισκέπτες μας, τους Συνεργάτες - Προμηθευτές μας,  την Κοινωνία και το Περιβάλλον.»

Στις δράσεις βιωσιμότητας ο όμιλος συνεργάζεται και με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Local Food Experts.

Οι νέες επενδύσεις

Ο όμιλος Μεταξά, που προωθεί πλέον την εταιρική ταυτότητα Metaxa Hospitality Group, θα ανοίξει την τέταρτη μονάδα του το 2020 στη Σαντορίνη, ενώ έχει λάβει την έγκριση από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων για μια ακόμη μεγάλη επένδυση στην Κρήτη, ύψους 150 εκατ. ευρώ.

 1. 20/05 16:26

  FedHATTA: Ενθουσιασμένοι από την Ελλάδα οι Αμερικανοί τ. πράκτορες – Και νέα επίσκεψη στη χώρα μας το Νοέμβριο

 2. 20/05 16:21

  Πιο φθηνά τα B&B από τα all inclusive για τους Βρετανούς ταξιδιώτες στην Κρήτη

 3. 20/05 15:29

  Nέο λογότυπο για το Ειδικό Σήμα Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας

 4. 20/05 15:08

  Η Κάρπαθος σε νέα διεθνή τηλεοπτική παραγωγή

 5. 20/05 15:06

  Η Περιφέρεια N. Αιγαίου σύστησε τη Ρόδο σε κορυφαίους Αμερικανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

 6. 20/05 15:03

  Pint of Science 2019: Στην υγεία της Επιστήμης σε μπαρ της Αθήνας

 7. 20/05 14:57

  Νέα ξενοδοχεία της TUI και στην Ελλάδα

 8. 20/05 14:45

  Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro προβάλει την «Αιώνια Αθήνα»- Aφιέρωμα 160 σελίδων!

 9. 20/05 14:30

  Διαφωνία Ομοσπονδιών για την επέκταση της ΣΣΕ στα τουριστικά καταλύματα

 10. 20/05 14:28

  Έρευνα: Ποιές ευρωπαϊκές πόλεις έχουν το καλύτερο προφίλ για πολιτιστικό τουρισμό

 11. 20/05 14:06

  Προσωρινά κλειστό το αναψυκτήριο στον αρχαιολογικό χώρο Δήλου

 12. 20/05 13:42

  Elefthere Seaside Luxury Thermal Spa Resort: Μεγάλη επένδυση στην Καβάλα

 13. 20/05 12:51

  ΥΠΑ: +8,4% η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια το α' τετράμηνο

 14. 20/05 12:45

  Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στη διεθνή έκθεση ANUGA

 15. 20/05 12:34

  Ξενοδοχεία: Τι ισχύει για τον μειωμένο ΦΠΑ σε υπηρεσίες εστίασης -Οδηγίες ΑΑΔΕ

 16. 20/05 12:21

  Fairbnb: Μια νέα Airbnb με κοινωνικό πρόσωπο- Η μισή προμήθεια σε επενδύσεις στις γειτονιές- το μανιφέστο

 17. 20/05 11:42

  H Turkish Airlines ανοίγει πέντε νέα lounge στο νέο Istanbul Airport

 18. 20/05 11:27

  Πόσους τουρίστες αναμένει το 2019 η Αττάλεια

 19. 20/05 10:59

  Ηλεκτρικά πατίνια: ευχή και κατάρα για τις πόλεις

 20. 20/05 10:38

  Thοmas Cook: Δεν υπάρχουν προβλήματα ρευστότητας

 21. 20/05 10:09

  Ο τουρισμός μπορεί να στηρίξει τη βιώσιμη ανάπτυξη της Μάνης

 22. 20/05 10:07

  Άδειες για κάμπινγκ και τουριστικές κατοικίες

 23. 20/05 10:02

  Ο δρόμος του αγροτικού ταχυδρόμου στα Σφακιά

 24. 20/05 09:58

  Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο αρχαίο θέατρο Μακύνειας

 25. 20/05 09:51

  Τουρισμός: Εικονική περιήγηση στη Δυτική Μακεδονία

 26. 19/05 13:55

  Ο απολογισμός του έργου της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αθηναίων το 2018

 27. 19/05 13:52

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Μύκονο

 28. 19/05 13:50

  Μη δασικές 2 εκτάσεις σε ξενοδοχεία στην Κέρκυρα και στα Χανιά

 29. 19/05 13:47

  Καταδυτικό κέντρο στη περιοχή Μονοναύτη του Δήμου Μαλεβιζίου

 30. 18/05 12:47

  Τουριστική προβολή του άξονα Κατακόλου-Αρχαίας Ολυμπίας

 31. 18/05 12:29

  Γιορτή Γεωργο-Κτηνοτροφίας στο Αργυροπούλι Τυρνάβου

 32. 18/05 12:26

  Μελέτη για τουριστικό λιμένα στη Ναύπακτο

 33. 17/05 17:15

  Το LoveGreece.com στηρίζει το έργο νέων Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων

 34. 17/05 16:42

  Απάντηση σε θέμα του Tornos News: "Το This is Athens with a Local δεν ανταγωνίζεται τους ξεναγούς"

 35. 17/05 16:36

  Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

 36. 17/05 15:57

  Επίσκεψη Ρουμάνων δημοσιογράφων στα Χανιά

 37. 17/05 15:47

  Το κρουαζιέροπλοιο Celebrity Edge για πρώτη φορά στον Πειραιά

 38. 17/05 14:27

  Η Xenia 2019 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία

 39. 17/05 14:17

  Στην Αθήνα γιορτάζει ο ιδρυτής του Facebook τα 7 χρόνια γάμου του

 40. 17/05 13:45

  FedHATTA: Συνάντηση των τουριστικών γραφείων στα Χανιά

 41. 17/05 13:21

  Κέρκυρα: Σύμβαση για την αποκατάσταση των τριών κτιρίων στο Μον Ρεπό

 42. 17/05 13:19

  Τουρισμός: Τα πολιτιστικά ταξίδια πρώτη επιλογή για τους Κινέζους

 43. 17/05 13:03

  Η Ισπανία σταθερά πρωταθλήτρια χώρα σε Γαλάζιες Σημαίες

 44. 17/05 12:52

  Take Memories: Νέος οργανωτής πολυτελών ταξιδιών με πρόγραμμα και για Ελλάδα

 45. 17/05 12:34

  Πρωτοβουλία της ΑΒΤΑ για "πράσινες διακοπές"- Τι συμβουλεύει τους τουρίστες

 46. 17/05 12:24

  GetYourGuide: Χρηματοδότηση 484 εκατ. δολαρίων για περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο

 47. 17/05 11:57

  Προώθηση ελληνικών προορισμών σε Κίνα, Ολλανδία και Γερμανία

 48. 17/05 11:55

  EasyJet: Αυξημένες απώλειες το α’ 6μηνο αλλά αύξηση των επιβατών

 49. 17/05 11:25

  Υπ. Περιβάλλοντος: Ανάδειξη των υδάτινων διαδρομών της Αθήνας

 50. 17/05 11:07

  Βραβεία Der Touristik Nordic/Apollo σε ξενοδοχεία της Ρόδου, Τήλου και Σύμης (Λίστα)

 51. 17/05 11:02

  Τ.Ο. Πελοποννήσου: Συνάντηση με τους υποψήφιους δημάρχους στην Τρίπολη

 52. 17/05 10:54

  Waterpark 4.000 τ.μ. στο Creta Maris Beach Resort

 53. 17/05 10:52

  ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκπτωση 30% στα εισιτήρια για τις εκλογές

 54. 17/05 10:44

  ΣΤΕΕΑΕ: Άδικη απόφαση για την ενοικίαση ΙΧΕ με οδηγό

 55. 17/05 10:37

  Η Ελλάδα στην έκθεση για τον τουρισμό της τρίτης ηλικίας στη Σουηδία

 56. 17/05 10:34

  Επιχορηγήσεις για νέα ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά

 57. 17/05 10:32

  Ο λιμένας Σκύρου στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Μαρινών

 58. 17/05 10:29

  Δωρεάν ασφαλής στάθμευση ποδηλάτων στην Τρίπολη

 59. 17/05 10:19

  Επέκταση και εκσυγχρονισμός του Μουσείου Μυκόνου

 60. 17/05 10:18

  Γιορτή Κερασιού στο Μεταξοχώρι Λάρισας

 61. 16/05 17:01

  Κανονικά τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι στις εκλογές

 62. 16/05 16:31

  FedHATTA: Δικαιώνεται το αίτημα να λειτουργήσουν κανονικά τα μουσεία και οι αρχ. χώροι στις εκλογές

 63. 16/05 15:11

  Ενημερωτική συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού για τον κερκυραϊκό τουρισμό

 64. 16/05 14:49

  Νέα τμήματα μετεκπαίδευσης στον τουριστικό τομέα

 65. 16/05 14:00

  TUI: Ποιοί παράγοντες παρατείνουν την αίσθηση των διακοπών

 66. 16/05 13:54

  Smart City: Πόσο έξυπνες πόλεις θέλουμε;

 67. 16/05 13:32

  Discover Greece: Καγιάκ στη λίμνη Κρεμαστών

 68. 16/05 13:25

  Διανυκτέρευση στο λεωφορείο των Spice Girls μέσω Airbnb

 69. 16/05 13:17

  Συνεχίζεται η αδύναμη ζήτηση για τους θερινούς προορισμούς των Γερμανών

 70. 16/05 13:06

  Άνοδο του ΑΕΠ κατά $195 δις μπορεί να φέρει στην Ελλάδα η Τεχνητή Νοημοσύνη

 71. 16/05 12:54

  Η Έκθεση Μετά τη Βαβέλ συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18/5) με ελεύθερη είσοδο

 72. 16/05 12:41

  Τουρισμός: Τι επιζητούν οι Αμερικανοί από τις διακοπές τους το 2019

 73. 16/05 12:19

  Τι πραγματικά θέλουν οι business ταξιδιώτες από ένα ξενοδοχείο

 74. 16/05 11:49

  5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους

 75. 16/05 11:35

  Thomas Cook: Διεύρυνση των ζημιών το α’ 6μηνο

 76. 16/05 11:10

  H DiscoverGreece παρουσιάζει στο διεθνές κοινό τη Σάμο

 77. 16/05 11:07

  Travel Service Polska: Νέα σύνδεση Βίλνιους - Κέρκυρα

 78. 16/05 11:05

  TUIfly Belgium: Νέα δρομολόγια προς Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

 79. 16/05 10:23

  Προβολή της Σάμου και της Λέρου στην Αυστρία

 80. 16/05 10:21

  Τουρισμός: +50% τα έσοδα της Αιγύπτου το 2018

 81. 16/05 10:19

  Ψηφιακός Οδηγός Περιήγησης για την παλιά πόλη της Κέρκυρας

 82. 16/05 10:17

  Η Κύθνος στο Δίκτυο Αειφόρων Νήσων

 83. 16/05 10:15

  Προσβάσιμος τουρισμός στη Μαγνησία

 84. 16/05 10:07

  Προώθηση του τσαγιού στην περιοχή της Δράμας

 85. 15/05 18:02

  Φεστιβάλ Επιδαύρου: μια μοναδική θεατρική εμπειρία

 86. 15/05 17:06

  Μείωση των επισκεπτών στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους τον Ιανουάριο

 87. 15/05 16:27

  Κέρκυρα: Σύμβαση για την αποκατάσταση των κτιρίων του Μον Ρεπό

 88. 15/05 16:12

  Φόρουμ για τον τουρισμό και τη γαλάζια ανάπτυξη στην Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου

 89. 15/05 15:02

  Μας ενδιαφέρει ο τουρισμός στις εκλογές της 26ης Μαΐου; Άγνωστο παραμένει το ωράριο λειτουργίας στα Μουσεία

 90. 15/05 14:53

  Πτήσεις προς Αθήνα από την Saudia

 91. 15/05 14:29

  ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες

 92. 15/05 14:24

  Thomas Cook: Μεγάλες προοπτικές για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ελλάδα

 93. 15/05 14:01

  TUI: -3% οι κρατήσεις για το καλοκαίρι

 94. 15/05 13:34

  Τουρισμός: Στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τους Αμερικανούς η Ελλάδα

 95. 15/05 13:26

  Ο ΕΟΤ στην έκθεση Ταξίδι της Κύπρου

 96. 15/05 13:08

  Το πλαστικό κυριαρχεί στα απορρίμματα στον Κορινθιακό Κόλπο

 97. 15/05 12:56

  Γαλάζια Σημαία σε 9 παραλίες του Δήμου Μαλεβιζίου

 98. 15/05 11:36

  Τουρισμός: Το όργιο των παράνομων ξεναγήσεων καλά κρατεί- Ούτε ένα πρόστιμο, καταγγέλλουν οι ξεναγοί

 99. 15/05 11:31

  Travel Service Polska: Νέα δρομολόγια για Ελλάδα το 2019

 100. 15/05 11:09

  Στ.Αρναουτάκης: Να παραμείνει στο Ηράκλειο η έδρα του ΕΝΙSA