Vavoulas.com

Γαστρονομία | Οι 15 κορυφαίες διατροφικές τάσεις το 2025

Γαστρονομία | Οι 15 κορυφαίες διατροφικές τάσεις το 2025Πηγή φωτο: pixabay.com

Τις 15 κορυφαίες διατροφικές τάσεις, που θα καθορίσουν το 2025, παρουσίασε η Samson Hospitality. Είναι οι:

1. Ethnic Fusion
Οι παγκόσμιες γεύσεις συνεχίζουν να επηρεάζουν τα μενού, με έμφαση στην ανάμειξη παραδοσιακών έθνικ κουζινών. Σύμφωνα με την Datassential, το 58% των καταναλωτών ενδιαφέρεται να δοκιμάσει fusion κουζίνα, αντανακλώντας μια αυξανόμενη τάση προς γαστρονομικούς πειραματισμούς.

2. Φυτική Εξέλιξη

Το διατροφικό κίνημα που βασίζεται στα φυτά συνεχίζει να αναπτύσσεται. To 2025 αναμένεται να δούμε περισσότερα προϊόντα, που θά έχουν τη γεύση και την υφή των ζωικών τροφίμων. Σύμφωνα με το Good Food Institute, η αγορά τροφίμων φυτικής προέλευσης προβλέπεται να φτάσει τα 74,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, αντικατοπτρίζοντας έναν σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης  11,9%.

3. Τρόφιμα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο

Τα καλλιεργούμενα κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα κερδίζουν έδαφος ως βιώσιμες και ηθικές εναλλακτικές λύσεις στην παραδοσιακή κτηνοτροφία. Το 2025, αναμένουμε αύξηση των επιλογών τροφίμων που καλλιεργούνται στο εργαστήριο που θα εισέλθουν στις κύριες αγορές. Μέχρι το 2025, η αγορά καλλιεργούμενου κρέατος αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 41,4%, σύμφωνα με έκθεση της Market Data Forecast, δυνητικά φτάνοντας τα 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

4. Λειτουργικά τρόφιμα

Οι καταναλωτές αναζητούν τρόφιμα που προσφέρουν οφέλη για την υγεία πέρα ​​από τη βασική διατροφή. Τα λειτουργικά τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι εμπλουτισμένα με προβιοτικά, πρεβιοτικά, προσαρμογόνα και υπερτροφές, θα γίνουν πιο διαδεδομένα στα παντοπωλεία και στα μενού. Η παγκόσμια αγορά λειτουργικών τροφίμων αποτιμήθηκε σε 177,77 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και προβλέπεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 8,6% έως το 2028, σύμφωνα με την Grand View Research .

5. Μαγειρική με μηδενικά απόβλητα

Οι προσπάθειες αειφορίας οδηγούν την τάση μαγειρικής με μηδενικά απόβλητα. Οι σεφ και οι μάγειροι βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους να χρησιμοποιούν κάθε μέρος ενός συστατικού, μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων και προάγοντας τη βιωσιμότητα. Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Ταμείο Άγριας Ζωής , περίπου 1,3 δισεκατομμύρια τόνοι τροφίμων χάνονται παγκοσμίως κάθε χρόνο. Με την υιοθέτηση πρακτικών μαγειρέματος με μηδενικά απόβλητα, οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το λειτουργικό τους κόστος.

6. Ανακυκλωμένα συστατικά

Η ανακύκλωση των υποπροϊόντων τροφίμων σε νέα προϊόντα προστιθέμενης αξίας κερδίζει δημοτικότητα. Η Samson Hospitality προβλέπει περισσότερα σνακ, ποτά και συστατικά που παρασκευάζονται από αντικείμενα που διαφορετικά θα απορρίπτονταν. Η Upcycled Food Association αναφέρει ότι η αγορά ανακυκλωμένων τροφίμων αξίζει 46,7 δισεκατομμύρια δολάρια, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 5%.

7. Αναγεννητική Γεωργία

Πέρα από τη βιολογική γεωργία, η αναγεννητική γεωργία εστιάζει σε γεωργικές πρακτικές που αποκαθιστούν και ενισχύουν την υγεία του εδάφους, τη βιοποικιλότητα και τα οικοσυστήματα. Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «αναγεννητική καλλιέργεια» θα γίνουν πιο δημοφιλή και θα προστίθενται στην καθημερινότητά μας. Το Ινστιτούτο Rodale αναφέρει ότι η αναγεννητική γεωργία μπορεί να δεσμεύσει το 100% των ετήσιων εκπομπών CO2, μετριάζοντας σημαντικά την κλιματική αλλαγή.

8. Εναλλακτικά άλευρα & Δημητριακά

Με αυξανόμενη εστίαση στην ποικιλομορφία και τη βιωσιμότητα στις δίαιτες, τα εναλλακτικά άλευρα και δημητριακά όπως το teff, ο αμάρανθος και η μανιόκα θα αποκτήσουν δημοτικότητα. Αυτές οι επιλογές προσφέρουν νέες γεύσεις ενώ υποστηρίζουν τη βιοποικιλότητα. Η αγορά εναλλακτικών αλεύρων αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό 7,2% έως το 2028, φτάνοντας τα 35,24 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Grand View Research.

9. Τροφές που τονώνουν το ανοσοποιητικό

Στον απόηχο της πανδημίας COVID-19, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τρόφιμα που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Αναμένονται περισσότερα προϊόντα εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που στοχεύουν στην ενίσχυση της συνολικής υγείας. Η αγορά τροφίμων που ενισχύει το ανοσοποιητικό αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό 7,3% έως το 2027, σύμφωνα με το Future Market Insights .

10. Ενσυνείδητη Διατροφή

Η παγκόσμια αγορά ευεξίας, η οποία περιλαμβάνει το ενσυνείδητο φαγητό ως μέρος της προσέγγισής της, εκτιμήθηκε σε πάνω από 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2023 και αναμένεται να αυξάνεται κατά 5-10% ετησίως. Αυτή η ανάπτυξη σηματοδοτεί μια ευρύτερη στροφή προς τις επιλογές του τρόπου ζωής που επικεντρώνονται στην υγεία. Μελέτες δείχνουν επίσης ότι η προσεκτική διατροφή μπορεί να βελτιώσει την πέψη και να αυξήσει τα επίπεδα ικανοποίησης. Με την επιβράδυνση και την εστίαση στην εμπειρία του γεύματος, οι καταναλωτές αναφέρουν ότι αισθάνονται πιο ικανοποιημένοι με μικρότερες μερίδες σύμφωνα με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ TH Chan .

11. Υπερτοπική προμήθεια

Οι καταναλωτές ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο να γνωρίζουν από πού προέρχεται το φαγητό τους. Η υπερτοπική προμήθεια, συμπεριλαμβανομένων των κήπων σε ταράτσες, των αστικών αγροκτημάτων και της εσωτερικής υδροπονίας, θα είναι πιο διαδεδομένη στα εστιατόρια και τις αγορές. Η τοπική αγορά τροφίμων μόνο στις ΗΠΑ αποτιμήθηκε σε 20,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019 και προβλέπεται να αυξηθεί στα 23,3 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2025, σύμφωνα με την Allied Market Research .

12. Εξατομικευμένη Διατροφή

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία επιτρέπουν πιο εξατομικευμένες προσεγγίσεις στη διατροφή. Οι δίαιτες με βάση το DNA και τα εξατομικευμένα προγράμματα γευμάτων προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις υγείας θα γίνουν πιο προσιτά. Η εξατομικευμένη αγορά διατροφής προβλέπεται να αυξηθεί από 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 16,4 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 15%, σύμφωνα με το MarketsandMarkets .

13. AI & Automation in Food Prep
Η τεχνητή νοημοσύνη και ο αυτοματισμός μεταμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων. Από την ανάπτυξη συνταγών με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη έως τους ρομποτικούς σεφ, η τεχνολογία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία και την εξυπηρέτηση του φαγητού. Έως το 2025, η τεχνητή νοημοσύνη στην αγορά τροφίμων και ποτών αναμένεται να φθάσει τα 29,94 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξάνοντας με CAGR 45,77%, σύμφωνα με την Mordor Intelligence .

14. Κουζίνες φάντασμα & Virtual Brands

Η άνοδος της παράδοσης φαγητού σε πακέτο έχει οδηγήσει σε αύξηση των κουζινών-φαντάσματα και των εικονικών εμπορικών σημάτων. Αυτές οι δραστηριότητες, που υπάρχουν αποκλειστικά για παράδοση, θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται, προσφέροντας ποικίλες και εξειδικευμένες γαστρονομικές εμπειρίες. Η Euromonitor εκτιμά ότι οι κουζίνες-φαντάσματα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια αγορά 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων μέχρι το 2030.

15. Βιωματικό Δείπνο

Με έμφαση σε μοναδικές και καθηλωτικές γευστικές εμπειρίες, τα εστιατόρια θα προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα απλό γεύμα. Τα διαδραστικά στοιχεία, η αφήγηση και οι πολυαισθητηριακές εμπειρίες θα γίνουν βασικά συστατικά του φαγητού έξω. Σύμφωνα με το Eventbrite, το 75% των millennials εκτιμούν τις εμπειρίες σε σχέση με τα προϊόντα, οδηγώντας την τάση προς το βιωματικό φαγητό.


"Αγκαλιάζοντας αυτές τις 15 κορυφαίες τάσεις τροφίμων, οι φορείς εκμετάλλευσης τροφίμων και ποτών μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να διατηρήσουν τη θέση τους στη φιλοξενία το 2025", τονίζει η Samson Hospitality, υπογραμμίζοντας: "Από τη συνεχή άνοδο των φυτικών τροφίμων και των τροφίμων που καλλιεργούνται στο εργαστήριο μέχρι τις εξελίξεις στην εξατομικευμένη διατροφή και τη βιωματική κουζίνα, το μέλλον των τροφίμων είναι ζωντανό και ποικίλο. Παρακολουθώντας αυτές τις τάσεις, μπορούμε να βελτιώσουμε τις προσφορές μας και να συμβάλουμε σε ένα πιο βιώσιμο και υγιεινό τοπίο τροφίμων".

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Φιλοξενία με Αξία για όλους

Επενδύσεις
  1. 17/05 16:45

    Προβολή της Πιερίας στην αγορά της Σερβίας

  2. 17/05 14:50

    FAZ: «Ευχαριστούμε Κλαυδία!»

  3. 17/05 14:36

    Συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Ξεκάθαρα μηνύματα για στρατηγική, υποδομές και μεταρρυθμίσεις στον τουρισμό

  4. 17/05 08:35

    Κέα: Το κρυμμένο διαμάντι των Κυκλάδων

  5. 17/05 07:05

    Μεγάλη τουριστική επένδυση 75,9 εκατ. ευρώ από τον λιβανέζικο όμιλο Μπερζάουι στη Σύρο

  6. 17/05 06:45

    Ελληνικός τουρισμός: Ποιοι προορισμοί «κερδίζουν» πτήσεις φέτος από Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία

  7. 16/05 16:46

    Η Κρήτη στην παγκόσμια σκηνή του SUP – 10 χρόνια Agios Nikolaos on SUP

  8. 16/05 16:07

    Με λαμπρότητα τα εγκαίνια του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue

  9. 16/05 15:21

    To Λουτράκι η πρώτη Culinary Capital της Ελλάδας

  10. 16/05 14:56

    Ημέρα Μαγείας Φυτών στο Ηράκλειο

  11. 16/05 14:54

    Συνεργασία Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και BCA College

  12. 16/05 14:52

    Στα Ιωάννινα η 6η Σύνοδος του Forum Κυκλικών Πόλεων

  13. 16/05 14:48

    Η Lufthansa προχωρά σε ριζική αναδιάρθρωση του ομίλου – Έρχεται η «Matrix Next Level»

  14. 16/05 14:37

    Θεσσαλονίκη | Νέος φωτισμός σε 11 σπουδαία μνημεία επί της οδού Εγνατία

  15. 16/05 11:05

    ΠΟΞ | Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με τους ηλεκτρολόγους στα ξενοδοχεία

  16. 16/05 10:36

    SEAJETS | Σημαντικές εκπτώσεις για οικογένειες και παρέες

  17. 16/05 10:09

    "Γαλάζια Σημαία" 2025 | Σταθερά 2η η Ελλάδα παγκοσμίως- Πρωταθλητές ο νομός Χαλκιδικής και η Περιφέρεια Κρήτης

  18. 16/05 09:43

    Πάνω από 4.000 συμμετοχές, 70 δράσεις και νέες εμπειρίες στο Navarino Challenge 2025!

  19. 16/05 09:23

    Η Σαντορίνη υποδέχεται το 6ο Περιφερειακό Συνέδριο της Π.Ο.Ξ. – Πρώτη φορά στις Κυκλάδες

  20. 16/05 08:08

    10ετές σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης της Γροιλανδίας

  21. 16/05 07:23

    Σημαντική τουριστική επένδυση στην Κέα από την Inmo Parck Invest

  22. 16/05 07:09

    Αλόννησος: Πράσινο διαμάντι στο γαλάζιο Αιγαίο

  23. 16/05 07:00

    Αποφάσεις για 5 ξενοδοχεία σε Αθήνα, Μύκονο, Ρόδο, Ξάνθη και Χανιά

  24. 16/05 06:52

    Δήμος Πλατανιά: «Περπατάμε γνωρίζοντας τον τόπο μας»

  25. 16/05 06:15

    Δήμος Σίφνου: Περιορισμός οικοδομικών εργασιών την τουριστική περίοδο

  26. 16/05 06:14

    Γιορτή Κερασιού στο Μεταξοχώρι Λάρισας

  27. 16/05 06:12

    Άδειες για μία γεώτρηση και χρήση νερού σε ξενοδοχεία στην Πάτμο και στη Μύκονο

  28. 16/05 06:10

    Ο δήμαρχος Κιμώλου Κ.Βεντούρης στο TN | Μιλάμε στην ψυχή του επισκέπτη - Αισιοδοξία για τη σεζόν

  29. 16/05 06:09

    Επιτροπές τουριστικής ανάπτυξης και προβολής των δήμων Σαρωνικού, Λουτρακίου-Περαχώρας και Αλοννήσου

  30. 16/05 06:05

    SkyUp Airlines: Νέες συνδέσεις με Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο από τη Μολδαβία

  31. 15/05 19:27

    Πέθανε ο θρύλος Κώστας Ζουγανέλης, ο άνθρωπος που έκανε τη Μύκονο παγκόσμιο προορισμό

  32. 15/05 19:23

    «Ακτή Βουλιαγμένης» | Εκδήλωση ενδιαφέροντος από 7 επενδυτικά σχήματα

  33. 15/05 16:25

    “The Crete Trip 2025” | Η Κρήτη υποδέχθηκε 800 φοιτητές από 50 χώρες

  34. 15/05 14:45

    Έρευνα | Τάσεις και προκλήσεις στους επαγγελματίες του κλάδου της Τεχνολογίας

  35. 15/05 14:11

    Προβολή της Ρόδου από τον διάσημο Ελβετό instagramer και you tuber Loris Zimmerli

  36. 15/05 13:21

    FedHATTA: Άνοιγμα νέου τουριστικού «ορίζοντα» στη Ναμίμπια – Συνάντηση με διπλωματικούς εκπροσώπους

  37. 15/05 13:14

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η συμβολή των γυναικών στην αναμόρφωση του δικαίου και της απονομής δικαιοσύνης

  38. 15/05 13:05

    Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat: Άρωμα Κυκλάδων με φόντο τον Αραβικό Κόλπο

  39. 15/05 12:54

    Τα πολυτελή brands στο στόχαστρο χάκερς | Κλοπή δεδομένων κατήγγειλε (και) η Dior

  40. 15/05 12:24

    Mastercard | Οι ταξιδιωτικές τάσεις το 2025- στο επίκεντρο τα «ταξίδια με σκοπό»

  41. 15/05 12:18

    Επενδυτική άνθηση στα ξενοδοχεία στην Ευρώπη | Ρεκόρ σε πολυτελή brands και μετατροπές

  42. 15/05 12:06

    Τουρκία | Πρόστιμα στους επιβάτες που σηκώνονται από τις θέσεις τους πριν σταθμεύσει το αεροπλάνο

  43. 15/05 11:56

    «Ήρωας γίνεσαι όταν προλαμβάνεις!» - Μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για την αντιπυρική περίοδο

  44. 15/05 11:30

    H ECTAA απαιτεί προστασία από την αφερεγγυότητα των αεροπορικών εταιρειών

  45. 15/05 10:55

    Ο Έλληνας νέος Executive Chef στο Fairmont Waterfront στο Βανκούβερ

  46. 15/05 10:42

    H τιμή καθορίζει πλέον την επιλογή προορισμού – Προβληματισμός για τα ξενοδοχεία της Ισπανίας

  47. 15/05 10:30

    Ξεκινά ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ΕΟΤ

  48. 15/05 08:26

    Πάτμος: Το νησί των αποκαλύψεων

  49. 15/05 07:31

    Καταδυτικό πάρκο στο ακρωτήριο Αγίου Αντωνίου στη Θάσο

  50. 15/05 07:22

    Σέριφος: Ημερίδα για την ανεξέλεγκτη δόμηση και τον τουρισμό

  51. 15/05 07:21

    ΙΑΤΑ: Νέο δεκαετές σχέδιο εκσυγχρονισμού της διαχείρισης αποσκευών στις πτήσεις

  52. 15/05 07:16

    Η Σητεία υποδέχεται την 5η Ημερίδα «Κρητών Φιλοξενείν»

  53. 15/05 07:10

    Fraport: Ποιοι προορισμοί «έσπασαν τα κοντέρ» τον Απρίλιο – «Χαμηλές πτήσεις» για Σαντορίνη

  54. 15/05 07:05

    Η κλιματική κρίση στον τουρισμό: 6 διεθνείς προορισμοί υπό παρακολούθηση

  55. 15/05 07:04

    Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού στη Νίσυρο

  56. 15/05 06:59

    Άδειες για πλωτές εξέδρες στο Λαγονήσι

  57. 15/05 06:44

    Συνεργασία Πανεπιστημίων Δυτικής Αττικής και Ελληνικού Μεσογειακού για μεταπτυχιακό στη φιλοξενία

  58. 15/05 06:20

    Μέλος του WTTC ο Σύνδεσμος Τουρκικών Ταξιδιωτικών Γραφείων

  59. 15/05 06:12

    Αθλητικό καλοκαίρι στα Τρίκαλα: Στίβος, ποδηλασία και νέες γενιές σε δράση

  60. 15/05 06:10

    Βρετανικός τουρισμός 2025 | Εκρηκτική άνοδος του all-inclusive, τάση για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής

  61. 14/05 16:59

    Κοινωνικός τουρισμός | Μέχρι και αύριο οι αιτήσεις για 300.000 vouchers ΔΥΠΑ

  62. 14/05 16:54

    UN Tourism | Η Γεωργία αποσύρει την υποψηφιότητα Z. Pololikashvili – Στηρίζει τον υποψήφιο των ΗΑΕ

  63. 14/05 14:37

    H Όλγα Κεφαλογιάννη στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

  64. 14/05 13:36

    Τροπολογία με τουριστικό ενδιαφέρον | Αποκατάσταση της σταθερότητας στην οικοδομική δραστηριότητα

  65. 14/05 13:19

    Ryanair | Πρόστιμο 3.230 ευρώ σε επιβάτη της για αναστάτωση πτήσης

  66. 14/05 13:08

    United Airlines | Premium εμπειρίες στο νέο αεροσκάφος Boeing 787-9

  67. 14/05 12:53

    Στ. Αρναουτάκης: «Η νέα γενιά αναδεικνύει την κρητική γαστρονομία»

  68. 14/05 12:45

    Χάρης Θεοχάρης | Ο UN Tourism πρέπει να αντιπροσωπεύει τον δυναμισμό του παγκόσμιου τουρισμού

  69. 14/05 12:19

    Princess Cruises | 14ήμερη κρουαζιέρα το 2026 με θέα την έκλειψη ηλίου στη Μεσόγειο (και στην Κέρκυρα)

  70. 14/05 11:56

    Προβολή της Κρήτης στη Νάπολη

  71. 14/05 11:53

    Χρίστος Δήμας: Στο 77% η πρόοδος κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος

  72. 14/05 11:03

    TUI | Υψηλότερες τιμές στα ξενοδοχεία αυτό το καλοκαίρι

  73. 14/05 10:31

    Παρουσιάστηκε η νέα Airbnb | 3 καινοτομίες που αλλάζουν το μοντέλο της ταξιδιωτικής φιλοξενίας

  74. 14/05 10:25

    Σίκινος: Ο κρυμμένος θησαυρός του Αιγαίου

  75. 14/05 10:18

    Αεροπορική σύνδεση της Λήμνου με τη Βιέννη

  76. 14/05 09:22

    Τριήμερο Γαστρονομικό Φεστιβάλ σε Λουτράκι- Κορινθία

  77. 14/05 07:26

    Τα ονόματα 2 νέων ιδιοκτητών πολυτελών κατοικιών στο Ελληνικό

  78. 14/05 07:05

    Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού στην Ιθάκη

  79. 14/05 07:05

    Τέταρτο Φεστιβάλ Βιβλίου στα Χανιά

  80. 14/05 07:01

    Condé Nast Traveller | Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα 22 πιο ενδιαφέροντα καινούρια στην Ευρώπη

  81. 14/05 06:36

    Ποδηλατικός Αγώνας και Ορειβατική Συνάντηση στα Τρίκαλα

  82. 14/05 06:30

    Δήμος Παρανεστίου: Πώς θα ενισχυθεί ο στρατιωτικός τουρισμός στην περιοχή

  83. 14/05 06:22

    Οι Επιτροπές Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής των Δήμων Βόλβης, Παγγαίου και Μεσολογγίου

  84. 14/05 06:18

    Διπλή διάκριση για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

  85. 14/05 06:10

    Ένωση Ξενοδόχων Τουρκίας | 1,4 εκατ. Τούρκοι τουρίστες στην Ελλάδα το 2025 - προτάσεις συνεργασίας

  86. 14/05 06:10

    Η Alltours ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα: Νέα ξενοδοχεία, επενδύσεις και δυναμική ζήτηση από τη Γερμανία

  87. 14/05 06:05

    Tουρισμός | Στο 30% του ΑΕΠ η συνολική συμβολή του στην Ελληνική οικονομία – Τι προβληματίζει τον κλάδο

  88. 14/05 00:05

    10% περισσότερα ταξίδια από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι | Allianz Partners

  89. 13/05 18:15

    Hilton | Η ποιοτική φιλοξενία ξεκινά (και τελειώνει) με ένα χαμόγελο

  90. 13/05 17:23

    Δημήτρης Πτωχός | Πελοπόννησος ένας προορισμός για όλους

  91. 13/05 17:14

    Celestyal: Διπλασιασμός των προσεγγίσεων στη Ντόχα και ενίσχυση της συνεργασίας με το Κατάρ

  92. 13/05 16:46

    Δήμος Ρόδου: Βραβεία σε Ινδό φιλάνθρωπο και ζευγάρι Ολλανδών τουριστών- φίλων του νησιού

  93. 13/05 16:33

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο ΕΒΕΑ | Σύνδεση του τουρισμού με το εμπόριο και τη μεταποίηση

  94. 13/05 16:24

    Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για υποδομές στάθμευσης τροχόσπιτων ζητεί η Έλενα Κουντουρά

  95. 13/05 16:14

    Καλαμαριά | «Όχι» στον αποκλεισμό της από τον σχεδιασμό ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου

  96. 13/05 11:42

    Η TUI χρησιμοποιεί πτήσεις τρίτων για να ενισχύσει την επιμήκυνση της σεζόν

  97. 13/05 11:12

    ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Σουηδία ως προορισμού για silver τουρισμό

  98. 13/05 11:02

    Φόβοι για αύξηση των τουριστικών φόρων στην Ισπανία λόγω υπερτουρισμού

  99. 13/05 10:49

    Στη Γκάνα ο Χάρης Θεοχάρης | Σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη της Αφρικής

  100. 13/05 10:46

    Προς ένταξη η Πρέβεζα στον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Ιστορικών Λουτροπόλεων