Vavoulas.com

Γαστρονομία | Οι 15 κορυφαίες διατροφικές τάσεις το 2025

Γαστρονομία | Οι 15 κορυφαίες διατροφικές τάσεις το 2025Πηγή φωτο: pixabay.com

Τις 15 κορυφαίες διατροφικές τάσεις, που θα καθορίσουν το 2025, παρουσίασε η Samson Hospitality. Είναι οι:

1. Ethnic Fusion
Οι παγκόσμιες γεύσεις συνεχίζουν να επηρεάζουν τα μενού, με έμφαση στην ανάμειξη παραδοσιακών έθνικ κουζινών. Σύμφωνα με την Datassential, το 58% των καταναλωτών ενδιαφέρεται να δοκιμάσει fusion κουζίνα, αντανακλώντας μια αυξανόμενη τάση προς γαστρονομικούς πειραματισμούς.

2. Φυτική Εξέλιξη

Το διατροφικό κίνημα που βασίζεται στα φυτά συνεχίζει να αναπτύσσεται. To 2025 αναμένεται να δούμε περισσότερα προϊόντα, που θά έχουν τη γεύση και την υφή των ζωικών τροφίμων. Σύμφωνα με το Good Food Institute, η αγορά τροφίμων φυτικής προέλευσης προβλέπεται να φτάσει τα 74,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, αντικατοπτρίζοντας έναν σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης  11,9%.

3. Τρόφιμα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο

Τα καλλιεργούμενα κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα κερδίζουν έδαφος ως βιώσιμες και ηθικές εναλλακτικές λύσεις στην παραδοσιακή κτηνοτροφία. Το 2025, αναμένουμε αύξηση των επιλογών τροφίμων που καλλιεργούνται στο εργαστήριο που θα εισέλθουν στις κύριες αγορές. Μέχρι το 2025, η αγορά καλλιεργούμενου κρέατος αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 41,4%, σύμφωνα με έκθεση της Market Data Forecast, δυνητικά φτάνοντας τα 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

4. Λειτουργικά τρόφιμα

Οι καταναλωτές αναζητούν τρόφιμα που προσφέρουν οφέλη για την υγεία πέρα ​​από τη βασική διατροφή. Τα λειτουργικά τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι εμπλουτισμένα με προβιοτικά, πρεβιοτικά, προσαρμογόνα και υπερτροφές, θα γίνουν πιο διαδεδομένα στα παντοπωλεία και στα μενού. Η παγκόσμια αγορά λειτουργικών τροφίμων αποτιμήθηκε σε 177,77 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και προβλέπεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 8,6% έως το 2028, σύμφωνα με την Grand View Research .

5. Μαγειρική με μηδενικά απόβλητα

Οι προσπάθειες αειφορίας οδηγούν την τάση μαγειρικής με μηδενικά απόβλητα. Οι σεφ και οι μάγειροι βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους να χρησιμοποιούν κάθε μέρος ενός συστατικού, μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων και προάγοντας τη βιωσιμότητα. Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Ταμείο Άγριας Ζωής , περίπου 1,3 δισεκατομμύρια τόνοι τροφίμων χάνονται παγκοσμίως κάθε χρόνο. Με την υιοθέτηση πρακτικών μαγειρέματος με μηδενικά απόβλητα, οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το λειτουργικό τους κόστος.

6. Ανακυκλωμένα συστατικά

Η ανακύκλωση των υποπροϊόντων τροφίμων σε νέα προϊόντα προστιθέμενης αξίας κερδίζει δημοτικότητα. Η Samson Hospitality προβλέπει περισσότερα σνακ, ποτά και συστατικά που παρασκευάζονται από αντικείμενα που διαφορετικά θα απορρίπτονταν. Η Upcycled Food Association αναφέρει ότι η αγορά ανακυκλωμένων τροφίμων αξίζει 46,7 δισεκατομμύρια δολάρια, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 5%.

7. Αναγεννητική Γεωργία

Πέρα από τη βιολογική γεωργία, η αναγεννητική γεωργία εστιάζει σε γεωργικές πρακτικές που αποκαθιστούν και ενισχύουν την υγεία του εδάφους, τη βιοποικιλότητα και τα οικοσυστήματα. Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «αναγεννητική καλλιέργεια» θα γίνουν πιο δημοφιλή και θα προστίθενται στην καθημερινότητά μας. Το Ινστιτούτο Rodale αναφέρει ότι η αναγεννητική γεωργία μπορεί να δεσμεύσει το 100% των ετήσιων εκπομπών CO2, μετριάζοντας σημαντικά την κλιματική αλλαγή.

8. Εναλλακτικά άλευρα & Δημητριακά

Με αυξανόμενη εστίαση στην ποικιλομορφία και τη βιωσιμότητα στις δίαιτες, τα εναλλακτικά άλευρα και δημητριακά όπως το teff, ο αμάρανθος και η μανιόκα θα αποκτήσουν δημοτικότητα. Αυτές οι επιλογές προσφέρουν νέες γεύσεις ενώ υποστηρίζουν τη βιοποικιλότητα. Η αγορά εναλλακτικών αλεύρων αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό 7,2% έως το 2028, φτάνοντας τα 35,24 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Grand View Research.

9. Τροφές που τονώνουν το ανοσοποιητικό

Στον απόηχο της πανδημίας COVID-19, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τρόφιμα που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Αναμένονται περισσότερα προϊόντα εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που στοχεύουν στην ενίσχυση της συνολικής υγείας. Η αγορά τροφίμων που ενισχύει το ανοσοποιητικό αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό 7,3% έως το 2027, σύμφωνα με το Future Market Insights .

10. Ενσυνείδητη Διατροφή

Η παγκόσμια αγορά ευεξίας, η οποία περιλαμβάνει το ενσυνείδητο φαγητό ως μέρος της προσέγγισής της, εκτιμήθηκε σε πάνω από 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2023 και αναμένεται να αυξάνεται κατά 5-10% ετησίως. Αυτή η ανάπτυξη σηματοδοτεί μια ευρύτερη στροφή προς τις επιλογές του τρόπου ζωής που επικεντρώνονται στην υγεία. Μελέτες δείχνουν επίσης ότι η προσεκτική διατροφή μπορεί να βελτιώσει την πέψη και να αυξήσει τα επίπεδα ικανοποίησης. Με την επιβράδυνση και την εστίαση στην εμπειρία του γεύματος, οι καταναλωτές αναφέρουν ότι αισθάνονται πιο ικανοποιημένοι με μικρότερες μερίδες σύμφωνα με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ TH Chan .

11. Υπερτοπική προμήθεια

Οι καταναλωτές ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο να γνωρίζουν από πού προέρχεται το φαγητό τους. Η υπερτοπική προμήθεια, συμπεριλαμβανομένων των κήπων σε ταράτσες, των αστικών αγροκτημάτων και της εσωτερικής υδροπονίας, θα είναι πιο διαδεδομένη στα εστιατόρια και τις αγορές. Η τοπική αγορά τροφίμων μόνο στις ΗΠΑ αποτιμήθηκε σε 20,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019 και προβλέπεται να αυξηθεί στα 23,3 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2025, σύμφωνα με την Allied Market Research .

12. Εξατομικευμένη Διατροφή

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία επιτρέπουν πιο εξατομικευμένες προσεγγίσεις στη διατροφή. Οι δίαιτες με βάση το DNA και τα εξατομικευμένα προγράμματα γευμάτων προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις υγείας θα γίνουν πιο προσιτά. Η εξατομικευμένη αγορά διατροφής προβλέπεται να αυξηθεί από 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 16,4 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 15%, σύμφωνα με το MarketsandMarkets .

13. AI & Automation in Food Prep
Η τεχνητή νοημοσύνη και ο αυτοματισμός μεταμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων. Από την ανάπτυξη συνταγών με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη έως τους ρομποτικούς σεφ, η τεχνολογία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία και την εξυπηρέτηση του φαγητού. Έως το 2025, η τεχνητή νοημοσύνη στην αγορά τροφίμων και ποτών αναμένεται να φθάσει τα 29,94 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξάνοντας με CAGR 45,77%, σύμφωνα με την Mordor Intelligence .

14. Κουζίνες φάντασμα & Virtual Brands

Η άνοδος της παράδοσης φαγητού σε πακέτο έχει οδηγήσει σε αύξηση των κουζινών-φαντάσματα και των εικονικών εμπορικών σημάτων. Αυτές οι δραστηριότητες, που υπάρχουν αποκλειστικά για παράδοση, θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται, προσφέροντας ποικίλες και εξειδικευμένες γαστρονομικές εμπειρίες. Η Euromonitor εκτιμά ότι οι κουζίνες-φαντάσματα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια αγορά 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων μέχρι το 2030.

15. Βιωματικό Δείπνο

Με έμφαση σε μοναδικές και καθηλωτικές γευστικές εμπειρίες, τα εστιατόρια θα προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα απλό γεύμα. Τα διαδραστικά στοιχεία, η αφήγηση και οι πολυαισθητηριακές εμπειρίες θα γίνουν βασικά συστατικά του φαγητού έξω. Σύμφωνα με το Eventbrite, το 75% των millennials εκτιμούν τις εμπειρίες σε σχέση με τα προϊόντα, οδηγώντας την τάση προς το βιωματικό φαγητό.


"Αγκαλιάζοντας αυτές τις 15 κορυφαίες τάσεις τροφίμων, οι φορείς εκμετάλλευσης τροφίμων και ποτών μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να διατηρήσουν τη θέση τους στη φιλοξενία το 2025", τονίζει η Samson Hospitality, υπογραμμίζοντας: "Από τη συνεχή άνοδο των φυτικών τροφίμων και των τροφίμων που καλλιεργούνται στο εργαστήριο μέχρι τις εξελίξεις στην εξατομικευμένη διατροφή και τη βιωματική κουζίνα, το μέλλον των τροφίμων είναι ζωντανό και ποικίλο. Παρακολουθώντας αυτές τις τάσεις, μπορούμε να βελτιώσουμε τις προσφορές μας και να συμβάλουμε σε ένα πιο βιώσιμο και υγιεινό τοπίο τροφίμων".

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

  1. 01/10 17:53

    A.Φιορεντίνος | Ελλάδα πιο φιλική στους τουρίστες με επενδύσεις 380 εκατ. ευρώ σε υποδομές

  2. 01/10 15:54

    Προβολή της Πάρου, της Σύρου και της Κιμώλου στην Ολλανδία

  3. 01/10 15:45

    Εκδήλωση | «Το μέλλον και το παρόν της κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο»

  4. 01/10 15:34

    2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ελληνικού “Έλλη Αλεξίου” | Γέφυρα αλληλεγγύης με τη Σίκινο την 28η Οκτωβρίου

  5. 01/10 15:29

    SEAJETS | Aπό το Μαντούδι στις Σποράδες και τον Βόλο και τον Οκτώβριο

  6. 01/10 13:40

    Τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία της Ευρώπης είχαν το καλοκαίρι αύξηση κρατήσεων και πρόσθετων εσόδων

  7. 01/10 13:36

    WTTC: Έλλειψη 43 εκατ. εργαζομένων στον Τουρισμό έως το 2035

  8. 01/10 13:29

    Ο «Φάρος» ρίχνει... φως στον πρώτο εθνικό super-computer

  9. 01/10 13:13

    British Airways | 850.000 θέσεις προς Ελλάδα το 2025, ενισχύοντας τη χειμερινή περίοδο

  10. 01/10 11:00

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση IFTM Top Resa στο Παρίσι

  11. 01/10 10:38

    Η τροφή αναγνωρίζεται ως πολιτιστικός πόρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας του IGCAT

  12. 01/10 10:29

    Η Aegean Airlines απογειώνει την Χίο

  13. 01/10 10:19

    Πώς επηρεάζει ένα κυβερνητικό shutdown τον τουρισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες;

  14. 01/10 10:13

    Αξιολόγηση του Ολύμπου ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO

  15. 01/10 10:05

    Ορόσημο για τον Άγιο Νικόλαο: Κατέπλευσε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει δεχθεί ποτέ μετά τις αναβαθμίσεις υποδομών

  16. 01/10 08:26

    Ρέθυμνο: Η Κρητική πόλη που σταμάτησε το χρόνο

  17. 01/10 07:33

    10 Παραστάσεις που θα συζητηθούν τη σεζόν 2025–2026

  18. 01/10 07:05

    Μαρίνα Αλίμου: Ανοίγει ο δρόμος της ανάπλασης 100 εκατ. ευρώ για τον τουρισμό και το yachting

  19. 01/10 07:00

    Καθυστερήσεις, τριγμοί και αερομαχίες υπουργείου-ελεγκτών στα αεροδρόμια

  20. 01/10 06:52

    Ο Μ. Βλατάκης στο Τ.Ν.: Οι καθυστερήσεις πτήσεων αναχαιτίζουν τα last minute – Να συζητηθεί το σ.ν. μετά τη σεζόν

  21. 01/10 06:45

    Νέο μοντέλο αγοράς κατοικίας στην Κέρκυρα – Στέγη και επένδυση σε fast track διαδικασία | Η Ρούλα Ρουβά στο TN

  22. 01/10 06:26

    Αθλητικές διοργανώσεις σε Ωρωπό, Βριλήσσια, Ύδρα και Σούνιο

  23. 01/10 06:24

    Δύο κοινωφελή Ιδρύματα με ξενοδοχειακή περιουσία

  24. 01/10 06:21

    Καρέτα-Καρέτα και βιώσιμος τουρισμός: Όροι για τη νέα κατασκήνωση Camping Thelia

  25. 01/10 06:16

    Ο Ν. Χαραλάμπους στο ΤΝ | Το 2026 ξεκινούν τα υδροπλάνα - Η Ελλάδα μπορεί να γίνει παγκόσμιο κέντρο

  26. 01/10 06:15

    ​Ο Παλμός της Ημέρας: Εκθέσεις ή εκδρομές;

  27. 01/10 06:10

    Γιορτή μανιταριού στην Αγιά της Λάρισας

  28. 30/09 20:33

    H Όλγα Κεφαλογιάνη στη σύνοδο του WTTC | Έμφαση στην ανάδειξη του πολιτιστικού τουρισμού

  29. 30/09 20:25

    Ενισχύεται η συνεργασία του ΕΟΤ με την British Airways

  30. 30/09 20:11

    Αύξηση-ρεκόρ στις παγκόσμιες αερομεταφορές τον Αύγουστο - Ποιες περιοχές "απογειώθηκαν"

  31. 30/09 20:03

    TUI Magic Life Candia Maris | Η καρδιά του ευρωπαϊκού Beach Volley χτυπά στην Κρήτη 

  32. 30/09 18:04

    Η Κυλλήνη εγκαινιάζει νέα εποχή με υδροπλάνα

  33. 30/09 17:35

    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στο Επιμελητήριο Ηρακλείου- Αίτημα για αεροπορική σύνδεση

  34. 30/09 16:30

    Hilton | Eνδιαφέρον για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα - Συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο

  35. 30/09 15:51

    Γιατί η Ryanair δεν επανεκκινεί τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ

  36. 30/09 15:19

    Η Αθήνα φιλοξενεί την «καρδιά» του διεθνούς κινηματογράφου και της τηλεόρασης (4 - 7 Οκτωβρίου)

  37. 30/09 12:22

    Δυναμική παρουσία της Κρήτης στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση TOP Resa 2025 στο Παρίσι

  38. 30/09 12:18

    ΕΟΤ Σερβίας: Ισχυρό ενδιαφέρον από τη Βοσνία για τουρισμό στην Ελλάδα

  39. 30/09 11:55

    ForwardKeys | Διακοπές τον Σεπτέμβριο: Κυριαρχούν τα ζευγάρια και οι solo ταξιδιώτες

  40. 30/09 11:37

    Το Radisson Hotel Group διπλασιάζει την παρουσία του στην Ελλάδα με 5 νέα ξενοδοχεία

  41. 30/09 11:28

    Emirates | Open Days για την πρόσληψη νέων μελών πληρώματος καμπίνας στην Ελλάδα

  42. 30/09 11:13

    ΥΠΑ | Κανονικά οι πτήσεις την 1η Οκτωβρίου

  43. 30/09 11:00

    Πιερία | Συνάντηση Π.Ο.Τ.Α.Π. με στελέχη του tour operator «Grecos» της Πολωνίας

  44. 30/09 10:42

    Χανιά: Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιεροπλοίων και επιβατών στο πρώτο εννιάμηνο του 2025

  45. 30/09 10:37

    Τιμή στη μνήμη του Σπύρου Κοκοτού στο 6ο Cretan Street Cooking Festival

  46. 30/09 10:35

    Το ΙΝΣΕΤΕ στο Forum on Vocational Excellence 2025

  47. 30/09 10:20

    Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο από την Hersonissos Group στην Κρήτη

  48. 30/09 08:26

    Στην καρδιά της ελληνικής άγριας φύσης: Τα Γρεβενά αποκαλύπτουν τα μυστικά

  49. 30/09 08:00

    Το TikTok μπαίνει δυναμικά στον τουρισμό με νέα εργαλεία διαφημίσεων και κρατήσεων

  50. 30/09 07:51

    Άμστερνταμ: Αγωγή κατά του Δήμου από κατοίκους για τον υπερτουρισμό

  51. 30/09 07:10

    Πράσινο φως για τριώροφο πεντάστερο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο

  52. 30/09 07:05

    Transavia & Condor | Νέες συνδέσεις με Κάρπαθο, Μυτιλήνη, Σκιάθο, Καλαμάτα και Ζάκυνθο

  53. 30/09 07:05

    Play Airlines: Αιφνίδιο «στοπ» σε όλες τις πτήσεις - η σύνδεση με την Αθήνα

  54. 30/09 07:00

    Η Κίμωλος δείχνει να «κερδίζει πρώτη» το στοίχημα της επιμήκυνσης της σεζόν

  55. 30/09 07:00

    WTTC | «Ατμομηχανή» του παγκόσμιου τουρισμού η Ευρώπη με συμβολή 1,7 τρισ. στο ΑΕΠ

  56. 30/09 06:54

    Aναβάθμιση υποδομών προσβασιμότητας σε παραλίες της Καρπάθου

  57. 30/09 06:35

    Ο Παλμός της Ημέρας: Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού... άργησε μια μέρα

  58. 30/09 06:30

    5ος Ροδάνθειος Δρόμος στο Ηράκλειο: Τρέχοντας στη μνήμη της Ροδάνθης Σπετσωτάκη

  59. 30/09 06:30

    Η Τιανζίν ανοίγει τις πόρτες της στην ελληνική επιχειρηματικότητα (και στον τουρισμό)

  60. 30/09 06:21

    «Μια βραδιά κάτω από την ελιά»: Το φθινοπωρινό Φεστιβάλ της Νάξου επιστρέφει

  61. 30/09 06:15

    4ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ στον Δήμο Ερμιονίδας

  62. 29/09 20:17

    Η γαστρονομία της θάλασσας στο επίκεντρο του Γαστρονομικού Φεστιβάλ στον Πειραιά

  63. 29/09 18:18

    Εταιρία Ευβοϊκών Σπουδών: Διάλεξη από την Ιστορικό - Συγγραφέα Λένα Διβάνη στο Αλιβέρι

  64. 29/09 17:40

    Προσλήψεις 80 ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας από τον διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π

  65. 29/09 17:38

    Συνάντηση Ν. Κεραμέως με εκπροσώπους εταιρειών ενόψει του "Rebrain Greece" στη Νέα Υόρκη

  66. 29/09 17:28

    Κ. Πιερρακάκης: Με συμβόλαια ακόμα και εξαμήνου τα ενοίκια για ειδικές κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων

  67. 29/09 16:34

    H Καλαμαριά «ζωντανεύει» το παρελθόν της Θεσσαλονίκης μέσω τέχνης και Τεχνητής Νοημοσύνης

  68. 29/09 16:09

    Ολοκληρώθηκε το 4o Chios Festival - Από την Αρχαιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη

  69. 29/09 15:52

    Ανάκληση επένδυσης για την αναβάθμιση του "Ναυσικά" στον Αστέρα Βουλιαγμένης και επιστροφή της ενίσχυσης

  70. 29/09 15:20

    Το Hotel Experience επιστρέφει στις 18 & 19 Οκτωβρίου - Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι ομιλητές

  71. 29/09 15:01

    BEST WESTERN | Σύμπραξη γραφείων Ελλάδας-Ιταλίας με "δυναμική" 200 ξενοδοχείων σε 15 χώρες

  72. 29/09 14:58

    H KLM γιορτάζει 95 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα  

  73. 29/09 14:04

    Στις Σέρρες ο 4ος σταθμός του DigAccess-Agrotourism

  74. 29/09 13:39

    O νέος Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC)

  75. 29/09 13:25

    Αναγκαστική... προσγείωση για 4.000 της Lufthansa

  76. 29/09 13:01

    Δράσεις προβολής της Θεσσαλονίκης, ύψους 600.000 ευρώ, χρηματοδοτεί ο ΕΟΤ

  77. 29/09 12:45

    Ρεκόρ Κινέζων ταξιδιωτών στο εξωτερικό για την Golden Week του 2025

  78. 29/09 12:42

    Ο π. Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Bill de Blasio, στο Athens Democracy Forum 2025

  79. 29/09 12:40

    Η Πιερία «ταξίδεψε» στο Παρίσι με δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση τουρισμού Top Resa 2025

  80. 29/09 12:10

    Σύνοδος WTTC στη Ρώμη: Κυβερνήσεις και κολοσσοί του τουρισμού χαράζουν τον παγκόσμιο οδικό χάρτη

  81. 29/09 12:01

    WTTC Global Summit στη Ρώμη: Η Ευρώπη στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουρισμού

  82. 29/09 11:54

    Η Lufthansa σχεδιάζει να περικόψει χιλιάδες θέσεις εργασίας

  83. 29/09 11:41

    Γερμανία: Η Ελλάδα «Πιο Φιλόξενη Χώρα Παγκοσμίως»

  84. 29/09 11:36

    Λιμένας Κέρκυρας | Ξεκινά το έργο ARGONAUT για τον βιώσιμο θαλάσσιο τουρισμό

  85. 29/09 11:28

    Γαμήλιος προορισμός η Ιταλία | 15.000 γάμοι το χρόνο, 1 δισ. ευρώ έσοδα

  86. 29/09 11:19

    Η Ελλάδα πέμπτος πιο ακριβός ευρωπαϊκός προορισμός το 2025 | Έρευνα: το top10 της ακρίβειας

  87. 29/09 11:14

    To 28o Forum Ανάπτυξης 2025 στην Πάτρα

  88. 29/09 10:50

    Η Grecotel "συστήνει" την Ελλάδα στην ινδική αγορά πολυτελούς τουρισμού

  89. 29/09 10:25

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Στρατηγική η σημασία του Ιατρικού Τουρισμού

  90. 29/09 07:00

    Οι παραστάσεις που αρνούνται να κατέβουν

  91. 29/09 07:00

    Πώς μια κακή κριτική μπορεί να απογειώσει τη φήμη ενός ξενοδοχείου

  92. 29/09 06:55

    XTERRA Open Water Swimming Challenge στη Βούλα

  93. 29/09 06:37

    Ο Παλμός της Ημέρας: Κλειστοί δρόμοι, ανοιχτά ερωτήματα…

  94. 29/09 06:25

    Eπετειακή έκδοση | «Ο Τουρισμός Της Δωδεκανήσου στην περίοδο των μεγάλων κρίσεων 2015 – 2023».

  95. 29/09 06:15

    Η Πάρος στο προσκήνιο της πολυτελούς κρουαζιέρας | Iωάννης Μπρας

  96. 29/09 06:10

    Εγκρίσεις αλλά και αναβολές για ξενοδοχειακές επενδύσεις από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

  97. 28/09 19:40

    O "Κήπος της Ζωής του Ιπποκράτη" στο Ikos Aria στην Κω

  98. 28/09 17:08

    Ένα εστιατόριο της Μάνης στον κατάλογο της Tripadvisor με τα καλύτερα Ελληνικά εστιατόρια

  99. 28/09 11:30

    Αττάλεια: Ορατός ο στόχος - ρεκόρ των 18 εκατ. τουριστών το 2025

  100. 28/09 10:54

    Γιώργος Πελεκανάκης: «Η βιώσιμη μεταμόρφωση του τουρισμού είναι στρατηγική, όχι σύνθημα»

Amaronda

Buka

Messina