Συνταγές με ρίζες στην Μινωική εποχή για την ανάδειξη της κρητικής διατροφής στα ξενοδοχεία

Συνταγές με ρίζες στην Μινωική εποχή για την ανάδειξη της κρητικής διατροφής στα ξενοδοχεία

Κρητικές παραδοσιακές συνταγές από την Μινωική εποχή και το νέο σήμα «Κρητικές γεύσεις» για την περαιτέρω ανάδειξη της κρητικής διατροφής σε όσο το δυνατόν περισσότερα ξενοδοχεία της Κρήτης, παρουσίασε σε εσπερίδα η Αγροδιατροφική σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, παρόντος του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, των φορέων του τουρισμού, ενώσεων ξενοδόχων της Κρήτης, του Παγκρήτιου συλλόγου Δ/ντων ξενοδοχείων, της λέσχης αρχιμαγείρων του νησιού, της Δ/νσης τουρισμού της Περιφέρειας, του Δ.Σ της Αγροδιατροφικής κ.α

Η εκδήλωση έγινε με επιτυχία σε αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Μέγαρο» και όπως αναφέρθηκε από όλους, τον Περιφερειάρχη, τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής σύμπραξης, τους εκπροσώπους των φορέων, κοινός στόχος είναι: «η ενίσχυση της διασύνδεσης των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα με τις τουριστικές επιχειρήσεις και η προώθηση των Κρητικών προϊόντων προς όφελος της τοπικής οικονομίας. Η ανάδειξη της κρητικής διατροφής με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση προς τους επισκέπτες μας που θα δώσει υπεραξία στο τουριστικό προϊόν».

Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη και η αρμόδια Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασία με τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Διευθυντών ξενοδοχείων, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, εργάστηκαν από κοινού για ένα σήμα, το οποίο θα «αναδεικνύει τη γωνιά» του μπουφέ του κεντρικού εστιατορίου των all inclusive ξενοδοχείων, με τοπικές συνταγές, παρασκευασμένες με κρητικές πρώτες ύλες.

Οι «κρητικές γεύσεις» στο μπουφέ των τουριστικών καταλυμάτων, θα δίνουν την ευκαιρία στον επισκέπτη – πελάτη να βιώσει μία γαστρονομική εμπειρία τοπικών γεύσεων στο πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό προσφερόμενο γεύμα, δοκιμάζοντας συνταγές, φτιαγμένες με προϊόντα τοπικών παραγωγών, μοναδικές σε γεύση και διατροφική αξία. Με τον τρόπο αυτό όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες ενός ξενοδοχείου, μπορούν να γνωρίσουν και να γευτούν τη γαστρονομική παράδοση του τόπου μας και τα ποιοτικά προϊόντα του.»

Στον χαιρετισμό του στην εσπερίδα, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής σύμπραξης-Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Τζεδάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την στήριξη και όλους τους παριστάμενους φορείς για την συνεργασία της οργανωμένης προσπάθειας για την έμπρακτη διασύνδεση του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό μέσω της γαστρονομίας των Κρητικών γεύσεων. Το νέο σήμα, όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος, με την επωνυμία “Κρητικές γεύσεις” έγινε σε συνεργασία όλων αφορά την παρουσία “κρητικής γωνιάς” στο κεντρικό μπουφέ των εστιατορίων ξενοδοχείων. Επίσης ο κ Τζεδάκης πρόσθεσε, ότι, το σήμα αυτό αφορά την πιστοποίηση όσο το δυνατό περισσότερων ξενοδοχειακών χώρων εστίασης και αποτελεί εξέλιξη της προσπάθειας που είχε ξεκινήσει με το σημα ”Κρητικη κουζίνα”, ενώ κάλεσε παράλληλα όλους τους ξενοδόχους του νησιού να πιστοποιήσουν το μπουφέ τους με το νέο σήμα των Κρητικών γεύσεων.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δήλωση του, αφού ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους των φορέων για την συνεργασία, τόνισε ότι, είναι μια στοχευμένη προσπάθεια της Αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης για την περαιτέρω ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, τα οποία είναι ικανά να καταστήσουν την Κρήτη, ποιοτικό γαστρονομικό προορισμό. Είναι ανάγκη, πρόσθεσε ο κ Αρναουτάκης, να στηριχθεί η προσπάθεια της Αγροδιατροφικής και των φορέων, από όλες τις επιχειρήσεις -τα ξενοδοχεία, να γίνει με επιτυχία η διασύνδεση του Πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό, προς όφελος του νησιού και της οικονομίας του.

Την παρουσίαση των προδιαγραφών πιστοποίησης και του νέου σήματος έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της «proactive» Νικο Μπουνάκη, ενώ για τις δεκάδες παραδοσιακές συνταγές που επίσης παρουσιάστηκαν, όπως είπαν οι κ.κ. Μπουνάκης και Τζεδάκης, «αυτές οι συνταγές έχουν συγκεντρωθεί από την λέσχη αρχιμαγείρων Κρήτης και αφορούν παλιές παραδοσιακές συνταγές που έχουν τις ρίζες τους στην Μινωική Κρήτη».

Με το σήμα αυτό ,όπως ανεφεραν «επιδιώκουμε την αμεσότερη διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με τον τουριστικό κλάδο, με μετρήσιμα αποτελέσματα, καθώς μέσω της συγκεκριμένης προδιαγραφής επιδιώκουμε την αύξηση της κατανάλωσης των τοπικών προϊόντων και παράλληλα την προσθήκη στα κύρια μενού των ξενοδοχείων, συνταγών του τόπου μας. Κι όλα αυτά σε μία βάση, με μετρήσιμους στόχους και οφέλη για όλους μας. Στόχος μας είναι το σήμα αυτό, να λειτουργήσει ως μία ακόμη ποιοτική πρόταση κι ένα επιπλέον συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τουριστικό κλάδο, το οποίο θα συμπληρώσει και θα εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν του νησιού μας».

Στην εσπερίδα που ήταν παρόν, ο προϊστάμενος του ΕΟΤ Κρήτης Αριστείδης Στρατάκης, όλοι οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι των φορέων και υπηρεσιών, επαίνεσαν την νέα στοχευμένη πρωτοβουλία της Αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης. Η πρωτοβουλία στηρίζεται -όπως ανέφεραν —απ´όλους, για την αποτελεσματική προώθηση και ανάδειξη της κρητικής διατροφής στα ξενοδοχεία, να γίνει η διασύνδεση του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό, προς όφελος της οικονομίας του τόπου.

Παρεμβάσεις στην εσπερίδα και δηλώσεις, παράλληλα με τον Περιφερειάρχη, τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής, έγιναν από προέδρους των ενώσεων ξενοδοχείων Κρήτης-,μέλη προεδρείων Ν. Χαλκιαδάκη, Μ. Τσακαλάκη, Ν. Φουντουλάκη, του προέδρου του Παγκρήτιου συλλόγου Δντων ξενοδοχείων Δ. Κουμπαράκη, του Προέδρου Αρχιμαγείρων Κρήτης Τ. Παπαδάκη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου στον τουρισμό Κ. Κώτσογλου, ενώ παρόντες ήταν ο Ν. Αλεξάκης Προϊστάμενος Δ/νσης Τουρισμού , Μ. Καμπιτάκης  Αντιπρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Ρ. Χουδετσανάκη-Γιακουμάκη Περιφερειακή Σύμβουλος μέλος Δ.Σ. Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Ερευνα
  1. 24/01 15:50

    Ημαθία: Ένας μοναδικός συνδυασμός των θησαυρών της φύσης και της ιστορίας

  2. 24/01 15:45

    LG και Creta Maris Beach Resort αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών στην Κρήτη

  3. 24/01 13:43

    Η «έξω από τα δόντια» άποψη του πρώην «μεγάλου αφεντικού» του T. Cook για το μέλλον του τουρισμού

  4. 24/01 12:53

    Νέο ντοκιμαντέρ από το WWF Ελλάς για τον αλιευτικό τουρισμό

  5. 24/01 12:42

    ΞΕΕ | ΙΤΕΠ: -35% ο τζίρος των ξενοδοχείων το 2021 έναντι του 2019 | Ίδιες τιμές το 2022 από την πλειονότητα

  6. 24/01 11:45

    Ε.Ξ. Ιωαννίνων: Συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη για τις υποδομές και τον τουρισμό

  7. 24/01 11:34

    Τα μνημεία UNESCO της Θεσσαλονίκης στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google

  8. 24/01 11:28

    «Με λένε Κόβιντ και δεν είμαι ιός»...

  9. 24/01 11:03

    Βρετανία: Περιορίζεται ο κίνδυνος για πτήσεις - φαντάσματα

  10. 24/01 10:44

    TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για οικογενειακές διακοπές το 2022

  11. 24/01 10:42

    Συνάντηση Ξενοδόχων Καστοριάς - Ζαχαράκη | Δύο σημαντικές δράσεις για την μετεξέλιξη του τουρισμού της Καστοριάς

  12. 24/01 10:32

    Easyjet: Nέα σύνδεση με Ηράκλειο από την Ελβετία

  13. 24/01 09:58

    Παράταση αεροπορικών οδηγιών πτήσεων εξωτερικού έως τις 7 Φεβρουαρίου

  14. 24/01 08:31

    Αλλαγή χρήσης κτιρίων για τη λειτουργία ως ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

  15. 24/01 08:27

    Airbnb: Δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο στη Σαμπούκα της Σικελίας

  16. 24/01 08:25

    Ολλανδία: Μέτρα για τη στεγαστική κρίση με 100.000 νέες κατοικίες προσιτές σε κατοίκους με χαμηλά εισοδήματα

  17. 24/01 08:22

    Ριζικές μεταρρυθμίσεις στην εργατική νομοθεσία της Ισπανίας

  18. 24/01 08:20

    To ελληνικό γιαούρτι κατακτά την ιταλική αγορά

  19. 23/01 09:05

    Ένα μήλο την ημέρα: Καλές πρακτικές ανάπτυξης και προώθησης καλλιεργειών από το Πανεπιστήμιο Cornell

  20. 23/01 09:05

    Four Seasons: Τρία νέα πολυτελή ταξίδια Private Jet για το 2023

  21. 23/01 08:16

    Ο όμιλος Davidson Hospitality θα λειτουργήσει τη συλλογή Davenport Hotel της KSL Capital Partners

  22. 22/01 12:02

    Επιμήκυνση σεζόν: Τι δείχνει η εξέλιξη του κύκλου εργασιών σε εστίαση και τουρισμό σε νησιά των Κυκλάδων

  23. 22/01 11:55

    Β.Κικίλιας | Ο τουρισμός θα πρωταγωνιστήσει το 2022

  24. 22/01 11:53

    Ιαπωνία: Πως επηρεάζονται τα εστιατόρια από τα νέα περιοριστικά μέτρα

  25. 22/01 11:50

    Έρευνα GBTA: Η Omicron μειώνει την ορμή των παγκόσμιων επαγγελματικών ταξιδιών

  26. 22/01 11:48

    Σε άνοδο ο τουρισμός στη Στρούγκα της Β.Μακεδονίας

  27. 22/01 11:44

    Μήλος, Κερκίνη και Πίνδος ανάμεσα στα "κρυμμένα θαύματα της Ευρώπης" του National Geographic

  28. 21/01 15:55

    Αύξηση 167% του τζίρου στα καταλύματα της χώρας το Νοέμβριο - Έσπασε τα ρεκόρ η Μύκονος

  29. 21/01 15:48

    Άδειες ίδρυσης και λειτουργίας στα υδατοδρόμια Κέρκυρας και Παξών

  30. 21/01 15:28

    Αύξηση 144,6% των ταξιδιωτικών εισπράξεων το 11μηνο του 2021

  31. 21/01 15:19

    ΕΠΟΤ | Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες για τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού

  32. 21/01 14:26

    Condor: Περισσότεροι προορισμοί στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι μέσω της Sky Express

  33. 21/01 13:46

    WTTC: Απογείωση των κρατήσεων στα ενδοευρωπαϊκά ταξίδια το Πάσχα και το καλοκαίρι - Οι top προορισμοί

  34. 21/01 13:10

    Έρευνα: Μηδενική η χρησιμότητα των τεστ στη μείωση διασποράς των παραλλαγών COVID

  35. 21/01 12:54

    Κύπρος: Σχέδιο Δράσης για την ομαλή διεξαγωγή των πτήσεων από την 1η Μαρτίου

  36. 21/01 12:51

    Η Τουρκία πρωτοπόρος στην οργάνωση εθνικού σχεδίου αειφόρου τουρισμού

  37. 21/01 12:40

    Ο πλανήτης ετοιμάζεται για άρση των περιοριστικών μέτρων την Άνοιξη

  38. 21/01 12:15

    Ην. Βασίλειο: Αύξηση των διεθνών πτήσεων αυτό το Φεβρουάριο έναντι του 2021, μείωση από το 2020

  39. 21/01 12:11

    Ηλεκτρικά Ποδήλατα στο Δήμο Ναυπλιέων – Πρόβλεψη και για Ηλεκτρικά Ποδήλατα ΑμεΑ

  40. 21/01 12:05

    ΕΟΤ Κάτω Χωρών | Οnline επαγγελματική πλατφόρμα για δικτύωση με τουριστικούς πράκτορες

  41. 21/01 11:56

    Aποκατάσταση του Αρχαίου Διόλκου και διαμόρφωσή του σε οργανωμένο αρχαιολογικό χώρο

  42. 21/01 10:50

    Έρευνα της ΕΕ | Αμφιβολίες για την αυθεντικότητα των αξιολογήσεων και σε ιστοτόπους ταξιδιωτικών κρατήσεων

  43. 21/01 10:36

    Ε.Ξ. Ηρακλείου: Συνάντηση με την Σοφία Ζαχαράκη για την έλλειψη προσωπικού στα ξενοδοχεία και την εκπαίδευση

  44. 21/01 10:27

    Τουριστικά λεωφορεία και γραφεία | Παρέμβαση Μητσοτάκη για ένταξή τους στον αναπτυξιακό ζητεί η ΓΕΠΟΕΤ

  45. 21/01 08:45

    Marriott Bonvoy: Ο γύρος του κόσμου σε 300 ημέρες για 3 τυχερούς ταξιδιώτες

  46. 21/01 08:30

    Συνεργασία Hilton με Guild Education για τη συνεχή εκπαίδευση των ομάδων της

  47. 21/01 08:17

    Επιχορηγήσεις για 2 πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο

  48. 21/01 08:12

    Κυνηγοί διαμαντιών: Μία ενδιαφέρουσα τουριστική προοπτική για περιοχές με φυσικά πετρώματα

  49. 21/01 08:05

    Βόρεια Μακεδονία: Tαξιδιωτικό ενδιαφέρον από Ουκρανία και Μολδαβία

  50. 20/01 19:32

    «Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας» για τα ξενοδοχεία της Metaxa Hospitality Group

  51. 20/01 18:47

    Στην εταιρεία «Ορεινός Τουρισμός» μισθώθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια»

  52. 20/01 18:35

    Β. Κικίλιας | Υπόδειγμα βιώσιμου τουριστικού προορισμού η Ρόδος, που θα αντιγράψει όλος ο κόσμος

  53. 20/01 15:37

    Έγκριση μελέτης για ανέγερση πεντάστερου ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

  54. 20/01 14:18

    Το αποτύπωμα στα social media επηρεάζει την επαγγελματική ζωή

  55. 20/01 14:09

    Παρέμβαση Λ. Τσιλίδη στη Βουλή για τον Αναπτυξιακό Νόμο και την ανάγκη ένταξης των τουριστικών γραφείων

  56. 20/01 14:06

    Marco Polo: Δεκαήμερο πακέτο διακοπών στην Ελλάδα το 2022

  57. 20/01 14:01

    H Emirates συνεχίζει κανονικά τις πτήσεις της στις ΗΠΑ

  58. 20/01 13:29

    Ο CEO της DER Touristik νέος πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Τουρισμού Γερμανίας

  59. 20/01 13:19

    Κ.Νοτοπούλου | Επιτακτική η ανάγκη στήριξης των τουριστικών γραφείων

  60. 20/01 13:12

    Μνημόνιο κατανόησης μεταξύ Skippers και ναυλομεσιτών και διαχειριστών σκαφών

  61. 20/01 13:04

    «The Rhodes Co-Lab»: Συνεργασία με την TUI για την ανάδειξη της Ρόδου σε πρότυπο βιώσιμου τουρισμού

  62. 20/01 12:47

    Oλοκληρωμένη διαχείριση των βιοαποβλήτων από μεγάλες μονάδες εστίασης στο Ηράκλειο

  63. 20/01 12:44

    Iκανοποίηση ΙΑΤΑ για την καθυστέρηση έναρξης των 5G υπηρεσιών κοντά σε αεροδρόμια

  64. 20/01 12:13

    Κομμώσεις και περιποίηση νυχιών μέσα σε μουσεία στην Ολλανδία σε ένδειξη διαμαρτυρίας

  65. 20/01 11:39

    Στο 60% του 2019 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το 11μηνο του 2021

  66. 20/01 11:18

    Το Kalimera Kriti στο θερινό πρόγραμμα του Vtours

  67. 20/01 11:06

    DOT Hotels: Οι κυριότερες τάσεις στον κλάδο των ξενοδοχείων το 2022

  68. 20/01 10:48

    ΕΤΑΔ | Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή και Λίμνη Καϊάφα»

  69. 20/01 10:21

    Ομοσπονδία καταλυμάτων "Κνωσσός" | Απαξιωτική η αντιμετώπιση της κυβέρνησης στα ενοικιαζόμενα δωμάτια

  70. 20/01 09:26

    Άδειες για ανακαινίσεις ξενοδοχείων σε Ζάκυνθο και Χανιά

  71. 20/01 09:24

    Επιχορηγήσεις για δύο νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Τρίκαλα

  72. 20/01 09:22

    Ισπανία: Βαρύ το πλήγμα και στον χώρο της μόδας

  73. 20/01 09:20

    Συνεχίζεται η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στη Γαλλία

  74. 20/01 09:16

    Etihad και CWT: Αποκλειστική συνεργασία αντιστάθμισης άνθρακα

  75. 19/01 20:07

    Ε.Ξ. Μεσσηνίας | Γενναία μέτρα ως "ανάχωμα" στο επερχόμενο σάρωμα των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων

  76. 19/01 19:43

    TUI | Διπλάσιοι τουρίστες το 2022 στην Ελλάδα - Καλύτερη από το 2019 η νέα χρονιά | Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη - Joussen (video)

  77. 19/01 19:35

    Σύσκεψη Κικίλια - Πλακιωτάκη για την βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας

  78. 19/01 19:29

    Ομοσπονδίες "Κύκλος" και "Αριστοτέλης": Απογοήτευση για τον αποκλεισμό των καταλυμάτων από τον αναπτυξιακό νόμο

  79. 19/01 19:25

    ΓΕΠΟΕΤ: Έντονη δυσφορία για τον αποκλεισμό τουριστικών γραφείων και λεωφορείων από τον αναπτυξιακό νόμο

  80. 19/01 16:47

    Συνάντηση ΠΑΣΥΞΕ με τον πρέσβη του Ισραήλ

  81. 19/01 16:25

    Brussels Airlines: Νέες πτήσεις προς Αθήνα και ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2022

  82. 19/01 15:15

    ΥΠΑ: Στο - 44,2% έναντι του 2019 η επιβατική κίνηση το 2021 στα ελληνικά αεροδρόμια

  83. 19/01 13:54

    Η Grant Thornton καλωσορίζει τον Ernesto Di Giorgio στο τμήμα Financial Services

  84. 19/01 13:51

    ΠΟΤ: Αύξηση από 30% έως 78% των διεθνών αφίξεων το 2022 έναντι του 2021

  85. 19/01 13:16

    Έρευνα | Επιβαρυμένη η Ψυχική Υγεία και η Κοινωνικότητα των Ελλήνων από την Πανδημία

  86. 19/01 13:09

    Συνεργασία ΕΟΤ – Πολεμικού Μουσείου για την προβολή του στρατιωτικού τουρισμού 

  87. 19/01 13:00

    Tripadvisor: Ρόδος και Σαντορίνη στους 10 πιο "in" προορισμούς στον κόσμο το 2022 - Διακρίσεις για Αθήνα, Κρήτη και Κέρκυρα

  88. 19/01 12:30

    Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων στον Πειραιά

  89. 19/01 12:03

    Seabourn: Το Ην. Βασίλειο η αγορά με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης κρουαζιέρας το 2022

  90. 19/01 11:35

    Βαλεαρίδες: Πρόστιμο 24.000 στη Ryanair επειδή χρέωνε τις χειραποσκευές

  91. 19/01 11:32

    Δημόσια συγνώμη και μεγάλη αποζημίωση για αρνητική κριτική απαιτεί από πελάτισσα ξενοδοχείο στην Ταϊλάνδη

  92. 19/01 11:15

    ΔΩΔΕΚΑ: Επτά χρόνια Ελλάδα | Η πρωτοβουλία της FedHATTA για 12μηνο και θεματικό τουρισμό ανανεώνεται

  93. 19/01 10:24

    Βρετανικός τουρισμός | jet2: Η άρση των περιορισμών φέρνει άλμα στις κρατήσεις

  94. 19/01 09:10

    Εγκρίσεις για ανέγερση νέων ξενοδοχείων σε Θάσο και Άνω Κουφονήσι

  95. 19/01 09:00

    ΟΣΕ: Διαγωνισμός 190.000 ευρώ για μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχείο της Αθήνας

  96. 19/01 09:00

    Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας

  97. 19/01 09:00

    Οι 9 χώρες της ΕΕ που μείωσαν την περίοδο ισχύος των πιστοποιητικών

  98. 19/01 08:55

    Θετική γνωμοδότηση για καταφύγιο σκαφών μπροστά από ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

  99. 19/01 08:16

    Η Όμικρον μετέθεσε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις και στην Ιταλία

  100. 18/01 22:06

    Να ενταχθούν τα τουριστικά λεωφορεία στον αναπτυξιακό νόμο, ζητεί ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κρήτης