Διεθνές συνέδριο για τη μεσογειακή διατροφή στη Χαλκιδική

Α Decrease font Enlarge font
Διεθνές συνέδριο για τη μεσογειακή διατροφή στη Χαλκιδική

Ένα από τα σημαντικότερα διεθνή επιστημονικά συνέδρια, με αντικείμενο τη μεσογειακή διατροφή, πραγματοποιείται την επόμενη εβδομάδα στο ξενοδοχείο Sani Resort της Χαλκιδικής (Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με τη συμμετοχή παγκοσμίου φήμης διακεκριμένων επιστημόνων και ερευνητών.

Το «Mediterranean Diet & Health» (Μεσογειακή Διατροφή και Υγεία) βάζει τη Χαλκιδική και την Κεντρική Μακεδονία στο επίκεντρο του παγκοσμίου γαστρονομικού χάρτη και στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος για τα οφέλη από τη μεσογειακή διατροφή, ενώ δίνει τη δυνατότητα προβολής των εκλεκτών προϊόντων της μακεδονικής γης και της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για προώθηση του brand της «Μακεδονικής Κουζίνας».

Στην πρωτοβουλία του διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου αναφέρθηκαν σήμερα, σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φάνης Παπάς, ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ Τσαν Δρ. Στέφανος Κάλης και ο παραγωγός και διευθυντής της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς «Οδύσσεια Μαγειρικής» (The Cooking Odyssey) Γιώργος Στάμου.

«Δεν θα μπορούσε να επιλεγεί πιο κατάλληλος τόπος να φιλοξενήσει την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία. Η Ελλάδα, η Κεντρική Μακεδονία, η Χαλκιδική, είναι ο ιδανικός προορισμός για τους φίλους της μεσογειακής διατροφής και γενικότερα, του μεσογειακού τρόπου ζωής. Γι’ αυτό και πραγματικά, θέλω να συγχαρώ τους συντελεστές της διοργάνωσης για την επιλογή του χώρου αυτής της ‘Οδύσσειας της Μεσογειακής Διατροφής’, παραφράζοντας λίγο τον τίτλο της πολύ επιτυχημένης και βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς του Γιώργου Στάμου», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας τόσο στον πρωτογενή τομέα, όσο και στον τουρισμό, αλλά και στο συνδυασμό των δύο πυλώνων ανάπτυξης, που επιχειρεί η Περιφέρεια, ως κεντρική πολιτική επιλογή της.

«Η απόλαυση μιας ξένης κουζίνας αποτελεί βασικό κομμάτι κάθε ταξιδιωτικής εμπειρίας. Από την πρώτη στιγμή, βασικό πυλώνα στην αναπτυξιακή μας πολιτική αποτέλεσε η δημιουργία και υιοθέτηση του Μακεδονικού Σήματος Ποιότητας, στα αγροτικά προϊόντα που παράγονται εδώ, με στόχο την καθιέρωση ενός διεθνώς αναγνωρίσιμου brand name. Παράλληλα, καθιερώνουμε πλέον στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς, το νέο brand name ‘Μακεδονική Κουζίνα’, με στόχο να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια του τόπου μας, συνδέοντας δύο από τους βασικότερους πυλώνες της οικονομίας της περιοχής μας, τον πρωτογενή αγροτικό τομέα και τον τουρισμό. Άλλωστε, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι η πρώτη Περιφέρεια της Ελλάδας σε εξαγωγές αγροτικών προϊόντων και τροφίμων. Εδώ παράγεται το 26% της Ακαθάριστης Προστιθέμενης Αξίας του πρωτογενούς τομέα της χώρας, δηλαδή το ¼ της παραγωγής της χώρας μας. Ταυτόχρονα, είμαστε η πρώτη Περιφέρεια της Ελλάδας σε αφίξεις τουριστών, για δύο συνεχή έτη, στην καρδιά της θερινής τουριστικής περιόδου. Η καθιέρωση της ‘Μακεδονικής Κουζίνας’ είναι προτεραιότητα, ώστε η τοπική κουζίνα να γίνει ευρέως γνωστή και αναγνωρίσιμη και να αποκτήσει την ταυτότητα που της αξίζει», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Η καμπάνια προβολής της ‘Μακεδονικής Κουζίνας’ εξελίσσεται παράλληλα και αλληλένδετα με το πρόγραμμα τουριστικής προβολής, αλλά και με άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ξεκινήσει», είπε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, δίνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα:

-Το Ειδικό Τμήμα Προβολής Αγροτικών Προϊόντων που δημιουργήθηκε με τη βαθιά μεταρρύθμιση του νέου Οργανισμού της Περιφέρειας.

-Το δίκτυο φορέων της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

-Το Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Με όλο αυτό το πλέγμα δράσεων και ενεργειών για πρώτη φορά οργανωμένα προχωρούμε σε προτυποποίηση και σήμανση των αγροδιατροφικών προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας, και θεσμοθετούμε τη ‘Μακεδονική Κουζίνα’. Με αυθεντικές μακεδονικές συνταγές βασισμένες σε εκλεκτές πρώτες ύλες που παράγονται στα γεωγραφικά όρια των επτά περιφερειακών ενοτήτων της Περιφέρειάς μας, στοχεύουμε στο να προσδώσουμε στην ιδιαίτερη τοπική μας γαστρονομία την ξεχωριστή ταυτότητα που έλειπε. Και ειδικά αυτά τα τελευταία χρόνια, που ο γαστρονομικός και ο οινικός τουρισμός καθώς και το ενδιαφέρον για ζητήματα διατροφής και γαστρονομίας έχουν ανοδική τάση παγκοσμίως, αναδεικνύουμε το γεγονός ότι η Κεντρική Μακεδονία διαθέτει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, ώστε να καθιερωθεί σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη τους διοργανωτές του συνεδρίου για την πρωτοβουλία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Οικονομίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Παπά, που με το σημαντικό έργο που επιτελεί αναδεικνύει όλες τις πτυχές της αγροτικής παραγωγής και τα προϊόντα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φάνης Παπάς αναφέρθηκε στην ανάγκη να προβληθεί η αγροδιατροφική αξία των προϊόντων της Μακεδονίας μέσω της προώθησης της μακεδονικής κουζίνας. «Η μακεδονική κουζίνα είναι το όχημα μέσα από το οποίο θα δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία για όλα τα παραγόμενα προϊόντα στην περιοχή μας. Είναι μοναδική ευκαιρία για την Περιφέρειά μας το γεγονός ότι κορυφαίοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο θα μιλήσουν για τη σπουδαιότητα της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής και θα διαδώσουν τη μοναδικότητα της μακεδονικής κουζίνας διεθνώς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επιστήμονες και τους συνέδρους για έναν ακόμη λόγο, διότι μας δίνουν τη δυνατότητα να τους ξεναγήσουμε στους χώρους παραγωγής των προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας (ελαιόλαδο, κρασιά, γαλακτοκομικά προϊόντα) και να διαπιστώσουν τον κόπο και των αγώνα των ανθρώπων που παράγουν, επενδύουν και επιχειρούν», δήλωσε ο κ. Παπάς, υπογραμμίζοντας ότι «το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι ότι η ανταγωνιστική αξία των προϊόντων της μακεδονικής γης δεν είναι τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα».

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ Τσαν Δρ. Στέφανος Κάλης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για τη θερμή υποδοχή και την υποστήριξη στο συνέδριο και αναφέρθηκε εκτενώς στις πολλαπλές ευκαιρίες που δίνει η διοργάνωση. «Για τους Έλληνες το συνέδριο αυτό αποτελεί μοναδική ευκαιρία επιστροφής στις ρίζες μας, στην παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή που έχουμε μάθει από τους παππούδες μας. Για τους συνέδρους είναι μεγάλη ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν τα οφέλη αυτής της διατροφής, αλλά να ζήσουν εδώ, στο λίκνο της μεσογειακής διατροφής, και να γευθούν τα προϊόντα της μακεδονικής κουζίνας». Ο κ. Κάλης έκανε λόγο για τα οφέλη της διοργάνωσης στον τουρισμό και την προώθηση μιας πολύ θετικής εικόνας της Κεντρικής Μακεδονίας στο εξωτερικό, ενώ αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες για τη νεολαία, καθώς μέσα από υποτροφίες δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές να παρακολουθήσουν το συνέδριο και να παρουσιάσουν τις εργασίες τους.

Στη σημαντική συμβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη διοργάνωση του παγκόσμιου επιστημονικού συνεδρίου για την αξία της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής αναφέρθηκε και ο παραγωγός και διευθυντής της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς «Οδύσσεια Μαγειρικής» (The Cooking Odyssey) Γιώργος Στάμου. Ο κ. Στάμου μίλησε για το τρίπτυχο «πολιτισμός-ιστορία-γαστρονομία» που προβάλλει το συνέδριο, το οποίο προωθεί το γαστρονομικό πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της μακεδονικής γης. «Είναι σημαντικό να δώσουμε την αξία που δικαιωματικά ανήκει στα προϊόντα της περιοχής, που αποτελούν μέρος της αλυσίδας της μεσογειακής διατροφής. Προβάλλουμε όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και τον τόπο παραγωγής τους και την ιστορία τους», είπε ο κ. Στάμου, ο οποίος διευκρίνισε ότι το συνέδριο θα αποτελέσει κομμάτι της εκπομπής του, προβάλλοντας την Κεντρική Μακεδονία στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η «Μακεδονική Κουζίνα» περιλαμβάνει σειρά ποιοτικών προϊόντων της μακεδονικής γης, όπως φρούτα και λαχανικά, όσπρια και βότανα, ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά και εκλεκτά κρέατα, που συνδυάζονται σε υπέροχες συνταγές και συνθέτουν το γαστρονομικό χάρτη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πιάτα που εμπνέονται από τοπικές παραδόσεις και ξυπνάνε παλιές μνήμες και συγκινήσεις. Προτάσεις που συνοδεύονται από υψηλής ποιότητας κρασιά, εμπλουτίζοντας μοναδικά κάθε γαστρονομική εμπειρία. Και όπου πρωταγωνιστική θέση έχει η ελιά, το χρυσάφι της μακεδονικής γης, με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ως βάση της καθημερινής μεσογειακής διατροφής, της καλής ζωής και της μακροζωίας.

 

  1. 22/04 16:24

    Croatia Airlines: Εκδήλωση με αφορμή την έναρξη πτήσεων για τη θερινή περίοδο

  2. 22/04 16:23

    Discover Greece: Aφιέρωμα σε προορισμούς για πασχαλινές διακοπές

  3. 22/04 16:04

    Τουριστικά έσοδα στο α' δίμηνο: Ισχυρή διψήφια αύξηση από όλες τις μεγάλες αγορές

  4. 22/04 15:41

    Πολλοί μνηστήρες για την Thomas Cook

  5. 22/04 15:20

    Ο εναλλακτικός τουρισμός της Χαλκιδικής στο Greek Alternative Tourism Workshop στη Χάγη

  6. 22/04 15:09

    Πώς η Marriott θα κατασκευάσει το υψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο στη ΝΥ

  7. 22/04 14:03

    Προξενείο του Λουξεμβούργου στην Κρήτη

  8. 22/04 13:57

    Ηράκλειο: Ημερίδα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ

  9. 22/04 13:51

    Συνεργασία Αθήνας- Τρικάλων με άξονα το «έξυπνο» Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας

  10. 22/04 13:51

    Νέες πτήσεις και επενδύσεις στα Ιόνια νησιά

  11. 22/04 13:43

    Πάπας: Απόστολοι των Εθνών οι ταξιδιωτικοί πράκτορες

  12. 22/04 13:21

    Booking.com: Στη Σαντορίνη ένα από τα 5 πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο- Δείτε ποιό

  13. 22/04 12:53

    Γαστρονομικός τουρισμός: Παγκόσμιο Φόρουμ στο Σαν Σεμπάστιαν

  14. 22/04 12:12

    airBaltic: Nέα σύνδεση με Κω

  15. 22/04 10:55

    Τουρισμός: Πώς και πού ταξιδεύουν οι Ρώσοι τουρίστες

  16. 22/04 10:38

    Έκκληση για την επανένωση δυνάμεων στην ΣΕΤΚΕ

  17. 22/04 10:31

    Μη δασικές εκτάσεις σε ξενοδοχεία σε Ρόδο και Φθιώτιδα

  18. 22/04 10:28

    Αρχαίες στρατηγικές χρήσης γης στη Σίφνο

  19. 22/04 10:26

    Κυπριακός τουρισμός: Έκρηξη ξενοδοχειακών επενδύσεων την τριετία 2015-2017

  20. 22/04 10:24

    Culturalion: Τουριστικές και πολιτιστικές ξεναγήσεις στα Ιόνια Νησιά

  21. 22/04 10:20

    12η Γιορτή φράουλας στη Ρόδο

  22. 21/04 12:51

    Οι καμαριέρες εξεγείρονται στην Ισπανία

  23. 21/04 12:41

    Νέα ξενοδοχεία σε Μήλο, Ζάκυνθο και Χαλκιδική

  24. 21/04 12:40

    Eπενδύσεις 4,8 δισ. ευρώ για ξενοδοχεία στην Ισπανία

  25. 21/04 12:36

    Αλλαγή χρήσης κτιρίων σε τουριστικά καταλύματα στο Ναύπλιο και Χανιά

  26. 20/04 13:07

    Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Ηγουμενίτσας

  27. 20/04 13:05

    Ανάδειξη της Δράμας ως City Break προορισμός

  28. 20/04 12:58

    4ος Ποδηλατικός Γύρος Κρήτης The Tour of Crete Cycling Challenge

  29. 19/04 19:52

    ΥΠΠΟ: Αποκατάσταση της αντικεραυνικής εγκατάστασης στην Ακρόπολη

  30. 19/04 16:24

    ΠΟΞ: "Απαγορευμένη" η χρήση αιγιαλού από τα ξενοδοχεία με το νέο νομοσχέδιο

  31. 19/04 16:15

    ΥΠΑ: Δεν μετακινήθηκε εξοπλισμός ελέγχου επιβατών από το αεροδρόμιο Καβάλας

  32. 19/04 16:12

    Αναπληρώνονται τα δρομολόγια της γραμμής που εξυπηρετεί το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ

  33. 19/04 15:22

    Thomas Cook: Νέα υπηρεσία τσεκ ιν αποσκευών από το σπίτι

  34. 19/04 13:54

    Τουρισμός: Ποιες είναι προσδοκίες των Βρετανών στις διακοπές

  35. 19/04 13:48

    Γερμανικός τουρισμός: Ένα ακόμη δυνατό τουριστικό καλοκαίρι

  36. 19/04 13:08

    ΠΟΞ: Τουριστική κίνηση δύο ταχυτήτων στα ξενοδοχεία το Πάσχα- Σταθερές οι τιμές

  37. 19/04 12:58

    Συνάντηση για τις αναπτυξιακές προοπτικές του λιμένα Βόλου

  38. 19/04 12:42

    Δύο νέα ξενοδοχεία Design Hotels ανοίγουν φέτος στην Ελλάδα

  39. 19/04 12:28

    +41% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το πρώτο δίμηνο φέτος!

  40. 19/04 11:39

    Αποκατάσταση του φωτισμού στο Άλσος Ευελπίδων

  41. 19/04 10:48

    Υποθαλάσσιο μουσείο στην Αλόννησο

  42. 19/04 10:37

    Άδειες για πλωτές εξέδρες σε Πόρτο Χέλι και Κέρκυρα

  43. 19/04 10:35

    Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής Δίου- Ολύμπου

  44. 19/04 10:22

    Κέντρο Τουριστικής Προβολής στο Δήμο Πύλης Τρικάλων

  45. 19/04 10:20

    Ξένοι φοιτητές στην Κρήτη

  46. 19/04 10:16

    Πολυχώρος επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού στη Λάρισα

  47. 18/04 19:38

    Άνοιξε για τους επισκέπτες η Ακρόπολη

  48. 18/04 17:12

    Άφιξη του πρώτου ιδιωτικού υδροπλάνου στα Ιωάννινα

  49. 18/04 17:09

    Athens Marriott: Συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα No Finsh Line

  50. 18/04 17:04

    Τουλάχιστον 3.000 επισκέπτες στη 13η έκθεση East Med Yacht Show στη Μαρίνα Ζέας

  51. 18/04 16:46

    ΕΞΑ-ΑΑ: Αρνητικές οι επιδόσεις των αθηναϊκών ξενοδοχείων το α' τρίμηνο

  52. 18/04 16:44

    Οι Βρετανοί επιλέγουν προορισμό διακοπών από τη μεγάλη οθόνη

  53. 18/04 15:29

    Βιώσιμη φιλοξενία: Οικολογικές τάσεις και συμβουλές για ξενοδοχεία

  54. 18/04 15:06

    Ανακάμπτει ο μαθητικός τουρισμός στη Ρόδο

  55. 18/04 14:15

    ΝΔ: Πλαίσιο για Πολυκεντρική Τουριστική Ανάπτυξη

  56. 18/04 14:05

    Booking.com: Ο αειφόρος τουρισμός ζητούμενο για τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο

  57. 18/04 14:01

    ΣΕΤΕ: Βραβείο για την καμπάνια «Τουρισμός Αξία για όλους»

  58. 18/04 13:16

    Κέρκυρα: Παρατήρηση και καταγραφή ειδών πεταλούδας

  59. 18/04 12:59

    Λουκέτο στην ινδική εταιρία Jet Airways

  60. 18/04 12:58

    Έρευνα: Πιο χαρούμενοι με τη ζωή τους οι αυθόρμητοι ταξιδιώτες

  61. 18/04 12:50

    Εκκένωση της Ακρόπολης σήμερα το μεσημέρι με τις πρώτες σταγόνες βροχής- τι λέει το Υπ.Πολιτισμού

  62. 18/04 12:22

    Φριχτός θάνατος δύο Βρετανών τουριστών στη Σαντορίνη

  63. 18/04 12:17

    Αντίστροφη μέτρηση για τη διάσωση της Alitalia

  64. 18/04 12:13

    Παναγία των Παρισίων: Αλλαγές στις ξεναγήσεις αλλά ο τουρισμός της πόλης δεν επηρεάστηκε

  65. 18/04 11:52

    PHĀEA Resorts, η νέα ονομασία του ομίλου Sbokos Hotel

  66. 18/04 11:47

    Επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ

  67. 18/04 11:44

    Norwegian: Νέα προγράμματα κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά το 2021

  68. 18/04 10:29

    Ελεύθερη σήμερα η είσοδος σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους

  69. 18/04 10:18

    «Ωριμάζουν» τον διαγωνισμό για το Ξενία Χίου

  70. 18/04 10:13

    Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού

  71. 18/04 10:10

    Μη δασικές εκτάσεις σε ξενοδοχεία στην Κρήτη

  72. 18/04 10:07

    Διαγωνισμός για την οργάνωση καλλιτεχνικών δράσεων στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

  73. 18/04 09:56

    Από τις 10-13 Μαΐου το εφετινό East Med Yacht Show

  74. 18/04 09:54

    Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος για την παραχώρηση 23 αεροδρομίων

  75. 17/04 18:44

    Στην τουριστική αγορά του Κατάρ η Περιφέρεια Αττικής

  76. 17/04 18:30

    Κεραυνός χτύπησε σήμερα την Ακρόπολη- 4 ελαφρά τραυματίες

  77. 17/04 18:25

    Διακεκριμένοι Ρώσοι Κοσμοναύτες στο Creta Maris

  78. 17/04 17:26

    Corendon Airlines Europe: Δεκάδες νέες πτήσεις προς Ρόδο, Χανιά και Ηράκλειο το 2019

  79. 17/04 16:00

    Τουρισμός Πολυτελείας: To Four Seasons Astir Palace διεκδικεί θέση πρωταγωνιστή στη Μεσόγειο

  80. 17/04 15:25

    Corendon Airlines: Πτήσεις προς Ηράκλειο, Ρόδο και Κω από Βρέμη

  81. 17/04 15:12

    Προβολή της Ρόδου στη δυτική ακτή της Αμερικής

  82. 17/04 13:09

    Νυρεμβέργη: Έως 8 εβδομάδες το χρόνο η τουριστική μίσθωση σπιτιών

  83. 17/04 11:59

    Παράνομο καζίνο στην Αθήνα εντόπισε η Αστυνομία

  84. 17/04 11:32

    Δύο ακόμη ξενοδοχεία από την «Lemonakis A.E.»- το ένα στην Αθήνα

  85. 17/04 11:17

    Τουρισμός: Οι νέες τάσεις και καινοτομίες σε εκδήλωση του Ο.Τ. Θεσσαλονίκης

  86. 17/04 10:55

    Στην αλυσίδα Luxury Collection της Marriott το ξενοδοχείο Parklane στην Κύπρο

  87. 17/04 10:16

    Άδειες για γεωτρήσεις σε τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία

  88. 17/04 10:11

    Kέρδη για την πορτογαλική Sonae Sierra από το Fashion City Outlet στη Λάρισα

  89. 17/04 10:06

    Γιορτή κρασιού Δραμοινογνωσία στη Δράμα

  90. 17/04 10:04

    Δήμος Σαρωνικού: To νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής

  91. 17/04 10:01

    «Τα παιδία παίζει» στους αρχαιολογικούς χώρους και στα ξενοδοχεία της Κρήτης

  92. 17/04 01:31

    Παραιτήσεων συνέχεια στον ΕΟT…

  93. 16/04 16:44

    Παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της K. Μακεδονίας στην 3η GREEK TRAVEL SHOW

  94. 16/04 16:42

    Παρουσίαση του Film Office της Περιφέρειας K. Μακεδονίας

  95. 16/04 16:39

    Marketing Greece: Σύμπραξη για την προβολή της Καβάλας-Θάσου

  96. 16/04 16:29

    Ένας χρόνος πτήσεων της Cyprus Airways στην Αθήνα

  97. 16/04 16:13

    Παναγία των Παρισίων: Θα επηρεάσει η πυρκαγιά τον τουρισμό του Παρισιού;

  98. 16/04 15:55

    FedHATTA: Μόνο με πρωτοβουλίες του ιδιωτικού τομέα μπορεί να ανθίσει ο τουρισμός στην Α. Μεσόγειο

  99. 16/04 15:04

    Περιφέρεια Κρήτης: Τρία νέα έργα πολιτισμού στο ΕΣΠΑ

  100. 16/04 14:47

    Η Ρόδος αγαπημένος προορισμός και των Ελλήνων τουριστών