BRATIS
Sponsored ByBRATIS

ANGSANA CORFU RESORT: Ποιος ο ρόλος της αρχιτεκτονικής & του concept στη σήμανση του ξενοδοχείου!

ANGSANA CORFU RESORT: Ποιος ο ρόλος της αρχιτεκτονικής & του concept στη σήμανση του ξενοδοχείου!

Η Hotelier Academy, με τη βοήθεια της Bratti Hotel Signage, αναλύει τους παράγοντες  που έπαιξαν ρόλο στη μελέτη και τη διαμόρφωση των τελικών πινακίδων σήμανσης που χρησιμοποιήθηκαν στο πολυτελές κατάλυμα, αλλά και τα στάδια της υλοποίησης της σήμανσης του Angsana Corfu Resort & Spa

 Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα μας στη Hotelier Academy, η σήμανση των ξενοδοχείων αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικότερα θέματα συζήτησης. Σε συνδυασμό με το Design και την αρχιτεκτονική ενός καταλύματος, η σήμανση επηρεάζει άμεσα την εμπειρία που βιώνει ο επισκέπτης στη διάρκεια της διαμονής του, καθώς μέσω αυτής καθορίζεται και όλο το ταξίδι της περιήγησής του μέσα στο ξενοδοχειακό κατάλυμα. Στην προκειμένη περίπτωση, παρατηρούμε ότι ο σχεδιασμός της σήμανσης του ξενοδοχείου, αναδεικνύει απόλυτα τη σύνδεσή του με τη φύση και τον περιβάλλοντα χώρο, γεγονός που ενισχύει τον χαρακτήρα της διαμονής και της εμπειρίας του ταξιδιώτη.

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε ένα case study ξενοδοχειακής σήμανσης, το οποίο επικεντρώνεται στο Angsana Corfu Resort & Spa, το οποίο βρίσκεται στις Μπενίτσες της Κέρκυρας.

Πιο συγκεκριμένα, θα αναλύσουμε τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στη μελέτη, την κατασκευή και τη διαμόρφωση των τελικών πινακίδων σήμανσης που χρησιμοποιήθηκαν στο κατάλυμα.

Η ιδιαιτερότητα που έχει το Angsana Corfu χωροταξικά ως ξενοδοχείο και πώς η προδιαγραφή της σήμανσής του, την ανέδειξε

Το Angsana Corfu είναι ένα πολυτελές Resort του ξενοδοχειακού ομίλου Banyan Tree Hotels & Resorts. Το Angsana Corfu εκτείνεται σε χώρο 210 στρεμμάτων και αποτελείται από 159 δωμάτια και σουίτες, καθώς και 37 pool villas. Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο κατάλυμα με ποικίλες εγκαταστάσεις. Κάποιες από αυτές είναι τα 11 εστιατόρια και lounge bars που διαθέτει για το κοινό, όπως επίσης και οι πισίνες του, μία εσωτερική και μία εξωτερική infinity pool. Εντός του resort, περιλαμβάνεται μία ποικιλία δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες και τις επιθυμίες, από το Rangers’ Club που είναι ένας παιδότοπος με πισίνα και σπιτάκι με δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του resort, το Angsana Spa με 11 δωμάτια θεραπείας, το Angsana Gallery που προσφέρει τα προϊόντα της Angsana, το γυμναστήριο Angsana Gym, καθώς και το Amalia Hall, που είναι ο ειδικά διαμορφωμένος συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείου, για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η μεγαλύτερη, όμως, ιδιαιτερότητα του Angsana Corfu, εντοπίζεται στο τοπίο του. Είναι ένα resort, το οποίο «αγκαλιάζεται» αρμονικά από τη μία πλευρά του από ένα καταπράσινο τοπίο και από την άλλη από το Ιόνιο Πέλαγος, το οποίο και οριοθετεί την επέκταση του καταλύματος προς τη θάλασσα. Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο συνδυασμός της φύσης που το περικλείει, είναι ουσιαστικά και η έμπνευση όλου του σχεδιασμού του, καθώς και της εμπειρίας που θέλει να προσφέρει στον ταξιδιώτη. Για τον λόγο αυτό, έχει προμελετηθεί η άμεση πρόσβαση του επισκέπτη στον εξωτερικό χώρο του καταλύματος, είτε οπτικά, είτε με τη φυσική του παρουσία. Για παράδειγμα, οι χώροι του spa, έχουν παράθυρα τα οποία βλέπουν στους κήπους του καταλύματος, ενισχύοντας το αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης του κάθε επισκέπτη.

Αυτή η ιδιομορφία του καταλύματος, αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για τη μελέτη και την προδιαγραφή της σήμανσης του Angsana Corfu. Οι πινακίδες που κατασκευάστηκαν δεν έπρεπε μόνο να συνάδουν με την πολυτελή αισθητική του resort, αλλά να σμίγουν και να αναδεικνύουν τη φύση, τις δραστηριότητες και τα διαφορετικά facilities & outlets που περιλαμβάνει το κατάλυμα.

Η μελέτη και η προδιαγραφή της σήμανσης, θα λέγαμε ότι αποτέλεσε μία πρόκληση, την οποία ελάχιστες εταιρείες σήμανσης θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν. Η εταιρεία Bratti Hotel Signage, που ανέλαβε και το έργο αυτό, κλήθηκε να αναδείξει όλο το ξενοδοχείο μέσα από τη μοναδική σήμανσή του, αλλά και να διαμορφώσει το ταξίδι του επισκέπτη (customer’s journey) μέσα στο resort, προβάλλοντας ταυτόχρονα όλες τις εγκαταστάσεις εξίσου.

Ο απώτερος στόχος ήταν εξ αρχής η ολοκληρωμένη προδιαγραφή σήμανσης, μέσω της οποίας θα διαμορφωθεί και η μέγιστη λειτουργικότητα στο κατάλυμα, εξασφαλίζοντας την υψηλή ικανοποίηση των επισκεπτών του.

Δείτε το δίκτυο συνεργατών που πλαισίωσε το συγκεκριμένο έργο: 

Η εταιρεία Bratti Hotel Signage, για να υλοποιήσει το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό έργο, αρχικά συνεργάστηκε με την εταιρεία KLCIII, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου. Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η μελέτη, ο σχεδιασμός, αλλά και η τοποθέτηση της σήμανσης του ξενοδοχείου, η εταιρεία Bratti συμμετείχε σε ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών οι οποίοι πλαισίωσαν το έργο. Στο δίκτυο αυτό συμπεριλαμβάνεται το Αρχιτεκτονικό γραφείο Rockwell Angsana από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το αρχιτεκτονικό τμήμα της Angansa από τη Σιγκαπούρη, η εταιρεία BlackHawk Project Management μέσω την οποίας συντονίστηκε το έργο κατά την εξέλιξή του, αλλά και η Focal Project Management, εταιρεία η οποία συνέβαλε στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.  

Ο ρόλος του περιβάλλοντα χώρου, της αρχιτεκτονικής & του concept του Angsana Corfu, στη διαμόρφωση της σήμανσής του

Για τη μελέτη και τον σχεδιασμό της σήμανσης του Angsana Corfu, μελετήθηκε ο περιβάλλων χώρος, η αρχιτεκτονική, αλλά και το concept του resort, προκειμένου να διαμορφωθεί η πρόταση για τη σήμανσή του, με τον πιο λειτουργικό τρόπο.

Το σχεδιαστικό concept του Agnsana, δημιουργεί έναν τροπικό και εξωτικό προορισμό, προβάλλοντας σπάνια βότανα, λίμνες, και φυσικές πηγές, με μία προσέγγιση πολυτέλειας, με σκοπό τη χαλάρωση και την ευεξία των επισκεπτών του. Ωστόσο, η αρχιτεκτονική του αποτελείται από αυστηρές γραμμές με ορθές γωνίες και ορθογώνια σχήματα. Καθώς δεν εμφανίζονται περίπλοκα μοτίβα και έντονα χρώματα, που θα περιπλέξουν τον επισκέπτη κατά τη διάρκεια της διαμονής του, η σήμανσή του διαμορφώθηκε με αντίστοιχο τρόπο. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι το καφέ, το μπεζ και το λευκό, για να ταιριάζουν με το γήινο περιβάλλον του resort. Αντίστοιχα, τα διάτρητα σχέδια τα οποία εμφανίζονται στη σήμανση, θυμίζοντας κλαδιά, εναρμονίζονται απόλυτα με το concept του Angsana Corfu Resort & Spa, αλλά και του ομίλου Banyan Tree, δημιουργώντας έναν τροπικό και εξωτικό προορισμό, προβάλλοντας σπάνια βότανα, λίμνες, και φυσικές πηγές, με μία προσέγγιση πολυτέλειας, με σκοπό τη χαλάρωση και την ευεξία των επισκεπτών του.

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, η σήμανση του καταλύματος, προδιαγράφηκε σύμφωνα με την αυστηρή αρχιτεκτονική και τις λιτές γραμμές των κτηρίων του. Πιο συγκεκριμένα, οι πινακίδες του, σχεδιάστηκαν, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην υπερκαλύπτουν το κτηριακό περίβλημα ή να κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά να εναρμονίζονται στο περιβάλλον του καταλύματος, κατευθύνοντας παράλληλα τον επισκέπτη. Τα γήινα χρώματα και τα διάτρητα στοιχεία, δημιουργούν την «ψευδαίσθηση» της ενοποίησής τους με τον χώρο που τοποθετούνται. Ο θερμός φωτισμός, από την άλλη, που εμφανίζεται μέσα από τις διατρήσεις, συμβάλλει στην «ενημέρωση» του επισκέπτη, δίνοντάς του την πληροφορία που αναζητά.

Οι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στη μελέτη και τη διαμόρφωση των τελικών πινακίδων σήμανσης που χρησιμοποιήθηκαν

Για να επιτευχθεί η αρμονική ένταξη των πινακίδων στους χώρους του ξενοδοχείου, μελετήθηκαν τέσσερις παράγοντες: η αρχιτεκτονική του κτηρίου, η διακόσμηση στους εσωτερικούς χώρους, ο φωτισμός σε κάθε σημείο που θα τοποθετούνταν, αλλά και το concept του ξενοδοχείου. Έτσι, δημιουργήθηκαν πινακίδες που μπορούν να ταιριάξουν αρμονικά σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου.

Βεβαίως, τα σημεία στα οποία τοποθετήθηκαν οι πινακίδες δεν επιλέχθηκαν τυχαία, αλλά προέκυψαν μετά από εξειδικευμένη μελέτη της κυκλοφορίας των επισκεπτών, σε συνάρτηση με τα facilities του ξενοδοχείου που έπρεπε να αναδειχθούν, όπως τα εστιατόρια και οι άλλες υπηρεσίες. Η στρατηγική τοποθέτηση των πινακίδων σε σημεία που θα είναι ευδιάκριτες και ταυτόχρονα θα ταιριάζουν με τη λεπτή αισθητική του ξενοδοχείου, επηρέασε θετικά το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλοιώσει το interior designing.

Δείτε τα στάδια υλοποίησης του project:

 • Στάδιο 1ο
  Μελέτη σήμανσης ύστερα από ανάλυση του design concept, της αρχιτεκτονικής και του συνολικού ύφους του ξενοδοχείου, πριν τον σχεδιασμό των πινακίδων.
 • Στάδιο 2ο
  Η κατασκευή των πινακίδων στην καθετοποιημένη παραγωγή της εταιρείας.
 • Στάδιο 3ο
  Η τοποθέτηση των πινακίδων από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας, διασφαλίζοντας το άρτιο αποτέλεσμα.

Επίλογος

Αναλύοντας το παρόν ξενοδοχειακό έργο, θα θέλαμε να επισημάνουμε για ακόμα μία φορά τη σπουδαιότητα της σήμανσης στα ξενοδοχειακά καταλύματα. Η μελέτη και η έρευνα όλων των παραμέτρων (βλ. design, concept, αρχιτεκτονική, τοποθεσία κλπ.) φαίνεται να συμβάλλουν σημαντικά στη διαμόρφωση ενός τελικού άρτιου αποτελέσματος. Σημαντικό, είναι να αναφερθεί επίσης και η συνεισφορά της εταιρείας Bratti στο σύνολο του έργου, καθώς ανέδειξε την ταυτότητα του Angsana Corfu Resort & Spa, μέσω της σήμανσής του. 

bratti Hotel Signage 

+30 210 9656500, +30 210 8974496

info@bratti.eu

https://www.brattisign.gr/ 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

BRATIS
Επενδύσεις
 1. 10/06 17:19

  Παραμένει υψηλή η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης της Ευρώπης - "Εξαιρετικής ποιότητας" το 95% σε Ελλάδα και Κύπρο

 2. 10/06 10:30

  Οι δυνατότητες αύξησης του τουριστικού ρεύματος από τη Νότια Αφρική

 3. 10/06 10:25

  Τρίτο Φεστιβάλ ξεχασμένου Παιχνιδιού στο Ηράκλειο Κρήτης

 4. 10/06 10:13

  Το ΝΒΑ και η Costa Navarino γιόρτασαν την έναρξη του NBA Basketball School

 5. 09/06 16:11

  HATTA - ECTAA: Αναθεώρηση της νομοθεσίας για τα οργανωμένα ταξίδια και τα δικαιώματα των επιβατών: Οι αεροπορικές εταιρείες στο απυρόβλητο;

 6. 09/06 15:58

  Ε.Ε. | Νέος ιστότοπος για την ψηφιακή πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου

 7. 09/06 15:48

  Qantas: Καταργεί τις «ανδρικές» και «γυναικείες» στολές και επιτρέπει στους άντρες αεροσυνοδούς να μακιγιάρονται

 8. 09/06 12:27

  Βρετανικός τουρισμός: Κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος γι αυτά τα δύο Ελληνικά νησιά - Οι 7 κορυφαίες τάσεις στα ταξίδια το 2023

 9. 09/06 12:25

  Άννε-Ζοφί Μούτερ | Λίγες μέρες έμειναν για την μεγάλη συναυλία της διασημότερης Γερμανίδας βιολονίστριας στο Ηρώδειο!

 10. 09/06 12:00

  Πρεμιέρα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2023 στην Πειραιώς 260

 11. 09/06 11:54

  Πώς η Σαρδηνία προστατεύει τις παραλίες της | Πρόστιμα για τις πετσέτες, απαραίτητη η κράτηση

 12. 09/06 11:40

  «Πράσινο φως» για την αναβάθμιση του Louis Zante Beach σε πεντάστερο ξενοδοχείο

 13. 09/06 11:17

  "Άρωμα Έβρου": Δράση αγροτουρισμού με τη στήριξη του ΕΟΤ

 14. 09/06 10:34

  Τουρισμός | Κοντά στα επίπεδα του 2019 η επιβατική κίνηση στην Ευρώπη - Διψήφια αύξηση σε Ελλάδα και Κύπρο τον Απρίλιο

 15. 09/06 10:06

  Nέα διεθνής τακτική λεωφορειακή γραμμή που συνδέει Ελλάδα με Αλβανία

 16. 09/06 09:51

  Focus Bari | Έρευνα: Οι Έλληνες, τα café και η ταχεία εστίαση

 17. 09/06 09:37

  Ανοίγει σήμερα τις πόρτες του το νέο Ikos Porto Petro στη Μαγιόρκα

 18. 09/06 09:35

  AEGEAN | + 50% σε σχέση με το 2022 η επιβατική κίνηση το α' πεντάμηνο του 2023

 19. 09/06 09:30

  Η Celestyal αρωγός στην προώθηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικός προορισμός

 20. 09/06 09:26

  HATTA - ECTAA: Πολυτροπικές Ψηφιακές Υπηρεσίες Κινητικότητας

 21. 09/06 07:25

  Wyndham: 5 χρόνια ξενοδοχεία για όλους

 22. 09/06 07:24

  Ηνωμένο Βασίλειο-Έρευνα: Το 70% των επιχειρήσεων εστίασης θα αυξήσει τις τιμές του

 23. 09/06 07:17

  Συνέδριο για το τοπίο της Μακεδονίας στον ελληνικό κινηματογράφο

 24. 09/06 07:16

  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Διαγωνισμός για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού

 25. 09/06 07:14

  Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Δράμας

 26. 08/06 16:51

  Sky Express: Στόχος για 4,4 εκατ. επιβάτες το 2023 - Νέα προϊόντα και περιβαλλοντικά υπεύθυνες προτάσεις

 27. 08/06 15:21

  FedHATTA: Εκσυγχρονίζεται η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων στα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους της Ελλάδας

 28. 08/06 14:58

  Τηλεδιάσκεψη I. Δρέττα με τους Περιφερειάρχες της χώρας για την έναρξη της τουριστικής περιόδου

 29. 08/06 14:29

  Ά. Γκερέκου | Ενισχύεται η τουριστική συνεργασία Ελλάδας-Αιγύπτου

 30. 08/06 14:28

  Η Corendon λανσάρει νέο tour operator με πρόγραμμα και για Ελλάδα

 31. 08/06 12:57

  Η GetYourGuide μπαίνει στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης – Εξατομικευμένες προτάσεις εμπειριών για τους ταξιδιώτες

 32. 08/06 12:52

  Aegean, Λάμψα και Costa Navarino στο top 10 των καλύτερων εργοδοτών στην Ελλάδα το 2023

 33. 08/06 12:22

  Η άσκηση του ΝΑΤΟ τον Ιούνιο θα επηρεάσει τις πτήσεις στα Ελληνικά νησιά - "Πονοκέφαλος" για τα μεγάλα αεροδρόμια της Ευρώπης

 34. 08/06 11:38

  Κρουαζιέρα | Πρωτοποριακές δοκιμές βιοκαυσίμων από τον Όμιλο της Royal Caribbean

 35. 08/06 10:52

  Πρωτιά για το κοκορέτσι στα πιο δημοφιλή πιάτα με εντόσθια

 36. 08/06 10:24

  Τουρισμός | Έρχεται η ανάκαμψη στα επαγγελματικά ταξίδια- Θετική εικόνα στις κρατήσεις για Ιούλιο και Σεπτέμβριο

 37. 08/06 10:05

  Μετάβαση στην αειφόρο ανάπτυξη- συνεργασία Δωδεκανήσου- Ν.Κορέας

 38. 08/06 10:02

  Το Nana Princess-Suites, Villas & Spa στο 1% των Travelers' Choice Best of the Best Top Hotels 2023

 39. 08/06 07:59

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Πάργα και Κω

 40. 08/06 07:56

  Διήμεροι Αγώνες στη Σύγχρονη Λέσχη Μπριτζ Βέροιας

 41. 08/06 07:54

  Η Αχαΐα πετάει - Ο ρόλος των περιφερειακών αεροδρομίων και η αξιοποίησή τους

 42. 08/06 07:50

  Θερινό Πολυθεματικό Φεστιβάλ στις παραλίες της Κατερίνης

 43. 08/06 07:00

  e-EΦΚΑ: Διαγωνισμός εκποίησης ποσοστού 1/3 εξ αδιαιρέτου επί 10ώροφου ξενοδοχείου στην Αθήνα

 44. 07/06 16:04

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | 60 Έλληνες δημιουργοί και 10 πανεπιστημιακά τμήματα θα βρεθούν στην Κουαντριενάλε της Πράγας

 45. 07/06 15:46

  Η Αθήνα 17η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για workcation το 2023

 46. 07/06 14:37

  Η πρωταθλήτρια του τένις Venus Williams κεντρική ομιλήτρια στο Παγκόσμιο Συνέδριο της ASTA το 2024

 47. 07/06 13:27

  Aegean Airlines: Nέα σύνδεση Λιουμπλιάνα - Αθήνα

 48. 07/06 13:25

  Τελεσίγραφο από ρωσόφωνους χάκερς προς Βρετανικές Αερογραμμές, BBC και Boots μετά από κυβερνοεπίθεση

 49. 07/06 13:17

  Βρετανική προειδοποίηση: Η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί σε δύο χρόνια «να σκοτώνει»

 50. 07/06 12:37

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Στοχευμένη δράση τουριστικής προβολής στη Μαδρίτη

 51. 07/06 12:35

  Ξενοδοχεία: Οι πιο παράλογες παραγγελίες room service στον κόσμο – Βίσoνες, shakshuka, ωμά ψάρια και... μπέργκερ 1.600 δολαρίων

 52. 07/06 12:25

  Γερμανικός Τύπος | Τουρκία και Ελλάδα: δύο φτηνοί και αγαπημένοι προορισμοί για τους Γερμανούς

 53. 07/06 12:16

  Φωτογραφικό λεύκωμα «Crete» με τη ματιά της Μαρίνας Βερνίκου.

 54. 07/06 11:49

  Ο ποδηλατικός τουρισμός γνωρίζει άνθηση στην Ιταλία- στα 7,4 δισ. ευρώ η εισφορά του στην οικονομία

 55. 07/06 11:28

  Στην Κρήτη γιορτάζει την επέτειο των 20 ετών λειτουργίας του ο t.o. Thalasso No.1

 56. 07/06 10:25

  Αεροδρόμιο Αθήνας | Απογειώθηκε η επιβατική κίνηση τον Μάιο

 57. 07/06 10:20

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | SUBSET FESTIVAL - Φεστιβάλ νέας μουσικής | Ωδείο Αθηνών 21-25 Ιουνίου

 58. 07/06 10:13

  ΕΟΤ Αγγλίας Ιρλανδίας | Ελλάδα προτιμούν για διακοπές και οι Ιρλανδοί

 59. 07/06 10:04

  Στην Ελαφόνησο ο Πρίγκιπας Αλβέρτος B’ του Μονακό για την Οικολογική Εβδομάδα

 60. 07/06 09:58

  Η μουσική συναντά την ευεξία στα νέα προγράμματα της Mandarin Oriental Hotel Group

 61. 07/06 09:43

  'Ομιλος Accor: Τριπλασιασμός των επώνυμων κατοικιών σε 5 χρόνια

 62. 07/06 07:10

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 63. 07/06 07:07

  Γαλλία: Ο πληθωρισμός υποχωρεί, η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών μειώνεται

 64. 07/06 07:04

  Δεύτερο Tolo Fest στο Τολό

 65. 06/06 15:55

  H Cyprus Airways συνδέει την Πρέβεζα με τη Λάρνακα

 66. 06/06 15:48

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ οι εκδηλώσεις γαστρονομίας και μόδας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

 67. 06/06 15:39

  Όλες οι λεπτομέρειες για το Run Bike Care 2023

 68. 06/06 14:40

  Τα ποδήλατα της TUI στη Ρόδο

 69. 06/06 14:02

  Κοινωνικός Τουρισμός: 579.580 αιτήσεις για συνολικά 1.068.904 επιταγές

 70. 06/06 13:43

  Συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού Ι. Δρέττα ενόψει τουριστικής περιόδου

 71. 06/06 13:24

  Hilton: Δύσκολη η χαλάρωση στις πρώτες ημέρες των διακοπών - Τι μπορούν να κάνουν τα ξενοδοχεία για άμεση ξεκούραση των επισκεπτών

 72. 06/06 12:35

  Special Mention στα Βραβεία Architizer A+ Awards κατέκτησε η παραθεριστική κατοικία Floating House στην Πύλο της Potiropoulos+Partners

 73. 06/06 12:27

  Επανέρχεται στη ζωή ο Ισπανός tour operator Viva Tours – Στα προγράμματα διακοπών η Αθήνα

 74. 06/06 11:58

  Σαουδάραβες τουριστικοί πράκτορες ανακαλύπτουν την Αθήνα ως προορισμό πολυτελούς τουρισμού

 75. 06/06 11:57

  Ελλείψεις προσωπικού αναφέρει το 82% των ξενοδοχείων στις ΗΠΑ

 76. 06/06 11:48

  ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα, Κέα και Σίφνο για αφιέρωμα στη Γαλλική τηλεόραση

 77. 06/06 11:34

  ΕΟΤ | Παράταση μίσθωσης του κτιρίου στην οδό Τσόχα- το νέο μίσθωμα

 78. 06/06 11:24

  Ελληνικός τουρισμός | TUI: Πρόγραμμα για συνδιαφήμιση ύψους 2 εκατ. ευρώ

 79. 06/06 10:33

  Παραμένει υπουργός Τουρισμού στην Τουρκία ο Ersoy, που ξεκίνησε από ξεναγός και κέρδισε την αγορά

 80. 06/06 10:05

  Ο Θεόδωρος Παναγιωτούλας νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance

 81. 06/06 07:56

  Κανονισμός λειτουργίας για το Μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών του Δήμου Μετεώρων

 82. 06/06 07:48

  Νομιμοποίηση ορειβατικού καταφυγίου στον Ψηλορείτη

 83. 06/06 07:42

  Ρόδος: Αναβάθμιση υποδομών στο Νεστορίδειο Μέλαθρο του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης

 84. 06/06 07:02

  Το Μικρό Παρίσι των Αθηνών κλείνει 10 χρόνια

 85. 06/06 07:00

  Ντουμπάι: Eπανέναρξη του οικιστικού σχεδίου Palm Jebel Ali με 80 ξενοδοχεία και θέρετρα

 86. 05/06 13:03

  ΙΑΤΑ | Εκτόξευση κερδών για τις αεροπορικές εταιρείες το 2023 - Μόλις 2,25 $ ανά επιβάτη το περιθώριο καθαρού κέρδους

 87. 05/06 12:36

  Προσοχή στους... hackers του τουρισμού: Οι «παγίδες» για όσους αγοράζουν τουριστικές υπηρεσίες και προϊόντα από το διαδίκτυο

 88. 05/06 11:37

  Βραδιά μόδας και λάμψης στον Πειραιά στις Ημέρες Θάλασσας 2023

 89. 05/06 07:44

  Ισπανία: Περιορίστηκε η ανεργία τον Μάιο

 90. 05/06 07:42

  Κροατία: O τουρισμός θα ξεπεράσει τα προ της πανδημίας επίπεδα

 91. 04/06 10:56

  Με συρτάκι και παραδοσιακό κουλούρι υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη τους επιβάτες κρουαζιεροπλοίων (Βίντεο)

 92. 04/06 07:55

  Ταξίδια εξοικείωσης για τουριστική προβολή σε Λέσβο, Ικαρία και Χίο

 93. 04/06 07:52

  Γιορτή Καλαμποκιού και Ακτινιδίου στο Ομόλιο Λάρισας

 94. 04/06 07:04

  Ένα ταξίδι στον πολιτισμό της Ρόδου από τον Σέρβο συγγραφέα ταξιδιωτικών εμπειριών Ivan Andrejic

 95. 03/06 07:55

  Το ντοκιμαντέρ για την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Ολυμπία Δουκάκη και η προβολή της χώρας στις ΗΠΑ

 96. 03/06 07:50

  Η σημασία της διαχείρισης απορριμμάτων τροφίμων στη φιλοξενία

 97. 02/06 15:41

  Προβολή της Χαλκιδικής στην Ισπανία

 98. 02/06 14:21

  Ρωσικός τουρισμός: Πακέτα διακοπών στο Ηράκλειο μέσω Αττάλειας προσφέρει ο tour operator Pegas

 99. 02/06 13:47

  Τουρκικός τουρισμός: Αυξημένες κατά 27,5% οι αφίξεις το πρώτο τετράμηνο

 100. 02/06 12:36

  Ajul Luxury Hotel: Στη Χαλκιδική άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Registry Collection της Wyndham στην Ελλάδα (φωτο)