Airbnb | Νέες λειτουργίες με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας - Αφαίρεση καταχωρίσεων χαμηλής ποιότητας

Airbnb | Νέες λειτουργίες με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας - Αφαίρεση καταχωρίσεων χαμηλής ποιότητας

Αφαίρεση καταχωρίσεων χαμηλής ποιότητας, επαλήθευση κορυφαίων καταλυμάτων και καινοτομίες στην ενσωμάτωση έξυπνων κλειδαριών, είναι μεταξύ των νέων που ανακοίνωσε η Airbnb στην Ενημέρωση για την Άνοιξη 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Airbnb: Ενημέρωση Άνοιξη 2024 

 • Μετά την Airbnb Έκδοση Χειμώνα 2023, οι επισκέπτες συνεχίζουν να απολαμβάνουν ποιοτικές και αξιόπιστες διαμονές χάρη σε νέες λειτουργίες και ενημερώσεις, καθώς και νέα διακριτικά ποιότητας για τα κορυφαία σπίτια
 • Σχεδόν 1,5 εκατ. καταχωρίσεις στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία θα επαληθευτούν μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ σύντομα σε αυτές τις καταχωρίσεις θα εμφανίζονται σχετικά σήματα
 • Με τα νέα εργαλεία και τις πολιτικές, οι ακυρώσεις από Οικοδεσπότες έχουν μειωθεί κατά περισσότερο από ένα τρίτο, ενώ 100.000 καταχωρίσεις χαμηλής ποιότητας έχουν αφαιρεθεί από τον Απρίλιο του 2023
   

Κάθε μέρα, κατά μέσο όρο, σχεδόν 1 εκατομμύριο επισκέπτες δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην Airbnb, πραγματοποιώντας την άφιξή τους σε ένα κατάλυμα. Κάθε επισκέπτης θα πρέπει να αισθάνεται ότι γνωρίζει με σιγουριά ακριβώς τι να περιμένει, πριν κάνει κράτηση. 

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, μέσα από την Έκδοση Καλοκαίρι και την Έκδοση Χειμώνα 2023, καθώς και την Ενημέρωση Φθινοπώρου, αναβαθμίσαμε τα προϊόντα και τις πολιτικές μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών, να ενισχύσουμε τη σιγουριά τους και να προσφέρουμε περισσότερη ηρεμία σε οικοδεσπότες και επισκέπτες. Σήμερα, μοιραζόμαστε μια ενημέρωση σχετικά με το έργο που κάνουμε, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία σε όλη την πλατφόρμα μας. 

Επαληθευμένες καταχωρίσεις

Το προηγούμενο φθινόπωρο, ανακοινώσαμε τη δέσμευσή μας να ξεκινήσουμε την επαλήθευση καταχωρίσεων σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους. Αργότερα αυτόν τον μήνα, σχεδόν 1,5 εκατομμύρια καταχωρίσεις θα έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία επαλήθευσης και θα λάβουν το σήμα "Επαληθευμένη"

Σύντομα, θα παρουσιάσουμε νέα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης της ταυτοποίησης μέσω φωτογραφίας και βίντεο, για να επαληθεύσουν περισσότεροι οικοδεσπότες τα καταλύματά τους σε αυτές τις χώρες, ενώ από το φθινόπωρο θα ξεκινήσουμε την επαλήθευση καταχωρίσεων σε 30 επιπλέον χώρες. 

 Παρουσιάζουμε τα διακριτικά ποιότητας για τα κορυφαία σπίτια

Με περισσότερες από 7,7 εκατομμύρια καταχωρίσεις στην πλατφόρμα, θέλουμε να διευκολύνουμε τους επισκέπτες ώστε να βρίσκουν την καλύτερη καταχώριση για τις ανάγκες τους. Στην Έκδοση Χειμώνα 2023, παρουσιάσαμε τις Επιλογές επισκεπτών: 2 εκατομμύρια από τα πιο αγαπημένα καταλύματα στην Airbnb με βάση βαθμολογίες, κριτικές και δεδομένα αξιοπιστίας από περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο ταξίδια. Από τον Νοέμβριο, έχουν γίνει κρατήσεις σε περισσότερα από 13,5 εκατομμύρια καταλύματα που αποτελούν Επιλογές επισκεπτών2, ενώ σχεδόν το 95% των διαμονών έχει λάβει κριτικές με την κορυφαία βαθμολογία των πέντε αστεριών. Η μέση συνολική βαθμολογία σε όλες τις Επιλογές επισκεπτών παραμένει υψηλή, με 4,92 αστέρια.

Αυτό το καλοκαίρι, θα παρουσιάσουμε επίσης τα διακριτικά ποιότητας, που θα βοηθήσουν τις κορυφαίες καταχωρίσεις να ξεχωρίσουν. Οι χώροι που ανήκουν στο κορυφαίο 25% των καταχωρίσεων παγκοσμίως θα έχουν σύντομα ένα μοναδικό διακριτικό στη σελίδα τους, ενώ οι καταχωρίσεις που ανήκουν στο κορυφαίο 1% θα λάβουν ένα εικονίδιο με τρόπαιο, ώστε να είναι σαφές ότι πρόκειται για τα καλύτερα καταλύματα στην Airbnb στον κόσμο, σύμφωνα με τους επισκέπτες. 

Θα δείχνουμε επίσης στους επισκέπτες αν ένας χώρος ανήκει στο 10% των χειρότερων καταλυμάτων με βάση τις βαθμολογίες, τις κριτικές και δεδομένα αξιοπιστίας, ενώ έχουμε προσθέσει μια νέα λειτουργία ταξινόμησης για τις κριτικές με τη χαμηλότερη βαθμολογία. 

Μειώνουμε τις ακυρώσεις από Οικοδεσπότες

Οι ακυρώσεις, είτε γίνονται την τελευταία στιγμή είτε εκ των προτέρων, μπορεί να προκαλέσουν άγχος στους επισκέπτες για τις διακοπές τους και να διαρρήξουν την εμπιστοσύνη που αναμένουν, όταν κάνουν κράτηση σε μια καταχώριση στην Airbnb. 

Από τον Ιούλιο, έχουμε κάνει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις για να αποτρέψουμε ακυρώσεις από οικοδεσπότες που μπορούν να αποφευχθούν: 

Προσαρμόσαμε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις κράτησης και μειώσαμε τη διαθεσιμότητα του ημερολογίου, για να προσφέρουμε σε νέους Οικοδεσπότες μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία πριν από την πρώτη τους κράτηση.
Νέα εργαλεία τιμολόγησης για οικοδεσπότες που θα τους επιτρέπουν να βλέπουν εύκολα την τιμή που πληρώνουν οι επισκέπτες, ώστε να αποφεύγεται η ανακρίβεια στην τιμολόγηση, και
πιο αυστηρές συνέπειες και πολιτικές για ακυρώσεις από Οικοδεσπότες, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Μετά από αυτές τις ενημερώσεις, το τελευταίο τρίμηνο του 2023, οι ακυρώσεις από Οικοδεσπότες μειώθηκαν κατά 36%3.

Αφαιρούμε καταχωρίσεις χαμηλής ποιότητας

Η ποιότητα δεν καθορίζεται μόνο από τη συνολική βαθμολογία μιας καταχώρισης: Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που χρησιμοποιούμε για να κατανοήσουμε περισσότερα σχετικά με τη διαμονή ενός επισκέπτη, όπως οι βαθμολογίες σε υποκατηγορίες, οι ακυρώσεις από Οικοδεσπότες και προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα και αναφέρονται στην Υποστήριξη Κοινότητας. 

Με βάση αυτά τα κριτήρια, τον Απρίλιο του 2023, λανσάραμε ένα ενημερωμένο σύστημα ποιότητας για τη φιλοξενία, το οποίο υιοθετεί μια πιο στοχευμένη και ολιστική προσέγγιση για την καλύτερη αξιολόγηση των καταχωρίσεων που ενδέχεται να μην ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της κοινότητάς μας σχετικά με ζητήματα ποιότητας σε μια διαμονή. Τους πρώτους τρεις μήνες, αφαιρέσαμε 12.000 καταχωρίσεις χαμηλής ποιότητας.

Από τότε, έχουμε αφαιρέσει 100.000 καταχωρίσεις, συμπεριλαμβανομένων όσων εξακολουθούν να παρέχουν στους επισκέπτες μια εμπειρία που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και συνεχίζουμε να αξιολογούμε κάθε καταχώριση μετά από κάθε διαμονή, για να διασφαλίσουμε ότι παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους επισκέπτες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό καταχωρίσεων που έχουμε αφαιρέσει ποτέ4, ενώ δημιουργούμε νέα εργαλεία για να αποτρέψουμε την καταχώριση αυτών των καταλυμάτων εκ νέου. 

Πριν από την αφαίρεση μιας καταχώρισης, συνεργαζόμαστε στενά με τους οικοδεσπότες, προσφέροντας εκπαίδευση και συμβουλές με εποικοδομητικά σχόλια σχετικά με τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία του επισκέπτη τους. Όλα αυτά παρέχονται απευθείας στον πίνακα διαχείρισης του λογαριασμού τους.

Σύντομα: Ενσωμάτωση έξυπνων κλειδαριών Schlage

Στην Έκδοση Χειμώνα 2023, ανακοινώσαμε μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει σε ορισμένους οικοδεσπότες να συνδέουν συμβατές έξυπνες κλειδαριές με τον λογαριασμό τους στην Airbnb. Αυτόν τον μήνα, οικοδεσπότες με καταχωρίσεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα μπορούν να συνδέσουν συμβατές έξυπνες κλειδαριές Schlage με τον λογαριασμό τους στην Airbnb και να δημιουργούν αυτόματα μοναδικούς κωδικούς για κάθε κράτηση. Τους πρώτους μήνες της Πρώιμης πρόσβασης της Airbnb (Airbnb Early Access), οι επισκέπτες είχαν εξαιρετικά θετικές εμπειρίες, αφήνοντας κριτικές με μέση βαθμολογία  για την άφιξη 4,965.

Η ενσωμάτωση θα κυκλοφορήσει για συσκευές August και Yale αργότερα μέσα στο έτος. 

Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε ακόμη περισσότερες προϊοντικές ενημερώσεις με την Έκδοση Καλοκαιριού 2024 τον Μάιο.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 13/04 20:55

  Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

 2. 13/04 14:09

  Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

 3. 13/04 13:34

  Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 4. 13/04 12:53

  Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

 5. 13/04 12:39

  Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

 6. 12/04 21:52

  Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

 7. 12/04 21:43

  Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

 8. 12/04 21:37

  Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

 9. 12/04 19:40

  Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

 10. 12/04 19:34

  ΠΟΞ/ Γ. Χατζής: "Δεν θα τα πληρώσει ξανά ο ξενοδοχειακός κλάδος..."

 11. 12/04 16:00

  Google: Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα για την τεχνητή νοημοσύνη

 12. 12/04 15:33

  «Από το χωράφι στο πιάτο» | Η TUI στηρίζει 500 αγρότες σε Κρήτη και Ρόδο για πιο βιώσιμες γεωργικές πρακτικές

 13. 12/04 15:12

  N. Σταθόπουλος (BC Partners) | Ποιοι κλάδοι προσφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα

 14. 12/04 14:37

  Oι συμπράξεις ανάμεσα στην Τέχνη και το επιχειρείν

 15. 12/04 14:23

  "Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε…"- Η απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων στον κ.Δούκα περί δημοτικού φόρου στα αθηναϊκά ξενοδοχεία

 16. 12/04 13:56

  Αερομεταφορές: Έρχονται καύσιμα από ανθρώπινα περιττώματα – 92% λιγότερες εκπομπές άνθρακα

 17. 12/04 11:30

  Έρευνα CLIA: Τι κάνει την κρουαζιέρα ελκυστική στους Αμερικανούς ταξιδιώτες

 18. 12/04 11:16

  Η Ευρώπη χάνει ανταγωνιστικότητα εδώ και 25 χρόνια

 19. 12/04 11:03

  ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ | Η οικονομική ανασφάλεια τρομάζει τον Έλληνα - Βενιζέλος: Αναζητά λύσεις αρχαϊκές και μεταφυσικές (!)

 20. 12/04 10:59

  Ace Hotel & Swim Club Athens: Έρχεται το νέο ξενοδοχείο τύπου resort στη Γλυφάδα

 21. 12/04 10:56

  Eurowings: Ρεκόρ πτήσεων το καλοκαίρι από Γερμανία στην Ισπανία - 600 πτήσεις την εβδομάδα

 22. 12/04 10:51

  Αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αργεντινή

 23. 12/04 10:40

  Εκδηλώσεις για την ‘Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά στη Λάρισα

 24. 12/04 10:31

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προβολή των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

 25. 12/04 10:27

  Παρουσίαση των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

 26. 12/04 10:25

  Δήμος Χερσονήσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 27. 12/04 10:16

  Ισπανία: Οι πολίτες αντιστέκονται στον μαζικό τουρισμό

 28. 11/04 19:04

  Zeus International: Νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό

 29. 11/04 18:07

  Οι τρεις οικονομικές τεκτονικές πλάκες | Ο πληθωρισμός ήρθε για να μείνει

 30. 11/04 17:54

  Θ. Σκυλακάκης: Δεν υπάρχουν χρήματα και για πολυτελή ενεργειακή μετάβαση και για στοιχειώδη προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή

 31. 11/04 17:48

  Η ανθεκτικότητα και η διαχείριση ρίσκου απέναντι στην κλιματική αλλαγή κλειδί για τις επιτυχημένες επιχειρήσεις

 32. 11/04 17:43

  Θα αναδείξουμε το σύνολο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς

 33. 11/04 17:38

  Το 66% των κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα δοκιμάζουν το Co-Pilot

 34. 11/04 17:11

  Χάρης Δούκας: Ο κερδίζων από τον τουρισμό θα πληρώνει αυξημένα τέλη στο Δήμο - φόρο στον τζίρο των ξενοδοχείων

 35. 11/04 17:05

  Πιτσιλής (ΑΑΔΕ): Η πραγματικότητα των δεδομένων μας αποκαλύπτει την φοροδιαφυγή

 36. 11/04 16:49

  Π.Αντωνίου | Επίκαιρο το αίτημα της μείωσης του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

 37. 11/04 16:27

  Νίκος Χαρδαλιάς | Ζητάμε η Περιφέρεια Αττικής να έχει τον έλεγχο όλων των μεγάλων έργων

 38. 11/04 16:22

  ΙΝΣΕΤΕ: Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία το 2023

 39. 11/04 13:02

  Ανησυχία στην Κύπρο για τον πόλεμο στη Γάζα

 40. 11/04 12:58

  Τουρισμός | Ισραηλινοί τουρ οπερέιτορ στην Πιερία

 41. 11/04 12:50

  Σε λειτουργία η πλατφόρμα για το «Rodos Week»

 42. 11/04 12:22

  Αποκαθίσταται το Μινωικό Ανάκτορο στα Μάλια

 43. 11/04 11:48

  Booking.com | Πώς τα καταλύματα θα μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους, αξιοποιώντας τις τάσεις του 2024

 44. 11/04 10:27

  Κρουαζιέρα | CLIA: 31,7 εκατ. επιβάτες το 2023, 7% περισσότεροι από το 2019

 45. 11/04 10:14

  Seabourn | Θεματικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο το 2025 με εμπειρίες τένις και γευσιγνωσία σε αμπελώνα

 46. 11/04 09:53

  Attica Group | Δεύτερο ξενοδοχείο στη Νάξο- αγόρασε το Galaxy Hotel με 14 εκατ. ευρώ

 47. 11/04 07:18

  Οδηγός εξερεύνησης της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου

 48. 11/04 07:16

  Σε άνθηση οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας

 49. 11/04 07:15

  Συνέδριο Travel West Forum στην Πάτρα

 50. 11/04 07:13

  Πώς θα ενισχυθεί ο ποδηλατικός τουρισμός στη Θεσσαλονίκη

 51. 11/04 07:10

  Ταξίδι εξοικείωσης για Βρετανούς bloggers στα Χανιά από τον Jet2com

 52. 10/04 21:22

  Φ. Μακαντάση (διαΝΕΟσις) | Τρίτη σημαντικότερη απειλή για το μέλλον της Ελλάδας είναι η κλιματική κρίση

 53. 10/04 18:38

  Μέτρα ενίσχυσης του εισοδήματος και μειώσεις φόρων 870 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2025

 54. 10/04 18:28

  H LOT επιστρέφει με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρσοβία

 55. 10/04 18:27

  Ολγα Κεφαλογιάννη | Tα επενδυτικά σχέδια για έργα του Ταμείου Ανάκαμψης στον τουρισμό

 56. 10/04 16:54

  Η Μεσόγειος αποτελεί πλέον ένα «hot spot» κλιματικής αλλαγής

 57. 10/04 15:01

  Άνοιξε τις πόρτες του στο λιμάνι του Πειραιά το ξενοδοχείο Mitsis N’U Piraeus Port

 58. 10/04 12:22

  Eurocontrol | Η χωρητικότητα των αεροπορικών εταιρειών της Ευρώπης παραμένει κάτω από το 2019

 59. 10/04 12:02

  «Πρασινίζουμε το Γκρίζο» | Διαγωνισμός του Δήμου Αθηναίων για πράσινες γωνιές σε σπίτια και γειτονιές

 60. 10/04 11:19

  Διακήρυξη από τη Ρόδο | Ο ευρωπαϊκός τουρισμός δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα

 61. 10/04 11:00

  Ο Τουρισμός Υγείας απέφερε 2,3 δισ. δολ. στην Τουρκία το 2023

 62. 10/04 10:33

  UN Tourism | Ελκυστικός προορισμός για τουριστικές επενδύσεις η Αλβανία

 63. 10/04 10:15

  972.893 αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024»

 64. 10/04 10:02

  Μνημόνιο συνεργασίας Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και Wyndham Hotels & Resorts

 65. 10/04 07:09

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Χανιά και Σύβοτα

 66. 10/04 07:08

  Ενισχυμένο το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της Croatia Airlines - Οι συνδέσεις με την Αθήνα

 67. 10/04 07:07

  Οικοτουριστική διαδρομή Ήλιδας-Ολυμπίας: Το Μονοπάτι της Εκεχειρίας

 68. 10/04 07:03

  Οι τιμές στα ξενοδοχεία στα Λουτρά Σμοκόβου

 69. 10/04 07:00

  Δωρεές για δέντρα και γλυκά στο Δήμο Θεσσαλονίκης

 70. 09/04 22:10

  Δόμνα Μιχαηλίδου: Δέσμευσή μας η περαιτέρω μείωση του μη μισθολογικού κόστους

 71. 09/04 22:00

  Δήμος Αθηναίων | Εντείνονται οι έλεγχοι για παράνομα τραπεζοκαθίσματα

 72. 09/04 17:15

  «Ο πιο καυτός Μάρτιος» όλων των εποχών- Επιταχύνεται η κλιματική αλλαγή;

 73. 09/04 16:50

  "Ο Πολιτισμός της Ελιάς", εκδήλωση - προπομπός του 2ου «Elia Lesvos Confest 2024»

 74. 09/04 16:19

  Η Όλ. Κεφαλογιάννη στο Φόρουμ “Ευρωπαϊκός Τουρισμός, Ανθεκτικότητα στην κλιματική κρίση" στη Ρόδο

 75. 09/04 16:17

  Ξενοδοχεία: Η Αθήνα στις 5 πόλεις με τη μεγαλύτερη άνοδο εσόδων από το 2019

 76. 09/04 15:33

  Η Ισπανία «τελειώνει» την Χρυσή Βίζα για να αντιμετωπίσει την έλλειψη στέγασης

 77. 09/04 14:15

  Επιμήκυνση της σεζόν μέσω πολιτιστικών εμπειριών

 78. 09/04 13:35

  Επιδότηση 100% σε παραθαλάσσιες επιχειρήσεις για SeaAccess® και εξοπλισμό προσβάσιμων παραλιών

 79. 09/04 13:35

  Radisson Hotel | Tεχνητή νοημοσύνη στις επαγγελματικές εκδηλώσεις

 80. 09/04 13:25

  «Nothing Comes Close» | «Τίποτα δεν συγκρίνεται» με τις αναβαθμισμένες εμπειρίες κρουαζιέρας της Celebrity Cruises

 81. 09/04 12:46

  Mirror: Το "low profile" Ελληνικό νησί που ανταγωνίζεται τη Μύκονο και τη Σαντορίνη!

 82. 09/04 12:13

  Το Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και στα Δίκτυα Διανομής

 83. 09/04 11:59

  Όμιλος Dertour | +47% οι πωλήσεις για το 2024 στις αρχές Μαρτίου, +24,6% το 2023

 84. 09/04 11:52

  Royal Jordanian: Αυξημένη συχνότητα πτήσεων Αμμάν – Αθήνα το καλοκαίρι

 85. 09/04 11:21

  Ιταλικός τουρισμός | Στροφή στην ποιότητα με έμφαση στην προσέλκυση Αμερικανών τουριστών

 86. 09/04 11:08

  Τη Δευτέρα η 2η Διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού της ΔΥΠΑ

 87. 09/04 10:50

  Ο τουρισμός ευεξίας αποτελεί το next big thing - Η πρόταση της Personal Wellness στα ξενοδοχεία

 88. 09/04 10:35

  Ο τουρισμός χρειάζεται περισσότερη προσοχή από τις κυβερνήσεις - το παράδειγμα της Τουρκίας

 89. 09/04 07:00

  Ισπανία: Μεγαλύτερη απασχόληση από τον Μάρτιο λόγω του τουρισμού

 90. 09/04 07:00

  Διαγωνισμός για την παραγωγή καλλιτεχνικών δράσεων του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

 91. 09/04 07:00

  Επενδυτικό σχέδιο 10 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Χ.Κ. Βίγλας – Πισοδερίου

 92. 09/04 07:00

  Δήμος Δίου - Ολύμπου: Αναβάθμιση του ορειβατικού καταφυγίου Κορομηλιάς

 93. 09/04 07:00

  Υπουργείο Τουρισμού: Στον Δήμο η εκμετάλλευση της μαρίνας Πυλαίας - επένδυση 30 εκατ. ευρώ

 94. 08/04 22:32

  Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου | Αίτημα στον Πρωθυπουργό για μείωση του ΦΠΑ στη Δωδεκάνησο

 95. 08/04 16:43

  Το 73% των καταναλωτών από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη στα ταξίδια

 96. 08/04 16:36

  Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας

 97. 08/04 16:32

  H Αρχαία Ολυμπία ξανά στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού

 98. 08/04 14:49

  Eνισχύεται η ελληνοκινεζική συνεργασία στον τουρισμό και πολιτισμό - Συνάντηση Ν. Χαρδαλιά με τον πρέσβη Σ. Τζουντσένγκ

 99. 08/04 14:46

  Γερμανικός Τύπος | Πυρκαγιές και λειψυδρία στην Ελλάδα από τον Απρίλιο

 100. 08/04 14:39

  Στη Σαγκάη το This is Athens – CVB για την προώθηση της Αθήνας