Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat

Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat

Ηγετική και άκρως επιτυχημένη η παρουσία της Globalsat στην ΧΕΝΙΑ 2023, το κορυφαίο εμπορικό forum για τη φιλοξενία στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τεχνολογικές λύσεις, αυτοματισμούς καθώς και λύσεις πράσινης ενέργειας για τον ψηφιακό και ενεργειακό μετασχηματισμό του σύγχρονου ξενοδοχείου.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η φετινή έκθεση Xenia, που αποτελεί το ετήσιο ραντεβού για όλες τις καινοτόμες και επίκαιρες λύσεις που αφορούν την αναβάθμιση του ξενοδοχειακού κλάδου με οικολογικό πρόσημο. Η Globalsat ήταν εκεί για 6η συνεχή χρονιά, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για το πλήρες πορτφόλιο ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει η εταιρεία για το σύγχρονο ξενοδοχείο και τον ψηφιακό και ενεργειακό μετασχηματισμό του.         

         

Στο επιβλητικό, εξαιρετικής αισθητικής και ιδιαίτερα φιλόξενο περίπτερο της Globalsat, παρουσιάστηκαν οι επαγγελματικές οθόνες και οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης Samsung, οι λύσεις ηλεκτροκίνησης Blink, οι λύσεις ηλιακής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων της Greenvolt Next, ο εξοπλισμός πράσινων λύσεων μέσω της Huawei Digital Power, καθώς και οι Λύσεις Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας μέσα από τη δύναμη του ΙοΤ.

Επαγγελματικές Οθόνες & Λύσεις Ψηφιακής Σήμανσης Samsung

Το άρτιο αισθητικά και λειτουργικά περίπτερο της Globalsat-Samsung, έγινε «κόμβος» επισκέψεων, ενημέρωσης και παρουσίασης όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, με επίκεντρο τη χρήση της τεχνολογίας και στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της ποιότητας των υπηρεσιών και της συνολικής εμπειρίας εντός μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας με τον κολοσσό τεχνολογίας SAMSUNG, η Globalsat παρουσίασε την πλήρη γκάμα των επαγγελματικών και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, των οθονών εσωτερικής και εξωτερικής ψηφιακής σήμανσης, των επαγγελματικών οθονών Wall και Cinema Led, που εξασφαλίζουν προηγμένη εμπειρία ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.


Παράλληλα, στον εντυπωσιακό χώρο του περιπτέρου, η Globalsat ανέδειξε σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, που επιτρέπουν  στους διαχειριστές των ξενοδοχείων να επιβλέπουν την ορθή λειτουργία των συσκευών απομακρυσμένα και προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, αυτοματισμούς στη διαχείριση του φωτισμού του δωματίου, των παραθύρων, προσωποποιημένα μηνύματα κλπ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Υπηρεσίες με βάση την τεχνολογία και λύσεις πράσινης ενέργειας για τη σύγχρονη επιχείρηση

Η Globalsat πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας.

Προτεραιότητα και κινητήρια δύναμη της εταιρείας, είναι να φέρει τα οφέλη της τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε οργανισμό, στην κοινωνία. Ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα, αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς της πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Λύσεις Ηλεκτροκίνησης

Η Globalsat στηρίζει τη μετάβαση σε μια βιώσιμη, έξυπνη κινητικότητα μέσα από την ηλεκτροκίνηση. H εταιρεία, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, αναπτύσσει το δίκτυο των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προμήθειας, διαχείρισης και διασύνδεσης σταθμών φόρτισης σε ξενοδοχειακές μονάδες, που επιθυμούν να παρέχουν μια μοντέρνα παροχή με οικολογικό πρόσημο στους επισκέπτες τους. Λαμβάνοντας υπόψη τις μελλοντικές προοπτικές και εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, στόχος της Globalsat είναι να συμβάλλει στο άνοιγμα της αγοράς των ηλεκτρικών οχημάτων, ενισχύοντας την εµπιστοσύνη των χρηστών τους και των επιχειρήσεων στην ηλεκτροκίνηση και στη διαθεσιµότητα σηµείων επαναφόρτισης.

Τo δίκτυο της Blink διαθέτει περισσότερες από 600 θέσεις φόρτισης σε όλη την Ελλάδα “ και συνεχώς επεκτείνεται.“

Η Βlink, χρησιμοποιεί κορυφαίες τεχνολογίες κρυπτογράφησης, για την ασφαλή επικοινωνία των χρηστών µε την εφαρμογή. Η εγγραφή στην εφαρμογή της Blink, γίνεται δωρεάν, απλά, εύκολα και µε απόλυτη ασφάλεια.

Λύσεις αυτοπαραγωγής και αυτοκατανάλωσης

Η Globalsat παρέχει λύσεις πράσινης ενέργειας σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να μετασχηματιστούν ενεργειακά.

Μέσα από τη συνεργασία μας με τον Πορτογαλικό Όμιλο Greenvolt και τη δημιουργία της Greenvolt Next, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις πράσινης ενέργειας για τη σύγχρονη επιχείρηση, που καλύπτουν πλήρως τις ενεργειακές της ανάγκες από την παραγωγή έως την κατανάλωση. Πιο συγκεκριμένα, οι λύσεις της Greenvolt Next αφορούν τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία φωτοβολταϊκών έργων ιδιοκατανάλωσης για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, με κύριο στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη και τη μετάβαση των επιχειρήσεων στη νέα ενεργειακή εποχή. Οι δυο λύσεις που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά βασίζονται σε δύο διαφορετικά μοντέλα επένδυσης και εξασφαλίζουν μείωση του ενεργειακού κόστους της επιχείρησης και του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Με τη λύση Solar PPA – Zero Investment, η Greenvolt Next επενδύσει στην επιχείρηση, αναλαμβάνοντας όλα τα κόστη από την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος μέχρι τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου. 

Με τη λύση Solar EPC – Risk Free, ο πελάτης χρηματοδοτεί την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος και η εξειδικευμένη ομάδα της Greenvolt Next αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την αδειοδότηση, τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή του έργου. Η ποιότητα της εγκατάστασης διασφαλίζεται από την ομάδα της Greenvolt Next και η παράδοση της εγκατάστασης γίνεται ακριβώς πριν την έναρξη της λειτουργίας του φωτοβολταϊκού συστήματος. 

Εξοπλισμός πράσινων λύσεων

Η Globalsat προσφέρει έξυπνες λύσεις Φ/Β inverter επαγγελματικής και οικιακής χρήσης, μέσω της συνεργασίας της με τη Huawei Digital Power, οδηγώντας την ηλιακή τεχνολογία στο επόμενο επίπεδο.

Η λύση Huawei FusionSolar Smart PV Inverter, ενσωματώνει τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και cloud για την μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε κύρια πηγή ενέργειας σε ένα χώρο. Οι τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της Huawei Digital Power, περιλαμβάνουν τη λειτουργία και συντήρηση (Ο&Μ), τη σύνδεση στο δίκτυο καθώς και την ασφάλεια του δικτύου ενέργειας.

Λύσεις διαχείρισης εταιρικής βιωσιμότητας μέσα από τη δύναμη του ΙοΤ

Μια μοναδική πηγή δεδομένων για τη διαχείριση του αποτυπώματος ενέργειας και βιωσιμότητας για την επιχείρησής σας 

Μέσω της ολοκληρωμένης λύσης Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας (Sustainability Management Solution) της Globalsat, η επιχείρησή σας μπορεί να συλλέγει, να αναλύει και να αυτοματοποιεί πληροφορίες που έχουν σημασία για τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξής της, με σκοπό την αύξηση της ενεργειακής και περιβαλλοντικής της επίδοσης. 

Πιο συγκεκριμένα μέσω της πλατφόρμας, η επιχείρηση μπορεί να μειώσει το ενεργειακό και λειτουργικό της κόστος, καθώς και να εξασφαλίσει την άνεση των υπαλλήλων της. Επιπρόσθετα, δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές των κτιρίων να βελτιώσουν το λειτουργικό κόστος των εργασιών τους, να αυξήσουν την αναμενόμενη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού τους και να βελτιώσουν τη συνολική επίδοση του κτιρίου.

Μάθε περισσότερα:

LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Corporate Site | Eshop

Γνωρίστε την Ομάδα της Globalsat

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 26/02 11:07

  Επιτροπή Τουρισμού | Κεντρικός στόχος να καταστεί το Ηράκλειο ευρωμεσογειακός προορισμός

 2. 26/02 10:55

  Air Canada: Περισσότερες συνδέσεις με Αθήνα από Μόντρεαλ και Τορόντο το 2024

 3. 26/02 07:30

  Η Αλόννησος στο πρόγραμμα Toural

 4. 26/02 07:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μύτικα και Κω

 5. 26/02 07:19

  Δήμος Βόλβης: Αίτηση για το πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 6. 26/02 07:17

  Δύο εγκρίσεις για συγχωνεύσεις τουριστικών εταιρειών

 7. 25/02 11:15

  Ο Δήμος Αιγιαλείας στο Πρόγραμμα Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης

 8. 24/02 17:23

  Γιώργος Πελεκανάκης | Ο FTI φέρνει χιλιάδες τουρίστες και στην Κρήτη- "Είμαστε σε αναμονή"

 9. 24/02 13:37

  Η Πιερία στα προγράμματα του Alltours | Σημαντική συμφωνία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 10. 24/02 07:34

  Εκδήλωση Following Aristotle στα αρχαία Στάγειρα

 11. 24/02 07:32

  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων Drift 2024 στο Ηράκλειο

 12. 24/02 07:27

  Η Κίνα μπορεί να συνεισφέρει το 40% της παγκόσμιας κατανάλωσης πολυτελών προϊόντων έως το 2030

 13. 23/02 21:42

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων

 14. 23/02 18:49

  Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων | Οι αντοχές του τουρισμού θα δοκιμαστούν και το 2024

 15. 23/02 14:50

  Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μαζί στο Γερμανικό κοινό στην Βαυαρία

 16. 23/02 14:46

  Galataport | Κωνσταντινούπολη: το «Καλύτερο Νέο Αναπτυξιακό Έργο» στα Βραβεία MAPIC 2023

 17. 23/02 14:36

  7% περισσότερες αεροπορικές θέσεις στο Ηράκλειο το 2024

 18. 23/02 14:01

  Έναρξη Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας

 19. 23/02 12:02

  Τι συμβαίνει με τον tour operator FTI; Ανησυχίες από τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία για μη καταβολή πληρωμών

 20. 23/02 11:53

  Κρουαζιέρα | Επίσκεψη στο Celebrity Infinity - Ο Πειραιάς λιμάνι βάσης από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο 2024

 21. 23/02 11:07

  Ξενοδοχεία | Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση και προσθήκες στο Club Med Gregolimano

 22. 23/02 10:54

  ΥΠΑ | Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από το μεσημέρι του Σαββάτου

 23. 23/02 10:31

  SeaDream Yacht Club: Δύο νέα δρομολόγια από την Αθήνα με προσεγγίσεις στα Ελληνικά νησιά

 24. 23/02 10:18

  Airbnb: Η Θεσσαλονίκη στους 7 κορυφαίους οικονομικούς προορισμούς του 2023

 25. 23/02 09:54

  Ισχυρές επιδόσεις είχαν τα ξενοδοχεία της Accor στην Ελλάδα το 2023

 26. 23/02 09:45

  Η Πιερία προωθεί τον συνεδριακό και αστικό τουρισμό | Συνεργασία με το Thessaloniki Convention Bureau

 27. 23/02 09:37

  Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Βελιγράδι

 28. 23/02 09:32

  Διεθνής πιστοποίηση βιωσιμότητας για τα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino

 29. 23/02 07:45

  Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης: Εγκρίσεις αιτημάτων της Ξενοδοχεία Κάραβελ Α.Ε. και του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

 30. 23/02 07:42

  Σε ποια τουριστικά γραφεία ανατέθηκε η παροχή ταξιδιωτικών και μεταφορικών υπηρεσιών

 31. 23/02 07:40

  Σερβία: Προς πώληση το Hotel Jugoslavija με τιμή εκκίνησης 27,1 εκατ. ευρώ

 32. 23/02 07:38

  Φλώρινα | Τουρισμός χωρίς εμπόδια: Προσβάσιμες περιπέτειες

 33. 23/02 07:33

  Δήμος Κορινθίων: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 34. 22/02 16:47

  HolidayCheck: Το 18% των Γερμανών «ψηφιζει» διακοπές στην Ελλάδα για το 2024 – Με ποια κριτήρια επιλέγουν προορισμό

 35. 22/02 16:01

  Ryanair: Νέα σύνδεση με Σκιάθο από το αεροδρόμιο Βουδαπέστης το καλοκαίρι του 2024

 36. 22/02 14:29

  Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις»

 37. 22/02 14:20

  Σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΟΤΑ) μετεξελίσσεται η ΕΑΤΑ | αποκτά Τεχνική Υπηρεσία για έργα

 38. 22/02 14:14

  Συνάντηση Φορέων στην Κρήτη για την απαθρακοποίηση της τουριστικής βιομηχανίας

 39. 22/02 13:11

  Focus Bari- Έρευνα | Τεχνητή Νοημοσύνη: Επιφυλακτικοί 2 στους 3 Έλληνες - 1 στους 3 χρησιμοποιεί το CHAT GPT!

 40. 22/02 13:04

  Γερμανικός Τύπος | «Τοξική ωρολογιακή βόμβα» στον βυθό της Σαντορίνης;

 41. 22/02 12:15

  ΕΛΣΤΑΤ | Αυξημένες κατά 6,2% οι αφίξεις σε καταλύματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια τον Δεκέμβριο

 42. 22/02 12:08

  Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

 43. 22/02 11:33

  Σε διαβούλευση 5άστερη τουριστική επένδυση στη Μύκονο, με προϋπολογισμό 154 εκατ. ευρώ

 44. 22/02 11:22

  ΥΠΑ | +8,9% η επιβατική κίνηση Ιανουαρίου 2024

 45. 22/02 11:10

  Συνέδρια για yachting, αειφόρο τουρισμό, πολιτιστική κληρονομιά και προβολή υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 46. 22/02 10:45

  TripAdvisor | Φαλάσαρνα και Μύρτοs στις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο- Η παραλία Γαλησσά στις 10 καλύτερες αειφόρες

 47. 22/02 10:14

  Η United Airlines επιστρέφει στο Τελ Αβίβ με καθημερινές πτήσεις από τη Ν.Υόρκη

 48. 22/02 08:05

  Υψηλή ικανοποίηση δηλώνουν οι τουρίστες της Αθήνας - «Μust» προορισμός με όχημα τον πολιτισμό και το παραλιακό μέτωπο

 49. 22/02 08:05

  «Επιστρέφουν» αργά αλλά σταθερά τα Αθηναϊκά ξενοδοχεία – Κλειδί ο Δωδεκάμηνος τουρισμός

 50. 22/02 08:05

  Τουρισμός: Ποιες αγορές "απογείωσαν" την Αθήνα το 2023 - Αυτό είναι το προφίλ των επισκεπτών της

 51. 22/02 07:53

  Ελληνικά βιολογικά προϊόντα σε διεθνή έκθεση της Γερμανίας

 52. 22/02 07:48

  Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 53. 22/02 07:44

  Πως αντιμετωπίζει η Γερμανία το πρόβλημα της έλλειψης διαθέσιμων κατοικιών

 54. 22/02 07:41

  Δύο εικαστικές εκθέσεις στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

 55. 22/02 07:01

  Απόφαση για ξενοδοχειακή μονάδα στην Κέρκυρα

 56. 21/02 20:33

  Κινητοποίηση - πορεία των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης την Πέμπτη στο Ηράκλειο

 57. 21/02 16:20

  Πόλος έλξης η Νότια Κρήτη – ποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι πήραν άδειες για ανέγερση ξενοδοχείων

 58. 21/02 15:13

  Τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

 59. 21/02 14:43

  Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Δήμου Ηρακλείου

 60. 21/02 14:06

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | 20,5 δισ. ευρώ οι εισπράξεις, 32,7 εκατ. οι αφίξεις

 61. 21/02 12:50

  Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου - ΕΒΕΔ | Σεμινάριο για την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης

 62. 21/02 12:44

  Το πρόγραμμα στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι

 63. 21/02 12:30

  Ένωση Μαρινών Ελλάδας | Μελέτη για τον Χωροταξικό Σχεδιασμό Συστήματος Μαρινών στην Ελλάδα

 64. 21/02 12:10

  Το κακόβουλο λογισμικό, ο μεγαλύτερος ψηφιακός κίνδυνος για τις ελληνικές εταιρείες

 65. 21/02 11:58

  ECDC | Ανησυχία προκαλεί η αυξητική τάση των κρουσμάτων ιλαράς στην Ευρώπη

 66. 21/02 11:01

  Τα ξενοδοχεία ανώτερης ποιότητας κυριαρχούν στις επενδύσεις στην Ευρώπη - πόσα ανοίγουν το 2024

 67. 21/02 10:23

  Ημέρες καριέρας τουρισμού 2024 από το Πανεπιστήμιο Πάτρας

 68. 21/02 10:19

  ΠΑΣΟΚ: Στη Βουλή τα αιτήματα των Σωματείων Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Κρήτης

 69. 21/02 10:00

  The Twist μια νέα σχεδιαστική αρχιτεκτονική πρόταση της Potiropoulos+Partners

 70. 21/02 07:10

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Σάμο και Λέσβο

 71. 21/02 07:07

  Η ελληνική παρουσία στην τουριστική έκθεση F.re.e του Μονάχου

 72. 21/02 07:05

  Οι αμερικανικές εταιρείες ενισχύουν την παρουσία τους στην Αλβανία

 73. 21/02 07:04

  Δήμος Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 74. 21/02 07:02

  Το εμπορικό έλλειμμα της Ισπανίας μειώθηκε κατά 40% το 2023

 75. 20/02 18:14

  Η Χαλκιδική πρώτη επιλογή των Ρουμάνων για τις διακοπές τους

 76. 20/02 18:08

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Άτυπη Σύνοδο των Υπουργών Τουρισμού

 77. 20/02 16:20

  Εγκαίνια νέων γραφείων και Γενική Συνέλευση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος

 78. 20/02 16:16

  Στα δικαστήρια για greenwashing η TUI Cruises

 79. 20/02 15:41

  Σε ισχύ ο κανονισμός για τις επιγραμμικές πλατφόρμες στην ΕΕ

 80. 20/02 14:42

  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κρουαζιέρας στη Γένοβα

 81. 20/02 13:11

  Ελληνικός τουρισμός 2023: 2,8 δισ. ευρώ περισσότερες εισπράξεις από το 2022

 82. 20/02 12:48

  Τουρισμός: Anex Group και Coral Travel οι ανερχόμενες «δυνάμεις» στα πακέτα από τις γερμανόφωνες αγορές

 83. 20/02 12:04

  Τουρισμός | ACI World: Η παγκόσμια επιβατική κίνηση θα διπλασιαστεί σε 20 χρόνια (!)

 84. 20/02 11:45

  Kuoni: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της ζήτησης για πολυτελή ταξίδια το 2024

 85. 20/02 11:29

  FedHATTA: Συνάντηση με την Πρέσβη της Λιθουανίας για την ενίσχυση των τουριστικών ροών

 86. 20/02 11:19

  TUI Airways: Διευρύνονται οι συνδέσεις με Κω και Ρόδο

 87. 20/02 10:38

  Γερμανικός τουρισμός | Υψηλή ζήτηση για τις σκανδιναβικές χώρες λόγω κλιματικής αλλαγής

 88. 20/02 10:31

  Lufthansa: Νέα απεργία μέχρι το πρωί της Τετάρτης

 89. 20/02 10:16

  Συνάντηση της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης «ΚΝΩΣΣΟΣ» με τον Δήμαρχο Σητείας

 90. 20/02 09:05

  Η Wyndham ανοίγει στο Μόναχο το μεγαλύτερο Ramada Encore σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

 91. 20/02 07:30

  Impossible Mission και Ικανότητα Φέρουσα (II)

 92. 20/02 07:25

  Γερμανία: Πιλοτική εφαρμογή της 4ήμερης εργασίας από 45 επιχειρήσεις

 93. 20/02 07:20

  Πτήσεις της Ryanair από τα Τίρανα στην Reggio Calabria της Ιταλίας

 94. 20/02 07:15

  Γερμανία | 35.000 απολύσεις και περικοπές θέσεων εργασίας από μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους

 95. 20/02 07:10

  Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 2 Σουηδούς δημοσιογράφους

 96. 20/02 07:05

  Νέα χρήση για το Αρχοντικό Νικολάου Δημητρακόπουλου της Καρύταινας

 97. 19/02 18:39

  This is Athens – CVB | Δυναμική παρουσία της Αθήνας στην έκθεση “Outbound Travel Market” στη Βομβάη

 98. 19/02 17:54

  Παγκόσμια προβολή της Αθήνας μέσω του τελικού του UEFA Europa Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ

 99. 19/02 17:33

  Δειλές ενδείξεις επιμήκυνσης στα Ελληνικά ξενοδοχεία το 2023 – Ποιες προκλήσεις την αναχαιτίζουν

 100. 19/02 15:46

  Παρίσι: Κλειστός ο Πύργος του Άιφελ λόγω απεργίας