Ιστοσελίδες και εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε ταξιδιώτης

Ιστοσελίδες και εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε ταξιδιώτης

Για ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ferryroute.com)

Εάν θέλετε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια, τότε το ferryroute.com σας το κάνει υπερβολικά εύκολο. Μέσα από αυτή την ευέλικτη μηχανή αναζήτησης μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων που αφορούν Ελλάδα και 19 χώρες του εξωτερικού αλλά και να εκδόσετε τα εισιτήρια σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, να συνδυάσετε διάφορους  προορισμούς μέσα από την ίδια την μηχανή ή μέσα από τον διαδραστικό χάρτη που προσφέρει αλλά και επιβάτες. Το ferryroute.com ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τα δρομολόγια πλοίων και για τις υπάρχουσες προσφορές και εκπτώσεις. 

Μέσα από το ferryroute.com έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ, μέσα στο οποίο θα μπορείτε να κρατάτε αρχείο με όλες τις κρατήσεις που έχετε κάνει μέχρι την δεδομένη στιγμή. Καθώς η μηχανή φτιάχτηκε υπό τις οδηγίες ανθρώπων με εμπειρία στον χώρο των ακτοπλοϊκών κρατήσεων και εισιτηρίων, εκτός από την ασφάλεια των συναλλαγών που προσφέρει, έχει και χαρακτηριστικά που την κάνουν άκρως φιλική προς το χρήστη.

Για τρένα (thetrainline.com)

Το thetrainline.com αποτελεί μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια με τρένο και πούλμαν, καθώς συγκεντρώνει δρομολόγια, τιμές και χρόνους ταξιδιού από περισσότερες από 270 εταιρείες σιδηροδρομικών μεταφορών και πούλμαν από 45 χώρες.  Παρέχοντας ζωντανές, εξατομικευμένες ταξιδιωτικές πληροφορίες εν κινήσει μέσω της  εφαρμογής, μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών για την φθηνότερη επιλογή ανάμεσα σε όλες τις διαθέσιμες εταιρείες τρένων και πούλμαν. 

Με αυτή την ολοκληρωμένη συλλογή ταξιδιωτικών επιλογών καθώς και με μοναδικές πληροφορίες βασισμένες σε τεχνητή νοημοσύνη, έχετε την δυνατότητα να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς και αγοράσετε τα εισιτήρια σας γρήγορα εξοικονομώντας χρόνο, κόπο και φυσικά χρήματα.

Για αεροπλάνα (https://www.fly-scanner.com/)

To fly-scanner.com προσφέρει αναζήτηση φθηνής ή χαμηλού κόστους πτήση κάνοντας συγκρίση τιμών σε αεροπορικά εισιτήρια ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η πλατφόρμα συγκρίνει μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα όλες τις διαθέσιμες επιλογές και προσφορές χωρίς επιπλέον κόστος, ανάμεσα σε μεγάλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και αεροπορικές εταιρείες. Έτσι προσφέρει την ευκαιρία σε κάθε ταξιδιώτη να βρεί την απευθείας πτήση ή την ενδιάμεση πτήση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτησή σας με βάση τα κριτήρια που προτιμάτε, όπως διάρκεια πτήσης, αεροπορικές εταιρείες, στάσεις, κατηγορία ταξιδιού, ώρες αναχώρησης και άφιξης και άλλα, για να βρείτε την ιδανική φθηνή πτήση ή πτήση χαμηλού κόστους. Μπορείτε ακόμα να ελέγξτε όλους τους διαθέσιμους προορισμούς και τα κύρια αεροπορικά δρομολόγια για να βρείτε όλα τα ταξίδια με έκπτωση που αναχωρούν από ή προς τον επόμενο προορισμό σας και να κάνετε την κράτηση σας χωρίς να χάσετε χρόνο. 

Για ταξί/μετακινήσεις στην πόλη (Uber)

Το Uber διευκολύνει την μετακίνηση σας εύκολα, άμεσα, και με ασφάλεια με πρόσβαση σε διαφορετικούς τύπους διαδρομών σε περισσότερες από 10.000 πόλεις του κόσμου. Μέσα από την εφαρμογή της Uber, ο επιβάτης εκτός από τον προορισμό του, βλέπει το μέγεθος του οχήματος, την τιμή και την εκτιμώμενη ώρα αποβίβασης για κάθε επιλογή διαδρομής που του προσφέρεται, πριν κάνει την επιλογή του. Επιπλέον, ο επιβάτης ενημερώνεται αυτόματα για το πόση ώρα το όχημα του οδηγού απέχει από την τοποθεσία του σε πραγματικό χρόνο, να δώσει φιλοδώρημα στον εν λόγω οδηγό και φυσικά να τον αξιολογήσει. 

Μέσα από την Uber, o επιβάτης γλιτώνει τον κόπο του να ψάχνει ταξί ή άλλο μεταφορικό μέσο για την μετακίνηση του οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, έχει τον έλεγχο της ίδιας του της μετακίνησης του, και φτάνει στον προορισμό του με ασφάλεια και άνεση πάνω απ’όλα.

TripIt

Το TripIt ξεκαθαρίζει τα δρομολόγια και τα έγγραφά σας κρατώντας τα οργανωμένα όλα σε ένα μέρος. Μπορείτε να ρυθμίσετε έτσι ώστε οι κρατήσεις σας να αποστέλλονται αυτόματα στο TripI, το οποίο σας επιτρέπει να βλέπετε επιβεβαιώσεις ταξιδιού, δρομολόγια πτήσεων, εισιτήρια, πληροφορίες κρατήσεων ξενοδοχείων και Airbnb, κρατήσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και οδηγίες οδήγησης χωρίς να βγείτε ποτέ από την εφαρμογή.

Το TripI διευκολύνει επίσης να μοιραστείτε τα σχέδια ταξιδιού σας με το άτομο που  πρόκειται να σας παραλάβει από το αεροδρόμιο ή το σιδηροδρομικό σταθμό ή με οποιονδήποτε άλλον μπορεί να χρειαστεί να συντονιστεί μαζί σας. Οι συνδρομές TripIt Pro κοστίζουν 49 $ ετησίως και περιλαμβάνουν πρόσθετες  λειτουργίες, όπως η λήψη ειδοποιήσεων πτήσης σε πραγματικό χρόνο, χρόνους αναμονής, πληροφορίες παραλαβής αποσκευών και ενημερώσεις για τα προγράμματα επιβράβευσης αφοσίωσης.

PackPoint

Το PackPoint αφαιρεί όλο το άγχος από τη προετοιμασία των αποσκευών σας. Η εφαρμογή σας δείχνει τι να πάρετε μαζί σας βάση της διάρκεια του ταξιδιού σας, την πρόβλεψη καιρού για τον προορισμό σας, αλλά και τυχόν δραστηριότητες που μπορείτε να  σχεδιάσετε. Εάν υπάρχει πρόσβαση σε υπηρεσίες πλυντηρίου ρούχων στον προορισμό σας, το PackPoint σας επιτρέπει ακόμη και να συνυπολογίσετε ότι θα πλυθούν κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας άρα επομένως και την επαναλαμβανόμενη χρήση των ρούχων σας στον συνολικό αριθμό που θα πακετάρετε.

Απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή, πληκτρολογήστε την πόλη που πρόκειται να επισκεφθείτε και συνδέστε όλα τα στοιχεία του ταξιδιού σας. Επομένως, σταματήστε να περιμένετε μέχρι την ημέρα πριν από το ταξίδι σας — ή τις ώρες πριν αναχωρήσετε για το αεροδρόμιο — και ξεκινήστε να ετοιμάζετε τα πράγματά σας τώρα.

LoungeBuddy

Το LoungeBuddy προσφέρει πρόσβαση σε premium σαλόνια αεροδρομίου σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την αεροπορική εταιρεία ή την κατηγορία εισιτηρίου που έχετε. Όταν δημιουργείτε ένα ταξίδι στην εφαρμογή, αυτή σας ενημερώνει σε ποια σαλόνια έχετε πρόσβαση με βάση τα αεροδρόμια από τα οποία θα μεταβείτε, καθώς και πώς να αγοράσετε πρόσβαση εάν δεν την έχετε ήδη.

Μπορείτε να αγοράσετε πρόσβαση την ημέρα του ταξιδίου ή έως και δύο μήνες νωρίτερα, εάν σας αρέσει να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Εάν πάλι προτιμάτε να κάνετε αναζήτηση ανά σαλόνι ή ανά πρόγραμμα, η εφαρμογή θα σας πει ακριβώς τι χρειάζεται για να τα χρησιμοποιήσετε.

Priority Pass

Το Priority Pass προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 1.300 σαλόνια σε όλο τον κόσμο και παρέχει κουπόνια γευμάτων σε επιλεγμένα εστιατόρια αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο με ετήσια χρέωση που ξεκινά από 99 $.

Πολλές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων της The Platinum Card® από την American Express, της Capital One Venture X και της Chase Sapphire Reserve, προσφέρουν συνδρομές Priority Pass για όλους τους κατόχους καρτών (απαιτείται εγγραφή). Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε μια ετήσια συνδρομή για να γίνετε μέλος και, ανάλογα με τη βαθμίδα, μια χρέωση για την είσοδο σε κάθε σαλόνι επιπλέον της ετήσιας συνδρομής.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Priority Pass, εισάγετε το όνομα ή τον κωδικό του αεροδρομίου στο οποίο βρίσκεστε και το Priority Pass θα εμφανίσει τα σαλόνια ή τα εστιατόρια στα οποία έχετε πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, ωρών, ανέσεων και συγκεκριμένες οδηγίες τοποθεσίας. Για για επιλεγμένα προνόμια απαιτείται εγγραφή.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 24/06 18:45

  FTI | Αίτηση πτώχευσης από τις δύο Meeting Point - Tι αναφέρεται για την εταιρεία στην Ελλάδα

 2. 24/06 15:30

  Τουρισμός | Γάλλοι ξενοδόχοι μήνυσαν την Airbnb για αθέμιτο ανταγωνισμό

 3. 24/06 14:51

  SZ: To ελληνικό Σάββατο είναι του εργοδότη

 4. 24/06 13:05

  Ισπανία: Μηδενικός ΦΠΑ στο ελαιόλαδο από την 1η Ιουλίου

 5. 24/06 12:42

  Επίσκεψη στο νέο, πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent της Celebrity Cruises στον Πειραιά

 6. 24/06 07:57

  Πορτογαλία: Οι υπηρεσίες τουρισμού και ταξιδίων υπερδιπλασιάστηκαν μεταξύ 2014 και 2023

 7. 24/06 07:52

  Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

 8. 24/06 07:49

  Συνέδριο Euroclassica της Ομηρικής Ακαδημίας στη Χίο

 9. 23/06 13:47

  Ιταλία | Ανοίγει ξανά το Κάπρι για τους τουρίστες – Επιλύθηκε το πρόβλημα με την υδροδότηση

 10. 23/06 11:55

  Τουρισμός | Τέλος στα Airbnb στη Βαρκελώνη σε 5 χρόνια ανακοίνωσε ο δήμαρχος

 11. 23/06 11:38

  Η κατασκευή του αεροδρομίου Αυλώνα φτάνει το 40% της ολοκλήρωσης

 12. 23/06 11:36

  Γιορτή Σταριού στο Ευύδριο Λάρισας

 13. 23/06 11:30

  Γιορτή Χρυσόμηλου στη Ρόδο

 14. 22/06 12:28

  Ποιες επιπτώσεις έχει ο καύσωνας για την υγεία μας;

 15. 22/06 12:21

  Κοινωνικός τουρισμός | Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

 16. 22/06 07:53

  Ισπανία: Στα 570 ευρώ από 480 ευρώ το επίδομα ανεργίας

 17. 22/06 07:36

  Γυναικολιχουδιές στη Γλαύκη της Λάρισας

 18. 21/06 20:09

  Στα 1,8 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α' 4μηνο | +36% από τις ΗΠΑ, +31% από Γερμανία

 19. 21/06 19:57

  2η Γιορτή Μπύρας στον Πύργο Ηλείας

 20. 21/06 17:42

  CapsuleT Accelerator: Δικτύωση και Ανάπτυξη για Τουριστικές Startups

 21. 21/06 16:28

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Roger Bernat The Rite of Spring / Η ιεροτελεστία της άνοιξης | Πειραιώς 260 / 28-30 Ιουνίου

 22. 21/06 13:25

  Εταιρεία του Δ.Μελισσανίδη μεταξύ των 3 ενδιαφερομένων για την Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονική

 23. 21/06 13:23

  Η Turespaña προωθεί τον LGBTQI+ τουρισμό στο Europride 2024 της Θεσσαλονίκης

 24. 21/06 12:50

  TUI: Άνευ προηγουμένου επέκταση της σεζόν σε Κρήτη, Ρόδο, Κω

 25. 21/06 12:04

  Στην Ευρώπη οι μεγαλύτερες δυνατότητες στρατηγικών επενδύσεων στον τουρισμο στον κόσμο

 26. 21/06 11:43

  Expedia: Οι Αμερικανοί παίρνουν τις λιγότερες ημέρες διακοπών στον κόσμο

 27. 21/06 11:23

  Οι Βαλεαρίδες Νήσοι δεν αντέχουν 20 εκατ. τουρίστες- χρειάζονται όρια, με απόφαση και των κατοίκων

 28. 21/06 10:55

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Chamber Orchestra of Europe – Simon Rattle – Magdalena Kožená | Ηρώδειο - 30 Ιουνίου 2024

 29. 21/06 10:44

  Booking.com | Καθοριστικός ο ρόλος των καταλυμάτων στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων

 30. 21/06 10:36

  flydubai: Νέες συνδέσεις με τρία Ελληνικά νησιά

 31. 21/06 09:52

  «The Ilisian» | Η αναγέννηση του Hilton διαμορφώνει ένα νέο τοπόσημο για την Αθήνα του αύριο

 32. 21/06 08:43

  Δήμος Χανίων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 33. 21/06 08:39

  Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο

 34. 21/06 07:36

  1η φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στη λίμνη Παμβώτιδα

 35. 21/06 07:33

  Γιορτή της Καραγκούνικης Πίτας στο Μασχολούρι Καρδίτσας

 36. 21/06 07:29

  Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2024 Νόστος στο Λεωνίδιο

 37. 20/06 21:26

  Αρνητική γνωμοδότηση σε ΜΠΕ ξενοδοχείου στην περιοχή Ιεράπετρας

 38. 20/06 18:35

  Focus Bari | Δύο στους τρεις Έλληνες χαζεύουν άσκοπα μέσα στα social....

 39. 20/06 18:31

  Ημερίδα Κινηματογραφικός Τουρισμός

 40. 20/06 13:53

  Το Hilton της Αθήνας γίνεται «The Ilisian» - Επένδυση 340 εκατ. ευρώ που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2025

 41. 20/06 13:50

  Οι hackers μπορούν να “σπάσουν” το 45% των κωδικών σε μόλις ένα λεπτό (!)

 42. 20/06 13:10

  Τουρισμός | Mastercard: Μετατόπιση της ζήτησης στους εκτός αιχμής μήνες στη Μεσόγειο- και στην Ελλάδα

 43. 20/06 13:08

  Άνοιξαν οι Ιαματικές Πηγές της ΕΤΑΔ για το φετινό καλοκαίρι

 44. 20/06 12:09

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | + 22% τα έσοδα και +20% οι αφίξεις στο α' τετράμηνο

 45. 20/06 11:59

  FTI: Αίτηση πτώχευσης από θυγατρική με αντικείμενο τα αεροπορικά εισιτήρια

 46. 20/06 11:48

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Signal to noise - Forced Entertainment | 26-27 Ιουνίου Πειραιώς 260 Χώρος Δ

 47. 20/06 10:46

  Αμερικανικός τουρισμός | 71 εκατ. ταξίδια την εβδομάδα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας - 5,7 εκατ. αεροπορικώς

 48. 20/06 10:07

  ΥΠΑ | +13% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' πεντάμηνο

 49. 20/06 10:01

  Β. Μακεδονία: Ακυρώσεις και χάος λόγω... διαβατηρίων

 50. 20/06 09:52

  Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ μόνιμα σε ταξί και στην παράδοση καφέ | Συνεισφορά Αλληλεγγύης 33% στις εταιρίες διύλισης

 51. 20/06 09:40

  Λαμπρά εγκαίνια στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

 52. 20/06 09:34

  Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό

 53. 20/06 07:13

  Νέα δωρεά του Σταύρου Ανδρεάδη στη Θεσσαλονίκη

 54. 20/06 07:10

  Δήμος Αλεξανδρούπολης: 4 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 55. 20/06 07:06

  Εκδήλωση Συρράκο και Λέρος – Αιγαίο και Τζουμέρκα. Μια Ελλάδα Πολιτισμός

 56. 20/06 07:02

  Γεύσεις Αμβρακικού στην Αμφιλοχία

 57. 20/06 07:00

  Σε ποιο σημείο θα σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία στην Αθήνα τους επόμενους μήνες

 58. 19/06 17:33

  Foreign Office | "Κόκκινος συναγερμός" για Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ισπανία

 59. 19/06 17:20

  HAPCO & DES: Εκτόξευση του τζίρου στον τουρισμό MICE στην Ελλάδα εάν ο κλάδος στηριχθεί – Χάνονται πάνω από 120 εκδηλώσεις το χρόνο

 60. 19/06 16:06

  FedHATTA/ ΗΑΤΤΑ: Νέες προοπτικές ενίσχυσης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 61. 19/06 15:14

  AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

 62. 19/06 15:08

  Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης

 63. 19/06 13:27

  Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη

 64. 19/06 12:14

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη

 65. 19/06 11:44

  ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό

 66. 19/06 11:36

  Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;

 67. 19/06 11:04

  Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

 68. 19/06 10:01

  Τουρισμός | Αποχωρεί ο ιδρυτής και CEO της Alltours - Μέτοχος το Alltours Foundation

 69. 19/06 07:04

  Υπουργείο Πολιτισμού: Stop σε ανέγερση ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

 70. 19/06 07:03

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή στο cult LGBTQ περιοδικό Vangardist

 71. 19/06 07:02

  Δήμος Καρύστου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 72. 19/06 07:00

  Πάτρα | Ημερίδα: Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου -Σπήλαιο Λιμνών και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας

 73. 19/06 07:00

  Παραδοσιακό Τσιγγάνικο Γλέντι στον Νέο Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες

 74. 18/06 18:31

  Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο

 75. 18/06 18:10

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής

 76. 18/06 17:04

  Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο

 77. 18/06 15:47

  TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

 78. 18/06 15:15

  +9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα

 79. 18/06 14:42

  Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

 80. 18/06 14:19

  Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean

 81. 18/06 14:08

  Vision Omonia: Ανοίγει τον Σεπτέμβριο το εστιατοριο BENEDICT

 82. 18/06 12:27

  Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο

 83. 18/06 12:12

  Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

 84. 18/06 11:57

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Προβολή στην Αγγλική αγορά σε συνεργασία με την Jet2

 85. 18/06 11:37

  Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

 86. 18/06 11:30

  «Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής»

 87. 18/06 11:18

  Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

 88. 18/06 11:12

  ΞΕΕ | 23 διεθνείς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου στο πρόγραμμα Boutique Hotel

 89. 18/06 10:52

  easyJet: Νέα σύνδεση Λονδίνο – Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 90. 18/06 10:37

  Παγκόσμιος τουρισμός | Google και Deloitte: Ποιες θα είναι οι μεγάλες δυνάμεις το 2040- οι τάσεις και οι προορισμοί

 91. 18/06 10:00

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών | Το υπουργείο Τουρισμού απαξιώνει το επάγγελμα του ξεναγού

 92. 18/06 09:21

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Philharmonia Orchestra – Santtu-Matias Rouvali – Patricia Kopatchinskaja | Ηρώδειο - 18 Ιουνίου

 93. 18/06 07:34

  Διαγωνισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΤ

 94. 18/06 07:28

  Άνδρος: Παλιά σεντόνια καταλυμάτων μετατρέπονται σε πάνινες τσάντες

 95. 18/06 07:24

  Μύκονος: Πώς απορρίφθηκε η παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής έως τις 1.30 π.μ, σε κατάστημα

 96. 18/06 07:23

  Απόρριψη απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο

 97. 17/06 17:20

  Accor: Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες διαβάζουν κριτικές επισκεπτών πριν από την κράτηση σε ξενοδοχείο

 98. 17/06 16:30

  Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

 99. 17/06 16:20

  Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό κλάδο

 100. 17/06 16:17

  Άνοιξε το InterContinental Crete