Ιστοσελίδες και εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε ταξιδιώτης

Ιστοσελίδες και εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε ταξιδιώτης

Για ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ferryroute.com)

Εάν θέλετε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια, τότε το ferryroute.com σας το κάνει υπερβολικά εύκολο. Μέσα από αυτή την ευέλικτη μηχανή αναζήτησης μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων που αφορούν Ελλάδα και 19 χώρες του εξωτερικού αλλά και να εκδόσετε τα εισιτήρια σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, να συνδυάσετε διάφορους  προορισμούς μέσα από την ίδια την μηχανή ή μέσα από τον διαδραστικό χάρτη που προσφέρει αλλά και επιβάτες. Το ferryroute.com ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τα δρομολόγια πλοίων και για τις υπάρχουσες προσφορές και εκπτώσεις. 

Μέσα από το ferryroute.com έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ, μέσα στο οποίο θα μπορείτε να κρατάτε αρχείο με όλες τις κρατήσεις που έχετε κάνει μέχρι την δεδομένη στιγμή. Καθώς η μηχανή φτιάχτηκε υπό τις οδηγίες ανθρώπων με εμπειρία στον χώρο των ακτοπλοϊκών κρατήσεων και εισιτηρίων, εκτός από την ασφάλεια των συναλλαγών που προσφέρει, έχει και χαρακτηριστικά που την κάνουν άκρως φιλική προς το χρήστη.

Για τρένα (thetrainline.com)

Το thetrainline.com αποτελεί μια μηχανή αναζήτησης για ταξίδια με τρένο και πούλμαν, καθώς συγκεντρώνει δρομολόγια, τιμές και χρόνους ταξιδιού από περισσότερες από 270 εταιρείες σιδηροδρομικών μεταφορών και πούλμαν από 45 χώρες.  Παρέχοντας ζωντανές, εξατομικευμένες ταξιδιωτικές πληροφορίες εν κινήσει μέσω της  εφαρμογής, μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών για την φθηνότερη επιλογή ανάμεσα σε όλες τις διαθέσιμες εταιρείες τρένων και πούλμαν. 

Με αυτή την ολοκληρωμένη συλλογή ταξιδιωτικών επιλογών καθώς και με μοναδικές πληροφορίες βασισμένες σε τεχνητή νοημοσύνη, έχετε την δυνατότητα να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς και αγοράσετε τα εισιτήρια σας γρήγορα εξοικονομώντας χρόνο, κόπο και φυσικά χρήματα.

Για αεροπλάνα (https://www.fly-scanner.com/)

To fly-scanner.com προσφέρει αναζήτηση φθηνής ή χαμηλού κόστους πτήση κάνοντας συγκρίση τιμών σε αεροπορικά εισιτήρια ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η πλατφόρμα συγκρίνει μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα όλες τις διαθέσιμες επιλογές και προσφορές χωρίς επιπλέον κόστος, ανάμεσα σε μεγάλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και αεροπορικές εταιρείες. Έτσι προσφέρει την ευκαιρία σε κάθε ταξιδιώτη να βρεί την απευθείας πτήση ή την ενδιάμεση πτήση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτησή σας με βάση τα κριτήρια που προτιμάτε, όπως διάρκεια πτήσης, αεροπορικές εταιρείες, στάσεις, κατηγορία ταξιδιού, ώρες αναχώρησης και άφιξης και άλλα, για να βρείτε την ιδανική φθηνή πτήση ή πτήση χαμηλού κόστους. Μπορείτε ακόμα να ελέγξτε όλους τους διαθέσιμους προορισμούς και τα κύρια αεροπορικά δρομολόγια για να βρείτε όλα τα ταξίδια με έκπτωση που αναχωρούν από ή προς τον επόμενο προορισμό σας και να κάνετε την κράτηση σας χωρίς να χάσετε χρόνο. 

Για ταξί/μετακινήσεις στην πόλη (Uber)

Το Uber διευκολύνει την μετακίνηση σας εύκολα, άμεσα, και με ασφάλεια με πρόσβαση σε διαφορετικούς τύπους διαδρομών σε περισσότερες από 10.000 πόλεις του κόσμου. Μέσα από την εφαρμογή της Uber, ο επιβάτης εκτός από τον προορισμό του, βλέπει το μέγεθος του οχήματος, την τιμή και την εκτιμώμενη ώρα αποβίβασης για κάθε επιλογή διαδρομής που του προσφέρεται, πριν κάνει την επιλογή του. Επιπλέον, ο επιβάτης ενημερώνεται αυτόματα για το πόση ώρα το όχημα του οδηγού απέχει από την τοποθεσία του σε πραγματικό χρόνο, να δώσει φιλοδώρημα στον εν λόγω οδηγό και φυσικά να τον αξιολογήσει. 

Μέσα από την Uber, o επιβάτης γλιτώνει τον κόπο του να ψάχνει ταξί ή άλλο μεταφορικό μέσο για την μετακίνηση του οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, έχει τον έλεγχο της ίδιας του της μετακίνησης του, και φτάνει στον προορισμό του με ασφάλεια και άνεση πάνω απ’όλα.

TripIt

Το TripIt ξεκαθαρίζει τα δρομολόγια και τα έγγραφά σας κρατώντας τα οργανωμένα όλα σε ένα μέρος. Μπορείτε να ρυθμίσετε έτσι ώστε οι κρατήσεις σας να αποστέλλονται αυτόματα στο TripI, το οποίο σας επιτρέπει να βλέπετε επιβεβαιώσεις ταξιδιού, δρομολόγια πτήσεων, εισιτήρια, πληροφορίες κρατήσεων ξενοδοχείων και Airbnb, κρατήσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και οδηγίες οδήγησης χωρίς να βγείτε ποτέ από την εφαρμογή.

Το TripI διευκολύνει επίσης να μοιραστείτε τα σχέδια ταξιδιού σας με το άτομο που  πρόκειται να σας παραλάβει από το αεροδρόμιο ή το σιδηροδρομικό σταθμό ή με οποιονδήποτε άλλον μπορεί να χρειαστεί να συντονιστεί μαζί σας. Οι συνδρομές TripIt Pro κοστίζουν 49 $ ετησίως και περιλαμβάνουν πρόσθετες  λειτουργίες, όπως η λήψη ειδοποιήσεων πτήσης σε πραγματικό χρόνο, χρόνους αναμονής, πληροφορίες παραλαβής αποσκευών και ενημερώσεις για τα προγράμματα επιβράβευσης αφοσίωσης.

PackPoint

Το PackPoint αφαιρεί όλο το άγχος από τη προετοιμασία των αποσκευών σας. Η εφαρμογή σας δείχνει τι να πάρετε μαζί σας βάση της διάρκεια του ταξιδιού σας, την πρόβλεψη καιρού για τον προορισμό σας, αλλά και τυχόν δραστηριότητες που μπορείτε να  σχεδιάσετε. Εάν υπάρχει πρόσβαση σε υπηρεσίες πλυντηρίου ρούχων στον προορισμό σας, το PackPoint σας επιτρέπει ακόμη και να συνυπολογίσετε ότι θα πλυθούν κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας άρα επομένως και την επαναλαμβανόμενη χρήση των ρούχων σας στον συνολικό αριθμό που θα πακετάρετε.

Απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή, πληκτρολογήστε την πόλη που πρόκειται να επισκεφθείτε και συνδέστε όλα τα στοιχεία του ταξιδιού σας. Επομένως, σταματήστε να περιμένετε μέχρι την ημέρα πριν από το ταξίδι σας — ή τις ώρες πριν αναχωρήσετε για το αεροδρόμιο — και ξεκινήστε να ετοιμάζετε τα πράγματά σας τώρα.

LoungeBuddy

Το LoungeBuddy προσφέρει πρόσβαση σε premium σαλόνια αεροδρομίου σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την αεροπορική εταιρεία ή την κατηγορία εισιτηρίου που έχετε. Όταν δημιουργείτε ένα ταξίδι στην εφαρμογή, αυτή σας ενημερώνει σε ποια σαλόνια έχετε πρόσβαση με βάση τα αεροδρόμια από τα οποία θα μεταβείτε, καθώς και πώς να αγοράσετε πρόσβαση εάν δεν την έχετε ήδη.

Μπορείτε να αγοράσετε πρόσβαση την ημέρα του ταξιδίου ή έως και δύο μήνες νωρίτερα, εάν σας αρέσει να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Εάν πάλι προτιμάτε να κάνετε αναζήτηση ανά σαλόνι ή ανά πρόγραμμα, η εφαρμογή θα σας πει ακριβώς τι χρειάζεται για να τα χρησιμοποιήσετε.

Priority Pass

Το Priority Pass προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 1.300 σαλόνια σε όλο τον κόσμο και παρέχει κουπόνια γευμάτων σε επιλεγμένα εστιατόρια αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο με ετήσια χρέωση που ξεκινά από 99 $.

Πολλές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων της The Platinum Card® από την American Express, της Capital One Venture X και της Chase Sapphire Reserve, προσφέρουν συνδρομές Priority Pass για όλους τους κατόχους καρτών (απαιτείται εγγραφή). Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε μια ετήσια συνδρομή για να γίνετε μέλος και, ανάλογα με τη βαθμίδα, μια χρέωση για την είσοδο σε κάθε σαλόνι επιπλέον της ετήσιας συνδρομής.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Priority Pass, εισάγετε το όνομα ή τον κωδικό του αεροδρομίου στο οποίο βρίσκεστε και το Priority Pass θα εμφανίσει τα σαλόνια ή τα εστιατόρια στα οποία έχετε πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, ωρών, ανέσεων και συγκεκριμένες οδηγίες τοποθεσίας. Για για επιλεγμένα προνόμια απαιτείται εγγραφή.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 28/09 19:02

  ΕΞΑΑΑ | Χαμηλότερες επιδόσεις από το 2019 τόσο τον Αύγουστο όσο και το 8μηνο για τα ξενοδοχεία της Αθήνας

 2. 28/09 15:50

  ΤΑΙΠΕΔ: Ο ΟΛΘ προτιμητέος επενδυτής για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

 3. 28/09 14:33

  Η πόλη της Αθήνας υποδέχεται τον ευρωπαϊκό τουρισμό – Συνάντηση του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη με την ECTAA

 4. 28/09 14:31

  Ρωσικός τουρισμός: Διπλάσια ζήτηση από πέρυσι για ξενοδοχεία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

 5. 28/09 14:05

  Με συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου γιόρτασε η Ρόδος την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023

 6. 28/09 12:27

  Η Ελλάδα είχε τις ακριβότερες βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη το καλοκαίρι - Τιμές... Ελβετίας και Βρετανίας!

 7. 28/09 12:02

  Τουρισμός | Πώς διαμορφώνεται ο φόρος διαμονής στην Ιταλία- τα έσοδα των Δήμων

 8. 28/09 11:44

  Απαγόρευση κυκλοφορίας σε χωριά της Εύβοιας - Χιλιάδες τόνοι νερού έπεσαν από Μαντούδι μέχρι Ιστιαία

 9. 28/09 11:41

  Εικόνες καταστροφής στο Βόλο: Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας

 10. 28/09 11:31

  Meteo | Βροχές και καταιγίδες σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα

 11. 28/09 11:17

  ΙNSETE Intelligence | Μείωση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων στις Κυκλάδες το 8μηνο

 12. 28/09 11:06

  Uber | Έρευνα: Ποια προβλήματα δημιουργούν άγχος στους ταξιδιώτες

 13. 28/09 10:39

  Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σκουλάς, πρώτος υπουργός Τουρισμού και επί σειρά ετών ΓΓ του ΕΟΤ

 14. 28/09 10:25

  Ρομπότ μπαρίστας στη Νέα Υόρκη

 15. 28/09 07:47

  Εκμισθώθηκε ο Ξενώνας Οινοχωρίου με 51 ευρώ το μήνα

 16. 28/09 07:39

  Συμπεριληπτικά, ελκυστικά και βιώσιμα μουσεία

 17. 28/09 07:34

  Η οικονομία της Ισπανίας παραμένει σε θετική πορεία

 18. 28/09 07:31

  Ηνωμένο Βασίλειο: Ελαφρά κάμψη του πληθωρισμού

 19. 27/09 19:17

  Θεσμοθετείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού - Συνάντηση της ηγεσίας του τουρισμού με τον κ.Χαρδαλιά

 20. 27/09 16:54

  Τεχνητή νοημοσύνη: 2 στους 3 ταξιδιώτες θέλουν να τη δοκιμάσουν – Πιο ικανοποιημένοι από τις διακοπές όσοι τη χρησιμοποιούν

 21. 27/09 16:08

  Η Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης

 22. 27/09 16:07

  Πολιτιστικός τουρισμός: "Να ανησυχούμε περισσότερο για την τεχνητή νοημοσύνη παρά για την κλιματική αλλαγή"

 23. 27/09 14:12

  Χιλιάδες Βρετανοί χάνουν τις πτήσεις τους μέχρι την Κυριακή - Ακυρώσεις 160 πτήσεων στο Γκάτουικ λόγω έξαρσης COVID

 24. 27/09 14:04

  Συνάντηση Ράπτη- Πατουλίδου | H στρατηγική τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο

 25. 27/09 13:33

  Γερμανικός τουρισμός 2024: Το 90% θα ταξιδέψει τουλάχιστον το ίδιο με φέτος – Ισχυροποιείται η τάση για διεθνή ταξίδια

 26. 27/09 13:04

  Independent: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα 20 καλύτερα της Ευρώπης για το 2023

 27. 27/09 12:57

  Γρ. Τάσιος | Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 28. 27/09 12:17

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Η βιωσιμότητα καθίσταται το πρόβλημα του παρόντος και του μέλλοντος

 29. 27/09 11:50

  Ομοσπονδία καταλυμάτων «ΚΝΩΣΣΟΣ» | "Πράσινα" κίνητρα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων

 30. 27/09 11:33

  Ξενοδοχείο στην Πάρο αγόρασε η αραβική Vivium Holding - σχέδια και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 31. 27/09 11:24

  Balkan Holidays | Τα κατεχόμενα στην Κύπρο νέος προορισμός στην Αγγλία

 32. 27/09 11:10

  Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 33. 27/09 10:54

  Τουρισμός | Τι θέλουν οι Ολλανδοί κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα

 34. 27/09 10:43

  Ανάδειξη της πόλης του Πειραιά ως διεθνούς γαστρονομικού προορισμού | «Piraeus Taste Festival: Sea Food and More»

 35. 27/09 10:38

  Aegean: Νέα σύνδεση Μπρατισλάβα - Αθήνα

 36. 27/09 10:15

  Τουρισμός: Ρεκόρ ζήτησης των Δανών για διακοπές το φθινόπωρο – Κρήτη και Ρόδος στους top προορισμούς

 37. 27/09 09:45

  Κ.Μαρινάκος | Ο ρόλος του τουρισμού στην περιφερειακή ανάπτυξη

 38. 27/09 09:36

  Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023 | Η Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη της υψηλής γαστρονομίας

 39. 27/09 07:20

  Διαγωνισμός για την ανέγερση πολυτελούς κάμπινγκ στο Λιτόχωρο

 40. 27/09 07:13

  Άγιοι Θεόδωροι: Διαγωνισμός για τη μίσθωση του αλσυλίου ΛΙΑΝΤΡΟ

 41. 27/09 07:11

  Υπ.Τουρισμού | Σύμβουλος για την «επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του τουρισμού»

 42. 27/09 07:09

  Το τουριστικό θαύμα της Αλβανίας

 43. 27/09 07:07

  Στα ύψη η τιμή του ελαιόλαδου και στην Κροατία

 44. 26/09 16:43

  Η Ρόδος τιμά τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της

 45. 26/09 16:02

  Τα Aria Hotels ενισχύουν την παρουσία τους στην Πελοπόννησο με 12ο κατάλυμα στη Μάνη

 46. 26/09 15:55

  ΠΑΣΥΞΕ: Επαναπροσδιορισμός του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου σε κατεύθυνση αειφορίας και ολόχρονου προορισμού

 47. 26/09 15:40

  Δύο νέα στελέχη στην ομάδα της Brown Hotels

 48. 26/09 15:22

  Έρευνα | Μόλις το 4% των επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας είναι τουριστικές - Κλειστό 1 στα 4 ακίνητα!

 49. 26/09 14:42

  Ξενοδοχεία | Τέλος το room service όπως το γνωρίζαμε

 50. 26/09 14:00

  Το ψηφιακό έγκλημα στοχοποιεί τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων

 51. 26/09 13:45

  Εισήγηση Ε. Ράπτη για νομοσχέδιο του υπ. Τουρισμού με τροποποιήσεις του Καταστατικού του ΠΟΤ

 52. 26/09 13:25

  HOTREC: Οι Ευρωπαίοι ξενοδόχοι χαιρετίζουν το "ΣΤΟΠ" της Κομισιόν στη συγχώνευση των Booking Holdings και Etraveli

 53. 26/09 12:41

  Οι Πράσινες Επενδύσεις στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού

 54. 26/09 11:39

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Πού οφείλεται η δραματική διαφορά επιδόσεων των ξενοδοχείων Αθήνας και Θεσσαλονίκης

 55. 26/09 11:31

  Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης | Οι νέες τάσεις στην εκπαίδευση για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης

 56. 26/09 11:01

  Ευρωπαϊκή Επιτροπή | Οι φιναλίστ για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού 2024

 57. 26/09 10:03

  Εργασιακό νομοσχέδιο | Τι ισχύει για το ημερομίσθιο της 6ης ημέρας σε ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις

 58. 26/09 07:57

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Κονδύλια σε TUI και άλλες εταιρείες για την τουριστική προώθηση της Ρόδου

 59. 26/09 07:55

  Κέρκυρα: Διαγωνισμός για τη μίσθωση 3όροφου ακινήτου στο ιστορικό κέντρο της πόλης

 60. 26/09 07:53

  Γαλλία | O τουρισμός μεταξύ των κλάδων με τις καλύτερες επιδόσεις το α΄ εξάμηνο

 61. 26/09 07:50

  Ισπανία: Μικρή μείωση της απασχόλησης σε ξενοδοχεία και εστίαση τον Αύγουστο

 62. 26/09 07:44

  Τουρνουά Τένις Ace Open 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης

 63. 25/09 18:00

  Φρένο της Κομισιόν στην εξαγορά της Etraveli από τη Booking.com

 64. 25/09 17:37

  Υβριδικό Πανεπιστήμιο Αστερουσίων | Διαχείριση Υδάτων στα Αποθέματα Βιόσφαιρας της Μεσογείου

 65. 25/09 17:33

  Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο ρουμανικό κοινό

 66. 25/09 15:38

  Ο όμιλος FTI αναζητά επενδυτές

 67. 25/09 13:57

  Delta: Αυξημένες συνδέσεις με Αθήνα το καλοκαίρι του 2024 – Ενισχυμένο πρόγραμμα πτήσεων για Ευρώπη

 68. 25/09 12:42

  ITA Airways | 26 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα για Ρώμη

 69. 25/09 12:37

  Πρωτιά της Ελλάδος στα βρετανικά News UK Travel Awards 2023

 70. 25/09 12:36

  Έρχεται το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο στην ιστορία της ανθρωπότητας – Θα φιλοξενεί 24 άτομα για 4 ημέρες

 71. 25/09 11:37

  1.200 επισκέπτες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου για τον Κρητικό Αμπελώνα

 72. 25/09 10:29

  Τουρκικός τουρισμός | 33,5 εκατ. ξένοι τουρίστες το 8μηνο, +14% έναντι του 2022

 73. 25/09 10:09

  Η κλιματική αλλαγή ευκαιρία για επέκταση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα

 74. 25/09 09:54

  Κ. Μαρινάκος | Ο αγροτουρισμός ως αειφόρος εναλλακτική προοπτική ανάπτυξης των προορισμών

 75. 25/09 09:43

  Οι top 10 προορισμοί του εξωτερικού που αναζήτησαν οι Έλληνες για το καλοκαίρι

 76. 25/09 07:32

  Greece Rally 2023 στα Ιωάννινα

 77. 25/09 07:31

  Οι πτήσεις προς την Αλβανία έχουν σημειώσει αύξηση 80% από το 2019 έως το 2023

 78. 25/09 07:28

  Πώς θα επιδράσει η ηπιότερη δυναμική του τουρισμού το 2024 την ισπανική οικονομία

 79. 24/09 12:37

  Προσωρινός ανάδοχος η ΤΕΡΝΑ για τη «Μετατροπή του κτιρίου ”SILO” σε Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων»

 80. 24/09 12:14

  Έρχεται η νέα κακοκαιρία- Ποιες περιοχές θα επηρεάσει η "ψυχρή λίμνη"

 81. 24/09 07:28

  Λίβανος: Σημαντική αύξηση της αεροπορικής κίνησης στο οκτάμηνο

 82. 24/09 07:19

  Κέρκυρα | Νέος διαγωνισμός για τη μίσθωση ακινήτου - φιλέτου στο κέντρο της παλαιάς πόλης

 83. 23/09 22:15

  Καλλιτεχνική δράση Εκεί που Ζω στη Χίο

 84. 23/09 22:09

  Διεθνές Φεστιβάλ Κινούμενων Σχεδίων Animasyros στη Σύρο

 85. 23/09 22:05

  Mουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην ελληνική ιστορία και στη σημασία του Φωτός στη Δήλο

 86. 23/09 12:43

  Καταστροφική η αύξηση του Φόρου Διαμονής - Ναι σε ένα τοπικό "Πράσινο Τέλος" επί του τζίρου

 87. 22/09 17:15

  ΞΕΕ | Το Ελληνικό Πρωινό της Αττικής στο Φεστιβάλ Γαίας Αττικής Νέα Θεσμοφόρια

 88. 22/09 17:10

  «Στοίχημα για εμάς το πρώτο πλωτό αιολικό πάρκο να είναι έτοιμο το 2030»

 89. 22/09 17:05

  Τουρισμός: Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας-Ταϊλάνδης

 90. 22/09 16:00

  Dusit International: Σε αναζήτηση ξενοδοχείων στην Ευρώπη και τον κόσμο για τα 2 νέα brand Dusit Collection & Devarana

 91. 22/09 15:16

  1,3 εκατ. οι επισκέπτες της Ακρόπολης το α’ 5μηνο – Αύξηση 54,5% στα Μουσεία της χώρας

 92. 22/09 14:51

  Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του Διαχρονικού Μουσείου Τρικάλων στη Θεσσαλία

 93. 22/09 14:20

  KAYAK: Αυτοί είναι οι Ελληνικοί προορισμοί με τα φθηνότερα πεντάστερα ξενοδοχεία για το φθινόπωρο

 94. 22/09 13:34

  HATTA - FedHATTA: Νέα ψηφιακή έκδοση iGreece για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα

 95. 22/09 13:23

  Η Marketing Greece και τα Ikos Resorts αναδεικνύουν την πολιτιστική ταυτότητα της Κέρκυρας

 96. 22/09 13:06

  Κυριαρχία της Booking.com στις online ταξιδιωτικές κριτικές, αλλά χάνει έδαφος από τη Google

 97. 22/09 12:47

  Ανανεωμένη η ΙΤΒ 2024: Αλλαγές στην αισθητική των περιπτέρων – Επιμένει στο κόνσεπτ b2b

 98. 22/09 12:47

  ΕΞΑΑΑ | «Οι Πέτρες Μιλούν 2023» στην Ακαδημία Πλάτωνος

 99. 22/09 12:35

  Ομοσπονδία φοροτεχνικών | Προσοχή: Απάτες εις βάρος πελατών λογιστικών γραφείων

 100. 22/09 12:23

  Επενδύσεις | Σε διαβούλευση η ΣΜΠΕ για το ακίνητο Ακτή και Camping Ποσειδίου Καλάνδρας