Greenvolt Next Greece: Ο Greenvolt κάνει είσοδό στην Ελληνική αγορά συμπράττοντας με Globalsat

Greenvolt Next Greece: Ο Greenvolt κάνει είσοδό στην Ελληνική αγορά συμπράττοντας με Globalsat

Ο Πορτογαλικός Όμιλος Greenvolt συμπράττει με τον Όμιλο Globalsat και ανακοινώνει την είσοδό του στην Ελληνική αγορά, με ολοκληρωμένες λύσεις πράσινης ενέργειας, μέσω της Greenvolt Next Greece.

Ο Όμιλος Greenvolt, που πρωτοπορεί στην Ευρώπη στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διαθέτοντας εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτροπαραγωγής αιολικής και ηλιακής ενέργειας καθώς και μονάδες παραγωγής από βιομάζα, εισέρχεται στην ελληνική αγορά σε συνεργασία με τον Όμιλο Globalsat, που ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας, με τη δημιουργία της εταιρείας Greenvolt Next Greece.

Η Greenvolt Next Greece συνδυάζει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Ομίλου Greenvolt στον τομέα της πράσινης ενέργειας, με τη δύναμη και την υψηλή αναγνώριση του Ομίλου Globalsat στον τομέα της τεχνολογίας. Η Greenvolt Next Greece έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις καταναλώνουν, παράγουν και μοιράζονται την ενέργεια, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τον ψηφιακό και ενεργειακό μετασχηματισμό της αγοράς.

Με την Ελλάδα να αποτελεί τον 4ο σταθμό της επέκτασης της Greenvolt στον τομέα της κατανεμημένης ηλεκτροπαραγωγής από ανανεώσιμες πηγές (Distributed Generation), η Greenvolt Next Greece παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πράσινης ενέργειας για τη σύγχρονη επιχείρηση, που καλύπτουν πλήρως τις ενεργειακές της ανάγκες από την παραγωγή έως την κατανάλωση, τη φόρτιση, την αποθήκευση και την παρακολούθηση της ενέργειας.

Συγκεκριμένα, οι λύσεις της Greenvolt Next Greece καλύπτουν τέσσερα βασικά πεδία:

 • Ηλιακή Ενέργεια που περιλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία φωτοβολταϊκών έργων ιδιοκατανάλωσης.
 • Ανάπτυξη σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, που περιλαμβάνει τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρικών φορτιστών, καθώς και τη διαχείριση των σημείων φόρτισης.
 • IoT Smart Metering που περιλαμβάνει την παρακολούθηση και τον έλεγχο της ενέργειας που καταναλώνεται σε πραγματικό χρόνο.
 • Ανάπτυξη έργων Ενεργειακών Κοινοτήτων για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές με στόχο την προώθηση της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας στον ενεργειακό τομέα, καθώς και τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

O κος Βασίλης Παπαδόπουλος,  Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου Globalsat υπογράμμισε: 

«Οι ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις που μετασχηματίζονται ψηφιακά και ενεργειακά, είναι στην καρδιά της ανάπτυξής μας τα τελευταία χρόνια. Με ένα διαφοροποιημένο και συνεχώς εξελισσόμενο portfolio προϊόντων και υπηρεσιών, ο Όμιλος Globalsat έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη κορυφαίων οργανισμών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Η σύμπραξή μας με τον Πορτογαλικό Όμιλο Greenvolt είναι το επιστέγασμα της δύναμης του Ομίλου στην ελληνική αγορά. Μέσω της Greenvolt Next θα ενισχύσουμε τις λύσεις πράσινης ενέργειας που προσφέρουμε στους εταιρικούς μας πελάτες, με κύριο στόχο να συμβάλλουμε καθοριστικά στην ενεργειακή τους μετάβαση, στη μείωση του ενεργειακού κόστους και στην μείωση του αποτυπώματός τους.». 

Ο κος João Manso Neto, CEO του Greenvolt Group δήλωσε: 

«Η Ελλάδα είναι ο 4Ος σταθμός της διαδρομής μας στον τομέα της κατανεμημένης ηλεκτροπαραγωγής από ανανεώσιμες πηγές, που ξεκίνησε μόλις το 2021 αλλά παρουσιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς εδράζεται σε σταθερά και σίγουρα βήματα ανάπτυξης. Η Ελλάδα έχει πολύ σημαντικές προοπτικές για την αγορά των υπηρεσιών πράσινης ενέργειας και θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσει μια κομβική χώρα στην εξέλιξη της Greenvolt παγκοσμίως. Η Greenvolt έχει παρουσία σε 16 χώρες (Πορτογαλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Γαλλία, Ιταλία, Σερβία, Μεξικό, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Γερμανία, ΗΠΑ και Ελλάδα). Οι τρεις κύριες δραστηριότητες μας επικεντρώνονται σε: Υπολειμματική βιομάζα - παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα, Υπηρεσίες Αιολικής & Ηλιακής Ενέργειας - χερσαία αιολικά πάρκα και φωτοβολταϊκοί σταθμοί ενέργειας, , καθώς και λύσεις φωτοβολταϊκών κατανεμημένης παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων Ενεργειακών Κοινοτήτων για την παραγωγή και διανομή πράσινης ενέργειας.»  

Ο κος Ruben Carvalho, Managing Director της Greenvolt Next Greece σημείωσε:

«Η Greenvolt Next βρίσκεται στην Ελλάδα, σε μια χώρα που παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον για την αγορά της πράσινης ενέργειας. Το διαφορετικό που θέλουμε να φέρουμε στην Ελληνική αγορά με την παρουσία μας είναι η αλλαγή στον τρόπο που καταναλώνουμε, παράγουμε και μοιραζόμαστε την ενέργειά μας, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, καθώς και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τον ψηφιακό και ενεργειακό μετασχηματισμό της αγοράς. Έχουμε σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο για την Ελλάδα και θεωρούμε ότι τα επόμενα χρόνια, θα είμαστε σε θέση να έχουμε υλοποιήσει σημαντικά έργα, υποστηρίζοντας την πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων», 

Σχετικά με τον Όμιλο Greenvolt

Η Greenvolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2021 και έχει καταγράψει εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία, καθώς περιλαμβάνεται στις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις παραγωγής πράσινης ενέργειας στην Ευρώπη. Μέσω της Greenvolt Biomass δραστηριοποιείται στην παραγωγή ενέργειας από υπολείμματα δασών και υπολείμματα αστικών ξυλωδών στην Πορτογαλία και την Αγγλία. Μέσω της Greenvolt Power υποστηρίζει έργα αιολικής και ηλιακής φωτοβολταϊκής ενέργειας, σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, καθώς και στην αγορά των ΗΠΑ, με αγωγό 6,7 GW – με τα 2,9 GW να βρίσκονται σε φάση κατασκευής το 2023. Σε ότι αφορά την κατανεμημένη ηλεκτροπαραγωγή από ανανεώσιμες πηγές, ο Όμιλος αναπτύσσει έργα ιδιοκατανάλωσης ηλιακής ενέργειας μέσω της Greenvolt Next. Οι υπηρεσίες απευθύνονται κυρίως σε εταιρικούς πελάτες και ο Όμιλος ήδη διαθέτει περισσότερα από 100 MW εγκατεστημένα μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων. Παράλληλα πρωτοστατεί στην ανάπτυξη έργων ενεργειακών κοινοτήτων, με σκοπό την καθαρή και βιώσιμη ανάπτυξη, με περισσότερα από 40 έργα, εγκατεστημένης ισχύος περίπου 30MW. 

Μέσα στο πρώτο έτος της λειτουργίας της, η Greenvolt, προχώρησε την εξαγορά της Tilbury Green Power, μονάδα παραγωγής ενέργειας από βιομάζα ισχύος 42MW και απέκτησε το 100% της V-Ridium, κορυφαία εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με έδρα την Πολωνία. Την ίδια χρονιά εξαγόρασε το 70% της Profit Energy όπως και το 42% της Perfecta Energia και εξέδωσε με επιτυχία Πράσινο Ομόλογο ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2022,  προχώρησε σε συμφωνία κοινοπραξίας με τη GMV για την ανάπτυξη ηλιακών έργων στην Ισπανία, απέκτησε το 35% των μετοχών της MaxSolar και το 50% της Univergy. Το Μάιο του ίδιου έτους εξαγόρασε  φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 45 MW σε λειτουργία στη Ρουμανία, καθώς και αιολικό πάρκο ισχύος 90 MW στην Ισλανδία που βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής. Παράλληλα, την ίδια χρονιά, ανακοίνωσε την είσοδό της στην Αμερικανική αγορά και στην Ελλάδα και εξέδωσε Πράσινο Ομόλογο ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχετικά με τον Όμιλο Globalsat

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, με βάση την τεχνολογία και σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς του πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού και ενεργειακού μετασχηματισμού. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, καθώς και την ανάπτυξη λύσεων ΙοΤ Smart Metering. Παράλληλα μέσω της θυγατρικής του Retail and more, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον κλάδο λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail) και υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά. H Globalsat πρόσφατα ενσωματώθηκε στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune. 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://next.greenvolt.com/el/ 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Greenvolt Next Greece στο LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/greenvolt-next-greece/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Ομίλου Globalsat – Teleunicom, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

W2Strategy

Δήμητρα Τσαρουχά

e-mail: dimitra@w2strategy.gr | τηλ. επικοινωνίας: 21 0363 3144 & 69 7823 5222

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 07/06 12:25

  Γερμανικός Τύπος | Τουρκία και Ελλάδα: δύο φτηνοί και αγαπημένοι προορισμοί για τους Γερμανούς

 2. 07/06 12:16

  Φωτογραφικό λεύκωμα «Crete» με τη ματιά της Μαρίνας Βερνίκου.

 3. 07/06 11:49

  Ο ποδηλατικός τουρισμός γνωρίζει άνθηση στην Ιταλία- στα 7,4 δισ. ευρώ η εισφορά του στην οικονομία

 4. 07/06 11:28

  Επέτειος 20 ετών λειτουργίας για τον γάλλο τουρ οπερέιτορ Thalasso No. 1 στην Κρήτη

 5. 07/06 10:25

  Αεροδρόμιο Αθήνας | Απογειώθηκε η επιβατική κίνηση τον Μάιο

 6. 07/06 10:20

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | SUBSET FESTIVAL - Φεστιβάλ νέας μουσικής | Ωδείο Αθηνών 21-25 Ιουνίου

 7. 07/06 10:13

  ΕΟΤ Αγγλίας Ιρλανδίας | Ελλάδα προτιμούν για διακοπές και οι Ιρλανδοί

 8. 07/06 10:04

  Στην Ελαφόνησο ο Πρίγκιπας Αλβέρτος B’ του Μονακό για την Οικολογική Εβδομάδα

 9. 07/06 09:58

  Η μουσική συναντά την ευεξία στα νέα προγράμματα της Mandarin Oriental Hotel Group

 10. 07/06 09:43

  'Ομιλος Accor: Τριπλασιασμός των επώνυμων κατοικιών σε 5 χρόνια

 11. 07/06 07:10

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 12. 07/06 07:07

  Γαλλία: Ο πληθωρισμός υποχωρεί, η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών μειώνεται

 13. 07/06 07:04

  Δεύτερο Tolo Fest στο Τολό

 14. 06/06 15:55

  H Cyprus Airways συνδέει την Πρέβεζα με τη Λάρνακα

 15. 06/06 15:48

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ οι εκδηλώσεις γαστρονομίας και μόδας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

 16. 06/06 15:39

  Όλες οι λεπτομέρειες για το Run Bike Care 2023

 17. 06/06 14:40

  Τα ποδήλατα της TUI στη Ρόδο

 18. 06/06 14:02

  Κοινωνικός Τουρισμός: 579.580 αιτήσεις για συνολικά 1.068.904 επιταγές

 19. 06/06 13:43

  Συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού Ι. Δρέττα ενόψει τουριστικής περιόδου

 20. 06/06 13:24

  Hilton: Δύσκολη η χαλάρωση στις πρώτες ημέρες των διακοπών - Τι μπορούν να κάνουν τα ξενοδοχεία για άμεση ξεκούραση των επισκεπτών

 21. 06/06 12:35

  Special Mention στα Βραβεία Architizer A+ Awards κατέκτησε η παραθεριστική κατοικία Floating House στην Πύλο της Potiropoulos+Partners

 22. 06/06 12:27

  Επανέρχεται στη ζωή ο Ισπανός tour operator Viva Tours – Στα προγράμματα διακοπών η Αθήνα

 23. 06/06 11:58

  Σαουδάραβες τουριστικοί πράκτορες ανακαλύπτουν την Αθήνα ως προορισμό πολυτελούς τουρισμού

 24. 06/06 11:57

  Ελλείψεις προσωπικού αναφέρει το 82% των ξενοδοχείων στις ΗΠΑ

 25. 06/06 11:48

  ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα, Κέα και Σίφνο για αφιέρωμα στη Γαλλική τηλεόραση

 26. 06/06 11:34

  ΕΟΤ | Παράταση μίσθωσης του κτιρίου στην οδό Τσόχα- το νέο μίσθωμα

 27. 06/06 11:24

  Ελληνικός τουρισμός | TUI: Πρόγραμμα για συνδιαφήμιση ύψους 2 εκατ. ευρώ

 28. 06/06 10:33

  Παραμένει υπουργός Τουρισμού στην Τουρκία ο Ersoy, που ξεκίνησε από ξεναγός και κέρδισε την αγορά

 29. 06/06 10:05

  Ο Θεόδωρος Παναγιωτούλας νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance

 30. 06/06 07:56

  Κανονισμός λειτουργίας για το Μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών του Δήμου Μετεώρων

 31. 06/06 07:48

  Νομιμοποίηση ορειβατικού καταφυγίου στον Ψηλορείτη

 32. 06/06 07:42

  Ρόδος: Αναβάθμιση υποδομών στο Νεστορίδειο Μέλαθρο του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης

 33. 06/06 07:02

  Το Μικρό Παρίσι των Αθηνών κλείνει 10 χρόνια

 34. 06/06 07:00

  Ντουμπάι: Eπανέναρξη του οικιστικού σχεδίου Palm Jebel Ali με 80 ξενοδοχεία και θέρετρα

 35. 05/06 13:03

  ΙΑΤΑ | Εκτόξευση κερδών για τις αεροπορικές εταιρείες το 2023 - Μόλις 2,25 $ ανά επιβάτη το περιθώριο καθαρού κέρδους

 36. 05/06 12:36

  Προσοχή στους... hackers του τουρισμού: Οι «παγίδες» για όσους αγοράζουν τουριστικές υπηρεσίες και προϊόντα από το διαδίκτυο

 37. 05/06 11:37

  Βραδιά μόδας και λάμψης στον Πειραιά στις Ημέρες Θάλασσας 2023

 38. 05/06 07:44

  Ισπανία: Περιορίστηκε η ανεργία τον Μάιο

 39. 05/06 07:42

  Κροατία: O τουρισμός θα ξεπεράσει τα προ της πανδημίας επίπεδα

 40. 04/06 10:56

  Με συρτάκι και παραδοσιακό κουλούρι υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη τους επιβάτες κρουαζιεροπλοίων (Βίντεο)

 41. 04/06 07:55

  Ταξίδια εξοικείωσης για τουριστική προβολή σε Λέσβο, Ικαρία και Χίο

 42. 04/06 07:52

  Γιορτή Καλαμποκιού και Ακτινιδίου στο Ομόλιο Λάρισας

 43. 04/06 07:04

  Ένα ταξίδι στον πολιτισμό της Ρόδου από τον Σέρβο συγγραφέα ταξιδιωτικών εμπειριών Ivan Andrejic

 44. 03/06 07:55

  Το ντοκιμαντέρ για την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Ολυμπία Δουκάκη και η προβολή της χώρας στις ΗΠΑ

 45. 03/06 07:50

  Η σημασία της διαχείρισης απορριμμάτων τροφίμων στη φιλοξενία

 46. 02/06 15:41

  Προβολή της Χαλκιδικής στην Ισπανία

 47. 02/06 14:21

  Ρωσικός τουρισμός: Πακέτα διακοπών στο Ηράκλειο μέσω Αττάλειας προσφέρει ο τουρ οπερέιτορ Pegas

 48. 02/06 13:47

  Τουρκικός τουρισμός: Αυξημένες κατά 27,5% οι αφίξεις το πρώτο τετράμηνο

 49. 02/06 12:36

  Ajul Luxury Hotel: Στη Χαλκιδική άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Registry Collection της Wyndham στην Ελλάδα (φωτο)

 50. 02/06 12:15

  Δήμος Αθηναίων: Περισσότερα από 175.000 άτομα συμμετείχαν στο 2ο Athens City Festival

 51. 02/06 11:29

  Τουρισμός | Ανακάμπτει η παγκόσμια αεροπορική επιβατική κίνηση - τo "ευρωπαϊκό λάθος", που φοβάται η ΙΑΤΑ

 52. 02/06 11:17

  Υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη-δολοφόνος; Σύμφωνα με την αμερικανική αεροπορία, ναι

 53. 02/06 10:54

  Περιφέρεια Θεσσαλίας | Το νέο portal για το Βουνό των Θεών και τις παραολύμπιες περιοχές

 54. 02/06 10:31

  Ισπανικός τουρισμός | Προς νέο ρεκόρ το 2023 - ισχυρές επιδόσεις το α΄4μηνο και τον Απρίλιο

 55. 02/06 10:11

  H TUI ανοίγει την Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας για τους Βρετανούς τουρίστες

 56. 02/06 09:51

  Έρευνα | 3 στους 4 Έλληνες ακυρώνουν τις δαπάνες διασκέδασης και διακοπών

 57. 02/06 09:26

  O CapsuleT και το ΞΕΕ στήριξαν την διεξαγωγή του EBAN Annual Congress 2023 στη Θεσσαλονίκη

 58. 02/06 09:04

  Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου μετασχηματίζεται ψηφιακά

 59. 02/06 08:59

  Ταξίδια εξοικείωσης σε Ζάκυνθο, Χαλκιδική και Κρήτη

 60. 02/06 08:57

  Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία σε Πάρο και Αντίπαρο

 61. 02/06 08:55

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Τραγάνα

 62. 02/06 08:46

  Φυσιολατρικό Διήμερο στα Χάνια Πηλίου

 63. 02/06 08:40

  Σε πλήρη λειτουργία από την 1η Ιουνίου η Ακτή Βουλιαγμένης

 64. 01/06 18:01

  Εορτή «Κατακλυσμού» (Αγ. Πνεύματος) στις παραλιακές πόλεις της Κύπρου, 2- 7 Ioυνίου

 65. 01/06 17:52

  ΕΞΑ-ΑΑ | Για 4η χρονιά η πολιτιστική δράση «Οι Πέτρες Μιλούν»

 66. 01/06 16:05

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ – MICHAEL KLIËN, Οι ονειροπόλοι ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 | 7 έως 9 Ιουνίου

 67. 01/06 15:31

  Παρέμβαση Μητσοτάκη από την Κίσαμο για Λαφονήσι, Μπάλο και Φαλάσαρνα- Προστασία και όχι υπερεκμετάλλευση

 68. 01/06 14:57

  Γκάρι Νόλαν, καθηγητής του Στάνφορντ: «Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας εδώ και δεκαετίες» (βίντεο)

 69. 01/06 14:44

  H Goldman Sachs εξαγόρασε τα ξενοδοχεία Casa Cook και Cook's Club

 70. 01/06 14:41

  Έρευνα | Βάλσαμο για την ψυχή οι διακοπές – Ποιες δραστηριότητες ψυχικής ευεξίας προτιμούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες

 71. 01/06 13:20

  Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών | Στις πρώτες επιλογές των τουριστών από τις μακρινές αγορές η Ελλάδα

 72. 01/06 12:24

  «Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν Ευτυχίας»- To Mπουτάν δείχνει το δρόμο της τουριστικής ανάπτυξης | Webinar του Ο. T. Θεσσαλονίκης

 73. 01/06 12:20

  ΕΟΤ-ΙΜΕΧ 2023: Ο ελληνικός συνεδριακός τουρισμός κερδίζει τη διεθνή αγορά

 74. 01/06 12:16

  Ετοιμάζονται για διακοπές στην Ελλάδα και οι Δανοί – Ποιοι προορισμοί θα «γεμίσουν» και το φθινόπωρο

 75. 01/06 11:55

  Aθλητικές διοργανώσεις του Ιουνίου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 76. 01/06 11:51

  Booking.com: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν τα ξενοδοχεία για τους επισκέπτες LGBTQ+ το 2023

 77. 01/06 11:49

  Οι δωρεάν σύνδεσμοι κρατήσεων της trivago φέρνουν ταξιδιώτες και ξενοδόχους ένα βήμα πιο κοντά

 78. 01/06 11:14

  Εγκύκλιος: Δυνατότητα έκδοσης και εκτύπωσης των δωρεάν και μειωμένων εισιτηρίων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 79. 01/06 11:10

  Ισθμός της Κορίνθου: Δείτε την εντυπωσιακή επαναλειτουργία του από… ψηλά (video)

 80. 01/06 10:31

  Γερμανικός τουρισμός | Alltours: Επανέρχονται οι ευκαιρίες για κρατήσεις το καλοκαίρι- μειώσεις τιμών σε πτήσεις και ξενοδοχεία

 81. 01/06 09:13

  Γιάννης Ρέτσος | Ένα συναρπαστικό ταξίδι 24 χρόνων έκλεισε τον κύκλο του

 82. 01/06 08:48

  Οι 5 πυλώνες, στους οποίους θα επικεντρωθεί το έργο του ΣΕΤΕ

 83. 01/06 08:45

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κίμωλο και Κάρπαθο

 84. 01/06 08:44

  Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία σε Λήμνο και Σύβοτα

 85. 01/06 08:43

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μήλο και Μύκονο

 86. 01/06 08:41

  Περιβαλλοντική έγκριση του Περιφερειακού Σχεδίου Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή Δυτικής Μακεδονίας

 87. 01/06 08:39

  Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου Virgin Forest Trail

 88. 31/05 20:30

  H βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί πλέον κεντρική προτεραιότητα

 89. 31/05 18:01

  Oι Γάλλοι αξιολογούν τα αγροτικά προϊοντα της Κρήτης

 90. 31/05 16:44

  Στους Δελφούς μετά την Ακρόπολη η Ιβάνκα Τραμπ - Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

 91. 31/05 16:30

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Νατάσα Τριανταφύλλη, Σχέδιο Μάρσαλ – Α path of perspectives | Πειραιώς 260, 7-10.06

 92. 31/05 15:43

  Νέος πρόεδρος του ΣΕΤΕ ο Γιάννης Παράσχης- Το νέο Δ.Σ.

 93. 31/05 15:18

  Η Ελλάδα αγαπημένος προορισμός των Αυστριακών τουριστών το 2023 – Πώς έχει αλλάξει το ταξιδιωτικό τους προφίλ

 94. 31/05 14:33

  Φ.Καραβίας στη συνέλευση ΣΕΤΕ | Επενδυτικά σχέδια ξενοδοχείων ύψους 600 εκ. ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης

 95. 31/05 14:29

  O Apollo βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου - 1 εκατ. τουρίστες στην Ελλάδα έως το 2026

 96. 31/05 13:47

  Γερμανία | Πιο φθηνές οι διακοπές στην Ελλάδα από τον εσωτερικό τουρισμό το 2023 - 21% φθηνότερα ξενοδοχεία και εστιατόρια

 97. 31/05 12:57

  31η Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ | Γ. Ρέτσος: Να διατηρήσουμε ισχυρό το brand "Ελλάδα"

 98. 31/05 11:37

  Παραλίγο τραγωδία στο Ζάππειο- Κλαδί έπεσε σε τρεις τουρίστες

 99. 31/05 11:33

  Έρχονται τα ξενοδοχεία ύπνου - Η νέα τάση που προσφέρει ξεκούραστες διακοπές με ποιοτικό ύπνο

 100. 31/05 11:02

  Το Domes Aulūs Elounda εντάσσεται στο εμβληματικό brand φιλοξενίας Curio Collection by Hilton