Booking.com | Προβολή των καταλυμάτων που είναι φιλικά προς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

02-01-24 | ΤΑΣΕΙΣ

H Booking.com ανακοίνωσε την παγκόσμια συνεργασία της με την International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA), η οποία περιλαμβάνει και την προβολή όσων καταλυμάτων παρέχουν φιλοξενία για όλους,

Αναφέρει σχετικά η Booking.com σε σημείωμα, που απευθύνεται στα συνεργαζόμενα καταλύματα: 

"Σε όλους μας αξίζει να νιώθουμε ασφαλείς και ευπρόσδεκτοι στα ταξίδια μας. Ωστόσο, σύμφωνα με την έρευνά μας, 80% των ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιωτών πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την ασφάλεια και την ψυχική τους ηρεμία όταν επιλέγουν έναν προορισμό. Μέσω της συνεργασίας μας με την International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA), αλλά και ως κύρια χορηγός του παγκόσμιου συνεδρίου της IGLTA το 2023 για τα 40 χρόνια της ένωσης, κάνουμε σημαντικά βήματα για να προσφέρουμε σε όλους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον κόσμο πιο εύκολα, χάρη σε φιλόξενα καταλύματα όπως το δικό σας.

1. Η συνεργασία με την IGLTA αυξάνει την προβολή των φιλικών προς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα επιχειρήσεων

Στην IGLTA, τα ταξίδια χωρίς αποκλεισμούς για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα δεν αποτελούν απλώς προτεραιότητα, αλλά αποστολή. Ως συνεργάτης που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού, μπορείτε να γίνετε μέλος της IGLTA και να ενισχύσετε την προβολή σας στους ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιώτες που βασίζονται στην ένωση για να βρίσκουν φιλόξενα καταλύματα σε όλο τον κόσμο.

Η επίσημη Platinum συνεργασία μας με την IGLTA, η οποία ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023, αποτελεί τη βάση της κοινής μας προσπάθειας να επηρεάσουμε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουν τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας παγκοσμίως. «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την Booking.com ως το πιο πρόσφατο μέλος της παγκόσμιας οικογένειας των συνεργατών μας και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη μεταξύ μας συνεργασία για να προωθήσουμε τα ταξίδια χωρίς αποκλεισμούς», δήλωσε ο John Tanzella (he/him), Πρόεδρος και CEO της IGLTA. «Η Booking.com στέκεται σταθερά στο πλευρό της IGLTA και η αφοσίωσή της στην προώθηση της ασφάλειας και της συμπερίληψης όλων των ταξιδιωτών είναι εμφανής».

2. Ταξίδια υψηλότερου επιπέδου για όλους με το Travel Proud

Το IGLTA Accredited™ είναι μια πρωτοβουλία της IGLTA, η οποία παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2023. Το πρόγραμμα αυτό καθορίζει το διεθνές πρότυπο βάσει του οποίου διαβεβαιώνεται η δέσμευση των εταιρειών του κλάδου των ταξιδιών να προσφέρουν φιλοξενία χωρίς αποκλεισμούς στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Παρότι η IGLTA δεν παρέχει εκπαίδευση σε θέματα συμπερίληψης, προτείνει οργανισμούς που διαθέτουν αντίστοιχα προγράμματα για να διευκολύνει τη διαδικασία διαπίστευσης.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την IGLTA, η εκπαίδευση Proud Hospitality αποτελεί πλέον επίσημα αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Όταν είστε Proud Certified, αποκτάτε προβάδισμα δείχνοντας ότι έχετε τα προσόντα για να γίνετε IGLTA Accredited™. Αυτό είναι μια ισχυρή ένδειξη για τους ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιώτες, ότι το κατάλυμά σας αποτελεί ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για αυτούς. Στη διάρκεια του συνεδρίου της IGLTA, επιτύχαμε ένα σπουδαίο ορόσημο και είμαστε περήφανοι για αυτό: πάνω από 50.000 καταλύματα είναι ήδη Proud Certified στην Booking.com!

3. Προωθούμε τους σκοπούς της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας μέσα από τη χορηγία μας για το Συνέδριο της IGLTA
       
Ως κύρια χορηγός του παγκόσμιου συνεδρίου της IGLTA για τα 40 χρόνια της ένωσης, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2023, παρουσιάσαμε το πρόγραμμα Travel Proud σε περισσότερους από 700 συμμετέχοντες από 36 χώρες και περιοχές. Αυτό έγινε στο εκθεσιακό μας περίπτερο, σε διάφορες εκδηλώσεις καθώς και στο IGLTA Foundation Think Tank μόνο για άτομα που είχαν λάβει πρόσκληση. Ο Director of Global Communications, Kristofer Barber, ο οποίος παρουσίασε τον Ιούλιο του 2023 ένα online webinar σχετικά με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνάς μας για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, συμμετείχε σε σημαντικές συζητήσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον του τουρισμού για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Διοργανώσαμε επίσης το μεγαλύτερο στην ιστορία της IGLTA Women in Leadership Networking Event, παρέχοντας σε γυναίκες και μη δυαδικά άτομα έναν ασφαλή χώρο για δικτύωση. Ως χορηγός του Voyage, του ετήσιου εράνου του IGLTA Foundation, βοηθήσαμε να συγκεντρωθούν περισσότερα από 100.000 $ για την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος με στόχο την αναβάθμιση των ταξιδιών που συμπεριλαμβάνουν τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Παρακολουθώντας κεντρικές και παράλληλες παρουσιάσεις της εκδήλωσης, αποκτήσαμε πολύτιμες γνώσεις που θα σας βοηθήσουν πραγματικά στη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ επισκεπτών στο κατάλυμά σας.

«Στην Booking.com, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον κόσμο πιο εύκολα. Και όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους», δήλωσε ο Arjan Dijk (he/him), Senior Vice President και Chief Marketing Officer στην Booking.com. «Νιώθουμε μεγάλη χαρά που εμβαθύνουμε τη σύμπραξή μας με την IGLTA και ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να βελτιώσουμε τη συνεργασία μας με προορισμούς και άλλες εταιρείες του κλάδου των ταξιδιών προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα μέλλον όπου θα μπορούμε όλοι να ταξιδεύουμε υπερήφανα».

Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να οικοδομήσουμε έναν κόσμο όπου όλοι θα μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς. Η συνεργασία μας με την IGLTA αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στη δημιουργία μιας ταξιδιωτικής κοινότητας για όλους, η οποία αναγνωρίζει και τιμά τα καταλύματα Proud Certified".

 

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους