Έρευνα: Η Κέρκυρα στους φτηνότερους προορισμούς των Βρετανών αυτό το καλοκαίρι

27-06-19 | ΤΑΣΕΙΣ

Η Κέρκυρα αναδεικνύεται αυτό το καλοκαίρι ως ένας από τους φθηνότερους προορισμούς πακέτων διακοπών για τους Βρετανούς, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η Travelsupermarket.com όσον αφορά το κόστος του πακέτου βάσει αναχώρησης από διαφορετικά βρετανικά αεροδρόμια.

Η έρευνα διενεργήθηκε σε αναζητήσεις διακοπών 7 διανυκτερεύσεων και τριών έως πέντε αστέρων, την περίοδο από την 1η Μαϊου έως τις 17 Ιουνίου 2019, για αναχωρήσεις από την 1η Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 για όλα τα είδη ταξιδιωτών (οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικοί ταξιδιώτες).

Πιο συγκεκριμένα, η Κέρκυρα είναι στους 5 φθηνότερους προορισμούς στα πακέτα με αναχώρηση από τα αεροδρόμια του Λονδίνου (από 369 λίρες το άτομο για τετραμελή οικογένεια), του Μπέλφαστ (από 518 λίρες το άτομο για 7 διανυκτερεύσεις 2 ενηλίκων), του Μπρίστολ (από 330 λίρες το άτομο για 7 διανυκτερεύσεις 2 ενηλίκων), του Εδιμβούργου (από 320 λίρες το άτομο για 7 διανυκτερεύσεις ενηλίκων), της Γλασκόβης, του Leeds Bradford και του Μάντσεστερ (από 299 λίρες το άτομο, για 7 διανυκτερεύσεις 2 ενηλίκων).

Επίσης, για Κρήτη προσφέρονται φθηνά πακέτα από το αεροδρόμιο του Μπερμιγχαμ και για Ζάκυνθο από το αεροδρόμιο Λίβερπουλ (από 318 λίρες το άτομο, για 7 διανυκτερεύσεις 2 ενηλίκων).

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους