Εγκαίνια της 9ης Athens International Tourism & Culture Expo 2022

02-11-22 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η τελετή των εγκαινίων της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 μμ. από τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και τη γεν. γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, με τη συμμετοχή περιφερειαρχών, δημάρχων, εκθετών και Hosted Buyers.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, η γεν. γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης και άλλοι επίσημοι.

Τουριστικές επιχειρήσεις από τη Ρουμανία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Ινδονησία και φυσικά την Ελλάδα, μαζί με πλειάδα προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ταξιδιωτικών γραφείων, γραφείων DMC, εταιρειών yachting, κ.α., συμμετέχουν στην Έκθεση δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο για το κλείσιμο συμφωνιών εισερχόμενου τουρισμού τόσο με τους Hosted Buyers,που επίσης συμμετέχουν στη διοργάνωση, όσο και με τους επαγγελματίες επισκέπτες.

Διεθνείς Hosted Buyers από 30 αγορές συμμετέχουν στην ΑΙΤ Expo και θα πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους Εκθέτες και να κλείσουν πετυχημένες εμπορικές συμφωνίες για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2023.

Η είσοδος στην Έκθεση είναι δωρεάν. Κάντε τώρα την εγγραφή σας.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι