“100% Hotel Development”: Δείτε στο 100% Hotel Show 2022 όλο το φάσμα Προϊόντων και Υπηρεσιών για την Ανάπτυξη Ξενοδοχείων

01-11-22 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Το 100% Hotel Show έχει καθιερωθεί πλέον ως η κατ’ εξοχήν Έκθεση των Νέων Ξενοδοχειακών Επενδύσεων, αφού κάθε χρόνο την επισκέπτεται ένας αξιοσημείωτος αριθμός από νέους επενδυτές μικρής και μεγάλης κλίμακας, γνωρίζοντας ότι σε αυτήν θα βρει ένα σύνολο αξιόπιστων εκθεσιακών προτάσεων- από τη σύλληψη του Ξενοδοχειακού Concept και τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό, μέχρι τις Ολοκληρωμένες Λύσεις Κατασκευής και Ανακαίνισης.

Καθώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο έντονων προσδοκιών για περαιτέρω ανάπτυξη του Ξενοδοχειακού Κλάδου (εξαιρετικά αποτελέσματα το 2022, έντονη επενδυτική δραστηριότητα, Αναπτυξιακός Νόμος, είναι μερικές από τις αιτίες), το 100% Hotel Show προγραμματίζει την Παροχή Ολοκληρωμένης Πληροφόρησης στους επισκέπτες του για αυτό το θέμα, μέσω της δημιουργίας του Ειδικού Τμήματος “100% Hotel Development”. 

Τι περιλαμβάνει

Το Segment “100% Hotel Development” βρίσκεται στο πρώτο μέρος της Έκθεσης, στο section Architecture-Build-Materials, και είναι ειδικά σχεδιασμένο (και με ιδιαίτερη σήμανση), ώστε οι επαγγελματίες επισκέπτες να μπορούν εύκολα να συναντήσουν όλο το φάσμα των εταιρειών με Προϊόντα και Υπηρεσίες που σχετίζονται με την Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη. Σε αυτό συμμετέχουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: 

H συμμετοχή σας στο Segment “100% Hotel Development”, εγγυάται στοχευμένες επαφές με ήδη, ή μελλοντικούς Ξενοδόχους που ετοιμάζονται να αναπτύξουν την επιχείρησή τους! 

Τρόποι Συμμετοχής στο Ειδικό Τμήμα “100% Hotel Development” 

Το Segment “100% Hotel Development”, έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να διευκολύνει ιδιαίτερα τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν, καθώς το μόνο που θα χρειαστεί από την πλευρά τους είναι να αναλάβουν το branding του περιπτέρου τους. 

Υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι συμμετοχής: 

Πατήστε εδώ για να δείτε το floorplan της Έκθεσης, με σημειωμένη τη θέση του Ειδικού Τμήματος “100% Hotel Development”. 

Για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Ειδικό Τμήμα “100% Hotel Development” του 100% Hotel Show 2022 πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και ένας συνεργάτης μας από το αρμόδιο τμήμα της 100% Hotel Show!


 

 

 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google