FVW |Travel Talk: Virtual COUNTER DAYS 2022, με τη συμμετοχή προορισμών, ξενοδοχείων και κρουαζιέρας

16-01-22 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Το FVW| TravelTalk οργανώνει την επιτυχημένη εικονική έκθεση τουρισμού Virtual COUNTER DAYS, η οποία απευθύνεται στη Γερμανική αγορά, στις 22-23 Φεβρουαρίου 2022, με τη συμμετοχή προορισμών, ξενοδοχείων, κρουαζιέρας . 

Περίπου 5.000 επαγγελματίες του τουρισμού από τη Γερμανική αγορά θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν, να ενημερωθούν από τους συμμετέχοντες.  Με την εμπειρία των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων που ενίσχυσαν την επανεκκίνηση του τουρισμού εν μέσω πανδημίας, η νέα διοργάνωση Virtual COUNTER DAYS με άρτια τεχνολογική υποδομή και πλεονέκτημα επικοινωνίας στην τουριστική αγορά της Γερμανίας έχει ήδη μεγάλη ζήτηση σε συμμετοχές από όλο τον κόσμο. 

Η έκθεση καλύπτει τις ανάγκες του τουρισμού με πλεονέκτημα μεταξύ άλλων το δίκτυο διανομής 10.000 περίπου τουριστικών γραφείων και experts τουρισμού με τα οποία επικοινωνεί το FVW| TravelTalk. Οι  travel agents θα συναντηθούν με τους συμμετέχοντες και θα γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα, θα υποβάλουν τις ερωτήσεις τους, θα συνεργαστούν με στόχο τις πωλήσεις, θα αξιοποιήσουν τεχνολογία αιχμής για διαδραστικές εφαρμογές.  

Στις προηγούμενες Virtual COUNTER DAYS συμμετείχαν περίπου 200 περίπτερα, επισκέφθηκαν περίπου 3.000 επαγγελματίες τουρισμού από Γερμανία, πραγματοποιήθηκαν  περίπου 60 webinars, στρογγυλά τραπέζια συζητήσεων με τα τελευταία νέα και τις τάσεις στον τουρισμό, συνεντεύξεις και μερικές εκατοντάδες μηνύματα αντηλλάγησαν στο chat.  Εικόνες, video, pdf, υλικό στη βιβλιοθήκη, ανταλλαγή καρτών, video-chat, networking, ενέργειες μάρκετινγκ, είναι μερικά από τα εργαλεία/οφέλη για τις Β2Β συνεργασίες στο καλύτερο επαγγελματικό περιβάλλον. 

Επιλογές για συμμετοχή είναι: Premium booth, basic booth, Hall Sponsor, webinar, TV Spots on Counter . Προβολή πριν την έναρξη της έκθεσης δίνει μεγάλη δημοσιότητα και αναγνωρισιμότητα στα προϊόντα. Η προσαρμογή και πρόδραση χαρακτηρίζουν τους επαγγελματίες του τουρισμού, επιχειρηματίες, στελέχη, εργαζομένους, που είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα που αξίζει στους προορισμούς και τις επιχειρήσεις. 

Αποκλειστικός συνεργάτης του FVW στην Ελλάδα είναι η Praxis Plus. 

διαβάστε ακόμα

Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες