Αφύπνιση, η κινητήρια δύναμη του Συνεδρίου 2021 Boutique Lifestyle Leadership Conference

26-11-21 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Είτε το συνέδριο αφορούσε τη βιωσιμότητα, είτε την ευεξία ή την καινοτομία, το θέμα της «αφύπνισης» ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης του συνεδρίου Boutique Lifestyle Leadership Conference.

Η ομορφιά του εν λόγω θέματος είναι ότι κάθε άτομο βιώνει μια διαφορετική αφύπνιση. Είμαστε όλοι μοναδικοί στο πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και στο πώς αναζητούμε την ολοκλήρωση στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες ηγέτες του κλάδου, ενθαρρύνθηκαν ώστε να μοιραστούν τι είναι αυτό που πραγματικά τους «ξυπνά». Ακολουθούν κάποιες από τις απαντήσεις τους:

Για την κα Emily Teachout, Brand Marketing Manager στο RMS, η αφύπνιση έρχεται από τη μεταμορφωτική δύναμη που έχουν τα ταξίδια για να συνδέουν τους ανθρώπους και να τους υπενθυμίζουν τι είναι σημαντικό, πόσο τεράστιος και ποικιλοτρόπως υπέροχος είναι ο κόσμος και πώς τα boutique ξενοδοχεία και όσοι εργάζονται σε αυτόν τον κλάδο προάγουν αυτό το πάθος και αποτελούν έμπνευση για όλους.  

Για τον κ.Konrad Adderley, Ιδιοκτήτη του Soulmate Beds, αφύπνιση αποτέλεσε η άνευ όρων αγάπη που προσφέρει στον κόσμο ο πλανήτης γη. Παρά την κατάχρηση που πρέπει να αντέξει λόγω της ανθρώπινης απροσεξίας και αναισθησίας, εξακολουθεί να καλλιεργεί την τροφή, παρέχει υλικά για στέγαση και φάρμακα για την υγεία του ανθρώπου. Κανείς δεν αγαπά περισσότερο τον άνθρωπο, από τη μητέρα γη.

Για την κα Chi Tan, ιδρύτρια και Brand Strategist στο Brand Nomad, η αφύπνιση προήλθε από το πώς τα boutique ξενοδοχεία έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν μεταμορφωτικές εμπειρίες για τους επισκέπτες, τους υπαλλήλους και τις κοινότητες… και τις δυνατότητες που μπορεί να έχουν αυτά τα αλληλένδετα αποτελέσματα στον κόσμο.

Για την κα Lynn Curry, Διευθύντρια του Curry Spa Consulting, η αφύπνιση ήλθε από τον χρόνο που αφιέρωσε στην οικογένειά της, από την επιθυμία να βρίσκεται έξω με οποιονδήποτε καιρό, από το παιχνίδι και την δημιουργία περιπετειωδών στιγμών. Μέσω αυτής της αφύπνισης, μπορεί στη συνέχεια να βοηθήσει τους πελάτες της  να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό που θα κρατήσουν στη μνήμη τους για πάντα.

Για την κα Frances Kiradjian, Διευθύνουσα Σύμβουλο της BLLA, η αφύπνιση προήλθε από την οικογένειά της, τους ανθρώπους του κλάδου της,  τα ταξίδια, τη φιλοξενία και τον τουρισμό, δηλαδή από όλα εκείνα που την παρακινούν καθημερινά. Η αγάπη στην καρδιά της φιλοξενίας, βοηθά τον κόσμο να επιβιώσει, να ευδοκιμήσει και να βιώσει νέες εμπειρίες σε προορισμούς που γεμίζουν την ψυχή.

Τέλος, για την κα Nile Tuzun, ιδρύτρια και επικεφαλής δημιουργικής αφήγησης του Studio NILEBRAND αφύπνιση αποτέλεσε η συνειδητοποίηση ότι εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητά μας και είμαστε το μέσο οι δημιουργοί και οι σχεδιαστές της μοίρας μας.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός