Διαγωνισμός για την ανάθεση διεξαγωγής συνεδρίου με εκτιμώμενο αριθμό 1.500 συνέδρων!

02-03-21 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου που αφορά στην οργάνωση, διαχείριση και υλοποίηση υπηρεσιών διοργάνωσης του 14ου Πανελλήνιου Επιστημονικού και Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου το οποίο θα γίνει το 2021 προκήρυξε η Ένωση Νοσηλευτών-τριών Ελλάδος.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 45.000 ευρώ με ΦΠΑ. Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής. Όπως επισημαίνεται σχετικά ο Ανάδοχος θα πρέπει να τηρήσει τα προληπτικά μέτρα, τις οδηγίες και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ, στο αυστηρότερο δυνατό επίπεδο ενώ σε περίπτωση επιβολής περιοριστικών μέτρων που δεν επιτρέπουν την δια ζώσης υλοποίηση του Συνεδρίου στην πόλη που θα αποφασιστεί, θα παράσχει εναλλακτικούς τρόπους απομακρυσμένης διεξαγωγής του συνεδρίου, σε εξίσου υψηλό ποιοτικό επίπεδο, χωρίς επιπλέον αμοιβή. Ο χρόνος διεξαγωγής του συνεδρίου προγραμματίζεται για Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο ενώ ο τόπος διεξαγωγής του θα καθορισθεί από το Δ.Σ. της Ένωσης. Για την διεξαγωγή του υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί μία αίθουσα τουλάχιστον 300 ατόμων για την τελετή έναρξης, 4 αίθουσες των 150-200 ατόμων και 2 αίθουσες χωρητικότητας μέχρι 100 άτομα. Ο εκτιμώμενος αριθμός συνέδρων φθάνει τα 1.500 άτομα. Τονίζεται ότι η πραγματοποίηση του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί βάσει των κανόνων και των περιορισμών όπως θα ορίζονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διεξαγωγή συνεδρίων που θα ισχύει εκείνη την περίοδο.

Ως ημερομηνία λήξης κατάθεσης των προσφορών στα γραφεία της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, ( διεύθυνση Βασ. Σοφίας 47)  ορίστηκε η Τετάρτη 10 Μαρτίου και ώρα 14:00 ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Παρασκευή 12 Μαρτίου και ώρα 10:00. Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με courier ή ταχυδρομείο αλλά πρέπει να έχουν φτάσει στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας έως την καθορισμένη ημέρα και ώρα.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»