POSIDONIA WEB FORUMS WEEK: Διαδικτυακά συνέδρια από τα μεγαλύτερα ναυτιλιακά media

10-09-20 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Τα Ποσειδώνια φέρνουν τη διεθνή ναυτιλία ξανά στο προσκήνιο, δημιουργώντας μία πλατφόρμα που θα δώσει τη δυνατότητα να συζητηθούν οι τρέχουσες προκλήσεις για τον κλάδο. 

Υπό τον τίτλο “It’s time to talk”, τα Ποσειδώνια συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ναυτιλιακά media και ναυτιλιακούς οργανισμούς για μία σειρά από web conferences και forums, από 26 έως 30 Οκτωβρίου, την εβδομάδα που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τα Ποσειδώνια.

Η διεθνής κρίση που προκάλεσε η νόσος COVID-19 δεν άφησε ανεπηρέαστη τη βιομηχανία της ναυτιλίας, η οποία βιώνει τις συνέπειες της πανδημίας, και επέφερε την ακύρωση συνεδρίων και συναντήσεων που σε κανονικές συνθήκες θα αποτελούσαν χρήσιμη πλατφόρμα για δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητο για τη ναυτιλιακή κοινότητα να ξεκινήσει ξανά τον διάλογο και να ενεργοποιήσει τα κανάλια ανταλλαγής ιδεών και αναζήτησης λύσεων στις προκλήσεις της εποχής.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Posidonia Web Forums Week θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα διαδικτυακών εκδηλώσεων, που υλοποιούνται από τους συνεργαζόμενους οργανισμούς TradeWinds, Lloyd’s List, Seatrade, YES Forum και MariMatch», δήλωσε ο Θεόδωρος Βώκος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ. «Για άλλη μια φορά τα Ποσειδώνια γίνονται σημείο αναφοράς και δικτύωσης για τη ναυτιλιακή κοινότητα. Αυτός είναι και ο βασικός ρόλος των Ποσειδωνίων ”.

Περισσότερες διαδικτυακές εκδηλώσεις αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία νε παρακολουθήσουν τους μεγαλύτερους πλοιοκτήτες και διαχειριστές να ανταλλάσσουν απόψεις για τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο και να αναλύουν το επιχειρηματικό περιβάλλον όπως διαμορφώνεται μετά την πανδημία. Η λίστα με τις διαδικτυακές εκδηλώσεις είναι διαθέσιμη στο www.posidonia-events.com

διαβάστε ακόμα

Lufthansa: Ο στόχος για αύξηση της κερδοφορίας περνά μέσα από 4.000 απολύσεις
Nafplio Challenge 2025: Το Ναύπλιο στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού
67η Γενική Συνέλευση MedCruise: Επενδύσεις, πολυτέλεια και νέοι ορίζοντες για την κρουαζιέρα
Art News | Οι must-see εκθέσεις του Οκτωβρίου
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
Και η Κάρπαθος δυναμικά στην αναρρίχηση και τον εναλλακτικό τουρισμό - Τι λέει στο Τ.Ν. ο αντιδήμαρχος Τουρισμού
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
Φθινόπωρο στην Πάτρα με αθλητισμό και μουσική