Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB Asia 2020, από 21 έως 23 Οκτωβρίου

11-08-20 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Την απόφαση να διεξαχθεί διαδικτυακά η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB Asia 2020, από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2020, όπως είχε προγραμματιστεί κανονικά, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι λόγοι που οδήγησαν τους διοργανωτές της έκθεσης στη διαδικτυακή διεξαγωγή της έκθεσης, ήταν η αβεβαιότητα αναφορικά με τους παγκόσμιους περιορισμούς ταξιδιών και η διασφάλιση της δημοσίας υγείας από τον COVID-19. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικτυακή ITB Asia θα φιλοξενηθεί σε μια νέα ανεπτυγμένη πλατφόρμα, γνωστή και ως ITB Community. Η ITB Community διαθέτει εικονική δέσμευση διάρκειας ενός έτους για τους ενδιαφερόμενους, όπου θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να δημιουργούν νέες συνεργασίες και να ενισχύσουν τις υπάρχουσες επιχειρηματικές σχέσεις με σημαντικούς παράγοντες.

Οι εγγραφές για τους ενδιαφερόμενους ξεκινούν από τις 12 Αυγούστου και είναι δωρεάν, ενώ όσοι υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής για το έτος 2021, θα λάβουν ένα εικονικό περίπτερο μαζί με αρκετά προνόμια για τη διαδικτυακή έκθεση του 2020.

Η ITB Asia πραγματοποιείται ετησίως στη Σιγκαπούρη και αποτελεί επέκταση της επιτυχημένης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης, ITB Berlin.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με όλες τις διοργανώσεις της ITB, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.itb.com/.

διαβάστε ακόμα

Lufthansa: Ο στόχος για αύξηση της κερδοφορίας περνά μέσα από 4.000 απολύσεις
Nafplio Challenge 2025: Το Ναύπλιο στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού
67η Γενική Συνέλευση MedCruise: Επενδύσεις, πολυτέλεια και νέοι ορίζοντες για την κρουαζιέρα
Art News | Οι must-see εκθέσεις του Οκτωβρίου
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
Και η Κάρπαθος δυναμικά στην αναρρίχηση και τον εναλλακτικό τουρισμό - Τι λέει στο Τ.Ν. ο αντιδήμαρχος Τουρισμού
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
Φθινόπωρο στην Πάτρα με αθλητισμό και μουσική