Έρχονται οι ψηφιακές εκθέσεις

15-07-20 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η Διεθνής Έκθεση Καινοτομίας-Πληροφορικής και Ψηφιακών Εφαρμογών, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Σιγκαπούρη, έχει μεταφερθεί για την περίοδο από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου και θα είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακή, λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία.

Μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, η ConnecTechAsia, η οποία συμπεριλαμβάνει τις  BroadcastAsia, CommunicAsia, SatelliteAsia και την TechXLR8Asia, θα μετατραπεί στη συνέχεια σε μία 24ωρη διαδραστική αγορά, διάρκειας 365 ημερών. Μέσω της πλτφορμας, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ομιλητές και εκπρόσωποι εταιρειών, ενώ ο εικονικός χώρος της έκθεσης θα επιτρέψει στις εταιρείες να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους στους εγγεγραμμένους χρήστες.

Η ConnectechAsia διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Σιγκαπούρη, με την υποστήριξη της Κυβέρνησης και, αποτελεί το μεγαλύτερο ψηφιακό γεγονός της Νοτιανατολικής Ασίας. Φιλοξενεί πάνω από 1.700 εκθέτες, 200 ομιλητές και περισσοτέρους από 35.000 επισκέπτες. Το 2019 συμμετείχαν πάνω από 30 χώρες με εθνικά περίπτερα. Η έκθεση διοργανώνεται από την Informamarkets (πρώην UBM) η οποία αποτελεί κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων στον κόσμο.

διαβάστε ακόμα

Lufthansa: Ο στόχος για αύξηση της κερδοφορίας περνά μέσα από 4.000 απολύσεις
Nafplio Challenge 2025: Το Ναύπλιο στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού
67η Γενική Συνέλευση MedCruise: Επενδύσεις, πολυτέλεια και νέοι ορίζοντες για την κρουαζιέρα
Art News | Οι must-see εκθέσεις του Οκτωβρίου
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
Και η Κάρπαθος δυναμικά στην αναρρίχηση και τον εναλλακτικό τουρισμό - Τι λέει στο Τ.Ν. ο αντιδήμαρχος Τουρισμού
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
Φθινόπωρο στην Πάτρα με αθλητισμό και μουσική