Ρωσία: Ακυρώνεται η έκθεση MITT

14-03-20 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Στο πλαίσιο της εξάπλωσης του κοροναϊού COVID-19 και των πρωτοφανών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Ρωσική Ομοσπονδία, οι κυβερνήσεις της Μόσχας και η Περιφέρεια της Μόσχας, ως διοργανωτές της μεγαλύτερης διεθνούς τουριστικής έκθεσης MITT με αριθμό επισκεπτών άνω των 5000, ακυρώνουν την εφετινή έκθεση.

Λάβαμε όλα τα δυνατά μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγειονομική ασφάλεια των συμμετεχόντων και των επισκεπτών μας. Ωστόσο, προς μεγάλη μας λύπη, η κατάσταση αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό και από σήμερα, 14 Μαρτίου, έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο, επισημαίνουν οι διοργανωτές σε σχετική ανακοίνωση. Ως εκ τούτου, η έκθεση MITT δεν θα πραγματοποιηθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες 17-19 Μαρτίου 2020, αναφέρουν.

"Εκφράζουμε την ειλικρινή συμπάθεια και την υποστήριξή μας στις χώρες που υπέφεραν περισσότερο από τον κορωνοϊό και ελπίζουμε ότι όλα τα μέτρα που θα ληφθούν θα εξομαλύνουν την κατάσταση" αναφέρει η ανακοίνωση.

Η MITT είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στη Ρωσία. Πρόκειται για μια διεθνή επιχειρηματική πλατφόρμα για χώρες, περιφέρειες και ταξιδιωτικές εταιρείες από όλο τον κόσμο, μέσω της οποίας παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη ρωσική αγορά.

Οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν συναντήσεις με εκπροσώπους παγκόσμιων τουριστικών ενώσεων, ρυθμιστικών φορέων της βιομηχανίας, να βρίσκουν νέους πελάτες και συνεργάτες, καθώς και να μαθαίνουν για τις τάσεις της βιομηχανίας σε εκδηλώσεις.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο