Κανονικά θα διεξαχθεί η διεθνής έκθεση τουρισμού MITT 2020 της Ρωσίας, όμως για πρώτη φορά στο νέο εκθεσιακό κέντρο Crocus Expo IEC, από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου του 2020.
Η προετοιμασία για την έκθεση κορυφώνεται και, όπως αναφέρει η διοργάνωση, ακολουθούν όλες οι συστάσεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτικών Δικαιωμάτων και Υγείας, Rospotrebnadzor, σχετικά με την υγιεινή των χεριών και του αναπνευστικού.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν διαθέσιμα απολυμαντικά χεριών, ενώ όσοι το επιθυμούν θα προμηθεύονται μάσκες προσώπου στην υποδοχή.
Στο τέλος κάθε ημέρας της έκθεσης θα διεξάγεται απολύμανση με υγρά μέσα, τόσο στα περίπτερα, όσο και στους χώρους υποδοχής.
Την πρώτη ημέρα της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο για τις τουριστικές ευκαιρίες στους ελληνικούς προορισμούς, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι γνωστών και άγνωστων στη ρωσική αγορά ελληνικών προορισμών και θα παρουσιάσουν λεπτομέρειες σε σχέση με τις υποδομές τους.
Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο θα πληροφορηθούν ακόμα για εκδρομές, ατραξιόν, ξενοδοχεία των προορισμών και θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν πιθανές συνεργασίες.
Στο εργαστήριο θα συμμετάσχει και ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.
Για πρώτη φορά στην έκθεση, θα διεξαχθεί η Ημέρα της Τουρκίας, στις 18 Μαρτίου στις 11.00 με συμμετοχές μεγάλων ονομάτων τουρ οπερέιτορ και τουριστικών γραφείων της χώρας.