Ακυρώθηκε η μεγάλη έκθεση Light+Building στη Φρανκφούρτη

27-02-20 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ο κορωνοϊός επηρεάζει και τον συνεδριακό τουρισμό της Γερμανίας, μετά την απόφαση των διοργανωτών να ακυρώσουν την μεγάλη έκθεση φωτισμού κτιρίων και αρχιτεκτονικής Light+Building, η οποία θα διεξαγόταν από τις 8 έως τις 13 Μαρτίου στη Φρανκφούρτη.

Πρόκειται για την κορυφαία έκθεση του κλάδου, στην οποία συμμετέχουν 2.640 κατασκευαστές φωτισμού και τεχνολογίας, αρχιτέκτονες και έμποροι.  

Η απροσδόκητη εμφάνιση του κορωνοϊού στην Ιταλία απαίτησε μια νέα ανάλυση της κατάστασης σε στενή συνεργασία με τις αρχές δημόσιας υγείας του Δήμου της Φρανκφούρτης. Από την πλευρά του, ο κ. Wolfgang Marzin, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Frankfurt, σχολιάζει: "Ως επιχειρηματίας, η αξιολόγηση των κινδύνων και των ευκαιριών είναι μέρος της καθημερινής επιχειρηματικής δραστηριότητας - ορθολογικά, όχι συναισθηματικά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εμάς από την υγεία των επισκεπτών, των εκθετών και των εργαζομένων μας." Επιπροσθέτως, οι διοργανωτές επεσήμαναν ότι η καθιέρωση όλο και περισσότερων ταξιδιωτικών περιορισμών, δυσχεραίνει τις μετακινήσεις τόσο των επισκεπτών, όσο και των εκθετών. Σημειώνεται ότι μετά τη Γερμανία, οι μεγαλύτερες ομάδες εκθετών και επισκεπτών προέρχονται από την Κίνα και την Ιταλία.

Τέλος, οι διοργανωτές συζητούν ως πιθανότερο μήνα διεξαγωγής της έκθεσης, τον προσεχή Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί οριστικές ημερομηνίες.

διαβάστε ακόμα

Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης