Η Grecka Panorama παράδειγμα προώθησης ενός προορισμού στην πολωνική αγορά

03-05-19 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά Portals στην Πολωνία, το WaszaTurystyka, ολοκλήρωσε με επιτυχία το 5ο κατά σειρά Tourism Promotion Forum στο Wroclaw της Πολωνίας με θέμα τρόπους προώθησης του τουρισμού. Οι προσκεκλημένοι tour operators και ταξιδιωτικά γραφεία της χώρας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εργασίες του φόρουμ, και να ενημερωθούν για επιτυχημένες πρακτικές που βοηθούν στην ανάπτυξη πωλήσεών τους. 

Μεταξύ των case study που παρουσιάστηκαν, επιλέχθηκε στρατηγικά η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα GRECKA PANORAMA, που διοργανώνεται από το 2015 στην Βαρσοβία από την εταιρία North Events. Ο κ Λεωνίδας Μπαμπάνης, γενικός διευθυντής της North Events, είχε την ευκαιρία να αναλύσει τακτικές και στόχους που καλύπτει η έκθεση, απολαμβάνοντας κάθε έτος μία αύξηση επισκεπτών της τάξεως του 12-18%. 

Μεταξύ των στελεχών που συμμετείχαν στο συνέδριο και αποτελούσαν μέρος της ομάδας συζήτησης (debate) στο panel των ομιλητών αναφέρουμε τους: Piotr Henicz, αντιπρόεδρος της Itaka, Maciej Nykiel, CEO Neckermann Podróże, Janusz Śmigielski, marketing manager of Grecos Holiday, Leila Ben Arfi, πρόεδρος της Best Reisen Group, Ahmed Meddeb εκπρόσωπος τουρισμού Discover Tunisia, Marzena Henszel εκπρόσωπος τουρισμού Love Cyprus, Paddington Tucker, Travel Advance, public relations manager για το Ντουμπάι και την Μάλτα στην Πολωνία. 

Η 5η GRECKA PANORAMA και GREEK FOOD SHOW διοργανώνεται στις 6-8 Δεκεμβρίου 2019 στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy. 

διαβάστε ακόμα

Lufthansa: Ο στόχος για αύξηση της κερδοφορίας περνά μέσα από 4.000 απολύσεις
Nafplio Challenge 2025: Το Ναύπλιο στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού
67η Γενική Συνέλευση MedCruise: Επενδύσεις, πολυτέλεια και νέοι ορίζοντες για την κρουαζιέρα
Art News | Οι must-see εκθέσεις του Οκτωβρίου
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
Και η Κάρπαθος δυναμικά στην αναρρίχηση και τον εναλλακτικό τουρισμό - Τι λέει στο Τ.Ν. ο αντιδήμαρχος Τουρισμού
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
Φθινόπωρο στην Πάτρα με αθλητισμό και μουσική