HORECA 2019: Πλήθος εκδηλώσεων τη 2η ημέρα της έκθεσης

09-02-19 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Με αμείωτους ρυθμούς προχωράει από νωρίς το πρωί η προσέλευση των επισκεπτών στο Metropolitan Expo τη δεύτερη ημέρα της HORECA.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη ημέρα, που έδωσε μία πρόγευση του τι θα ακολουθήσει, επιχειρηματίες και στελέχη από το ξενοδοχειακό κλάδο και τη μαζική εστίαση συνεχίζουν να καταφθάνουν από κάθε γωνιά της χώρας. Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι η ποιότητα των επισκεπτών με ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και επιφανή στελέχη 5άστερων ξενοδοχείων, εστιατορίων και άλλων δυναμικών επιχειρήσεων να έχουν έντονη παρουσία.

Σημαντικές, στην ομαλή ροή των επισκεπτών, είναι οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που έχουν γίνει ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στο πάρκινγκ. Παράλληλα η οργάνωση στην πύλη είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε η είσοδος να πραγματοποιείται με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς. Κάτι που φυσικά θα ισχύει για όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Επιμόρφωση και πνεύμα πρωταθλητισμού

Η δεύτερη ημέρα της HORECA πέρα από την ακόμα πιο δυναμική προσέλευση χαρακτηρίζεται και από διάθεση… πρωταθλητισμού.

Στο πλαίσιο των Coffee Events θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Latte Art (Art bar) ενώ το απόγευμα στέφεται ο νέος πρωταθλητής του Coffee In Good Spirits. Νέος πρωταθλητής θα αναδειχτεί και στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικού Κοκτέιλ από την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος.

Γενικότερα είναι μία ιδιαίτερα πλούσια ημέρα για το Beer and Spirits Show όπου, μεταξύ άλλων, τίθενται τα θέματα των NoLo Bars (μπαρ που προσφέρουν ποτά χωρίς αλκοόλ και αναδύονται ως νέα τάση), της πολυπλοκότητα των τζαμαϊκανών ρουμιών και της νέας τάσης του aperitivo καθώς και πώς επιδρά στην επιχείρηση και στον καταναλωτή.

Η digital διαφήμιση, το marketing και τα social media είναι τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες στον ξενοδοχειακό κλάδο στο πλαίσιο του WEB HOTEL ενώ πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παρουσιάσεων γαστρονομίας που αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατοντάδων παρευρισκόμενων στο Gastronomy Forum.

 

διαβάστε ακόμα

Lufthansa: Ο στόχος για αύξηση της κερδοφορίας περνά μέσα από 4.000 απολύσεις
Nafplio Challenge 2025: Το Ναύπλιο στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού
67η Γενική Συνέλευση MedCruise: Επενδύσεις, πολυτέλεια και νέοι ορίζοντες για την κρουαζιέρα
Art News | Οι must-see εκθέσεις του Οκτωβρίου
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
Και η Κάρπαθος δυναμικά στην αναρρίχηση και τον εναλλακτικό τουρισμό - Τι λέει στο Τ.Ν. ο αντιδήμαρχος Τουρισμού
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
Φθινόπωρο στην Πάτρα με αθλητισμό και μουσική