Εξοπλισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

31-08-18 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε, στο Xenia News

Η ανάγκη για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τουρισμό οδηγεί στην ανανέωση των εγκαταστάσεων των ξενοδοχειακών μονάδων, τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων.

Το Xenia News, η επίσημη πηγή ενημέρωσης για την Xenia 2018, της μεγαλύτερης έκθεσης για την τουριστική αγορά της Ελλάδας, θα παρέχει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται ο σύγχρονος ξενοδόχος, τόσο σε ό,τι αφορά τα διαθέσιμα προϊόντα εξοπλισμού καθώς και τις νέες τάσεις της αγοράς. 

Αφιέρωμα: Εξοπλισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων 

Έπιπλα, συστήματα ύπνου, εξοπλισμός μπάνιου, φωτισμός, αλλά και οι νέες τάσεις στην κατασκευή και διακόσμηση ξενοδοχείων, είναι μερικές μόνο από τις θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν στο Xenia News. 

Το Xenia News θα αποτελέσει έναν κόμβο επικοινωνίας μεταξύ των ξενοδόχων και των εταιρειών που παρέχουν τις αναγκαίες λύσεις, δίνοντας το βήμα στους τελευταίους προκειμένου να επικοινωνήσουν στοχευμένα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να προσελκύσουν τους ενδιαφερόμενους ξενοδόχους στο περίπτερό τους στην Xenia, αξιοποιώντας στο μέγιστο τη συμμετοχή τους. Επιπλέον, όσοι ξενοδόχοι δεν καταφέρουν να επισκεφθούν την έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το Xenia News και να έρθουν σε επαφή με τις εταιρείες που θα προβληθούν. 

Xenia News, ένας κόμβος πληροφόρησης για τους ξενοδόχους 

Το Xenia News αποτελεί την επίσημη πηγή πληροφόρησης της Xenia, της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στην Ελλάδα. Θα περιλαμβάνει αφιερώματα για όλους τους κλάδους προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης: Κατασκευή, Διακόσμηση, Ενέργεια, Αυτοματισμοί, Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός, Γενικές τροφοδοσίες, Digital Technology – Συστήματα Ασφαλείας. 

Επιπλέον, άρθρα, συνεντεύξεις, διεθνείς έρευνες και μελέτες θα δίνουν το στίγμα του ελληνικού τουρισμού, έτσι ώστε οι ξενοδόχοι να μπορούν να διακρίνουν τις τάσεις για το μέλλον και να προγραμματίσουν τις επιχειρηματικές τους κινήσεις.

διαβάστε ακόμα

Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά