Κορυφαίοι t.o's και MICE στην 5η Athens International Tourism expo 2018

27-08-18 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Κορυφαίοι tour operators και MICE επιβεβαίωσαν ήδη τη συμμετοχή τους στην 5η Athens International Tourism expo 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Δεκεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo.

H διοργάνωση συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς το πρόγραμμα προσέλκυσης Hosted Buyers και μέχρι σήμερα περισσότερα από 100 κορυφαία γραφεία του εξωτερικού έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Οι προοπτικές των πωλήσεων των Hosted Buyers για την Ελλάδα είναι πραγματικά εντυπωσιακές:

Destination specialist από τον Καναδά συμμετέχει στην AIT Expo και προγραμματίζει την άφιξη 3.000 τουριστών Ελλάδα το 2019.

Tour Operator, κορυφαίο γραφείο από το Ισραήλ με charter πτήσεις και περισσότερους από 4000 εισερχόμενους τουρίστες στην Ελλάδα θα αναζητήσει στην Έκθεση νέους συνεργάτες για εμπλουτισμό των πακέτων διακοπών που προωθεί ήδη στην Ελλάδα.

Tour Operator- Incentive House από το Ισραήλ ,με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 300.000€ για το 2018, θα αναζητήσει επιπλέον συμφωνίες με ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων και εταιρίες DMC.

Tour Operator και MICE από το Λίβανο θα επεκτείνει την ήδη δυναμική παρουσία στην Ελλάδα εντάσσοντας στο πρόγραμμά του την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Νησιά του Αιγαίου.

Από τις ΗΠΑ Travel Agency με εξειδίκευση στο Luxury τουρισμό θα διευρύνει , με την ένταξη νέων περιοχών, την ήδη σημαντική παρουσία στη Ελλάδα.

Tour Operator κορυφαίος από την Ουγγαρία που συνεργάζεται ήδη με την Ελλάδα σε πακέτα διακοπών και city break και 3000 εισερχόμενους τουρίστες, θέλει να εμπλουτίσει τις προτάσεις με νέους νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Luxury και Wedding travel είναι η εξειδίκευση του Travel Agency από το Λίβανο που μεθοδεύει την ουσιαστική αύξηση των πωλήσεων του στην Ελλάδα.

Από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και με γραφεία σε 4 χώρες κορυφαία εταιρία MICE στοχεύει να εντάξει την Ελλάδα στους προτεινόμενους προορισμούς για σημαντικότατους πελάτες , όπως φαρμακευτικές, Αυτοκινητοβιομηχανίες, Τράπεζες , κ.λ.π.

Με ήδη σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και εξειδίκευση στο Luxury τουρισμό, Tour Operator από τις ΗΠΑ συμμετέχει στην Έκθεση με στόχο την ένταξη νέων Ελληνικών προορισμών για τους πελάτες του που προέρχονται από ΗΠΑ, Καναδά και Μέση Ανατολή.

Από την Τουρκία Travel Agency με πελατολόγιο από Ινδία και Μέση Ανατολή στοχεύει σε νέες συνεργασίες με ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία από την Κρήτη, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά.

Με κύριο αντικείμενο το Yachting , Travel Agency από τη Σουηδία που έχει εντάξει την Ελλάδα στο πρόγραμμά του , στοχεύει σε νέες συνεργασίες με Charter Yachting εταιρίες και Luxury ξενοδοχεία.

Tour Operator από την Τσεχία, σπεσιαλίστας για τις αγορές της Ελλάδας, Κροατίας και Βουλγαρίας και συνεργάτες περισσότερα από 700 ταξιδιωτικά γραφεία της χώρας του, θα εντάξει στο πρόγραμμά του 5 νέους Ελληνικούς προορισμούς.

Με charter πτήσεις για Σαντορίνη, Λευκάδα, Πρέβεζα και Κεφαλονιά, Tour Operator από τη Βουλγαρία που έχει ήδη προγράμματα διακοπών για Χαλκιδική, Αθήνα και Ιόνια νησιά, θα επεκτείνει τη δραστηριότητά του και σε νέους Ελληνικούς προορισμούς.

Tour Operator από τη Λιθουανία, έχοντας υψηλή ζήτηση από τους πελάτες του για την Ελλάδα, στοχεύει σε συνεργασίες με ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία.

Κορυφαίο Ο.Τ.Α από τη Γερμανία που συνεργάζεται με την Ελλάδα και έχοντας ήδη μεγάλη ζήτηση για νέους προορισμούς στη χώρα μας , συμμετέχει στην Έκθεση με στόχο την αύξηση των πωλήσεών του.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ