Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας: Συνεργασία με τη σχολή ETOILE by Les Chefs

03-08-18 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ της MACT MEDIA GROUP, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» που διοργανώνουν το 16ο ετήσιο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας και της Έκθεσης Τουρισμού – Πολιτισμού – Γαστρονομίας και Οίνου, με το Ιδιωτικό ΙΕΚ «ETOILE by Les Chefs», της γνωστής και εξειδικευμένης σχολής επισιτισμού και γαστρονομίας. Με την συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας, η ETOILE αφενός θα είναι χορηγός της Έκθεσης και αφετέρου θα συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο, στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018.

Ο κ. Γιώργος Γιαννακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής και ο κ. Νίκος Στασινόπουλος, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Διαδικασιών, συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Etoile by Les Chefs, στον Νέο Κόσμο, με τον κ. Γιώργο Καραχρήστο, Γενικό Διευθυντή της MACT MEDIA GROUP και τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» Chef κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη με τους οποίους συζήτησαν και συμφώνησαν την εκτεταμένη και ουσιαστική συμμετοχή σπουδαστών και διδακτικού προσωπικού του Ι. ΙΕΚ ETOILE στο Συνέδριο και στην Έκθεση.

Η ETOILE που λειτουργεί από το 2011, έχει αναδειχθεί με τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία της και αναγνωρίζεται τόσο στον επισιτιστικό κλάδο, όσο και στην τουριστική βιομηχανία. Η ETOILE by Les Chefs είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και συνεργάζεται με καθηγητές – μέλη της EUROTOQUES (Ευρωπαϊκή Ένωση Μαγείρων), της Chaîne de Rôtisseurs και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ενώ είναι και μέλος της Διεθνούς Ένωσης των Επαγγελματιών Επισιτισμού (IACP – International Association of Culinary Professionals).

Όπως εξήγησε ο Γενικός Διευθυντής της MACT MEDIA GROUP κ. Γιώργος Καραχρήστος, η συνεργασία της ETOILE by Les Chefs με την MACT MEDIA GROUP και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» περιλαμβάνει το στήσιμο και την στελέχωση του Ειδικού Χώρου Εστίασης στο Περιστύλιο του Ζαππείου, την προώθηση ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στελεχών εστίασης στις ειδικότητες της ETOILE, την συμμετοχή στα Προγράμματα Γευσιγνωσίας που θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια του Συνεδρίου και της Έκθεσης. Ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» Chef κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, επιπλέον διευκρίνισε ότι οι σπουδαστές της ETOILE θα παράσχουν και γενικότερα υποστήριξη των διαφόρων  live cooking events, που θα προβάλουν τεχνικές και εδέσματα και ζητήματα της Γαστρονομίας σήμερα, όχι μόνο σε Ελληνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

διαβάστε ακόμα

Κρήτη | Φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων από τη Ν. Αφρική και πανεπιστημιακού/αρθρογράφου ΑμεΑ
Επικυρώθηκε ο πίνακας επιτυχόντων στο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Α.Π.Θ.
Booking.com | Όλες οι νέες τάσεις στα οικογενειακά ταξίδια το 2024: Α.Ι., νταντάδες στις διακοπές και οι νέοι jet setters
Τα 4 ξενοδοχειακά deals στο α΄ 4μηνο του 2024
ΣΥΡΙΖΑ | Κίνδυνος απώλειας γαλάζιων σημαιών από τις ελληνικές παραλίες
KAYAK: Το Ηράκλειο Κρήτης στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2024
Δεύτερο Elia Lesvos Confest "Ελαιόλαδο και Υγεία" - φιλοξενείται σε ελαιοτριβείο της οικογένειας Ελύτη
Transavia France: Νέα χειμερινή σύνδεση Τουλούζη – Ντουμπάι - Αθήνα
Βενετία | Το τέλος εισόδου απέφερε στο Δήμο έσοδα 7 μηνών μέσα σε 8 ημέρες!
Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού