Πόσο digital είναι η τουριστική σας επιχείρηση;

27-07-18 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε, στο Xenia News 

Η ψηφιακή εποχή έχει επηρεάσει έντονα τα ταξίδια, από τον τρόπο που κάποιος ενημερώνεται για έναν προορισμό, που κάνει την κράτησή του και σχεδιάζει το ταξίδι του μέχρι τον τρόπο που λειτουργεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του αλλά και αμέσως μετά από αυτό. Και η βιομηχανία προσαρμόζεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Το Xenia News, η επίσημη πηγή ενημέρωσης για την Xenia 2018, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ελλάδας, θα παρέχει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται ο σύγχρονος ξενοδόχος, τόσο σε ό,τι αφορά τα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν οι εκθέτες όσο και τις πρακτικές και τις εξελίξεις των τεχνολογιών αιχμής και των ψηφιακών εργαλείων καθώς και τις νέες τάσεις της αγοράς.

Τα online bookings τόσο σε ό,τι αφορά τις απευθείας κρατήσεις των εταιρειών όσο και τις μεγάλες πλατφόρμες και τις μηχανές metasearch, το online marketing, η δικτύωση ως απαραίτητη παροχή για τον πελάτη, τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα για το smart hotel αλλά και ο ηλεκτρολογικός, μηχανολογικός και οπτικοακουστικός εξοπλισμός που απαιτείται στα σύγχρονα ξενοδοχεία, όλα αποτελούν μέρος του «ψηφιακού μετασχηματισμού» της βιοχαμηνίας της φιλοξενίας.

Xenia News - Η έκθεση συνεχίζεται εδώ

Το Xenia News θα αποτελέσει έναν κόμβο επικοινωνίας μεταξύ των ξενοδόχων και των εταιρειών που παρέχουν τις αναγκαίες λύσεις, δίνοντας το βήμα στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας προκειμένου να επικοινωνήσουν στοχευμένα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να προσελκύσουν τους ενδιαφερόμενους ξενοδόχους στο περίπτερό τους στην Xenia, αξιοποιώντας στο μέγιστο τη συμμετοχή τους. Επιπλέον όσοι ξενοδόχοι δεν καταφέρουν να επισκεφθούν την έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το Xenia News και να έρθουν σε επαφή με τις εταιρείες που θα προβληθούν. 

Πόσο digital είναι η τουριστική σας επιχείρηση;

Τα ελληνικά ξενοδοχεία αναβαθμίζονται τεχνολογικά με γοργούς ρυθμούς. Όλο και περισσότερα καταλύματα ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να αυξάνεται. Η ανάγκη των ξενοδόχων να παρακολουθούν και να ακολουθούν τις εξελίξεις είναι έντονη.

Δεν είναι τυχαίο ότι η XENIA 2018 θα περιλαμβάνει την κορυφαία παράλληλη εκδήλωση Digi Hotel, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall 3, στην οποία θα αναλυθούν όλα τα σημαντικά θέματα του ψηφιακού κόσμου της ξενοδοχίας.  

Τα θέματα που θα περιλαμβάνονται τόσο στην έντυπη όσο και στην online έκδοση του Xenia News, θα αναλύσουν την digital εποχή της τουριστικής βιομηχανίας: από τη δημιουργία του σωστού website με ενσωμάτωση online bookings, τη διαχείρισή του, το digital marketing, την κατάλληλη δημιουργία social media campaigns μέχρι την ψηφιοποίηση όλης της λειτουργίας της επιχείρησης ακόμα και την ενσωμάτωση κατάλληλων συστημάτων ασφάλειας δεδομένων.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια