Το Δεκέμβριο η 5η Athens International Tourism expo για τους Leisure & Mice Leaders

30-05-18 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Απόλυτα στοχευμένη στον εισερχόμενο τουρισμό, η 5η Athens International Tourism expo βάζει ψηλά τον πήχη και θα φιλοξενήσει τους leaders Agents του διεθνούς τουρισμού τόσο για τον κλάδο του Leisure όσο και για τον κλάδο του Mice. Tα B2B meetings είναι πλέον η καρδιά της έκθεσης AIT Expo και χρόνο με το χρόνο εξελίσσονται ανοδικά και με ορατά μετρήσιμα αποτελέσματα σε επίπεδο εμπορικών συμφωνιών μεταξύ των Hosted Buyers και των Εκθετών.

Το 2018 στο πλαίσιο της 5ης Athens International Tourism Expo (A.I.T.E.) που θα πραγματοποιηθεί 7-9 Δεκεμβρίου, θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 150 κορυφαίοι Διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μ. Ανατολή, Αραβικές χώρες, Ινδία και την ευρύτερη Ασία οι οποίοι θα έχουν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες και θα καλύψουν πλήρως όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της έκθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 οι Hosted Buyers που φιλοξενήθηκαν στην Έκθεση έφεραν στην Ελλάδα την αμέσως προηγούμενη χρονιά  περισσότερους από 850.000 τουρίστες καλύπτοντας έσοδα που ξεπέρασαν τα 300 εκ. € ενώ οι Hosted Buyers που θα φιλοξενηθούν στην AIT Expo το 2018 θα έχουν προϋπολογισμούς που θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα παραπάνω δεδομένα.

Παράλληλα , οι διοργανωτές και η συντονιστική Επιτροπή Επιλογής των Hosted Buyers , στοχεύουν και στη φιλοξενία Travel Agents από το εξωτερικό οι οποίοι δεν συνεργάζονται με Ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις αλλά θέλουν να εντάξουν τη χώρα μας στους τουριστικούς προορισμούς που προωθούν.

Στοχευμένο Πρόγραμμα φιλοξενίας: Για όλους τους Hosted Buyers έχει επιλεγεί ένα σημαντικό πρόγραμμα φιλοξενίας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει διάφορα Tours, όπως : Κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού, Γαστρονομικά tours στην Αθήνα, Tours στους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Αθήνας, γνωριμία με την Αθηναϊκή Ριβιέρα, ολοήμερη εκδρομή στην Αργολίδα και τις Μυκήνες, κ.α.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Έκθεση, θα πραγματοποιηθεί Ειδική εκδήλωση  με θέμα «Come to meet Secret Greece».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι Hosted Buyers στους οποίους θα παρουσιαστούν από εκθέτες, όχι μόνο οι λιγότερο γνωστοί τουριστικοί προορισμοί της Ελλάδας αλλά και οι νέες μορφές τουρισμού που μπορεί πλέον να προσφέρει η χώρα μας στο διεθνή τουρισμό.

Η εκδήλωση αυτή θα είναι μία από τις μεγάλες καινοτομίες της Α.Ι.Τ. Expo 2018.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια