Συνέδριο της Premier Tax Free στην Αθήνα

13-04-18 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η Premier Tax Free διοργάνωσε το μεγαλύτερο συνέδριο tax free αγορών που διοργανώθηκε ποτέ στην Ελλάδα, με τίτλο "Από τον μαζικό τουρισμό στην τουριστική εμπειρία", το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, στην Αθήνα.

Η εκδήλωση διερεύνησε τον τρόπο με τον οποίο η πρόταση υπηρεσίας προς τον διεθνή αγοραστή απαιτεί μια στροφή σε καλύτερη κατανόηση της πολιτισμικής πολυπλοκότητας.

Η Premier Tax Free πιστεύει ότι παρέχοντας μια πολιτισμικά ευθυγραμμισμένη εμπειρία λιανικής πώλησης, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων και οι διαχειριστές θα δουν σημαντική άνοδο στις πωλήσεις και τις αξίες των συναλλαγών.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων, κ. Γεώργιος Πιτσιλής, άνοιξε την εκδήλωση. Ακολούθησαν οι επικεφαλής Business Intelligence and Training της Premier Tax Free, οι οποίοι παρουσίασαν στους αντιπροσώπους τις τακτικές που είναι απαραίτητες για να στηρίξουν τη στροφή αυτή της στόχευσης στην τουριστική εμπειρία.

Ο Country Manager της Ελλάδας, κ. Σταύρος Γκεσούρας, χαιρέτισε επίσης τη διάσκεψη, υπογραμμίζοντας πως η μείωση του ορίου ΦΠΑ από € 120 σε € 50, συνέβαλλσε σε αύξηση κατά 40% των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο και σε υψηλότερες δηλώσεις ΦΠΑ.

Η Premier Tax Free Greece θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Έργων κ. Γεωργίου Πιτσιλή για την παρουσία του στη διάσκεψη και ιδιαίτερα για τη συμβολή του στην παροχή αφορολόγητων υπηρεσιών στην Ελλάδα. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ΣΕΛΠΕ κ. Αντώνιο Μακρή για την υποστήριξη του.

διαβάστε ακόμα

Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά
Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025