Ημερίδα Premier Tax Free: Tζίρος 1 δισ. στην αγορά - +300% τα τελευταία 3 χρόνια

28-03-18 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι επιτυχία ξεκίνησε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η πρώτη Ημερίδα που η Premier Tax Free διοργανώνει στην Ελλάδα με θέμα “From Mass Tourism to Tourist Experience”.

Η ημερίδα της Premier Tax Free Greece σκοπεύει να δώσει στους επαγγελματίες του τουρισμού βαθύτερη κατανόηση των πελατών τους και χρήση νέων τεχνικών προσέλκυσής τους ώστε να ανακαλύψουν τις πραγματικές δυνατότητες τους. 

Οπως τονίσθηκε στην ημερίδα, ο τουρισμός, κατέχει ήδη προνομιακή θέση στην οικονομία της Ελλάδας αλλά με τη συγκεκριμένη του μορφή, δεν αποδίδει τα μέγιστα, σε πωλήσεις, συναλλαγές και αξία.

Η Premier Tax Free Greece κλείνει φέτος τα οκτώ χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά και σε συνάρτηση με τα 30 χρόνια εμπειρίας, σε περισσότερα από 30 κράτη, έχει την τεχνογνωσία, να εξοπλίσει τους συνεργάτες της με τα κατάλληλα εφόδια για το μέλλον, μετατρέποντας κάθε συναλλαγή των τουριστών σε εμπειρία.

Η ημερίδα «Από τον Μαζικό Τουρισμό στον Τουρισμό Εμπειρίας» ενώνει την Premier Tax Free με τον εμπορικό κόσμο και τους συνεργάτες, ώστε με την βοήθεια των ειδικών να διερευνήσουν όλοι μαζί τα δεδομένα, τις τάσεις, τη νομοθεσία και τα χαρακτηριστικά των εθνικοτήτων, που θα προσφέρουν σε όλους την βάση για να βελτιώσουν τις πωλήσεις τους.

Στην ημερίδα παρευρέθη κι απήυθυνε χαιρετισμό ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για τις πρωτοβουλίες τους που έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των κρατικών ταμείων.

Στη συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Country Manager, Premier Tax Free Greece Σταύρος Γκέσουρας ο οποίος επισήμανε ότι η μείωση του ορίου συναλλαγών κάτω από τα 120 ευρώ που εισηγήθηκε η Premier Tax Free έφερε αύξηση πωλήσεων κατά 40%, ανέβασε τον τζίρο στην εγχώρια αγορά καθώς και τα κρατικά έσοδα απο την φορολογία και άρα συνεπώς αποτελεί εργαλείο μείωσης της φοροδιαφυγής.

"Συνολικά, τα τελευταία 10 χρόνια, το Tax Free προσέλκυσε τζίρο 1 δισεκατομμυρίου ευρώ με αύξηση 300% τα τελευταία τρια χρόνια", είπε ο κύριος Γκέσουρας και πρόσθεσε ότι συνιστά "μια διαρκή έκπτωση 365 ημερών συμβάλλοντας στην αύξηση των πωλήσεων και στην ικανοποίηση των πελατών που εξασφαλίζει με την σειρά της επαναλαμβανόμενους επισκέπτες."

Παράλληλα, ο κύριος Γκέσουρας παρουσίασε την καινοτόμο υπηρεσία Dynamic Currency Conversion (DCC) η οποία δίνει την  δυνατότητα να κάνει ο τουρίστας αγορές στο νόμισμα της χώρας του με την ισχύουσα ισοτιμία, επαναδιανέμοντας ένα έσοδο στην εγχώρια αγορά το οποίο διοχετευόταν μέχρι πρότινος στις ξένες τράπεζες.

Ο κ. Γκέσουρας αποκάλυψε επίσης ότι η Premier Tax Free έχει υποβάλλει πρόταση στην Γενική Διεύθυνση Τελωνείων και Εσόδων για απλοποίηση κι επίσπευση της διαδικασίας σφράγισης των vouchers ενώ σχεδιάζει και την υιοθέτηση στην χώρα μας του Digital Tax Free που εφαρμόζεται ήδη στην Ευρώπη.

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων