Hotelia: Οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις στο spa & wellness

05-10-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η διεθνής έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού Hotelia (10-12 Νοεμβρίου, 2017) για ακόμη μια χρονιά στο πλαίσιο του DPOINT SPACES αναδεικνύει τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις μέσα από ένα αφιέρωμα στο spa & wellness.

Η ευεξία σε πρώτο πλάνο

Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα του Global Wellness Institute (Global Wellness Economy Monitor, Ιανουάριος 2017) η συνολική αξία της παγκόσμιας οικονομίας η οποία βασίζεται στον τομέα της ευεξίας και η οποία περιλαμβάνει 10 βασικές κατηγορίες ανέρχεται στα 3.7 τρισεκατομμύρια δολάρια (στοιχεία του 2015). Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, η πάντα ενημερωμένη έκθεση HOTELIA να μην συμπεριλάβει μια ενότητα αφιερωμένη σε χώρους spa αναδεικνύοντας τον υπάρχοντα αλλά και τον μελλοντικό ρόλο τους στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη καθώς τελικά και τη συμβολή τους στην αναβάθμιση της καθημερινότητας μας. 

Spa Concept

Πρόκειται για έναν χώρο, μια πραγματική εγκατάσταση που σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο “ASPASIA TAKA architects creative lab” και θα κατασκευαστεί με την υποστήριξη καταξιωμένων εταιρειών του χώρου. Παράλληλα, θα λειτουργεί μια workshop area όπου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από ειδικούς επαγγελματίες του κλάδου, με την επιμέλεια της εταιρείας ανάπτυξης, διαχείρισης και επιχειρηματικών συμβούλων EF-ZIN ‘’the art of living well’’.

Η δυναμική του project

Στόχος του Spa Concept είναι να προσφέρει τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, επαγγελματίες του τουρισμού, στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, διακοσμητές, θεραπευτές και τεχνικές εταιρείες να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις στην κατασκευή και τη λειτουργία χώρων spa και ευεξίας. Παράλληλα, μέσα από θεματικά workshops και ένα community table θα πραγματοποιούνται συζητήσεις και ενημερώσεις με ειδικούς και επαγγελματίες του συγκεκριμένου τομέα.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ