Νέα εποχή για την έκθεση Χenia

24-04-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η “καρδιά” του ξενοδοχειακού κλάδου της Ελλάδας, θα χτυπήσει στις 25-26-27 Νοεμβρίου 2017 στο Athens Metropolitan Expo, κατά την διάρκεια της έκθεσης Xenia 2017, η οποία θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας και θα αποκτήσει ξανά την αίγλη και τον θεσμικό ρόλο που της αναλογεί.

Η έκθεση Χenia αποτέλεσε για πάνω από 40 χρόνια το σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας και η Χenia 2017, μία premium και αποκλειστικά στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, έρχεται σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται γοργά και μαζί μεγαλώνουν οι ανάγκες του για αναβαθμισμένες παροχές.

«Πιστεύουμε ότι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις του πιο δραστήριου κλάδου της ελληνικής οικονομίας, του Τουρισμού, αξίζουν την πιο ποιοτική πληροφόρηση, επαγγελματικά οργανωμένη στη λεπτομέρειά της. H εταιρεία μας, η FORUM ΑΕ απαντάει με ενθουσιασμό στην πρόκληση αυτή. Φιλοδοξία και στόχος μας είναι η Xenia να αποτελέσει την κλαδική έκθεση όλων των ξενοδόχων, να αποκτήσει ξανά την αίγλη και τον θεσμικό ρόλο που της αναλογεί και να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας», σημειώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM ΑΕ, κ. Νίκος Χουδαλάκης και προσθέτει: «Παράλληλα, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς,  αλλά και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, η Xenia έχει ως στόχο να καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς».

Στην Χenia 2017, επιχειρηματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μικρών καταλυμάτων θα έχουν την δυνατότητα έρθουν σε επαφή με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και με προμηθευτές του επισιτιστικού κλάδου, των οποίων οι υπηρεσίες βρίσκουν εφαρμογή σε βασικούς τομείς λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Παρούσες στην Xenia 2017, θα είναι όλες οι εταιρείες - leader στον ξενοδοχειακό κλάδο, οι οποίες καλύπτουν πλήρως το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν στην κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, εξοπλισμό και τροφοδοσία Ξενοδοχείων, Ξενώνων, Ενοικιαζόμενων δωματίων και Camping. Αναλυτικά, οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων θα είναι: Κατασκευή-Διακόσμηση-Ενέργεια-Αυτοματισμοί, Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός κουζίνας, Food & Beverage, Hotel marketing, Digital technology.

Η ανανεωμένη έκθεση μέσα από τις εξειδικευμένες για κάθε κατηγορία επισκεπτών, παράλληλες εκδηλώσεις των τομέων Digi Hotel, Build Hotel και Future Hotel (σεμινάρια, master classes, ανοιχτές συζητήσεις,  case studies), που έχουν ως στόχο την παρουσίαση και προβολή των τάσεων στην διακόσμηση και στην κατασκευή, των τεχνολογικών εξελίξεων όσον αφορά την λειτουργικότητα του χώρου, αλλά και την εκπαίδευση επάνω στις νεότερες διαδικτυακές εφαρμογές και το ψηφιακό περιβάλλον, θα αποτελέσει μία ουσιαστική πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων για τον Ξενοδοχειακό κλάδο.

H Xenia 2017 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών - Αττικής & Αργοσαρωνικού.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ