Οργή Κυπρίων για τη δολοφονία του Billy, του σκύλου, στο Anastasia Beach Hotel

16-07-14 | Ο Torna-δόρος

Απίστευτες διαστάσεις έχει λάβει στην Κύπρο το θέμα της κακοποίησης του σκύλου, του Billy, που οδήγησε τελικά στο θάνατό του, στο ξενοδοχείο Anastasia Beach Hotel, της αλυσίδας Τσόκκος, στην Αγία Νάπα.

Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook η ιδιοκτήτρια των ξενοδοχείων Τσόκκος, Αναστασία Τσόκκου, ανάρτησε το αστυνομικό πόρισμα για το θάνατο του σκύλου, το οποίο αποδίδει ευθύνες αποκλειστικά σε τρεις υπαλλήλους της εταιρίας και σε κανέναν άλλον.

Σε νεκροψία που έγινε από ιδιώτη γιατρό στις κτηνιατρικές υπηρεσίες, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του σκύλου προήλθε από τραύμα που είχε στον εγκέφαλο λόγω του ότι είχε κτυπηθεί στο μηχάνημα σύνθλιψης σκουπιδιών του ξενοδοχείου Αναστασίας Τσόκκος, αναφέρεται στο πόρισμα.

Τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση αυτή είναι εκρηκτικά οργισμένα, καθώς οι γράφοντες θεωρούν ηθική αυτουργό την ιδιοκτήτρια και διατυπώνουν προσωπικές εκφράσεις εναντίον της, ενώ παροτρύνουν τον κόσμο να μποϊκοτάρει το ξενοδοχείο στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη Βρετανοί τουρίστες διαδήλωσαν έξω από το ξενοδοχείο, μαζί με το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, το οποίο ζητεί από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο να επιβάλει κυρώσεις σε Κύπριο δικηγόρο, που εκφράστηκε ειρωνικά από το Face Book κατά των διαδηλωτών. Χαρακτηριστικά του σχόλια του δικηγόρου, που εξόργισαν τους φιλόζωους: “Εθνικό πένθος για το θάνατο του Billy! Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κήρυξε 3ήμερο πένθος, ενώ η κηδεία του σκύλου θα γίνει δημοσία δαπάνη, όλες οι σημαίες στα κυβερνητικά κτίρια θα κυματίζουν μεσίστιες...” “Σκεφτείτε να ήταν ράτσας ο σκύλος, καθαρόαιμος. Θα έβγαζε ανακοίνωση ο Ομπάμα...”

Δείτε σχετικά σχόλια εδώ

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους