Νέα εποχή για την Condor από τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο

01-02-24 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο έμπειρος μάνατζερ Peter Gerber αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της αεροπορικής εταιρείας Condor από σήμερα 1η Φεβρουαρίου 2024.

 Μαζί με τον Chief Operating Officer, Christian Schmitt και τον CFO, Björn Walther, ο Peter Gerber θα κατευθύνει πλέον την τύχη της Condor και θα χαράξει την πορεία της ανάπτυξης.

Ο μέχρι τώρα Διευθύνων Σύμβουλος Ralf Teckentrup, που είχε τη θέση από το 2004, αποχωρεί, έχοντας, αν μη τι άλλο, μια έντονη διαδρομή, καθώς κατάφερε να σώσει την Condor από τον αφανισμό σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Ο Peter Gerber (γεννημένος το 1964) κατείχε διάφορες θέσεις στον Όμιλο Lufthansa για περισσότερα από 30 χρόνια, μεταξύ των οποίων ως μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Lufthansa Passenger Airlines, ως Διευθύνων Σύμβουλος και CFO της Lufthansa Cargo και πιο πρόσφατα ως Διευθύνων Σύμβουλος και CCO της Brussels Airlines.

Ο δικηγόρος Gerber διαθέτει όχι μόνο σημαντική εμπειρία στις αεροπορικές επιχειρήσεις, αλλά και εκτεταμένη τεχνογνωσία ως διευθύνων σύμβουλος. Επιπλέον, έχει ισχυρή παρουσία στις επιχειρήσεις και την πολιτική, καθώς ήταν Γενικός Αντιπρόσωπος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις του Ομίλου Lufthansa. Διετέλεσε ακόμη Πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης Αερομεταφορών (BDL). Γενικά, χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο από την ταξιδιωτική βιομηχανία όσο και από τους κοινωνικούς εταίρους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε τον Peter Gerber ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της Condor που αναζητούσαμε σε μια εκτεταμένη διαδικασία επιλογής: Δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικά έμπειρος διευθυντής αεροπορίας, αλλά και ο ηγέτης που θα οδηγήσει με επιτυχία τον Condor περαιτέρω στο μέλλον», δήλωσε ο Friedrich Andreae, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Condor. "Ο Peter Gerber αναλαμβάνει το κύριο καθήκον να συνεχίσει να οδηγεί τον μετασχηματισμό της Condor, για παράδειγμα μέσω του εκσυγχρονισμού ολόκληρου του στόλου, ενός μεγάλου αριθμού έργων ψηφιοποίησης και καινοτομιών για την εμπειρία του πελάτη και ορίζοντας την επόμενη πορεία ανάπτυξης. Αυτός είναι ο τρόπος: Η Condor θα γίνει η πιο επιτυχημένη αεροπορική εταιρεία αναψυχής στην Ευρώπη».

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους