20% περισσότερους πελάτες προσδοκά για το 2023 ο Alltours

30-10-22 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Ένα ισχυρό ταξιδιωτικό καλοκαίρι το 2023 αναμένει ο τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας Alltours, προσδοκώντας αύξηση 20% στον αριθμό της πελατείας του.

Οι κρατήσεις τόσο για την αρχή της χειμερινής σεζόν όσο και για το καλοκαίρι του 2023 είναι ήδη υψηλότερες από ό,τι το προηγούμενο έτος, δήλωσε  ο Διευθύνων Σύμβουλος Willi Verhuven.

Κατά το τρέχον οικονομικό έτος 2021/2022, η εταιρεία μπόρεσε να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 20% σε σύγκριση με το προ του κορωνοϊού έτος 2018/2019. Ο αριθμός των πελατών, ωστόσο, αυξήθηκε μόλις κατά 1%. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο του κλάδου, σύμφωνα με τον κ.Verhuven. Σε ένα περιβάλλον αγοράς με έντονες διακυμάνσεις, η Alltours μπόρεσε να επεκτείνει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά παρά τις πολλές αντιξοότητες, είπε.

Ταξίδια προσανατολισμένα στις τιμές

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πελάτες έκαναν κρατήσεις για προσφορές υψηλότερης ποιότητας από τον Φεβρουάριο μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών. Όμως, από τον Σεπτέμβριο οι πελάτες είναι προσανατολισμένοι στις τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων και παροχών. Ο κ.Verhuven βλέπει ότι η Alltours να είναι καλά τοποθετημένη και στα δύο τμήματα.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, ο διοργανωτής είναι «καλά προετοιμασμένος» για την καλοκαιρινή σεζόν του 2023. «Έχουμε επεκτείνει περαιτέρω την προσφορά οργανωμένων ταξιδιών μας σε περίπου 40 χώρες παγκοσμίως και εξασφαλίσαμε επιπλέον πτήσεις», δήλωσε.

Οκτώ καλοκαιρινοί κατάλογοι

Η εταιρεία του Ντίσελντορφ παρουσιάζει το πρόγραμμά της για την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν σε οκτώ καταλόγους συνολικά 2.100 σελίδων. Το Πράσινο Ακρωτήριο και η Κένυα είναι νέοι προορισμοί στο χαρτοφυλάκιο. Εκτός από το πρόγραμμα καταλόγου, το Alltours προσφέρει πολλά άλλα ξενοδοχεία, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμα συνολικά 25.000 καταλύματα.

Σύμφωνα με τον Willi Verhuven, η Alltours αύξησε την προσφορά πτήσεων για το καλοκαίρι του 2023 πάνω από το επίπεδο πριν από την κρίση. Συνεργάζεται με 48 αεροπορικές εταιρείες και προσφέρει οργανωμένες εκδρομές από 38 αεροδρόμια αναχώρησης στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Ολλανδία.

Οι πτητικές ικανότητες έχουν αυξηθεί σημαντικά και πάλι, ειδικά για την Τουρκία και την Αίγυπτο, εξηγεί ο Verhuven. Και οι δύο προορισμοί έχουν προσφορές ιδιαίτερα φιλικές προς την οικογένεια, με πολυτελώς επιπλωμένα ξενοδοχεία σε μέτριες τιμές.

Το χαρτοφυλάκιο έχει επίσης επεκταθεί σε προορισμούς διακοπών όπου μπορεί κάποιος να ταξιδέψει μόνος του. Πάνω από 2.500 καταλύματα σε Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Τσεχία, Κροατία, Γαλλία, Πολωνία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ελβετία είναι διαθέσιμα για την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Επιπλέον, η Alltours προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να ακυρώσουν ή να κάνουν εκ νέου κράτηση του ταξιδιού δωρεάν έως και 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Ταυτόχρονα, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από εκπτώσεις έγκαιρης κράτησης έως και 35%, όπως τονίζει ο κ.Verhuven.

Διαβάστε επίσης

Τουρισμός | FTI: Περισσότερες πτήσεις και νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2023- Δείτε τις νέες παροχές

διαβάστε ακόμα

Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους
Τουρισμός | ΤUI Γερμανίας: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2025 - Κρήτη, Ρόδος και Κως ακολουθούν τη Μαγιόρκα στις πτήσεις
Άφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας
Αερομεταφορές: 22 νέες και εποχικές συνδέσεις ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας το Μάιο