Αμερικανικός τουρισμός | Απευθείας πτήσεις προς Αθήνα από 7 πόλεις των ΗΠΑ τη θερινή σεζόν 2024

29-01-24 | ΑΓΟΡΕΣ

Πτήσεις από 7 πόλεις των ΗΠΑ προς Αθήνα έχουν προγραμματισθεί για την εφετινή τουριστική σεζόν, σύμφωνα με τα στοιχεία, που συγκέντρωσε η ιστοσελίδα traveloffpath.com.

Ειδικότερα:

1. Από τη Νέα Υόρκη

Τρεις αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν εποχικές πτήσεις προς την Αθήνα από το διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης. Οι αεροπορικές εταιρείες είναι η Delta Air Lines, η American Airlines και η νεοεισερχόμενη Norse Atlantic Airways.

Η Norse Atlantic Airways ανακοίνωσε το νέο της δρομολόγιο στις 22 Δεκεμβρίου 2023. Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα προσφέρει πέντε πτήσεις την εβδομάδα από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. Οι καλύτερες προσφορές της είναι για τους μήνες εκτός αιχμής, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, με ναύλους από  249 $ για απλή μετάβαση.

2. Newark, New Jersey

Μια άλλη πόλη με απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα είναι το Newark, New Jersey. Οι ταξιδιώτες μπορούν να πετούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty προς την Αθήνα όλο το χρόνο με την Emirates.

Η United Airlines θα προσφέρει επίσης εποχικές πτήσεις ξεκινώντας τον Μάρτιο.

3. Ουάσιγκτον

Οι ταξιδιώτες που βρίσκονται στην περιοχή της Ουάσιγκτον, θα έχουν απευθείας πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles (IAD) προς την Αθήνα από αυτή την άνοιξη. Η United Airlines θα εκτελεί καθημερινές πτήσεις από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

4. Βοστώνη

Άλλη μια πόλη με απευθείας σύνδεση με την Ελλάδα είναι η Βοστώνη. Η Delta Air Lines θα πραγματοποιεί καθημερινές απευθείας πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης (BOS) προς την Αθήνα από τον Απρίλιο.

5. Φιλαδέλφεια

Οι ταξιδιώτες στη Φιλαδέλφεια θα έχουν πτήσεις προς την Αθήνα από την American Airlines. Η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας (PHL) από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο.

6. Σικάγο

Από το Σικάγο, απευθείας πτήσεις στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι θα έχουν:

- Η American Airlines θα προσφέρει και πάλι εποχικές πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγο (ORD) προς την Αθήνα. Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές από Μάιο έως Οκτώβριο.

- Η United Airlines ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο προς την Αθήνα, με καθημερινές πτήσεις, από τα τέλη Μαΐου και έως τον Αύγουστο.

7. Ατλάντα

Τέλος, οι ταξιδιώτες μπορούν να πετάξουν από την Ατλάντα προς την Αθήνα απευθείας με την Delta Air Lines. Αυτή η εποχική διαδρομή ξεκινά τον Μάρτιο, προφέροντας μια ανοιξιάτικη επίσκεψη στην Ελλάδα. Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές.

διαβάστε ακόμα

Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Επιχειρηματιών Ενοικιάσεως Οχημάτων Ρόδου
Όλγα Κεφαλογιάννη | Το τέλος ανθεκτικότητας να χρηματοδοτεί έργα βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης
Τουρισμός | Η εποχή των χίπις αναβιώνει και αυτό το καλοκαίρι στα Μάταλα | „Today is life. Tomorrow never comes“
Ένωση Μαρινών Ελλάδας | Να μη χαθεί η σπάνια ευκαιρία χρηματοδότησης για τις Ελληνικές Μαρίνες
Τουρισμός: Συνεργασία Eurowings Holidays με Dertour για δυναμικά πακέτα last-minute
Βαλεαρίδες: 16 εκατ. ευρώ ετησίως για την εξάλειψη των μεθυσμένων τουριστών
Σε λειτουργία η πλατφόρμα JOBmatch, που συνδέει εργοδότες και όσους αναζητούν εργασία σε Τουρισμό - Εστίαση
Παρίσι: Επιχείρηση-σκούπα με επίκεντρο τους αστέγους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων
Τουρισμός | Νέες τακτικές συνδέσεις ζητούν οι τουριστικοί φορείς των Ιωαννίνων
WTTC | Ο τουρισμός της Πορτογαλίας ετοιμάζεται για ένα ιστορικό έτος