Η United Airlines επιστρέφει στο Τελ Αβίβ με καθημερινές πτήσεις από τη Ν.Υόρκη

22-02-24 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η United Airlines σχεδιάζει να επαναλάβει τα καθημερινά δρομολόγια από τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ προς το Τελ Αβίβ τον επόμενο μήνα.

Οι πρώτες πτήσεις στις 2 και 4 Μαρτίου θα σταματήσουν στο Μόναχο για να επιβεβαιωθεί ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι πάροχοι υπηρεσιών είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τις απευθείας πτήσεις από και προς το Νιούαρκ. 

Δεν έχουν προγραμματιστεί αναχωρήσεις από το Νιούαρκ για το Τελ Αβίβ για τις 3 και 5 Μαρτίου. 

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την καθημερινή απευθείας σύνδεση προς το Τελ Αβίβ από τις 6 Μαρτίου», δήλωσε ο αερομεταφορέας, προσθέτοντας; «Είμαστε πρόθυμοι να ξαναρχίσουμε μια δεύτερη καθημερινή πτήση για το Τελ Αβίβ από το Νιούαρκ το Μάιο, καθώς η ταξιδιωτική ζήτηση ανακάμπτει». 

Η επανέναρξη τον Μάρτιο είναι το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της αεροπορικής κίνησης επιβατών και εμπορευμάτων, που ανεστάλη τον Οκτώβριο μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ και τις επακόλουθες πολεμικές συγκρούσεις στη Γάζα.

Η United δήλωσε ότι διεξήγαγε μια «λεπτομερή ανάλυση ασφάλειας» κατά τη λήψη της απόφασης να επιστρέψει στο Ισραήλ. Η διαδικασία αυτή περιλάμβανε στενή συνεργασία με ειδικούς σε θέματα ασφάλειας και κυβερνητικούς αξιωματούχους στις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Η εταιρεία συνεργάστηκε επίσης στενά με την Ένωση Πιλότων Αεροπορικών Γραμμών και την Ένωση Αεροσυνοδών για να αναπτύξει τα πρωτόκολλα, που διασφαλίζουν ότι πλήρωμα και επιβάτες θα είναι ασφαλείς.

Η United θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στο Τελ Αβίβ και να προσαρμόζει το πρόγραμμα όπως απαιτείται, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στην επαναφορά της υπηρεσίας από τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ που ανακοινώθηκαν σήμερα. 

Τα προηγούμενα δρομολόγια από το Σαν Φρανσίσκο, την Ουάσιγκτον και το Σικάγο θα αξιολογηθούν για επανέναρξη από το φθινόπωρο.

διαβάστε ακόμα

Ημερίδα «Ο δρόμος της Ανάπτυξης – Κάνουμε πράξη την Περιφερειακή Συνείδηση» στη Μεγαλόπολη
Δήμος Ερμιονίδας: Η πρόταση με 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας
«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας