Qatar Airways Holidays | Ταξιδιωτικά πακέτα για τους φίλους της Ίντερ Μιλάνου

18-01-24 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Qatar Airways Holidays, ως ο επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Ίντερ Μιλάνου, προσφέρει ταξιδιωτικά πακέτα στους φίλους της ομάδας ανά τον κόσμο να επισκεφτούν το Μιλάνο και να δουν κάποιο αγώνα της Ίντερ.

Τα πακέτα περιλαμβάνουν πτήσεις μετ' επιστροφής, διαμονή και εισιτήρια του αγώνα. Η Qatar Airways ανακοινώθηκε ως ο Επίσημος Παγκόσμιος Αεροπορικός Συνεργάτης της FC Internazionale Milano τον Νοέμβριο του 2023.

Τα διεθνή ταξιδιωτικά πακέτα, όπως αναφέρει, η εταιρεία, καταδεικνύουν τη συνεχή δέσμευση της Qatar Airways να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς και την αφοσίωσή της στην προώθηση της συνεργασίας της Qatar Airways και της Inter. Οι 400 εκατομμύρια οπαδοί του συλλόγου σε όλο τον κόσμο μπορούν τώρα πιο εύκολα να προγραμματίσουν μια επίσκεψη στο στάδιο San Siro στο Μιλάνο μέσω της Qatar Airways Holidays.

 
 

 
Τα πακέτα προσφοράς:

 
· Πτήσεις επιστροφής με την Qatar Airways, που ψηφίστηκε ως η «Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο» επτά φορές από τη Skytrax. Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τη διάσημη φιλοξενία και άνεση της Qatar Airways με πτήσεις σε περισσότερους από 170 προορισμούς.

 
 

 
· Διαμονή σε ξενοδοχείο. Οι θαυμαστές μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων σε όλο το Μιλάνο, για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

 
 

 
· Εισιτήρια αγώνα. Εγγυημένα εισιτήρια αγώνα «Κατηγορίας 1» στο Στάδιο Σαν Σίρο, διασφαλίζοντας ότι οι οπαδοί έχουν premium θέσεις για να παρακολουθήσουν τους ηλεκτρισμένους αγώνες της Ίντερ. Αυτή η πρόσβαση επιτρέπει στους θεατές να βυθιστούν στη συναρπαστική ατμόσφαιρα και να παρακολουθήσουν αξέχαστες στιγμές αθλητικής λαμπρότητας.

 
 

 
· Avios: Οι θαυμαστές ενθαρρύνονται να εγγραφούν στο πρόγραμμα πίστης της Qatar Airways, Privilege Club, πριν εξασφαλίσουν τα ταξιδιωτικά τους πακέτα, προκειμένου να κερδίσουν Avios και Qpoints και να συγκεντρώσουν ανταμοιβές για μελλοντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Τα μέλη μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση για αυτά τα πακέτα χρησιμοποιώντας μετρητά + Avios.

 
 
Η Qatar Airways λειτουργεί επί του παρόντος από δύο αεροδρόμια στην Ιταλία, με τρεις καθημερινές πτήσεις τόσο από το Μιλάνο Malpensa όσο και από τη Ρώμη Fiumicino. Επισκεφτείτε το qatarairways.com/inter για να αγοράσετε πακέτα θαυμαστών.

 
 
__________

 
Σχετικά με την FC Internazionale Milano:

 
Η Ίντερ είναι ένας σύλλογος βουτηγμένος σε μια πλούσια ιστορία επιτυχιών και έχει επιτύχει σταθερά μεγαλεία τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή σκηνή. Με 19 Serie A, τρεις UEFA Champions League και εννέα νίκες στο Κύπελλο Ιταλίας, η Ίντερ έχει πραγματικά χαράξει το όνομά της στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το μότο του συλλόγου, «Είμαστε αδέρφια και αδερφές του κόσμου», συμπυκνώνει την παθιασμένη βάση θαυμαστών τους – τους πιστούς «νερατζούρι» και ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της Qatar Airways να ενώσει τον κόσμο μέσω της δύναμης του αθλητισμού.

διαβάστε ακόμα

Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους
Τουρισμός | ΤUI Γερμανίας: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2025 - Κρήτη, Ρόδος και Κως ακολουθούν τη Μαγιόρκα στις πτήσεις
Άφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας
Αερομεταφορές: 22 νέες και εποχικές συνδέσεις ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας το Μάιο
Amadeus: Οι ξενοδόχοι επενδύουν περισσότερο στην τεχνολογία και την εξατομίκευση υπηρεσιών
ΕΟΤ Σερβίας: Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό
Ωράριο σαν... κλειστό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου | Έντονες διαμαρτυρίες
Καβάλα | Θεμέλιος λίθος για το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο στην Ελλάδα