Η νέα εμφάνιση της Condor

04-04-22 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Εμπνευσμένη από τα χρώματα της παραλίας (ομπρέλες, πετσέτες μπάνιου και ξαπλώστρες) είναι η νέα εμφάνιση των αεροπλάνων της αεροπορικής εταιρείας διακοπών Condor. Το βασικό νέο σχέδιο είναι η ριγέ εμφάνιση με έντονα χρώματα, τα οποία θα αντικαταστήσουν την προηγούμενη ταυτότητα της μάρκας σε λευκό, γκρι και κίτρινο.

Η Condor εξελίσσεται σε μια «αδιαμφισβήτητη και μοναδική αεροπορική εταιρεία διακοπών», αναφέρει η εταιρεία. Ο επικεφαλής της Ralf Teckentrup τονίζει ότι η Condor έχει υποστεί μια αλλαγή τα τελευταία δυόμισι χρόνια: από θυγατρική ενός καθετοποιημένου ταξιδιωτικού ομίλου εξελίχθηκε σε μια ανεξάρτητη αεροπορική εταιρεία, που ανατρέχει περήφανα στην ιστορία και την παράδοσή της και ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο της προς το μέλλον.  «Αυτό θέλουμε να το εκφράσουμε κατηγορηματικά και μέσα από την εμφάνισή μας», λέει.

Στο μαύρο λογότυπο στην άτρακτο του αεροσκάφους έχει γίνει λίφτινγκ με πιο λεπτές και πιο δυναμικές γραμμές.

Σύμφωνα με την Condor, το αεροσκάφος θα αποκτήσει αρχικά τη ριγέ εμφάνιση στα πέντε χρώματα κίτρινο, κόκκινο, μπλε, πράσινο και μπεζ. Το νέο σχέδιο θα εμφανιστεί σε όλα τα σημεία δραστηριότητας της εταιρείας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νέα εμφάνιση παρουσιάστηκε στο εργοστάσιο της Airbus στην Τουλούζη με το πρώτο αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων τύπου A330 Neo, το οποίο έχει προγραμματιστεί να απογειωθεί για την Condor από το φθινόπωρο.

Το πρώτο αεροσκάφος A321 με κίτρινες ρίγες θα πετάξει αύριο Τριτη στο Λανθαρότε. Τις επόμενες εβδομάδες, πέντε ακόμη αεροσκάφη Boeing 757 και Airbus A320 και A321 θα ξαναβαφούν, έτσι ώστε έξι αεροσκάφη της νέας ταυτότητας της εταιρείας να βρίσκονται στον ουρανό στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων.

Διαβάστε επίσης

Condor Airlines | Θερινό πρόγραμμα για Ελλάδα με πτήσεις από Ευρώπη και Βόρεια Αμερική

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους