Air Serbia: Γεμάτες όλες οι πτήσεις από Βελιγράδι προς Μόσχα μέχρι το τέλος Μαρτίου

03-03-22 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

H εθνική σερβική αεροπορική εταιρεία Air Serbia είναι η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία, που μπορεί να εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο και ως εκ τούτου να εκτελεί απευθείας πτήσεις από το Βελιγράδι προς τη Μόσχα.

Η Air Serbia εκτελεί οκτώ εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Βελιγραδίου και Μόσχας και ήδη όλες οι θέσεις έχουν πωληθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου. Γι αυτό η εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων και τη χωρητικότητα θέσεων.

Ο ρωσικός εθνικός αερομεταφορέας Aeroflot, που εκτελούσε οκτώ πτήσεις την εβδομάδα από τη Ρωσία προς το Βελιγράδι, και η Nordwind, που είχε δύο πτήσεις την εβδομάδα προς αυτή την κατεύθυνση, αναγκάστηκαν να αναστείλουν τις πτήσεις προς τη σερβική πρωτεύουσα. Πετάνε όμως από την Κωνσταντινούπολη στη Μόσχα. Έτσι η Air Serbia θα συνεργαστεί και σε πτήσεις ανταπόκρισης από την Κωνσταντινούπολη για πτήσεις προς τη Μόσχα.

Η Σερβία δέχεται πτήσεις από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικό σημείο σύνδεσης για όσους πρέπει να ταξιδέψουν στη Ρωσία.

Επί του παρόντος, η επιστροφή Ρώσων ταξιδιωτών μπορεί να γίνει μέσω Κωνσταντινούπολης, Καΐρου, Ντόχα, Άμπου Ντάμπι, Ντουμπάι, Βελιγραδίου, Ισραήλ, Μαρόκου και των χωρών της ΚΑΚ. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, γίνονται συζητήσεις για αεροπορικές συνδέσεις με ευρωπαϊκές χώρες και προορισμούς της Αμερικής.

διαβάστε ακόμα

«Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης
Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"
Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024
Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα
Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων
Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία
Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας
«Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024
Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους